19. april 2013.13 god. comment_117355 ima da nam postavi najslabiji sastav protiv Liverpula. Ima da zove klince iz skole da igraju. Verovatno ce se naci u 11 Benayoun, Ake, Fereira i tamo neki klinci iz akademije. Zatim ce ga Roman zvati na razgovor,besan crven i zelen, reci ce mu "Sta radis to idiote FSW" a on ce odgovoriti " Pa da ubacimo malo mlade u tim, hteli ste razvoj klinaca,pa ja rekoh da im pruzim sansu" :D Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117377 Šta mislite hoće li dobiti ovacije na Anfieldu ili su luserpulci već zaboravili šta je za njih uradio? Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117379 Šta mislite hoće li dobiti ovacije na Anfieldu ili su luserpulci već zaboravili šta je za njih uradio? Jedan je od njih, nemoj uopće ni sumnjati da će prekosutra najlošiji osjećaj imati jedino oni kojima je stalo do Chelseaja i koji ga iskreno vole. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117532 Ima da zagrokce od srece prasac na Anfieldu cim vidi stadion. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117616 Posto je uvideo da Torres ne moze sam da pokloni dovoljno lopti stokama iz Liverpoola, ubacio je Benayouna. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117618 [SPOILER]JEBO TI BENAYOUN MATER ŽIDOVSKU POSRED PIČKE[/SPOILER] Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117625 Samo da napisem, KONJU, pazi sta radis? Konj je plemenita zivotinja, ti si izrod Benitezu, nit si covjek nit zivotinja, vanzemaljac sta si, vreca govana.. yebem li ti mamicu, ko te postavi na klupu. Yebo li ti Benayoun mater... Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117635 Čudi me kako nije skočio od radosti kad ga je Suarez dao. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117658 Koji je ovo idiot, a koji je tek idiot onaj što ga je preporučio Abramoviču (Emenalo). Ne odu li ove četiri figure iz kluba na kraju sezone za nas nema budućnosti: 1. Rafael Benitez 2. Yossi Benayoun 3. Fernando Torres 4. Michael Emenalo To je ekipa za odstrel. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117669 sad pljujete ovog emanuela a na početku ste hvalili njegov rad bravo od vas neznam šta vam je ko kriv danas osim sudije Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117673 JEBEM LI TI MAMU DEBELU I TEBE I ZIDOVA KOJI JE RODJEN OD MAJKE PECNICE! Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117681 Taman kada sam mislio na početku sezone da su loši dani iza nas, dođe maxi hrčak u naočalama i jebe nas u zdrav mozak... Izmjena Benayoun - Hazard, pa tako nesto je samo budala u stanju da napravi. Nema se više šta ni komentarisati sve je receno za ovu budalu. Svi smo bili složni da će nas uništiti kao što je i Inter. Izgleda da su ti dani sve bliži. Previše je počeo da forsira guju Benayouna. Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117691 Prebacuje odgovornost na sudiju http://www.chelseafc.com/news-article/article/3152510/title/final-whistle-verdict-question-of-time Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117693 Regarding the Suarez biting incident, Benitez said: "I didn't see anything, I was concentrating on the game. I didn't see any incident." Majstore, a da malo pogledaš na čijoj si klupi trenutno ? Tipičkamaterina... Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117697 sad pljujete ovog emanuela a na početku ste hvalili njegov rad bravo od vas Ima i nas koji nikad nismo smatrali da je doticni vredan mesta na kome se nalazi ;) Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117707 Ja ne znam vidiš li ti tu jednu veoma bitnu riječ: " A-K-O ". Dakle, mogućnost a ne obaveza. :D Naravno, odradio je sjajan posao sve do prodaje Raula/posudbe Essiena, kada sam i rekao da će nas to kasnije koštati i da sav dotadašnji rad pada u vodu. Kasnije je odvukao klub u potpuni ambis preporučivši otkaz Robbieju (iako on ne vuče konce), pa potom preporučivši dovođenje FSW-a. U svakom slučaju, Emenalo je nekompetentan, nesposoban, needukovan, zmazan, prljav i smrdi. Jednostavno rečeno: Đubre mučko ! Prijavi
21. april 2013.13 god. comment_117716 Ja ne znam vidiš li ti tu jednu veoma bitnu riječ: " A-K-O ". Dakle, mogućnost a ne obaveza. :D Naravno, odradio je sjajan posao sve do prodaje Raula/posudbe Essiena, kada sam i rekao da će nas to kasnije koštati i da sav dotadašnji rad pada u vodu. Kasnije je odvukao klub u potpuni ambis preporučivši otkaz Robbieju (iako on ne vuče konce), pa potom preporučivši dovođenje FSW-a. U svakom slučaju, Emenalo je nekompetentan, nesposoban, needukovan, zmazan, prljav i smrdi. Jednostavno rečeno: Đubre mučko ! Moj post je bio vise odgovor Chibi :D Kad si se vec potrudio. Ako je posao sportskog direktora da dovodi igrace koje predsednik, gazda kluba zeli, onda je nas Emenalo najbolji covek za tu poziciju. Poznavanje fudbalskog trzista je vec nano doba za njega. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117750 Kako juce pokusava odrzati rumene obrascice krutima, jedva obuzdao osmijeh kad je vidio svoje ljude. Ajooj. <3 Sta reci o bicu koje izjavljuje da nije vidjelo grizenje svog igraca? Sta recI? Nista jer se nema sta reci. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117817 Nemojte se čuditi ako pokuša žrtvovati plasman u LP za iduću sezonu za svoj onaj lukavi "ponos" da bi osvojio EL titulu. Prijavi
22. april 2013.13 god. comment_117818 samo odlazi što prije nemoj tako....taman se covjek smjestio :D . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.