15. maj 2013.13 god. comment_122510 De zajebi i danasnje finale pa da ti jebem mater ! Hajde ba osvoji to pa da se rastajemo k'o ljudi.. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122537 Još SAMO DVIJE SLUŽBENE utakmice s ovim klaunom na čelu. Kako sam svjestan te činjenice, nekako mi je sve draži i draži jer znam da odlazi uskoro. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122709 Još jedna službena utakmica za njega, pobijedi, Everton osiguraj to 3. mjesto i put pod noge, za mene si i dalje Just a fat spanish weiter Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122727 ajde sad imam i neki respcet prema rafi! donio nam je trofej, mnogi treneri koje smo volili nam nisu nista donjeli! Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122740 Eto, čak se i on radovao... [url=http://imageshack.us/photo/my-images/51/benitezy.jpg/][/URL] Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122755 Hvala za LE ovo će biti castan oprostaj, moglo je i bolje,ali šta da radimo. Srećno u daljoj karijeri i u novom klubu.<br /><br />ПоÑлато Ñа ST26i кориÑтећи Тапаток 2<br /><br /> Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122761 JEBEM LI TI MAJKU DEBELU, JEBEM LI TE U USTA RETARDIRANA! TREBAO SI MJENJATI NESTO, A NE 90 MINUTA DRKATI KURAC, SRECOM IVANOVIC POSTOJI. CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122771 Ajde možemo odahnut. Nije nas uspio uništit kao Liverpool i Inter. Jer ta dva kluba se još i dan danas oporavljaju od njega! Hvala na tituli, sretno u daljnjem poslu. Doviđenja Prijavi
15. maj 2013.13 god. Autor comment_122793 Eto, čak se i on radovao... Dobra stavka u CV-u za traženje budućeg kluba. A večeras nije uradio ništa da bi došli do trofeja. Ponovo, sreća i Bane. Da ne ispadne da serem, samo neka me neko demantuje: Šta je uradio da poboljša očajnu igru? Je li uradio ijednu izmjenu za 90 minuta? Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122800 i nakon titule vi mu serete.. čestitke rafi na tituli! Popusi on tebi kurac brate :D Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122805 i nakon titule vi mu serete.. čestitke rafi na tituli! Bila bi sramota da ovo nismo osvojili pa da je trener i moja nene a kamo li taj debeljuco. Cestitam svima pa i Rafi mada znam da mu nemam na cemu cestitati jer ne vidim njegovu preveliku zaslugu ali eto, neka se nadje... Treba priznati da smo imali i srece jer igra nam nije bila sjajna. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122812 Nagradno pitanje: da li ništa nije menjao zato što je imao poveranja u igrače, zato što nije imao muda da izvrši izmenu ili zato što nije znao koga bi ubacio? :D Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122832 Benitez: 'The game plan was for Oscar, Ramires & Torres to run behind defenders and Mata between the lines to find them. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122900 Dobra stavka u CV-u za traženje budućeg kluba. A večeras nije uradio ništa da bi došli do trofeja. Ponovo, sreća i Bane. Da ne ispadne da serem, samo neka me neko demantuje: Šta je uradio da poboljša očajnu igru? Je li uradio ijednu izmjenu za 90 minuta? što je RDM (kojeg izuzetno cijenim) napravio da osvojimo lp (mislim smo na finalnu utakmicu, ne barcu)? također ništa, pa ste ga slavili... Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122911 Hvala Rafi na osvojenom trofeju, sezona nije toliko losa koliko je mogla bit. Trofej EL i LP sljedeće sezone. I vi sto govorite nije nista mjenjao .. pa sta ce ? Jedino je mogo malo Mosesa uvest a ostalo nista . Ja mu ne zamjeram . Hvala jos jednom i adios amigos ! Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122929 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/navijaci-liverpula-vratite-nam-beniteza-128524.html Evo vam ga nazad :D Prijavi
16. maj 2013.13 god. Autor comment_122943 što je RDM (kojeg izuzetno cijenim) napravio da osvojimo lp (mislim smo na finalnu utakmicu, ne barcu)? također ništa, pa ste ga slavili... Nije ništa. Al' RDM je legenda kluba i volio je klub i prije nego je došao... A Rafa je obični ušljo koji nas je nazivao plastičnim klubom i navijačima. Al' čim ti stavljaš u isti koš RDM-a i ovog papka vidim s kim razgovaram. Liverpoolov forum ti je druga vrata desno. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123032 Gledao sam prekjučer pressicu i mislim da sam vidio iskreno kajanje u njegovim očima zbog svega prije. Kolika je njegova zasluga za trofej, u to neću ulazit, ali svejedno mu hvala za sve i da se lijepo rastanemo. Sretno u daljnjoj karijeri. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123033 Vjerujem da bi se rado vratio u proslost da je promjeni. #RafaOut Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123057 Da smjena DiMattea nije imala gotovo nikakav učinak vidi se i iz ove statistike: [url=http://imageshack.us/photo/my-images/7/benitezdimatteo.jpg/][/URL] Nitko Benitezu neće moći osporiti da je uzeo EL, ali imao je i previše kikseva. Ispadanje od Citya u FA kupu se i može oprostiti jer smo ispali u najmanju ruku od ravnopravne ekipe, ali porazi u finalu SP-a za klubove i polufinalu Liga kupa se nikako ne mogu opravdati jer smo ispali od duplo slabijih ekipa od sebe. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123065 Predlog za moderaciju.Ako moze da se promeni anketa na ovoj temi,da ocenimo mi ovde na forumu rad Beniteza u ovoj sezoni ocenama od 1 do 5. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.