Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

Ne znam ša je rekao na poluvremenu kada smo gubili 1:0 i imali igrača manje ali vrijedilo je. Ako pobijedi Everton možda ponovo bude menadžer mjeseca.

Benitez u svlacionici "Momci ovako stoje stvari,ako danas ne pobedite,nista od LS sledece godine, a samim tim nista ni od Mourinha i mene cete gledati bar jos godinu dana"  I posle toga ljudi poludeli, Frenki pogotovo znamo koliko voli Mou-a i epilog znamo ;)

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Wisey pričaj ti šta hoćeš, ali frajo je bio menađer mjeseca :P  Pa ti kako hoćeš... ;)

Nek on pomogne (ako može) da se osvoji EL, onda mu hvala i nek mu je sa srećom u daljem radu, daleko od Chelsea. A mi ćemo u novi početak s (zna se s kim) ;)

Nista se igra Chelsea-ja nije promenila ni posle pauze na poluvremenu. Opet je to bilo jalovo i bezidejno. To sto je Benteke dobio karton samo je dalo vise slobode za napad, jer je protivnik izgubio svoje glavno oruzje. Crnac bi nas sam pobedio, da je ostao na terenu. Drugi gol se moze i nazvati nekom izradjenom akcijom, dupli pas u sesnaestercu, ali prvi je cista virtuoznost Lamparda. 

Jedina utakmica kada je Debeli stvarno nesto uradio bila je u 1/4 finalu Fa Cupa, kada je izvrsio one izmene nakon poluvremena. 

Zato što nije sposoban.

zašto smo onda zadnjih nekoliko utakmica ušli u sjajnu formu? zašto smo onda u finalu EL te smo upravo osigurali LP? i zašto je onda dobio nagradu za trenera mjeseca?

ni ja ga ne volim, ali treba biti objektivan i priznati da je posao odradio profesionalno i sasvim korektno...

zašto smo onda zadnjih nekoliko utakmica ušli u sjajnu formu? zašto smo onda u finalu EL te smo upravo osigurali LP? i zašto je onda dobio nagradu za trenera mjeseca?

ni ja ga ne volim, ali treba biti objektivan i priznati da je posao odradio profesionalno i sasvim korektno...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....U sjajnoj smo formi jeli? Pa ovo je sramota od igre, naši ne mogu tri točna pasa povezi kako treba. Nikad gori Chelsea nisam gledao od ovoga i onog prošle godine. A druga stvar za trofeje što osvajamo. Em što smo srčani em što imamo sreće. Ali što se tiče igre i lepršavosti užasno smo. Ti očito nisi gledao Chelsea u doba Mourinha, Hiddinka i Ancelottija, pa čak i u doba Ranierija.

Pa igrači ove kvalitete bi i sami kad tad proigrali, bar bi mi, Plavci, koji smo igrali pod raznim Grantovima, Scolarijima i sličnima trebali znati da je to tako.

Pa opet ja moram reci, zasto smo ispali iz svega sto se moglo osvojiti, zasto? Osim LPa, zasto moj ti?

pod benitezom smo jedino iz fa cupa ispali...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....U sjajnoj smo formi jeli? Pa ovo je sramota od igre, naši ne mogu tri točna pasa povezi kako treba. Nikad gori Chelsea nisam gledao od ovoga i onog prošle godine. A druga stvar za trofeje što osvajamo. Em što smo srčani em što imamo sreće. Ali što se tiče igre i lepršavosti užasno smo. Ti očito nisi gledao Chelsea u doba Mourinha, Hiddinka i Ancelottija, pa čak i u doba Ranierija.

a baš smo mi poznata kao lepršava ekipa, eno ti je boas tija tako igrat pa smo vidili kako je to ispalo...

pod benitezom smo jedino iz fa cupa ispali...

a baš smo mi poznata kao lepršava ekipa, eno ti je boas tija tako igrat pa smo vidili kako je to ispalo...

Kako bolan FA kupa, šta je s Liga kupom, Svjetskim prvenstvom i dalje da ne nabrajam? Igrali smo lijepo, dinamično, precizno i lepršavo pod više trenera, ali pod Benitezom sigurno nismo...Nismo ni pod AVB-om, ali to ne daje Benitezu kredibilitet.

koji je klinac sa ovim ja13. koje si ti utakmice gledao ove sezone????              joj još je bliže dan njegova odlaskaaaaaaaa :D

Kako bolan FA kupa, šta je s Liga kupom, Svjetskim prvenstvom i dalje da ne nabrajam? Igrali smo lijepo, dinamično, precizno i lepršavo pod više trenera, ali pod Benitezom sigurno nismo...Nismo ni pod AVB-om, ali to ne daje Benitezu kredibilitet.

ok, zaboravio sam ta dva, liga kup nesmatram važnim, a svijetsko  prvenstvo sam pravo mislio da je još bio rdm,no kako god ono što želim reći je da me nervira neobjektivost većine forumaša, benitez nam nije drag zbog stvari iz prošlosti pa sad ne želite priznat ni kad nešto dobro napravi.

što se tiće lepršave igre chelsea je uvijek bio fizički močna ekipa, snažana u prekidima i i kontrama. Inače, točno je da nam igra pod benitezom nije bog zna što i da ima tu i puno sreće i genijalnosti individualaca, no zar pod rdm-om isto igra se nije temeljila na potezima individualaca, zar nismo osvojli lp na sreću? kad smo osvojili lp svi ste hvalili rdm-a a, a sve što je naša igra tada imala je indvidulce i sreću, isto tako i benitez postiže rezultate (svijetsko prvenstvo je bilo na početku njegova dolaska pa mu se može oprostit no ostvario je ono najvažnije lp za narednu sezonu), po meni i jednom i drugom treba čestitat jer sreća je sastavni dio nogometa i rezultati su najvažniji, to je ono što se gleda, ne igra...

sve što ja želim je malo objektivnosti koje ovdje malo tko ima...

ok, zaboravio sam ta dva, liga kup nesmatram važnim, a svijetsko  prvenstvo sam pravo mislio da je još bio rdm,no kako god ono što želim reći je da me nervira neobjektivost većine forumaša, benitez nam nije drag zbog stvari iz prošlosti pa sad ne želite priznat ni kad nešto dobro napravi.

što se tiće lepršave igre chelsea je uvijek bio fizički močna ekipa, snažana u prekidima i i kontrama. Inače, točno je da nam igra pod benitezom nije bog zna što i da ima tu i puno sreće i genijalnosti individualaca, no zar pod rdm-om isto igra se nije temeljila na potezima individualaca, zar nismo osvojli lp na sreću? kad smo osvojili lp svi ste hvalili rdm-a a, a sve što je naša igra tada imala je indvidulce i sreću, isto tako i benitez postiže rezultate (svijetsko prvenstvo je bilo na početku njegova dolaska pa mu se može oprostit no ostvario je ono najvažnije lp za narednu sezonu), po meni i jednom i drugom treba čestitat jer sreća je sastavni dio nogometa i rezultati su najvažniji, to je ono što se gleda, ne igra...

sve što ja želim je malo objektivnosti koje ovdje malo tko ima...

E svaka čast. Moram se složiti s tobom! Benitez nas je uveo u Ligu prvaka što je istina i trebamo mu biti zahvalni zbog toga. To što je izgubio Svjetsko prvenstvo - finale protiv Corinthiansa nije njegova greška. Tek je bio mjesec dana u klubu, trebalo se uhodati, ali onda je Corint realno bio prejak za nas zbog kvalitetnijeg igračkog kadra. Upravu si care FA kup i CO kup su bili nesretno izgubljeni. Ono što je najvažnije zbog čega je Benitez i došao u CFC je da nas uvede u Ligu prvaka. I zbog tog mu trebamo biti neopisivo zahvalni.

• Autor

E svaka čast. Moram se složiti s tobom! Benitez nas je uveo u Ligu prvaka što je istina i trebamo mu biti zahvalni zbog toga. To što je izgubio Svjetsko prvenstvo - finale protiv Corinthiansa nije njegova greška. Tek je bio mjesec dana u klubu, trebalo se uhodati, ali onda je Corint realno bio prejak za nas zbog kvalitetnijeg igračkog kadra. Upravu si care FA kup i CO kup su bili nesretno izgubljeni. Ono što je najvažnije zbog čega je Benitez i došao u CFC je da nas uvede u Ligu prvaka. I zbog tog mu trebamo biti neopisivo zahvalni.

Tvoj sarkazam prevazilazi granice ukusa :D

burna godina za engleski fudbal, Fergie odlazi u penziju, a zatim Benitez odlazi iz Chelsea, covjek koji je obezbjedio Chelsiu plasman, koji je digao Torresa iz mrtvih, covjek koji je odveo Chels u finale Europa lige, i zahvaljujuci njemu Chelsea moze postati prvak europa lige i aktuelni prvak lige sampiona istovremeno

reLo ocekujem uskoro Benitezovu cover sliku na fejsu

pa i je došao da nas uvede u lp, ajde što bi ti rađe da uđemo u lp i ne osvojimo ništa ili ne uđemo u lp ali zato osvojimo sve ostale trofeje?

• Autor

pa i je došao da nas uvede u lp, ajde što bi ti rađe da uđemo u lp i ne osvojimo ništa ili ne uđemo u lp ali zato osvojimo sve ostale trofeje?

Nije on doveden da nas uvede u LP. To je mogao i Di Matteo s pola muke... Jer mi nismo bili toliko loši sa Di Matteom, u ligi smo kidali dok nas United nije onako šupački dobio, jedino smo u LP kaskali što znači da je Di Matteo izgubio 1 trofej (Community Shield ne računam, to je aluminijska tepsija).

Debeli je doveden isključivo zbog plavušice. Ono svjetsko prvenstvo se moralo osvojiti, to mu nikada neću oprostiti, jer realno Corinthians se mogao dobiti i s izmjenjenim sastavom.

Dalje, izgubio je Capital One, izgubio je FA, to su 3 trofeja. Dakle RDM je izgubio samo 1, ovaj je izgubio 3. I sada priča da mu je sezona stopostotno uspješna. Ma nek se on meni napuši kurca. Uspješna je jer smo toliko srozali kriterije da bi nam i plasman u LP bio uspjeh, a to nekada nije bilo tako. Nekada je sve osim titule u ligi bio neuspjeh.

slažem se da je ovo daleko od uspješne sezone, ali za to je kriva uprava ne benitez. Uprava pod broj 1. nikako nije smjela dati RDM-u otkaz pod broj 2. trebala se riješit torresa i dovest normalnog napadača

jedino što ja cijelo vrijeme želim reći nije branit beniteza i govorit da nam je sezona sjajna, već da pretjerujete u kritiziranju beniteza da je sad trener neko koga više volite čestitavali bi mu na lp-u, benitez sobzirom da je doved usred sezone i na uvjete u kojima je solidno je odradio posao, ne idealno ali mnogi nisu ni ovo očekivali kad je doveden

burna godina za engleski fudbal, Fergie odlazi u penziju, a zatim Benitez odlazi iz Chelsea, covjek koji je obezbjedio Chelsiu plasman, koji je digao Torresa iz mrtvih, covjek koji je odveo Chels u finale Europa lige, i zahvaljujuci njemu Chelsea moze postati prvak europa lige i aktuelni prvak lige sampiona istovremeno

reLo ocekujem uskoro Benitezovu cover sliku na fejsu

Burno ce biti tek na leto. Pazi ovako,Chelsea menja trenera, Bayern menja, City 90% menja, ManU menja trenera, Real menja,Barsa ce isto verovatno menjati,mozda i PSG (prica se da Anceloti ide u Real i da je Anceloti odbio ManU zbog Reala) onda neki manji klubovi, Everton,Malaga, ovo ce biti prava ludnica za trenere. :D 

Ako mi njemu moramo čestitat što je uspio osigurat plasman u top 4, onda u p.m. i nogomet, i klub, i sve.
Ko oće slavit plasman u top 4, nek prijeđe u redove topnika,oni su za to.
Nije on doveden mjesec, dva prije kraja sezone a da smo bili 5, 6, pa on izborio top 4 , već smo bili 2. kad nas je preuzeo.
U Ligi prvaka nije mogao ništa,ali u ligi se moglo više,a tu su i Capitol One kup i FA kup.
I onda da mu se čestita???

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.