Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Nije ništa.

Al' RDM je legenda kluba i volio je klub i prije nego je došao... A Rafa je obični ušljo koji nas je nazivao plastičnim klubom i navijačima.

Al' čim ti stavljaš u isti koš RDM-a i ovog papka vidim s kim razgovaram.

Liverpoolov forum ti je druga vrata desno.

cilj moga posta nije bilo niti omalovazavanje rdm-a kojemu svak cast na sve što je napravio niti velicanje beniteza, čovjek je samo htio dokaze i ja sam mu ih dao..

Ja sam mu dao ocjenu 2 zbog:

1. Unazađenja naše igre u odnosu na igru koju smo pokazivali pod Di Matteom (tu nisam računao rezultate i uspjehe koji su prema Gandalfovoj statistici podjednaki).

2. Ispadnje iz FA kupa

3. Ispadanje iz Carling kupa

4. Neosvajanje Svjetskog prvenstva (najveći fail)

5. Veoma loša igra u EL i porazi od tamo neke Steaue itd.

6. Lošiji plasman u prvenstvu u odnosu na onaj koji je dočekao

7. Stalno forsiranje nekih smješnih igrača tipa Torres i Benayoun

8. Često libljenje da izvrši BAREM jednu izmjenu itd itd.

9. Slanje Lucasa Piazona na posudbu

Osvajanje EL pripisujem najviše Banetu i božici Fortuni. Zdra'o!

Oni koji mu daju 4 i 5, nek mi posalju grad i ulicu u inbox da ih nadjem.Cisto da malo popricamo.

Slozioo bi se sa Caeom i dodao da je bas unistio Marina, mecanjem lesa Banayouna.

Od mene 3.

Oni koji mu daju 4 i 5, nek mi posalju grad i ulicu u inbox da ih nadjem.Cisto da malo popricamo.

Slozioo bi se sa Caeom i dodao da je bas unistio Marina, mecanjem lesa Banayouna.

97. godiste i ti bi pricao sa nekim :/

Jel ovo lik od 15 godina ozbiljan? AhahahhAh
(Ako je 97 u nicku godiste)

@Cae- pomalo ti ispadas smijesan vise sa tim Torresom. Shvatili smo da ga ne volis, al kaj moras uvijek tak pisat? Shvati vise da Torres ostaje kod nas jos dugo, da je Blues.
A i nije unazadio bas igru, nije da smo i prije imali neku ultra igru.

Kako god bilo, hvala mu na svemu ucinjenom i na trofeju.
Mozda mu Roman ponudi produzenje haha

Mislio sam da mi Balakanci bar imamo smisla za humor, ali izgleda da nemamo. Ovo vasi komentari su me uvjerilu u to a ja sam kriv sto nisam stavio smajlic al opet ne vjerujem da mislite da sam ozbiljan.

Mislio sam da mi Balakanci bar imamo smisla za humor, ali izgleda da nemamo. Ovo vasi komentari su me uvjerilu u to a ja sam kriv sto nisam stavio smajlic al opet ne vjerujem da mislite da sam ozbiljan.

zato uvijek stavi smajlić i nemoj prijetiti!!! :D

Mislio sam da mi Balakanci bar imamo smisla za humor, ali izgleda da nemamo. Ovo vasi komentari su me uvjerilu u to a ja sam kriv sto nisam stavio smajlic al opet ne vjerujem da mislite da sam ozbiljan

picard%20double%20facepalm.jpg?thumb=1

3oq3y6.jpg

Vodit će nas Rafa i u Americi,tako da ćemo ga još malo morat trpit na klupi.

Te su utakmice nebitne manje-više, jedino što bitno može iskrsnuti je play-off sa Arsenalom :)

Kako prenose britanski mediji, “odlazeći“ Rafa Benítez dobit će ček u iznosu od 300.000 eura ako Chelsea obezbijedi treće mjesto u Premiershipu, posljednje koje vodi direktno u Ligu prvaka.

Kako prenose britanski mediji, “odlazeći“ Rafa Benítez dobit će ček u iznosu od 300.000 eura ako Chelsea obezbijedi treće mjesto u Premiershipu, posljednje koje vodi direktno u Ligu prvaka.

Može odmah sebi kupiti sjajan restoran i da bude glavni konobar :D

Niti je odradio odličan posao niti tako loš tako da sam odlučio da mu dam ocjenu 3 iz sljedecih razloga;

- Zamjeram mu sto smo prokockali sansu da postanemo svjetski klupski prvaci, sigurno vazan trofej.

- Zamjeram mu sto smo prodali Staridza jer da je imao planove za njega sigurno bi ga zadrzao.

- Ali je zato vratio Benayouna sa posudbe, ustvari otjeran je sa posudbe jer njima nije valjao ali nama izgleda jeste. I to mu zamjeram jer Benayoun i Staridz se ne mogu porediti. Tim potezima smo znatno oslabili klupu i ekipu, jer nismo doveli kvalitetnu zamjenu.

- Slanje Piazona na posudbu takodjer mu zamjeram jer je i to oslabilo ekipu u nastavku prvenstva.

- Mislim da je odradio dobar posao sa Torresom i Dembom Ba, obojica su dobili sanse da pokazu sta znaju.

- Hvala na osvojenom trofeju Evropske lige ali ruku na srce da to nismo osvojili bila bi sramota jer smo imali prelagane protivnike a u finalu i srece.

- Zahvaljujem se na trecoj pozici i sto je osigurao ligu prvaka za narednu sezonu.

- Najvise se zahvaljuem sto odlazi i sto ga vise necu morati gledati i zato je dobio jednu ocjenu vise... :p

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.