Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Rafael Benitez (2012-2013, trener)

Istaknuti odgovori

djubre jedno odvratno,nosite se i ti i Benayoun u 3. lepe djubrad jedna odvratna!!!!!! Mesas sastav mesaj ga u drugom poluvremenu MATA I HAZARD MORAJU IGRATI, pa onda izaci u slucaju povoljnog rezultata konju jedan. Sto ne ubaci Dembu,nego Benayouna konju jedan.

• Odgovori 1,4 hilj.
  • Pregledi 78,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

djubre jedno odvratno,nosite se i ti i Benayoun u 3. lepe djubrad jedna odvratna!!!!!! Mesas sastav mesaj ga u drugom poluvremenu MATA I HAZARD MORAJU IGRATI, pa onda izaci u slucaju povoljnog rezultata konju jedan. Sto ne ubaci Dembu,nego Benayouna konju jedan.

Napisao sam u temi o utakmici zasto on radi to sto radi. 

Izvinjavam se svima na psovkama,trenutak slabosti i besa. Nije lepo to citati znam,ali jednostavno sam odlepio.

jes on kurčina od trenera, ali nije on kriv što ima samo 13-14 igrača koji su sposobni igrati za Chelsea, a ostali gola kurčina

apsolutno je nedopustivo da uprava dopusti ući u sezonu s tako lošim rosterom, a meni je više i dojadilo pljuvati po Benitezu kad je uprava odgovorna za sve

treba paljbu okrenuti na njih

jes on kurčina od trenera, ali nije on kriv što ima samo 13-14 igrača koji su sposobni igrati za Chelsea, a ostali gola kurčina

apsolutno je nedopustivo da uprava dopusti ući u sezonu s tako lošim rosterom, a meni je više i dojadilo pljuvati po Benitezu kad je uprava odgovorna za sve

A tko je odgovoran što su Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Lukas Piazon, Michael Essien i ostali na posudbi, a u klubu jedan smećar Yossi Benayoun. Tko je kriv zbog toga? Nemojte samo reći Abramovič. Jel kriv Michael Emenalo, sportski direktor? Jel on dogovara te aranžmane? I tko je doveo Marina u klub? Ako je nešto jeftino ne znači da je dobar posao.

Ako se ja dobro secam, MArin je dosao u klub pre Beniteza.

Mislim da nije ciljao na Beniteza nego na Emanaloa.. Benitez nije kriv oko kadra,on tu nema nista,kriv je oko motivacije i oko njegovog izbora igraca,ej Benayoun igra ispred Dembe?! Gubimo on zna da vrsi izmene tek u 87 minutu i to prvu kao na pocetku. Imao je jedan pogdak sa izmenama i to je to,nista vise on pametno nije uradio. U LE se koprcamo,kao i u premijer ligi,... za to je on kriv.

jest on kriv sto nije stavio 11 igraca od tih 13 -14 a zna se sta je prioritet ove sezone mada je ovo za upravu tacno

A tko je odgovoran što su Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Lukas Piazon, Michael Essien i ostali na posudbi, a u klubu jedan smećar Yossi Benayoun. Tko je kriv zbog toga? Nemojte samo reći Abramovič. Jel kriv Michael Emenalo, sportski direktor? Jel on dogovara te aranžmane? I tko je doveo Marina u klub? Ako je nešto jeftino ne znači da je dobar posao.

pa ja iskreno nekako sve više mislim da Roman i ne radi sve na svoju ruku, sve više mi se čini da on pušta upravu (i Emenala među njima naravno) da upravljaju klubom

pod upravom sam mislio na njih, a ne na Romana

tako da treba paljbu okrenuti prema Emenalu i ostaloj bagri koja uništava klub

jest on kriv sto nije stavio 11 igraca od tih 13 -14 a zna se sta je prioritet ove sezone mada je ovo za upravu tacno

e jebiga sad

trebalo je izvagati, a ja mislim da je on dobro izvagao da je utakmica protiv Uniteda bitnija nego ova protiv Sotona

u PL ipak imamo još utakmica za popravni, dok je u FA kupu samo jedna prilika

pa ja iskreno nekako sve više mislim da Roman i ne radi sve na svoju ruku, sve više mi se čini da on pušta upravu (i Emenala među njima naravno) da upravljaju klubom

pod upravom sam mislio na njih, a ne na Romana

tako da treba paljbu okrenuti prema Emenalu i ostaloj bagri koja uništava klub

e jebiga sad

trebalo je izvagati, a ja mislim da je on dobro izvagao da je utakmica protiv Uniteda bitnija nego ova protiv Sotona

u PL ipak imamo još utakmica za popravni, dok je u FA kupu samo jedna prilika

slažem se, trofej je ipak trofej...

Vidim da ga napadate što je toliko izrotirao u poslednje dve utakmice, zapravo bih i ja postupio isto. Od lige i tako nema 'leba (samo treba izvući 3. ili 4. mesti) pa bih neke štedeo za kupove. Jeste sve ovo važno, ali ne možeš svaku utakmicu da počneš u istom sastavu. U sličnoj situaciji smo bili i prošle sezone.

Rafa je danas pokazao da je pravi trener za nas i da bi najbolje rjesenje bilo da mu se produzi ugovor na jos jednu godinu. Siguran sam da bi sa pravim pojacanjima iz Spanije i Liverpoola posebno cinio cuda naredne sezone... Toliko od mene.

Rafa je danas pokazao da je pravi trener za nas i da bi najbolje rjesenje bilo da mu se produzi ugovor na jos jednu godinu. Siguran sam da bi sa pravim pojacanjima iz Spanije i Liverpoola posebno cinio cuda naredne sezone... Toliko od mene.

Slažem se, nećemo ništa postići ako nastavimo ovako da menjamo trenere.

Ipak je Rafa danas pokazao da zaslužuje novu šansu.

Rafu treba ostaviti još malo da posloži sve, pokazao je da je izvrstan strateg i kad se svi momci vrate sa pozajmica, biće perverzija sledeće sezone. ;)

Sa Rafom na trofeje!

Pobede i dobre partije protiv Uniteda nemaju veze sa njim. Momci nose poseban gnev prema tim sarlatanima, koji ce tesko nestati, i sami sebe inspirisu za meceve.

Koji je ovo smećar jebem mu sve da mu jebem. Ovo je kao tekma protiv Corinhtiansa - i jedan i drugi poraz i prokockan trofej su OSOBNO NJEGOVE greške. Potezi, taktika, motivacija, zakašnjele promjene na terenu - za sve ovaj čovjek mora snositi krivicu, a tek možda 10% igrači.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.