Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Niakao mi nije jasno zasto ga dizu i zahvaljuju mu, vidio sam po komentarima mnogi kazu hvala Rafa. Pa za sta? Dobro jeste osvojio LE ali to je za Chelsea nizeligasko takmicenje, svaki bi trener iole normalan to uradio. Da ne pominjem da je u finalu postava bila katastrofa. Izgubili smo u Fa Cupu od direktnog rivala. I na cemu da se sada zahvaljujemo.

Jebi se Rafa, mrzim te isto ko i prvog dana. Ove njegove izjave da je obavio sjajan posao me dodatno nerviraju.

Budi srecan sto je ovako zavrsio sezonu,moglo je biti katastrofalno.Ja mu se zahfalujem za vas Neznam.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

To što smo mu se na kraju zahvalili i poželjeli sreću samo pokazuje veličinu kluba i veličinu navijača. Oprostiti ne znači zaboraviti.

Ja stvarno ne shvatam zasto tolika mrznja, ok ne volim ga ni ja zbog njegovih usta,zbog njegovih izjava,zbog njegovih gluposti,pogresi covek. Koliko vas ovde psuje mater igracima,Chelsea pa sta sada,sta treba da se uradi. Svako gresi,svako u nekim trenutcima zivota ima neke fiks ideje,koje kasnije nisu dobre koje mora da proguta. Ali dajte. Odlazi,gotovo je,ne ostaje i kraj price. Hvala mu sto nas je vodio, sto je uspeo da uradi koliko toliko. Budi pre svega covek i lepse je na rastanku reci hvala,nego p*** k***. Bravo za navijace, ne lizu oni njemu dupe,nego ga ispracaju. Kraj price.Uostalom nije ni on kriv sto je dosao ovde, prihvatio je posao,nije radio 2 godine. I vi bi verovatno progutali reci protiv neke firme koju ste pljuvali kada bi dobili posao sa ekstra platom. Navijaci su pokazali da nisu plasticni, a ne da su p*** .... 

Daleko od toga da je on meni drag,da bi voelo da ostane, samo neka ide negde. Prica se da ce u Everton mozda,srecno mu bilo.

treba bit čovjek i ipak zahvalit debelom na trofeju Europa Lige, nadao sam se da to neće shvatit olako i da će se ekipa potrudit da to osvoji da ispišu povjest, i debeli ih je vodio u tome, i naravno hvala mu za LP, hvala i doviđenja. Nevoli on nas (što ako dosad nije bilo jasno vidljivo je iz slike koju je Chiba postavio) nevolimo mi njega, al ipak hvala još jednom i sad razguli

Zvonko Alač se ovdje malo zeznuo precjenivši FSW-ov utjecaj na ovogodišnji (ne)uspjeh.

http://www.index.hr/sport/clanak/nezahvalni-chelsea-hiddinku-na-rastanku-dali-sat-od-200-tisuca-funti-beniteza-nisu-ni-spomenuli/678652.aspx

Zvonko Alač ubode jednom jebeno dobrom kolumnom od deset njih. Ostalih 9 su čiste pizdarije i dezinformacije kao i ova.

Što se tiče Beniteza, neka mu je sretno. A na tribinama Bridgea očito ima previše tatinih sinčića, ipak su karte preskupe da bi mogao ići tko i kako želi, možda bi se i navijanje popravilo da to nije slučaj.

Benitez to be announced as new Napoli manager this weekend, he wants to make Ramires his first signing.

Expect Benitez announcement between saturday and monday.

Ramires will be the first Benitez's request for Napoli after the manager will sign his contract, according to Corriere dell Sport

Benitez to be announced as new Napoli manager this weekend, he wants to make Ramires his first signing.

Expect Benitez announcement between saturday and monday.

Ramires will be the first Benitez's request for Napoli after the manager will sign his contract, according to Corriere dell Sport

eo jašta će iz chelsija u napoli. na ramiresa mislim ne na ovog

Chelsea mu dođe kao odskočna daska, fino.  Neka mu je sretno, nadam se da će osvojiti s njima evropsku ligu jednog dana i ponovo ući u historiju...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.