Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

Vidim već priče po facebooku:

"Pa dobar je on, napredovali smo uz njega. Pa nije on toliko loš, ako ne dođe Mourinho neka Rafa ostane. Imamo predrasude prema njemu, ali odlično vodi Chelsea."

Vidim neki brzo opraštaju šta je radio kao trener Liverpoola 

Cae, vecina tih "navijaca" nisu ni znali ko je Debeli, dok nije seo na klupu Plavaca.

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Koji je ovo idiot. Koji je ovo idiot neviđeni i majka ga se stidi.

O Benitetu kretenu kretenski smećaru Liverpoolski da Bog da ti žena burek pravila s gipsom u prahu umjesto s brašnom!

Ejs steta sad za ovaj remi,mogla se danas zavrsiti lagano borba za LS za sljedecu sezonu,samim tim bi se moglo lakse disati poslednja dva kola.Ali moram odati priznanje covjeku,stvarno smo u dobrom ritmu,u dobroj formi i sto je najbitnije podigli smo se pred kraj sezone,kako to mi uvijek znamo uraditi,kraj sezone je nas svake godine.

kao prvo i prvo jebem ja njemu majku, i za današnje a i za poteze kroz čitavu sezonu pošto nisam ulazio u temu ovog vodenkonja...

kojom logikom opravdati zamjenu oscar-benayoun, pri rezultatu 2-2, a na klupi sjede frankie i bembo, kojom jebenom logikom to opravdati recite vi meni u tri pičke materine...

jebote pa djeca na manageru to nebi napravila, a on lafo neki menadžer radi takve besmislene poteze tokom čitave sezone..

pa idi mi u pičku materinu da oprostite na izražavanju, kako možeš to kako...

ali neće dugo još, bar ne u ovom klubu, mamu mu vodenkonjsku onu masnu debelu...

iskuliraću ga još koji tjedan, i njega i ovog hrta izraelskog i jedva im dočekati odlazak...jao romane koga dovodiš keve ti

Ma kretenu jedan retardirani odjebite i ti i Torres iz kluba pod hitno. Čovjek je jedini napadač u momčadi a šut nije uputio a Demba čeka na klupi? Bravo morone. 
Vadiš Oscara, uvodiš Benayouna a Lamps na klupi? Bravo morone. Puuu u pičku materinu ti i sranja tvoja. 

o majku ti jebem, o majku ti glupu jebem

kad sam vidio da izlazi oscar reko ajd evo Dembice il Lampsa, kad ono glupi jevrej jebo ti on majku u po pičke lude tvoje debele iz koe si izašo

dabogda do kraja života samo salatu jeo konju jedan glupi

Jos samo 8 dana sto Wisey kaze, moze se to istrpiti.

Jos samo 8 dana sto Wisey kaze, moze se to istrpiti.

Kurac 8 haha, tek sam neki dan čuo da će ići u Ameriku s ekipom po završetku sezone. Al eto hajde, makar kad ovaj mjesec završi, završiće i on ovdje.

Pa ako FSW ode nakon utakmice s Evertonom, tko će biti trener u dvije utakmice protiv Citya? Terry, Ferreira, Lamps?

Čak ima smisla ovo da će ić u SAD

Ja sam vjernik ne kladim se. Aj ti budi dobar dečko pa nam predoči vijest.

Dobro si mi ga proba šuknuti, no neće ići. :P

I ja sam vjernik, ne otkrivam svoje izvore. 

Pa ako FSW ode nakon utakmice s Evertonom, tko će biti trener u dvije utakmice protiv Citya? Terry, Ferreira, Lamps?

Čak ima smisla ovo da će ić u SAD

Logično je i normalno da ide Benitez pošto se utakmice igraju 23. i 25.05. a debelom ugovor u Chelseau istječe sa 30.06.  ;)

Mada bi obzirom na važnost tih utakmica, komotno ekipu mogla i moja baba voditi s klupe...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.