28. septembar 2023.3 god. comment_349229 Hvalili ste lani i Ten Haga kako je brzo posložio United (a Potter ništa ne može), vidimo koliko dugo je trajao taj Hagov preporod... Prijavi
28. septembar 2023.3 god. comment_349234 Priča većine trenera danas. Na početku dobro krenu "on zna šta radi, ako ga on dovodi onda valja" i poslije godinu-dvije "on nema pojma, zalutao, propao, znalo se da neće uspjeti". Htio sam predložiti sastav za naredno kolo: Sanchez, Disasi, Silva, Colwill, Chilwell, Caicedo, Enzo, Sterling, Palmer, Mudryk, Broja ali pošto su Chilwell i Caicedo upitni neće od toga biti ništa. I da su zdravi išao bi Gallagher umjesto nekog od ovih naprijed. Prijavi
29. septembar 2023.3 god. comment_349239 Nadam se da je Chilly spreman i mislim da ćemo napokon igrati sa 4 pozadi, i uopšte ne vidim potrebu da ne igramo tako Disasi desno, ne može biti gori od Malog Gustog, James je koliko ja znam nedostupan jos mjesec dana ? Odbrana Disasi-Silva-Colwill-Chilly, to je to, Caicedo Enzo ispred njih, sa time da Caicedo pomaže odbrani. Sterling, Palmer, Mudryk i Broja ako je spreman, a može odigrati makar 60 minuta da ga jebeš. Mada poznajuci skoriju istoriju kluba, prije će trener od nekog veznjaka napraviti desnog beka ili nekog kurca, nego odustati od formacije sa tri stopera Prijavi
29. septembar 2023.3 god. comment_349243 Ne bih se uzdao u Chilwella, mislim da je popusio barem ovaj mec. Ide povratak Cucurelle hahah Prijavi
29. septembar 2023.3 god. comment_349245 Joj pudlica kad se razleti ne treba ti niko na desnom beku, on će trčati ko malouman na obje strane. Prijavi
29. septembar 2023.3 god. comment_349249 2 hours ago, diablo_bih said: Ne bih se uzdao u Chilwella, mislim da je popusio barem ovaj mec. Ide povratak Cucurelle hahah Mjesec dana out, Nizaar Kinsela prenio. Jebem i njega i Jamesa, nikakve koristi od njih nemamo. James makar igra ko zmaj tih par utakmica, Chilwell i ovo malo sto je odigrao je ispod prosjeka. Prijavi
29. septembar 2023.3 god. comment_349263 Koliko ja vidim pored Kinsele ide to na mjesec i sedmicu barem, ako ne i dvije. Uglavnom ide kuki, a sigurno ne (nazalost) Maatsen... Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349264 Nema to veze, jer Poccethino ima neke svoje raspodjele u glavi pa mu Cucurella i Maatsen ne igraju istu poziciju. Cucurella moze igrati beka, dok bi ziheras prije crko nego stavio Maatsena na beka u liniji sa 4 nazad. Moguce je da ce biti nesto sa 3 stopera nazad, neka ziheraska zajebancija. Cucurella Disasi Silva Colwill Maatsen sa tim je moguce da bekovi budu i naopako, jer je vec ranije Maatsen igrao desno u napadu. Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349269 15 minutes ago, ker said: Nema to veze, jer Poccethino ima neke svoje raspodjele u glavi pa mu Cucurella i Maatsen ne igraju istu poziciju. Cucurella moze igrati beka, dok bi ziheras prije crko nego stavio Maatsena na beka u liniji sa 4 nazad. Moguce je da ce biti nesto sa 3 stopera nazad, neka ziheraska zajebancija. Cucurella Disasi Silva Colwill Maatsen sa tim je moguce da bekovi budu i naopako, jer je vec ranije Maatsen igrao desno u napadu. Ubjedjen sam da ce tako biti i onda ce nam Pochetino i Silva ponovo prosipati spiku kako je to 4 nazad i da je Matsen igrao krilo a ne beka. Prijavi
30. septembar 2023.3 god. comment_349275 Ne volim kad treneri previše izmišljaju pozicije igračima, što je redovna praksa zadnjih godina kod nas. Nema ko nije zaigrao na beku u posljednje 2-3 sezone. Razumijem kad se desi neki problem, povrijedi se više igrača na jednoj poziciji i onda se mora nešto improvizovati i to na jednoj poziciji, ali često se bez ikakve potrebe izbaci veći broj igrača sa prirodnih pozicija. Sjećam se da se jednom Flick pogubio u improvizacijama i stavio štopera na desnog beka, desnog beka na lijevog beka i lijevog beka na štopera. Da ih je samo pomjerio za jedno mjesto u lijevo dobio bi normalan sastav. Kod nas trenutno, ne znam iz kojeg razloga jer ne znam koja nam je startna postava i formacija, Mudryk i Chilwell se mijenjaju na istoj poziciji, kao i Enzo i Palmer, a Chukwuemeku je u prvoj postavi zamijenio Caicedo. Prijavi
28. decembar 2023.2 god. comment_351067 Disasi Silva Colwill Badiashile Koji dvojac treba po vama da pocinju utakmice? Fale jos Fofana i Chalobah Prijavi
28. decembar 2023.2 god. comment_351069 Kolvil nije igrao mnogo u sredini. Ali na beku je u defanzivnim zadacima dosta los, ofanzivno nije 3x centra presao. Po meni su Badi i Silva najbolja kombinacija, mada bih volio vidjeti Badija i Kolvila skupa bez obzira sto su obojica ljevaci. Prijavi
30. decembar 2023.2 god. comment_351175 Svi trenutni igraci, od onog sa brojem 1 do onog sa brojem 99 su sramota za ovaj klub, zajedno sa menadzerom koji ih vodi Serem vam se na tri boda protiv Lutona, niste ni bod zasluzili Prijavi
30. decembar 2023.2 god. comment_351178 Nakon dugo vremena, od Lampardovog prvog mandata, moze se reci da nam je odbrana slabiji dio ekipe. Ofanzivci su se probudili: Maudueke, Mudryk, Palmer, Sterling, Jackson svi su opasni i daju neke golove, asistiraju. Odbrana ne moze uhvatiti clean sheet nebitno ko je protivnik. Cak i kada je protivnik nemocan, nema prilika nasi uspiju primiti go na neku individualnu gresku (npr. Newcastle u kupu). Danas imas 3 0 protiv najslabije ekipe premiershipa i do zadnje sekunde strijepis za bodove. Nijedan igrac iz odbrane ne zasluzuje prolaznu ocjenu. Prijavi
30. decembar 2023.2 god. comment_351180 2 minutes ago, Bari said: Nakon dugo vremena, od Lampardovog prvog mandata, moze se reci da nam je odbrana slabiji dio ekipe. Ofanzivci su se probudili: Maudueke, Mudryk, Palmer, Sterling, Jackson svi su opasni i daju neke golove, asistiraju. Odbrana ne moze uhvatiti clean sheet nebitno ko je protivnik. Cak i kada je protivnik nemocan, nema prilika nasi uspiju primiti go na neku individualnu gresku (npr. Newcastle u kupu). Danas imas 3 0 protiv najslabije ekipe premiershipa i do zadnje sekunde strijepis za bodove. Nijedan igrac iz odbrane ne zasluzuje prolaznu ocjenu. Previse se krivica svaljuje na samu odbranu. Kako uopste da Luton ima 20 centarsuteva u 16m? Zasto nismo stali na loptu, sakrili im loptu? Odbrana jeste losa, lose brane centarsuteve, ali mi generalno kao tim igramo lose i ne mozemo jednom Luton uzeti loptu i na taj nacin sprijeciti ih da nam ovoliko prilika stvore. Mnogo je veci problem od te odbrane koju spominjes. Ovo je do Pochetina 1/1, nema zelje, strasti a ponajvise nema taktike. Prijavi
30. decembar 2023.2 god. comment_351182 4 minutes ago, hamco said: Previse se krivica svaljuje na samu odbranu. Kako uopste da Luton ima 20 centarsuteva u 16m? Zasto nismo stali na loptu, sakrili im loptu? Odbrana jeste losa, lose brane centarsuteve, ali mi generalno kao tim igramo lose i ne mozemo jednom Luton uzeti loptu i na taj nacin sprijeciti ih da nam ovoliko prilika stvore. Mnogo je veci problem od te odbrane koju spominjes. Ovo je do Pochetina 1/1, nema zelje, strasti a ponajvise nema taktike. Nisam rekao da nije do Pocha niti sam samo za ovu danasnju utakmicu govorio. I kad dominiramo primimo go iz 2 sanse, kad je utakmica otvorena primamo ih kao na traci i strijepimo. Takodjer nije samo do obrambenih igraca, cijeli tim se slabo brani ali 'najvece' zasluge za to imaju odbrambeni igraci. Ako je nesto pozitivno to je da se ofanziva probudila. Prijavi
30. decembar 2023.2 god. comment_351184 Po ovome odbrana je cak i dobar posao odradila kad smo primili samo 2 gola. Luton launched 36 crosses into Chelsea’s box over 90 minutes. A remarkable number. Prijavi
30. decembar 2023.2 god. comment_351198 Luton ih je nadigrao. To je sramotna i istinita činjenica Sere se nesto po forumu o Unitedu, nemaju fudbala imaju srece. Druze nadigra te Luton, poklopi de usima Prijavi
10. januar 2024.2 god. comment_351595 Jos nesto, izgleda da i njima fali 14 igraca, tako da se Poch ne moze ni na to izvlaciti. Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351599 Poslije Lutona koji te nadigrao ali si nekako izvukao tri bobe dođe ti Boro iz Championshipa i zvekne te po ušima lagano. Raspad je ova ekipa. Sigurno je to i do mentaliteta igrača ali trener je taj koji treba na to da utiče, imate onaj podcast kod Obi Mikela gdje Mourinho gosutuje, gdje kaže da kad Chelsea ne vodi sa 2 gola na domaćem terenu na poluvremenu u svlačionici sve leti, od bijesa, samo što su oni tad fudbaleri bili mudovišta za razliku od ovih sad pički. Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351617 Govorio je i Matić kako je u njegovo vrijeme u Chelseaju ako se dvije u nizu ne pobijedi da odmah ide krizni sastanak, dok u Unitedu to nije bilo toliko bitno i samo su snimali nekakve reklame. Danas kod nas vjerovatno poslije poraza kažu sutra je novi dan, ovo je projekat i sl. Uvuklo se luzerstvo u ekipu i već čitave dvije godine ekipa gubi bez prestanka. Prijavi
11. januar 2024.2 god. Popularna objava comment_351620 Kao što je u Tottenhamu recimo postalo standardno da se pred svaku sezonu "bore" za trofeje ali je na karaju ok da ne osvoje ništa jer su se borili tako je izgleda i kod nas ok da se gube utakmice ili da se na terenu pružaju očajne partije. Igrači nikad više plaćeni, uslovi njihovi za život nikad bolji a rezultat na terenu nikad gori. I onda dođe menadžer i nešto ih kao brani i motiviše, sine trebaš jebat majku svima, kakvo branjenje i kakvo motivisanje. Ali tu ima dosta i do ove amerikanizacije, bitno je da ti isti fudbaleri izlaze, da se pojavljuju na crvenom tepihu, da gejmaju, budu na nekim drugim sportskim događajima itd. naravno sve zarad marketinga i uzimanja para to što se oni ne mogu sastaviti na terenu to je druga priča, to će se pokriti nekim dobrim reelom sa driblingom ili sa nekom statistikom iz jedne utakmice i staviće one emojije ice cold, on fire i kurac Sve u svemu šupljiranje Prijavi
10. februar 2024.2 god. comment_352643 Enzo i Caicedo trebaju skupa igrati kao dva zadnja vezna. Galager nema kvalitetu da igra blize golu, kao ni Enzo. On mozda moze da bude zamjena Caicedu, ono sto je igrao na pocetku sezone. Ispred njih mora biti brzi i kreativniji igrac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.