Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

Ocjena 3 - dobar

+ kvalificirao nas u CL gdje i pripadamo

+ osvojena Europa liga

+ održavanje forme i ok rotacija tijekom tolikih utakmica

+ David Luiz u vezi i puno discipliraniji

+ Učinio azpija standardnim

- prokockan svjetski klupski trofej

- prokockani ostali kupovi

- ogroman zaostatak za manure-om

- gdje je Marin? Nije da je morao igrati svaku, ali mogao je koji put umjesto benayuna biti na krilu

Hvala na obavljenom poslu i trofeju, sretno u budućim zaposlenjima

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Valjda sam ja takav covek,sta znam, covek koji voli da oprosti i da "zazmuri" na neke stvari. Ruzno je govorio,bezobrazno se ponasao pre odredjenog perioda i na kraju dosao na ovu klupu. Toliko me puta iznervirao,izludeo sa svojim izjavama,izmenama,taktikama,ali opet pomalo mi ga je zao. Daleko od toga da bi ga voleo na klupi i dalje,ali jednostvavno na neki nacin mi je i zao sta je sve preziveo u klubu od pocetka. Slazem se sa tim da je i zasluzio,ali mozda se i on pokajao i zao mu je zbog nekih stvari... Sta ja znam... Hvala mu na odradjenom poslu,na predanosti,na svemu sto je uradio za klub. Puno srece u buducnosti u novom klubu sa novim igracima. 

dao sam mu 3 jer je uspio podignuti formu ekipe zadnji mjesec-dva, osvojen EL i plasman u LP, a loših stvari guranje benayuna, nije dao priliku marinu i ispad iz FA cupa...

Ocjena 3 - dobar

+ kvalificirao nas u CL gdje i pripadamo

+ osvojena Europa liga

+ održavanje forme i ok rotacija tijekom tolikih utakmica

+ David Luiz u vezi i puno discipliraniji

+ Učinio azpija standardnim

- prokockan svjetski klupski trofej

- prokockani ostali kupovi

- ogroman zaostatak za manure-om

- gdje je Marin? Nije da je morao igrati svaku, ali mogao je koji put umjesto benayuna biti na krilu

Hvala na obavljenom poslu i trofeju, sretno u budućim zaposlenjima

Ocjena:2
-Sjebao priliku da postanemo Svjetski prvaci.
-Sjebao Carling cup
-Sjebao Fa cup
-United nas bez pola muke ostavio miljama iza
-Unistio Marina forsiranjem Benayouna
-Posudba Piazona
-Prodaja Sturridgea

I jadno je sto mu neki daju + zato sto je izborio LP,pa mi smo ljudi bili par bodova(5 max.) iza Uniteda i smijesno bi bilo da nije zavrsio u top4.

Jedini plus od mene je to sto je poboljsao igru Luiza i pruzio sansu Akeu.

Ljudi moji pa nije on uništio Marina. Istina da mu je treba dat prednost ispred Benayouna ali da je Marin zaslužio dobio bi on više prilike..Nije samo Rafa kriv... 

Dao sam mu ocjenu 3...

Negativne stvari:

1.Prokockao je neke trofeja koje smo MORALI osvojiti tu prije svega mislim na Svjetsko klupsko prvenstvo.

2.Losa priprema ekipe za pojedine meceve(protiv Man. Citya u FA kupu) jednostavno morali smo bolje.

3.Zapostavljanje pojedinih igraca(Marin).

4.Los odnos prema legendama kluba Lampardu i Terryu oni su zasluzili vecu minutazu i na njima niko ne smije trenirati svoj autoritet tako sto ih ostavlja na klupu.

5.Benayun - nije mi jasno koja je njegova uloga u ekipi.Ne valja Arsenalu i West Hamu a nama valja zanimljivo...

6.Forsiranje Torresa u utakmicama kada nije pokazivao nista.

7.Nelogicne izmjene.

8.Kasnjenje sa izmjenama jer bilo je situacija kada smo imali los rezultat a reakcija sa klupe je dolazila tek oko 80. minute.

Pozitivne stvari:

1.Osvajanje Europa Lige.

2.Plasman u Ligu Prvaka sljedece sezone.

3.Uz ovaj ekstreman raspored ove sezone njegove rotacije su nam dosta pomogle.

4.Azpia je odmah "bacio u vatru" i sada na kraju sezone imamo odlicnog beka.

5.Pruzio sansu Luizu da svoj potencijal kruniše sjajnim utakmicama i golovima.

6.Odlicno odrađene sve utakmice protiv Manchester Uniteda izgleda da voli duele protiv svog starog rivala Fergusona.

7.U finisu sezone ipak podigao formu ekipe i izbjegao eventualnu katastrofu ne plasmanom u LP.

8.Izjava:"Odlazim na kraju sezone".

Hvala i doviđenja uz muzičku zelju...

http://www.youtube.com/watch?v=WjLmtZGCwBc

Plus je osvajanje Europske lige,mada se to očekuje kad se pogleda kakvu ekipu imamo.
Luiz i Dave,plus.
Kad je preuzeo,bili smo drugi,sad smo treći,tako da što se mene tiče to nije plus.

Minus-svjetsko prvenstvo,oba kupa,pogotovo ispadanje od Swanseaja bez zabijenog gola,neshvatljivi izbor igrača,glupave zamjene,odugovlačenje sa zamjenama...
Uglavnom,više je minusa kako god okreneš.
Ja svakako feštam kad Privremeni Neuspjeh napusti Chelsea.

@kingchelsea

Sve ok, imaš svoje mišljenje i iznio si ga, ali među negativnim stvarima, stavka br. 4 je niđi veze majke mi. Pa ako je išta, forsirao je Lampsa i on je uveliko pomogao istom da obori rekord. Pa igrao je Lamps kod njega duplo više nego kod Robbia jbt.  

Terry je imao nesreću da je bio povrijeđen kad je ovaj sjeo na klupu i nakon što su se i Cahill i Luiz i Bane dobro pokazali, teško mu se bilo vratiti.  A mora se priznat da i kad je igrao, najlošiji je bio od svih stopera, znači nije tu kriv Benitez ni sekunde. Na stranu to što je legenda, ako nije kvalitetniji od ostalih, nema on tu šta tražiti. Ekipa je najvažnija i to je tako.

@kingchelsea

Sve ok, imaš svoje mišljenje i iznio si ga, ali među negativnim stvarima, stavka br. 4 je niđi veze majke mi. Pa ako je išta, forsirao je Lampsa i on je uveliko pomogao istom da obori rekord. Pa igrao je Lamps kod njega duplo više nego kod Robbia jbt.  

Terry je imao nesreću da je bio povrijeđen kad je ovaj sjeo na klupu i nakon što su se i Cahill i Luiz i Bane dobro pokazali, teško mu se bilo vratiti.  A mora se priznat da i kad je igrao, najlošiji je bio od svih stopera, znači nije tu kriv Benitez ni sekunde. Na stranu to što je legenda, ako nije kvalitetniji od ostalih, nema on tu šta tražiti. Ekipa je najvažnija i to je tako.

Ne znam mozda sam ja neke situacije pogresno shvatio ali ja sam u par prilika imao dojam da Benitez zeli da pokaze Lampardu i Terryu da je on glavni tako sto ih ostavlja na klupi..opet kazem mozda sam neke Benitezove poteze pogresno shvatio.

Dao sam tricu al sad kontam one u skoli ocjene

1 nedovoljan

2 dovoljan

3 dobar

4 vrlo dobar

5 odlican

Ovako slovima bih rekao "Dovoljan".  a brojkama 3.

Nije on mnogo toga napravio, ko sto se cini.

A najjače od svega mi je što ovdje ljudi (neki) misle da je tzv. Benitezovo "poboljšanje igre" (kojim se i sam Benitez hvali) dovelo do osvajanja EL. Pa Benitez nema nikakve veze s osvajanjem ovog trofeja, njegov udjel u zaslugama se ne može mjeriti u postotcima - mjeri se u promilima. U finalu katastrofalna igra i komotno je poraz mogao biti, samo Benfica nije iskusna u onim utakmicama, a Chelsea je i plus uz nas su bili sreća i Bane i samo smo zato osvojili. A ne tamo zbog nekog Beniteza ili šta li već. Isto bi prošli i da sam ja ili bilo tko ovdje s foruma vodili ekipu. Dapače, mi bismo možda u te 93 minute izvršili bar jednu izmjenu, a kreten ih je izvršio 0. Inteligencija "na razini"!

Ne shvatam trenere koji ne vrše izmjene u ekipi. Nikako takve trenere ne shvatam.

A SAD ADIOOOOOOOOOOOOOOOOOO

A SAD ADIOOOOOOOOOOOOOOOOOO

I ko zna kad

I ko zna gdje.....

GOODBYE RAFA!

a jaaaaaaaaaaa............još dvije utakmice nas vodi. Protiv raspalog Cityja.

Dobro,ajde de sad,sto se tice njegovih prethodnih izjava i bivanja necu da komentarisem.

Ovde sta ocjenjujemo je njegov rad,posao koji je odradio nije bio nimalo lagan.Nije bilo jednostavno da se pa malo prije polovice sezone uskoci u ekipu i osvoji 3,4 trofeja,nimalo lagano.Necu sad da opravdavam nikoga ovdje,moglo se osvojiti ono svjetsko klupsko i FA Cup,proci mrtvi Juventus,rijesiti pitanje ucesnika u LS iduce sezone ranije ali ajde de sad sta je tu je,ono najbitnije smo ostvarili,LS je tu,osvojen trofej i idemo dalje.

Sezona nije propala,samo zbog silnih mogucnosti i ocekivanja od iste se stvara utisak slabe sezone.Opet cu napomenuti da ne smatram da je IGRA bila na nivou,ali ekipa se tek stvara,i Mou (ako) dodje imace vec koliko-toliko uigranu ekipu.Moram napomenuti da je silni tempo utakmica premorio ekipu,koja naravno nije mogla pruziti svoj max.

Dakle,ocjenjujuci njegov rad,

Dao sam mu ocjenu 3,u sredini je,nije niti podigao ekipu na neki nivo na kojem mozes ulaziti u mec sa sigurnoscu u povoljan rezultat s kim god igrali,a takodje nije nas ni shebao da smo ostali praznih ruku sto se tice sljedece sezone.Da se osvojilo ono svjetsko bila bi vjerovatno snaznija 3,ali to je to.

Sve u svemu mu se zahvaljujem sto nam je pomogao da dodjemo do trofeja LE i plasmana u LS iduce sezone.

Good luck in your further career Rafa!  :)>-

posto sam ja dzometan profesor dvoumim se izmedju dobar i vrlo dobar ali nek bude 4- radi prosjeka.Za ovu sezonu nije on sam kriv i prije njegovog dolaska smo izgubili neke velike trofeje kao sto je ispadanje u grupnoj fazi lige prvaka,nisam bio zadovoljan njegovim forsiranjem Benayouna ali ipak je osvojio ligu europe i osigurao plasman u ligu prvaka,hvala mu na svemu i nek sto prije nadje sebi novi klub.

Kako mozete sliniti za njim ?
Goni ga u picku materinu !

ja ne vidim da iko slini za njim, je su li navijači napravili transparent rafa ostani? Normalno da ne, jednostavno su samo zahvalili čovjeku na onome što je napravio i što su uostalom i igrači tražili od njih...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.