Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

ima da nam postavi najslabiji sastav protiv Liverpula. Ima da zove klince iz skole da igraju. Verovatno ce se naci u 11 Benayoun, Ake, Fereira i tamo neki klinci iz akademije. 

Zatim ce ga Roman zvati na razgovor,besan crven i zelen, reci ce mu "Sta radis to idiote FSW" a on ce odgovoriti " Pa da ubacimo malo mlade u tim, hteli ste razvoj klinaca,pa ja  rekoh da im pruzim sansu" :D

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Šta mislite hoće li dobiti ovacije na Anfieldu ili su luserpulci već zaboravili šta je za njih uradio?

Šta mislite hoće li dobiti ovacije na Anfieldu ili su luserpulci već zaboravili šta je za njih uradio?

Jedan je od njih, nemoj uopće ni sumnjati da će prekosutra najlošiji osjećaj imati jedino oni kojima je stalo do Chelseaja i koji ga iskreno vole. 

Ima da zagrokce od srece prasac na Anfieldu cim vidi stadion.

Samo da napisem, KONJU, pazi sta radis?

Konj je plemenita zivotinja, ti si izrod Benitezu, nit si covjek nit zivotinja, vanzemaljac sta si, vreca govana.. yebem li ti mamicu, ko te postavi na klupu. Yebo li ti Benayoun mater...

Koji je ovo idiot, a koji je tek idiot onaj što ga je preporučio Abramoviču (Emenalo).

Ne odu li ove četiri figure iz kluba na kraju sezone za nas nema budućnosti:

1. Rafael Benitez

2. Yossi Benayoun

3. Fernando Torres

4. Michael Emenalo

To je ekipa za odstrel.

Taman kada sam mislio na početku sezone da su loši dani iza nas, dođe maxi hrčak u naočalama i jebe nas u zdrav mozak...

Izmjena Benayoun - Hazard, pa tako nesto je samo budala u stanju da napravi.

Nema se više šta ni komentarisati sve je receno za ovu budalu.

Svi smo bili složni da će nas uništiti kao što je i Inter.

Izgleda da su ti dani sve bliži.

Previše je počeo da forsira guju Benayouna.

Regarding the Suarez biting incident, Benitez said: "I didn't see anything, I was concentrating on the game. I didn't see any incident."

Majstore, a da malo pogledaš na čijoj si klupi trenutno ? Tipičkamaterina...

sad pljujete ovog emanuela a na početku ste hvalili njegov rad

bravo od vas

c7oQ81d.png

Ima i nas koji nikad nismo smatrali da je doticni vredan mesta na kome se nalazi ;)

Ja ne znam vidiš li ti tu jednu veoma bitnu riječ: " A-K-O ". Dakle, mogućnost a ne obaveza. :D

Naravno, odradio je sjajan posao sve do prodaje Raula/posudbe Essiena, kada sam i rekao da će nas to kasnije koštati i da sav dotadašnji rad pada u vodu. Kasnije je odvukao klub u potpuni ambis preporučivši otkaz Robbieju (iako on ne vuče konce), pa potom preporučivši dovođenje FSW-a. U svakom slučaju, Emenalo je nekompetentan, nesposoban, needukovan, zmazan, prljav i smrdi. Jednostavno rečeno: Đubre mučko !

Ja ne znam vidiš li ti tu jednu veoma bitnu riječ: " A-K-O ". Dakle, mogućnost a ne obaveza. :D

Naravno, odradio je sjajan posao sve do prodaje Raula/posudbe Essiena, kada sam i rekao da će nas to kasnije koštati i da sav dotadašnji rad pada u vodu. Kasnije je odvukao klub u potpuni ambis preporučivši otkaz Robbieju (iako on ne vuče konce), pa potom preporučivši dovođenje FSW-a. U svakom slučaju, Emenalo je nekompetentan, nesposoban, needukovan, zmazan, prljav i smrdi. Jednostavno rečeno: Đubre mučko !

Moj post je bio vise odgovor Chibi :D

Kad si se vec potrudio. 

Ako je posao sportskog direktora da dovodi igrace koje predsednik, gazda kluba zeli, onda je nas Emenalo najbolji covek za tu poziciju. 

Poznavanje fudbalskog trzista je vec nano doba za njega.

Kako juce pokusava odrzati rumene obrascice krutima, jedva obuzdao osmijeh kad je vidio svoje ljude. Ajooj. <3

Sta reci o bicu koje izjavljuje da nije vidjelo grizenje svog igraca? Sta recI? Nista jer se nema sta reci.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.