Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Eto, čak se i on radovao...

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/51/benitezy.jpg/]benitezy.jpg[/URL]

Hvala za LE ovo će biti castan oprostaj, moglo je i bolje,ali šta da radimo. Srećno u daljoj karijeri i u novom klubu.<br /><br />Послато са ST26i користећи Тапаток 2<br /><br />

Ajde možemo odahnut. Nije nas uspio uništit kao Liverpool i Inter. Jer ta dva kluba se još i dan danas oporavljaju od njega!

Hvala na tituli, sretno u daljnjem poslu. Doviđenja

• Autor

Eto, čak se i on radovao...

benitezy.jpg

Dobra stavka u CV-u za traženje budućeg kluba.

A večeras nije uradio ništa da bi došli do trofeja. Ponovo, sreća i Bane.

Da ne ispadne da serem, samo neka me neko demantuje: Šta je uradio da poboljša očajnu igru? Je li uradio ijednu izmjenu za 90 minuta?

i nakon titule vi mu serete..

čestitke rafi na tituli!

Bila bi sramota da ovo nismo osvojili pa da je trener i moja nene a kamo li taj debeljuco.

Cestitam svima pa i Rafi mada znam da mu nemam na cemu cestitati jer ne vidim njegovu preveliku zaslugu ali eto, neka se nadje...

Treba priznati da smo imali i srece jer igra nam nije bila sjajna.

Nagradno pitanje: da li ništa nije menjao zato što je imao poveranja u igrače, zato što nije imao muda da izvrši izmenu ili zato što nije znao koga bi ubacio? :D

Dobra stavka u CV-u za traženje budućeg kluba.

A večeras nije uradio ništa da bi došli do trofeja. Ponovo, sreća i Bane.

Da ne ispadne da serem, samo neka me neko demantuje: Šta je uradio da poboljša očajnu igru? Je li uradio ijednu izmjenu za 90 minuta?

što je RDM (kojeg izuzetno cijenim) napravio da osvojimo lp (mislim smo na finalnu utakmicu, ne barcu)? također ništa, pa ste ga slavili...

Hvala Rafi na osvojenom trofeju, sezona nije toliko losa koliko je mogla bit. Trofej EL i LP sljedeće sezone.

I vi sto govorite nije nista mjenjao .. pa sta ce ? Jedino je mogo malo Mosesa uvest a ostalo nista . Ja mu ne zamjeram . 

Hvala jos jednom i adios amigos ! 

• Autor

što je RDM (kojeg izuzetno cijenim) napravio da osvojimo lp (mislim smo na finalnu utakmicu, ne barcu)? također ništa, pa ste ga slavili...

Nije ništa.

Al' RDM je legenda kluba i volio je klub i prije nego je došao... A Rafa je obični ušljo koji nas je nazivao plastičnim klubom i navijačima.

Al' čim ti stavljaš u isti koš RDM-a i ovog papka vidim s kim razgovaram.

Liverpoolov forum ti je druga vrata desno.

Gledao sam prekjučer pressicu i mislim da sam vidio iskreno kajanje u njegovim očima zbog svega prije.

Kolika je njegova zasluga za trofej, u to neću ulazit, ali svejedno mu hvala za sve i da se lijepo rastanemo.

Sretno u daljnjoj karijeri.

Da smjena DiMattea nije imala gotovo nikakav učinak vidi se i iz ove statistike:

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/7/benitezdimatteo.jpg/]benitezdimatteo.jpg[/URL]

Nitko Benitezu neće moći osporiti da je uzeo EL, ali imao je i previše kikseva. Ispadanje od Citya u FA kupu se i može oprostiti jer smo ispali u najmanju ruku od ravnopravne ekipe, ali porazi u finalu SP-a za klubove i polufinalu Liga kupa se nikako ne mogu opravdati jer smo ispali od duplo slabijih ekipa od sebe.

Predlog za moderaciju.Ako moze da se promeni anketa na ovoj temi,da ocenimo mi ovde na forumu rad Beniteza u ovoj sezoni ocenama od 1 do 5.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.