20. septembar 2024.2 god. comment_358565 2 hours ago, hamco said: Ma vecina je govorila sta ce nam Sancho, Neto, Felix i sad odjednom top 4 minimum. Za Felixa stojim iza toga. Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358566 Za neta ne znam da je iko govorio a felix i sancho nisu bili potrebni. Pogotovo felix. Sancho jedino ako pokaze nekakav kvalitet pa da opravda a realno kad je dosao i sterling je bio u sastavu. Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358568 12 minutes ago, soxx said: Za neta ne znam da je iko govorio a felix i sancho nisu bili potrebni. Pogotovo felix. Sancho jedino ako pokaze nekakav kvalitet pa da opravda a realno kad je dosao i sterling je bio u sastavu. Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358569 Ja ne vidim da sam rekao da ga ne trebaju dovest. Sutra bih zamjenio neta za olisea ili williamsa a vjerujem i ti Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358570 10 minutes ago, soxx said: Ja ne vidim da sam rekao da ga ne trebaju dovest. Sutra bih zamjenio neta za olisea ili williamsa a vjerujem i ti Jesam li ja u prvobitnom postu napisao da je soxx rekao nepotreban? Evo Adi na tom screenshotu, zatim ima jos ljudi, ja sam isto govorio nepotreban ali dobar igrac... Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358572 Ma jebaji ga, gledam SS i moj post, adiev nisam ni vidio Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358574 Ja samo ne vjerujem da lik kaže da lijeve bekove ima Cucurellu i Veigu. Jebo ti svoje treniranje u guzicu ako ti Veiga paše na toj poziciji, a Chilwella ne znaš uklopiti. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358665 Treba nam desni bek što pre, ovo gori i kao da igramo sa štakama, Azpilkueta sada deluje kao Kafu iz najboljih dana u odnosu na ono što gledamo, za to vreme kapiten kapitenski sve bih probao, makar stavio i Čilvela na desnog beka samo da ne gledam Disasija i Fofanu tamo Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358666 Imamo malog Acheamponga, top top talent, mnogo se klubova interesuje za njega, Maresca je izjavio da moze postati vrhunski igrac. Samo jos da mu daju sansu Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358670 Bio bi red da dobije priliku protiv onog niželigaša u kupu i to od prve minute. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358680 @Adi i u ligi konferencija lagano moze da startuje. Odlicna sansa da se vidi koliko je zaista spreman. Prijavi
23. septembar 2024.2 god. comment_358687 Svakako, ali prvo nam ide meč u kupu, pa ćemo poslije toga više znati. Prva u Europi nam je najteža, pa nisam siguran da će ga odmah gurnuti, ali bit ćemo pametniji poslije utakmice sa Barrowom. Prijavi
24. septembar 2024.2 god. comment_358713 Maduekea treba da bude starter u vecini utakmica, a na Netu je da se bori za njegovo mjesto ili u prvih 11, svejedno, Madueke je pokazao da zna, i da moze, mozda nije imao sve utakmice odigrane na vrhunskom nivou, ali ja bih radije da imamo mi kostur ekipe pa onda na to dogradjivati. K Prijavi
25. septembar 2024.2 god. comment_358748 Imamo dovoljno sirine u ekipi da tim B moze da iznese vecinu utakmica u preostala 3 takmicenja, a da se prvotimci maksimalano koncentrisu na Pl i sacuvaju snagu i smanje broj povreda. Dve ekipe slicnog kvaliteta takodje podizu kvalitet treninga i treneru olaksavaju uvezbavanje taktike i nacina igre jer primenjujes svoje metode na onih 20ak ljudi koji ce sigurno igrati meceve. Tezi deo je objasniti igracima njihove uloge I sacuvati hemiju u ekipi i dovesti svaciju posvecenost na isti nivo, bez obzira da li je deo PL ili CUP sqad. Za sad je to ok, nadamo se da ce tako i ostati. Prijavi
12. oktobar 2024.1 god. comment_359136 Mozda tema nije adekvatna, ali sto se tice ljetnih transfera, kako bi rangirali igrace koje smo doveli, recimo top 5. Uzmite u obzir vaznost pozicije, broj igraca na toj poziciji, koliko razlicitih pozicija igrac moze igrati i na kraju i sami kvalitet i ono sto su do sad pokazali. Mojih top 5: 1. Sancho 2. Neto 3. Tosin 4. Veiga 5. Jorgensen Felix, Hall, Guiu, Kelyman ostatak i tim redoslijedom. PS: Za ovo poticanje bilo kakve rasprave dok traju ove dosadne reprezentacije, hocu nagradu forumas godine Prijavi
12. oktobar 2024.1 god. comment_359137 Prerano mi je malo za to, imam utisak da Sanchu jos nisam vidio kako treba, cak ni Tosina. Ali eto kad bih vec izdvajao 3 igraca, onda bi to bio Veiga, Sancho i Neto. Veiga jer fakat od njega nisam nista ocekivao i dosao je kao anonimus a na kraju ispade respektabilno pojacanje, malo mi baca na ova nasa pojacanja tipa Azpi. Sancho drugo mjesto jer ima neku historiju iza sebe, a po vidjenom do sada, momak treba jos da nastavi i da uhvati jos bolju formu i bice od njega nesto. Neto iskreno mi ima potencijala vise od Sanche, zbog svoje brzine. Mislim da ga tu malo nas stil igre usporava, ali otom potom i za njega kao i za Sancha. Naravno ne ocekujem od njih nivo a la zlatna lopta, ali generalno da budu korisni u sistemu kakvog Maresca zeli implementirati u konacnici. Felix je isti kao i prosli put, malouman. Ne vjerujem da ce se on nesto vise od ovoga uzdignuti sto je do sada pokazao. Prijavi
12. oktobar 2024.1 god. comment_359140 1 hour ago, hamco said: nema šta, ali vrijeme će pokazati, naravno ako ovako nastavi, da je veiga odličan igrač. ovo malo što sam vidio od njega na zadnjem veznom, a mislim da znam da procjenim dobrog igrača, mislim da je naš najbolji igrač na zadnjem veznom, dosta bolji smisao za igru ima od caiseda a pogotovo od enza, za tu poziciju. iznenađenje mi je stvarno Prijavi
12. oktobar 2024.1 god. comment_359141 1. Veiga 2 Sanco 3. Tosa 4. ostali Veiga je prvi jer nas je sve iznenadio, niko nismo ni culi za njega dok je dosao a pruza odlicne partije. Imace diplomski protiv Liverpula i Salaha naravno. Prijavi
12. oktobar 2024.1 god. comment_359143 Baš je rano i teško za rangirati, ali već mogu reći da je po pitanju odnosa cijene i kvalitete ili očekivanja i kvalitete prvi Veiga, a po pitanju same kvalitete za sada Sancho. Prijavi
30. oktobar 2024.1 god. comment_359632 Nekako se nadam da cemo uspjeti i u top4 zavrsiti na kraju sezone. Ima ovde u ekipi igraca koji na papiru ne zvuce lose a u praksi nisu dorasli ambicijama ovog kluba. Nakon ove vecerasnje utakmice mislim da svi znate na koga mislim. Isto tako se nadam da ce se klub barem na ljeto okrenuti kvalitetnim igracima na trzistu a ne na nekim wannabe talentima od kojih vecinom ne bude nista i postanu paraziti u klubu. Prijavi
1. novembar 2024.1 god. comment_359707 Poslali smo Chalobaha na posudbu i sad gledamo Badiashila i Disasija. Kakav god da je, sigurno je vise pokazao za Celzi od ove dvojice. Prijavi
2. novembar 2024.1 god. comment_359715 Ne znam što je problem da Enzo u fazi napada igra u dvojci ispred odbrane. Jest on defanzivno slabiji, ali zar nisu dovoljna 3 štopera i jedan pravi zadnji vezni. Pošalji drugog beka naprijed kao što radi kad su Lavija i Caicedo zajedno na terenu i ostavi Enza nazad. Sa te pozicije će puno više doći do izražaja njegov kvalitet nego sa neke pozicije u ofanzivnoj petorci. On nema karakteristike ofanzivnog igrača. Kad već igramo tako da je cilj sa 5 igrača u napadu doći do brojčane prednosti u odnosu na 4 odbrambena i tako stvoriti izolaciju na krilima, ne vidim boljeg igrača za poslati tu dijagonalu na krilo od njega. Prijavi
3. novembar 2024.1 god. comment_359747 @Adi "Physicality and strength. Lavia and Caicedo give us that" ...rece Maresca Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_360002 Jedno 6-7 igraca(Cucurela, Enzo, Caisedo, Neto, Palmer, James, Sancho) su vrhunski igraci i na njih se se moze klub osloniti, ostalo prosjek i buranija. Golman i svi stoperi su magnet za greske. Madueke nema sta traziti u prvom timu pored svih nabrojanih igraca. Felix i Nkuku moraju dobijati vise minuta u ligi, pa nije Jackson Benzema il Henry iz najbolji dana da je klubu donio vagon bodova pa da ga niko ne smije zamijeniti. Takve greske najvise zamjeram treneru i nece nista napraviti ako to ne promijeni. Klubovi koji su malo u krizi tipa Arsenal, City, United treba koristiti i kupiti bodove, ko nama garantuje da necemo biti u krizi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.