Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

Rafael Benitez je od večeras novi menadžer Chelseaja i na toj poziciji će boraviti do kraja sezone, objavila je službena stranica kluba.

Abramovič i Upravni odbor kluba vjeruju da je Benitez menadžer sa ogromnim iskustvom koji odmah može početi ispunjavati zadate ciljeve od strane kluba.

52-godišnji Benitez će sutra imati prvi sastanak sa igračima u Cobham trening kampu.

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Daj Bože da griješim, ali ovaj nas može samo dublje uglibiti u blato. Sad nakon ove odluke, smjenjivanje Di Mattea gubi svaki smisao...
Klub iznad svega. Kad je vec ovdje red je da mu pozelim srecu do kraja sezone.
Tuga ljudi. Čovjek kojeg nitko ne želi već godinama. Od Liverpoola napravio smješan klub sa svojim smješnim transferima tipa Kyrgiakos i tako to. Ma tuga. Intera uvukao u krizu iz kojeg se klub još čupa sa Stramom. Najveći domet mu je bio komentator za smješni Eurosport zadnjih godina. On ti je kao siroče - nitko ga ne želi, a mi ga doveli, jer trenutno ne možemo nikoga drugog :/

S konja na magarca nakon Di Mattea, ali eto.

Sretno mu, mada ga ne gotovim, volio bih ove zime i on i Torres i Benayoun da odlepršaju i da nam se klub očisti od skauserske gamadi.
Neka mu je sa srecom,videcemo kako ce da se pokaze.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Da mi je neko prije 5 godina rekao da ce Chelsea zavrsiti sa Torresom u spicu i Benitezom na klupi, smijao bih mu se ko budali i jos opalio samar za gluposti koje prica...
Poznavajući Benitezov rad i Abramovičevu ćud, pretpostavljam da će stasiti Španjolac Novu godinu dočekati bez posla.

Daj Bože da nam bude najuspješniji trener u povijesti, ali iskreno, najiskrenije, bez imalo uveličavanja mislim da će Chelsea pod njegovim vodstvom biti još gori.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353527458' post='90109']
[b]Cehajic[/b] (korisnik s Inter Croatia foruma): Nek vam je bog na pomoći.

xD

Kuku lele...
[/quote]
Gdje njega iskopa, moj jaran hahahah

http://www.youtube.com/watch?v=tznkf4sA1NM
ne mozete odma da kritukujete tu odluku, jest da je on bio trener liverpula, al opet treba covjeku dat sansu, mozda digne formu ekipe i toresa....a opet ako ne uspe abramovic ce mu lako dat otkaz :D
[url="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qPch4HPr0CQ"]https://www.youtube....d&v=qPch4HPr0CQ[/url]

[size=6][color=#ff0000]Rafa Benitez - you're not welcome here![/color][/size]
pa jel se sjecate sta je reko benitez o chelseajevim navijacima 2007?

[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]Rafa Benitez (in 2007) : We don't need to give away plastic flags to our fans to wave - our supporters are always there with their hearts and that is all we need. Its the passion of the fans that helps us to win matches - not flags (speaking on Chelsea fans waving flags).[/size][/font][/color]

[color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3] [/size][/font][/color][color=#333333][font='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif][size=3]ma covjek je budala jednostavno :/ :-q[/size][/font][/color]
[quote name='Brane' timestamp='1353527998' post='90115']
Poznavajući Benitezov rad i Abramovičevu ćud, pretpostavljam da će stasiti Španjolac Novu godinu dočekati bez posla.

Daj Bože da nam bude najuspješniji trener u povijesti, ali iskreno, najiskrenije, bez imalo uveličavanja mislim da će Chelsea pod njegovim vodstvom biti još gori.
[/quote]

Nije više to ni toliki problem - ajde propast će ova sezona, jebi ga. Ali problem je u tome što će kada Benitez dobije otkaz ostati pustoš u klubu kao i u Liverpoolu i Interu.
budala ili ne, vidjeti cemo sto ce uciniti, ne bude li igre i rezultata, bar znamo kako ce zavrsiti - bye bye

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.