16. maj 2013.13 god. Autor comment_123068 Predlog za moderaciju.Ako moze da se promeni anketa na ovoj temi,da ocenimo mi ovde na forumu rad Beniteza u ovoj sezoni ocenama od 1 do 5. Urađeno. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123085 Nije ništa. Al' RDM je legenda kluba i volio je klub i prije nego je došao... A Rafa je obični ušljo koji nas je nazivao plastičnim klubom i navijačima. Al' čim ti stavljaš u isti koš RDM-a i ovog papka vidim s kim razgovaram. Liverpoolov forum ti je druga vrata desno. cilj moga posta nije bilo niti omalovazavanje rdm-a kojemu svak cast na sve što je napravio niti velicanje beniteza, čovjek je samo htio dokaze i ja sam mu ih dao.. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123089 Zao mi ga je pomalo, al nek se to prije gubiSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123126 Ovaj da je osvojio i LP nikad mu nebi odao priznjanje kao velikom Robbieu. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123232 Ja sam mu dao ocjenu 2 zbog: 1. Unazađenja naše igre u odnosu na igru koju smo pokazivali pod Di Matteom (tu nisam računao rezultate i uspjehe koji su prema Gandalfovoj statistici podjednaki). 2. Ispadnje iz FA kupa 3. Ispadanje iz Carling kupa 4. Neosvajanje Svjetskog prvenstva (najveći fail) 5. Veoma loša igra u EL i porazi od tamo neke Steaue itd. 6. Lošiji plasman u prvenstvu u odnosu na onaj koji je dočekao 7. Stalno forsiranje nekih smješnih igrača tipa Torres i Benayoun 8. Često libljenje da izvrši BAREM jednu izmjenu itd itd. 9. Slanje Lucasa Piazona na posudbu Osvajanje EL pripisujem najviše Banetu i božici Fortuni. Zdra'o! Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123254 Ja sam mu dao ocjenu 2 zbog: 4. Neosvajanje Svjetskog prvenstva (najveći fail) PLACEM Prijavi
17. maj 2013.13 god. Autor comment_123256 Ja sam mu dao dva jer mi je miss slučajno odletio na tu kockicu.Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123267 Oni koji mu daju 4 i 5, nek mi posalju grad i ulicu u inbox da ih nadjem.Cisto da malo popricamo. Slozioo bi se sa Caeom i dodao da je bas unistio Marina, mecanjem lesa Banayouna. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123268 Od mene 3. Oni koji mu daju 4 i 5, nek mi posalju grad i ulicu u inbox da ih nadjem.Cisto da malo popricamo. Slozioo bi se sa Caeom i dodao da je bas unistio Marina, mecanjem lesa Banayouna. 97. godiste i ti bi pricao sa nekim :/ Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123269 Oni koji mu daju 4 i 5, nek mi posalju grad i ulicu u inbox da ih nadjem.Cisto da malo popricamo. Jel ovo lik od 15 godina ozbiljan? AhahahhAh (Ako je 97 u nicku godiste) @Cae- pomalo ti ispadas smijesan vise sa tim Torresom. Shvatili smo da ga ne volis, al kaj moras uvijek tak pisat? Shvati vise da Torres ostaje kod nas jos dugo, da je Blues. A i nije unazadio bas igru, nije da smo i prije imali neku ultra igru. Kako god bilo, hvala mu na svemu ucinjenom i na trofeju. Mozda mu Roman ponudi produzenje haha Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123272 Mislio sam da mi Balakanci bar imamo smisla za humor, ali izgleda da nemamo. Ovo vasi komentari su me uvjerilu u to a ja sam kriv sto nisam stavio smajlic al opet ne vjerujem da mislite da sam ozbiljan. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123273 Mislio sam da mi Balakanci bar imamo smisla za humor, ali izgleda da nemamo. Ovo vasi komentari su me uvjerilu u to a ja sam kriv sto nisam stavio smajlic al opet ne vjerujem da mislite da sam ozbiljan. zato uvijek stavi smajlić i nemoj prijetiti!!! :D Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123277 Oni koji mu daju 4 i 5, nek mi posalju grad i ulicu u inbox da ih nadjem.Cisto da malo popricamo. Mislio sam da mi Balakanci bar imamo smisla za humor, ali izgleda da nemamo. Ovo vasi komentari su me uvjerilu u to a ja sam kriv sto nisam stavio smajlic al opet ne vjerujem da mislite da sam ozbiljan Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123280 Oni koji mu daju 4 i 5, nek mi posalju grad i ulicu u inbox da ih nadjem.Cisto da malo popricamo. Slozioo bi se sa Caeom i dodao da je bas unistio Marina, mecanjem lesa Banayouna. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123291 ja mu licno dajem blowjob ako mi pokaze sve sto je zapisivao u tekicu tokom ovih par meseci Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123295 Vodit će nas Rafa i u Americi,tako da ćemo ga još malo morat trpit na klupi. Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123307 Vodit će nas Rafa i u Americi,tako da ćemo ga još malo morat trpit na klupi. Te su utakmice nebitne manje-više, jedino što bitno može iskrsnuti je play-off sa Arsenalom :) Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123388 Kako prenose britanski mediji, “odlazeći“ Rafa Benítez dobit će ček u iznosu od 300.000 eura ako Chelsea obezbijedi treće mjesto u Premiershipu, posljednje koje vodi direktno u Ligu prvaka. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123391 http://www.rafabenitez.com/web/index.php?act=mostrarContenidos&idioma=in&co=1985 Oprostajno "pismo" na njegovoj Web stranici . Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123417 Kako prenose britanski mediji, “odlazeći“ Rafa Benítez dobit će ček u iznosu od 300.000 eura ako Chelsea obezbijedi treće mjesto u Premiershipu, posljednje koje vodi direktno u Ligu prvaka. Može odmah sebi kupiti sjajan restoran i da bude glavni konobar :D Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123418 Niti je odradio odličan posao niti tako loš tako da sam odlučio da mu dam ocjenu 3 iz sljedecih razloga; - Zamjeram mu sto smo prokockali sansu da postanemo svjetski klupski prvaci, sigurno vazan trofej. - Zamjeram mu sto smo prodali Staridza jer da je imao planove za njega sigurno bi ga zadrzao. - Ali je zato vratio Benayouna sa posudbe, ustvari otjeran je sa posudbe jer njima nije valjao ali nama izgleda jeste. I to mu zamjeram jer Benayoun i Staridz se ne mogu porediti. Tim potezima smo znatno oslabili klupu i ekipu, jer nismo doveli kvalitetnu zamjenu. - Slanje Piazona na posudbu takodjer mu zamjeram jer je i to oslabilo ekipu u nastavku prvenstva. - Mislim da je odradio dobar posao sa Torresom i Dembom Ba, obojica su dobili sanse da pokazu sta znaju. - Hvala na osvojenom trofeju Evropske lige ali ruku na srce da to nismo osvojili bila bi sramota jer smo imali prelagane protivnike a u finalu i srece. - Zahvaljujem se na trecoj pozici i sto je osigurao ligu prvaka za narednu sezonu. - Najvise se zahvaljuem sto odlazi i sto ga vise necu morati gledati i zato je dobio jednu ocjenu vise... :p Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123445 kako me rasplakao sa svojim oprostajnim pismom, ispustio sam suzu, al onu MUSKU! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.