24. april 2013.13 god. comment_118281 Ovaj covjek je kreten kakvog nema.Radi fatalne pogreške u sastavima i izmjenama kakve bi uočilo i malo dijete.Priča jedno a radi drugo.Kaže da mu je prioritet plasman u ligu prvaka a igra sa sastavom kao da mu je to nebitno.Npr. zadnja utakmica sa liverpoolom,izmjena Hazard-Benayun.cemu to?kao da vodi 3-0 pa vadi ponajboljeg igraca.strasno.Ne stavi Terrya kapetana koji proslu utamicu da 2 gola i lamparda legendu kluba koji dobro igra i ima motiv zabiti gol da srusi rekord.Benitez unistava Chelsea.Stalno stavlja torresa umjesto Dembe i da ne nabrajam ostale gluposti kakve je radio.Njega i torresa se treba rijesiti i Abramović bi se trebao malo manje zajebavati s klubom pa ce Chelsea tek tada moci napredovati! Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118549 Samo ga čekam sad da se ponovo pojavi sa nekom izjavom kako brani Toresa Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118698 Zenden i 'pogodite ko' na onom Luizovom rođendanskom partyu: Umro sam od smijeha. hahahah Prijavi
2. maj 2013.13 god. comment_119654 kako se blizi kraj sezone sve mi postaje drazi i drazi,verovatno zato sto ce otici Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119775 prvi chelseajev manager koji osvaja manager of the month još od King Carla, april 2011 Prijavi
3. maj 2013.13 god. comment_119786 Uzmi LE, obezbedi mesto u LS sledece godine,pa da se rastajemo kao ljudi. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119841 kakvi ste vi ljudi, kad nevalja gadite ga samo tako, a kad nešto dobro napravi niko mu nebi pošteno čestitao... čestitke benitezu, što je je, ovaj je misec odlično odradio! Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119842 kakvi ste vi ljudi, kad nevalja gadite ga samo tako, a kad nešto dobro napravi niko mu nebi pošteno čestitao... čestitke benitezu, što je je, ovaj je misec odlično odradio! Da nije palamudio preostalo vrijeme mozda bi mu neko i cestitao. Sta je jedan mjesec u odnosu na 4-5 mjeseci(il' koliko je kod nas) ? Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119853 kakvi ste vi ljudi, kad nevalja gadite ga samo tako, a kad nešto dobro napravi niko mu nebi pošteno čestitao... čestitke benitezu, što je je, ovaj je misec odlično odradio! Evo ih opet. Mi njemu jebemo sve po spisku i kad Chelsea pobijedi i kad izgubi. Valjda to nije teško shvatiti. Hoćeš da poslije svake utakmice pišem to na ovoj temi ? Mene više zabrinjava jedna druga stvar. Počeli su se pojavljivati neki koji dođu samo čestitati i hvaliti FSW-a, a zavuku se u mišje rupe kad zareda katastrofalne rezultate i poteze. Još se udostoje da kritikuju druge što mu kao nisu u stanju čestitati. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119869 kakvi ste vi ljudi, kad nevalja gadite ga samo tako, a kad nešto dobro napravi niko mu nebi pošteno čestitao... čestitke benitezu, što je je, ovaj je misec odlično odradio! Jesil svjestan kakve je samo uvrede na racun kluba i navijaca ovaj covjek govorio do prije neki dan...i na cemu da mu cestitam na tome sto je osvojio nagradu za menadzera i to u mjesecu kada je Man. Utd. osigurao naslov prvaka a Man. City se plasirao u finale FA kupa,daj molim te nemoj biti smijesan. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119896 ja samo kažem da bez obzira na sve i njega treba pohvalit kad nešto naparvi kako treba, ali nema veze, nebitno ionako benitez sigurno ne čita ovaj forum... Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119933 ja samo kažem da bez obzira na sve i njega treba pohvalit kad nešto naparvi kako treba, ali nema veze, nebitno ionako benitez sigurno ne čita ovaj forum... Pohvalio bih ga da smo osvojili liga kup, svjetsko prvenstvo, trebali cekati finale FA kupa i pohvalio bih ga da smo sigurno u ligi sampiona, a ne da ja moram gledati druge timove i gledati hoce li kako izgubiti bodove, k'o da smo kakvi amateri, pa da moramo strepiti hocemo li ili necemo u jebenu ligu sampiona. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119934 ja samo kažem da bez obzira na sve i njega treba pohvalit kad nešto naparvi kako treba, ali nema veze, nebitno ionako benitez sigurno ne čita ovaj forum... Bolje bi bilo da cita jer bi ga mog'o prcat na svakom koraku. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119935 Vidim već priče po facebooku: "Pa dobar je on, napredovali smo uz njega. Pa nije on toliko loš, ako ne dođe Mourinho neka Rafa ostane. Imamo predrasude prema njemu, ali odlično vodi Chelsea." Vidim neki brzo opraštaju šta je radio kao trener Liverpoola i još brže zaboravljaju koliko smo puta ove sezone bili sjebani zbog njegovih trenerskih fix ideja. Ne zaboravite da je i on s Chelseajem prokockao već nekoliko trofeja i da bi baš ovi zanesenjaci koji su nakon uručivanja nagrade trener mjeseca pomislili da je Rafa "koliko toliko dobar", sutra mogli biti razočarani. I tko god kaže da je uz njega naša igra napredovala pojma nema. Kakav igrački kadar imamo pogotovo u veznom redu, igramo relativno loše. Ne znam kad smo u svom posjedu drže od 30 sekundi zadržali loptu, a o promašajima da i ne pričam. Zapravo igramo veoma loše - sreća nas hoće. Ja zaista ne znam kako smo mi u finalu EL, valjda protivnici loši. A i protiv tako loših protivnika od Sparte preko Steaue i ostali opet smo loše igrali, u bar jednoj utakmici u dvomeču. Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119956 a što si mislio da može popravit igru usred sezone? vjeruj mi ni mou ne bi u takom kratkom vremenu ništa napravio... da se razumijemo ni ja ne volim rafu, i ne želim ga iduće sezone vidit na klupi našoj klupi, ali moraš priznat da je na kraju posao odradio sasvim solidno, bolje nego što smo očekivali... Prijavi
4. maj 2013.13 god. comment_119959 a što si mislio da može popravit igru usred sezone? vjeruj mi ni mou ne bi u takom kratkom vremenu ništa napravio... da se razumijemo ni ja ne volim rafu, i ne želim ga iduće sezone vidit na klupi našoj klupi, ali moraš priznat da je na kraju posao odradio sasvim solidno, bolje nego što smo očekivali... Sačekajmo ipak kraj sezone. Moglo bi se vrlo lako desiti da uvežemo sutrašnji poraz i poraz u srijedu, pa gdje si onda ? Isto tako mislim da ćemo teško izaći na kraj sa prgavom Benficom. Ali šta god bude, za mene je otkaz Robbieju i postavljanje FSW-a Abramovičem najgori potez ikad. Prijavi
5. maj 2013.13 god. comment_120000 Sačekajmo ipak kraj sezone. Moglo bi se vrlo lako desiti da uvežemo sutrašnji poraz i poraz u srijedu, pa gdje si onda ? Isto tako mislim da ćemo teško izaći na kraj sa prgavom Benficom. Ali šta god bude, za mene je otkaz Robbieju i postavljanje FSW-a Abramovičem najgori potez ikad. Slazem se u potpunosti,jer otjerati legendu kluba covjeka koji nam je donio titulu prvaka Europe i koji istinski voli ovaj klub,a dovesti Beniteza koji je do prije neki dan vrijeđao sve sto je plavo,je velika greska..Smatram da je ostao Di Matteo ako ne bi bili bolji ne bi bili ni losi sigurno. Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120279 Nikad nisam sumnjao u njegovu pripremu i takticko odradjivanje tekme protiv scuma. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.