14. april 2013.13 god. comment_116751 Jedino što je dobro napravio da je igrao sa 2 napadača, moram priznat da me to iznenadilo, jer to od njega nisam očekivao, jer to inače rade normalni treneri Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116777 Koji je ovo smećar jebem mu sve da mu jebem. Ovo je kao tekma protiv Corinhtiansa - i jedan i drugi poraz i prokockan trofej su OSOBNO NJEGOVE greške. Potezi, taktika, motivacija, zakašnjele promjene na terenu - za sve ovaj čovjek mora snositi krivicu, a tek možda 10% igrači. Ne jebi... Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116781 Nisam začuđen što nije ubacio Lamparda danas, jednostavno me više ništa od ovog beskičmenjama ne može čuditi. Al da mu se ekipa u polufinalu FA kupa prvih sat vremena ne pojavi na terenu, stvarno treba se odati počast načinu na koji vodi ovaj tim. Mancini ga dva puta na isti fazon dobija, preslikano sa Etihada ranije ove sezone. Jebo te Mancini u šupak, sljedeće sezone dovesti Moyesa i nek mu jebe mame ko što inače radi s Evertonom. Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116783 Zasto se ne javite kad Chelsea nanize par pobjeda, tada se igraci dizu u nebo a ovdje tema zjapi prazna dok ne dodje poraz, eee... Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116794 Takodje,nisam pobornik Beniteza,ali stvarno udarati jedno te isto cijelu sezonu kao malo dijete ne ide.Koliko god kriv bio,ne moze se kriviti za sve lose sto se desavalo.Znam u afektu svi kazemo ma zajebi losu srecu,umor ili tezak raspored to se nama ne moze desavati,ali to je stvarno tako,imamo tezak raspored,igracu nam jesu umorni kao sto vidite nemamo srece a sad o (ne) znanju trenera ne bih.Sacekajmo kraj sezone i onda kad se sve sumira,proporcionalno ucinku u sezoni tom i tom poslati "cestitku". Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116795 Zasto se ne javite kad Chelsea nanize par pobjeda, tada se igraci dizu u nebo a ovdje tema zjapi prazna dok ne dodje poraz, eee... HAHAHAHHAHAHAHAH E moj elao, šta hoćeš, da mu ljudi čestitaju na pobjedama protiv Kazana, Sunderlanda, West Hama ili da se njemu zahvaljuju na velemajstorskom potezu Dembe koji nas je doveo do polufinala ? Smiješno, čitajući ovo ispada ko da je on neka žrtva. :-O Rekao sam sto puta da nije glavni krivac, Roman je glavni krivac ali ne znači da neću spomenuti poteze FSW-a kojima vodi klub u teški shit. Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116801 Najveći procenat poraza u eri Abramovića ima Benitez. 26.32% Prijavi
14. april 2013.13 god. comment_116811 Ma problem je što je on samo trener i ništa više, tu se vidi da je to baš onaj profesionalni odnos igrača i trenera, nije to kao kod RDM-a i Mourinha, to je bila obitelj, svi su povezani, a ovo ne liči ni na šta Prijavi
15. april 2013.13 god. comment_116827 Nek odmori Ramiresa protiv Fulhama, covjek igra 5 tekmi zaredom. Jeste on zivotinja, ali ima i on neke granice. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_117008 On se našao porediti Matu sa Zolom. Kako sam se prokino na ovu izjavu, FSW govori sa stanovišta dugogodišnjeg iskustva u klubu i neke pozicije da si daje za pravo tako nešto. E na šta smo spali, majko mila. Prijavi
16. april 2013.13 god. comment_117011 slažem se Wajz, ni meni nije bilo ugodno al opet kad se sjetim da je taj isti čovjek rekao da Drogba i nije nešto i da je Lamps prosječan igrač nekako mi postane nebitno što više laprda, samo nek razguli što prije... Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117060 A da je to isto rekao neko, koga vi gotivite, drugačije bi pisali.. Prijavi
17. april 2013.13 god. comment_117077 A da je to isto rekao neko, koga vi gotivite, drugačije bi pisali.. Nije bitno je li u pravu ili ne, nego ko je on da priča o Gianfrancu Zoli, čovjeku na čije se ime ustaje u plavoj zajednici. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117120 Bas i nije fantasticno, kakve su ono izmjene, te bi branio rezultat stavljajuci mikela, pa bi napadao stavljajuci BA :S Mislim koji kurac :S Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117163 A možda je htio odmorit malo Ramiresa, pa je zato ubacio Mikela.. Možda je htio probati varijantu s dva špica (kada je već rezultat riješen, pa se moglo zajebavat)...Nije bitno je li u pravu ili ne, nego ko je on da priča o Gianfrancu Zoli, čovjeku na čije se ime ustaje u plavoj zajednici. Trener u klubu, gdje je nekada igrao Zola i gdje je postao legenda, eto ko je. A ko si ti, pa se kao toliko buniš, što je trener i više nego pohvalio svog igrača (Matu) ?? Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117171 Zato i kažem na šta smo spali. I opet ne kontaš, nema smisla da treći put objašnjavam isto. Ko je shvatio - shvatio, ko nije nikom ništa. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117204 Pokusava debeljko nesto isprobati sa 4 4 2, da vidi kako to ide sa Dembom i onim maskiranim predatorom u spicu. I pohvala sto je izvadio Ramiresa, ja sam mislio da ga nece ni uvrstiti u prvih 11. Izgorio je momak, noge hipnotisane. Sad da vidimo kako ce postaviti ekipu protiv svog najmilijeg kluba. Da li ce gurnuti maskiranog od prve minute pa da se sjebe vec do 15. minute, da li ce izostaviti velikog igraca koji moze sa distance ili sa penala pod pritiskom zabiti, citaj Lamparda, ili ce i kapitena i Lampsa odstraniti i izvesti prvih 11 bez pravog lidera. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117207 Najvjerovatnije da će tako biti. Ekipa kao protiv Citya neki dan, to ustvari i jest naša najjača ekipa (jedino pitanje koji je bolji stoperski par Luiz-Terry ili Luiz- Bane).. Lamps odigrao cijelu protiv Fulhama, tako da sigurno ga neće biti protiv Liverpoola. Prijavi
18. april 2013.13 god. comment_117213 Ajde,toliko si nam puta zivot zagorcao za Liverpulom,ajde sad pobedi taj isti Liverpul ili bar nemoj da izgubis... Prijavi
19. april 2013.13 god. comment_117315 Čisto jedna zanimljivost: Današnji njegov press preko youtube streama u jednom momentu pratilo čak nevjerovatnih 13 ljudi. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.