7. august 2024.2 god. comment_357203 Top : Nkunku, Palmer Iznenađenje pozitivno Lavia ako ostane bez povreda. Flop: Mihajlo, Rahim, Enzo i ČITAVA ODBRANA!!! Prijavi
9. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357217 Top Kepa Iznenadjenje Pozitivno onaj Omodron tip iz deportivva dace go Wycombe Wanderersu u kupu Flop Palmer, nakon onako dobre sezone moze samo na dole. Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357237 Bit ce bolno gledati toliko igraca kojima slabija noga sluzi da se ne sruse. Prijavi
19. august 2024.2 god. comment_357550 Felix, Neto, Nkunku, Palmer, Jackson, Enzo, Lavia, Caicedo, Madueke, KDH, Mudryk, Sterling, Guiu, Chukwuameka, Sterling. Ako uzmemo u obzir da imamo 1 golmana i 4 defanzivca, ostaje jos 6 pozicija za prvih 11. 15 igraca sa ovog spiska gore konkurise za 6 pozicija, dakle 9 igraca ce biti na klupi ili tribinama ukoliko se neko ne proda. Prijavi
19. august 2024.2 god. comment_357551 Sterlinga ce vjerovatno prvog prodati. Maduekea zele da prodaju kao i Chukwuemeku. Guiu ce na posudbu do kraja prelaznog roka ukoliko uspiju dovesti Osimhena i onda je to otprilike u redu. Prijavi
19. august 2024.2 god. comment_357552 Riješit ćemo se Sterlinga na ovaj ili na onaj način, a pošto si ga napisao dvaput onda ostaje 13 igrača. Mislim da će i Chukwuemeka na neku posudbu i ostaje 12. Nadam se dolasku još jednog napadača, ali pravog, ne neko kao Omikron. ------------------Jackson -------------------(Guiu) ------------------------------------------ Nkunku---------Palmer---------Neto (Mudryk)--------(Felix)-------(Madueke) ----------------------------------------- ------Enzo----------------Caicedo -----(KDH)---------------(Lavia) S tim što KDH može i na 10, Nkunku može i na 10, Palmer može i desno, Felix može i lijevo, a Nkunku i Felix mogu i na lažnu 9. U idealnom svijetu lijevo bi igrao ofanzivan bek i onda bi se Nkunku pomjerao prema sredini. Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357608 Petrović Gusto Disasi Colwil Cucurela Caicedo Lavia Felix Palmer Neto Nkunku Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357645 14 hours ago, EdvinTB said: Petrović Gusto Disasi Colwil Cucurela Caicedo Lavia Felix Palmer Neto Nkunku A Enzo najbolji igrac? Prijavi
22. august 2024.2 god. comment_357653 3 hours ago, Zemo said: A Enzo najbolji igrac? Kad budemo igrali Todovu 4-4-3 formaciju onda ima mjesta i za Enza. Prijavi
25. august 2024.2 god. comment_357755 Tri formacije u kojima možemo igrati 1. 3-4-3 u kojoj bih ja igrao. Štoperi nam nisu čemu pa ako ih je više valjda će bolje odraditi posao. Desni bekovi su nam dobro napadačko oružje, lijevo je problem jer smo se riješili Chilwella i Maatsena. Palmer, Nkunku i Felix kao vjerovatno 3 najbolja ofanzivca se najbolje osjećaju u ovim zonama terena. 2. Kopija Manchester Citya i Arsenala što se planira dugoročno igrati. Cucurella se invertuje, Dewsbury-Hall se podiže i uparuje se sa Palmerom. Dva krila visoko i široko postavljena. Mana je što neki bitni igrači ovdje ispadaju. 3. Klasična 4-2-3-1 koja se koristila u prve dvije utakmice. Ovdje ima puno opcija za trojku iza napadača, najviše smisla ima ona kad je desno "lažno krilo" i ofanzivan bek, a lijevo pravo krilo i ne toliko ofanzivan bek. Zaključak: Mudryk mora proigrati ili će se morati zalijepiti Felixa i Nkunkua za aut liniju. Prijavi
26. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357819 Ma što se ofanzivaca tiče Mudryk je ubjedljivo najslabija karika, momak nije napredovao ni 2% od kako je dosao u klub, ok nismo ni mi bili neko idealno okruzenje za napredovanje ali ipak nije pokazao nista, bukvalno nista. Toliko nesnađen na terenu, toliko pogresnih odluka da je jednostavno igrac manje na terenu. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358007 Napadacke opcije u ekipi ove sezone (barem do januara): Neto Sancho Mudryk Felix Nkunku Madueke Palmer Jackson Guiu Znam, trebao nam je neko tipa Osimhen, Toney ali svejedno sad konacno imamo veliku sirinu i mnogo opcija i drugacijih profila u napadu. Tu ponajvise mislim na klupu i izmjene tokom meca u slucaju nepovoljnog rezultata i slicno. Al ajd da vidimo, valjda se ne pobiju oko penala i minuta. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358008 Samo zamijeniti Mudryka sa Sanchom na ovim slikama što sam napravio. Iako je dešnjak Sancho je u karijeri više igrao desno nego lijevo. Mogli bismo reći da smo doveli još jednu opciju za desno krilo rođenu 2000. godine ili kasnije. Prijavi
31. august 2024.2 god. comment_358014 Sanco levo, Felix na 10, Neto desno a Palmer na 9 pa kud puklo. Prijavi
17. septembar 2024.2 god. comment_358486 Probao bih radije Neta na desnom krilu prije nego zakljucimo da je Madueke bolji igrac. Prijavi
17. septembar 2024.2 god. comment_358487 Ja stvarno ne razumem zašto neki igrači dobijaju prednost kod konduktera u odnosu na ostale Ne kapiram kako kromanjonac Disasi igra a Čilvel i ne dobije priliku uopšte? Ili recimo zašto Fofana nije ni na klupi, a recimo kasedei jeste, i zašto Guiu ili kako se već piše/čita ima prednost?? Pa nemoguće majku mu da je apsolutni prioritet napraviti balans u knjigama jel onda nama i ne treba trener, može se samo dovesti neko da cepa karte na ulazu tribina? Mi i ovako igramo isto, preko kurca već godinama unazad, menjao se trener ili ne Prijavi
17. septembar 2024.2 god. comment_358488 21 minutes ago, Wisey said: Probao bih radije Neta na desnom krilu prije nego zakljucimo da je Madueke bolji igrac. Nije ni to lose za probati, ali ako mene pitas, ja bih probao ovako: Nkunku Sancho-Felix-Palmer Kada Jackson starta, onda samo Nkunku umjesto Felixa. Prijavi
17. septembar 2024.2 god. comment_358489 Posle zadnje utakmice Felixu je mesto na klupi. NkuX2 moze u spic neko vreme, da se proba nesto drugacije. Prijavi
17. septembar 2024.2 god. comment_358494 Ja bi dao jos nekoliko utakmica Maduekeu u prvih 11, nije se nesto ni Neto proslavio na pocetku karijere u Chelseau, solidno to izgleda i nista vise od toga ali polako tek je pocetak. Veci problem je odbrana od napada, imam osjecaj da ne mozemo sacuvati mrezu bez obzira na protivnika. Tu je Colwill i Cucurela sigurno kao starteri za ostale se ne zna sto zbog povreda sto zbog lose forme. Prijavi
17. septembar 2024.2 god. comment_358499 Nkuku mora biti prvi špic! Kaada je mogao Klopp od Firmina i Jote napraviti špiceve, zašto ne bi mogli i mi od Nkukua. Vidiš da je Darwin loš sa završnicama, gurneš nekig ko nema taj problem, takođe vidiš da je Jackson debil i gurneš nekog ko nije, nema previše filozofiranja da li može ili ne može, vidi se posle par utakmica sve. Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358562 Problem je što.. Goalkeeper, Robert and Filip, left back Marc and Renato, centre backs Levi, Wes, Axel, Tosin, Benoit, right back only Malo. Prijavi
20. septembar 2024.2 god. comment_358563 Ma vecina je govorila sta ce nam Sancho, Neto, Felix i sad odjednom top 4 minimum. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.