17. juli 2024.2 god. comment_356764 Ma prodat ce se baren 10 tak igraca, 5 ce otici na pozajmicu. Dolaskom Halla mislim daje izvjesno i da Conor ide,jedino ako ova situacija s Enzom se ne rijesi pa bude 'visak' i ode zbog mira u svlacionici. Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356766 18 minutes ago, ker said: Vode se istom taktikom kao Staljin, daj što više tenkova nema veze što su gori. Samo što na terenu ne možeš imati 25 protiv 11 igrača. Što je najgore u svemu ovome, postoji realna mogućnost da u ovoj skupini ima momaka koji mogu napraviti nešto ako ih se istrpi i pruži im se prilika. Primjera radi, u napadu je recimo mali Fofana pokazao nekog solidnog kvaliteta u Burnleyu također i Angelo u Strasbourgu ali opet ne možeš ti njima dati jednu sezonu, nekih 10 utakmica da uđu kad se lomi rezultat i da očekuješ nešto, isto tako malom Santosu je propala prošla sezona a obećavao je mnogo Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356767 Definitivno da ima, al to uglavnom vidimo kad predju u drugi klub, jer ovdje je prosto previse tesko vidjeti ko je dobar, ne krivim recimo trenere jer sta ce trener sa 25 talenata, nema sanse da svakog detaljno osmotri. Mislim da je ok kupovati talente, ali ne u ovoj mjeri, postane kontraproduktivno. Sa druga strane ako je to neka finansijska odluka i ako misle da mogu da zarade, super. Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356768 Ja i dalje ne vjerujem u tu priču da mogu da zarade nešto i da te talente izbruse posudbama, jedino gdje ga možeš malo bolje vidjeti je možda Strasbourg ali ko zna kakva je tu relacija kada su u pitanju posudbe Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356773 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Goalkeepers Kepa Arrizabalaga Gabriel Slonina Marcus Bettinelli Lucas Bergström Đorđe Petrović Robert Sanchez Defenders Levi Colwill Axel Disasi Benoît Badiashile Wesley Fofana Tosin Adarabioyo Trevoh Chalobah Alfie Gilchrist Malang Sarr Ben Chilwell Marc Cucurella Reece James Malo Gusto Midfielders Moisés Caicedo Roméo Lavia Lesley Ugochukwu Renato Veiga Enzo Fernández Conor Gallagher Kiernan Dewsbury-Hall Andrey Santos Carney Chukwuemeka Cesare Casadei Christopher Nkunku Cole Palmer Omari Kellyman Forwards Raheem Sterling Mykhaylo Mudryk Diego Moreira Noni Madueke Angelo Nicolas Jackson Romelu Lukaku Armando Broja David Datro Fofana Deivid Washington Marc Guiu Na prekrižene možeš slobodno zaboraviti. I da neko od njih ostane igrat će za rezervni tim. U veznom redu će biti nekih posudbi, a u odbrani prodaja na štoperskim pozicijama jer ih je previše. Najgore je što kod nas talenti dobivaju priliku u onolikoj mjeri koliko su para plaćeni. Da je Casadei plaćen 100 miliona igrao bi bez prestanka. Prijavi
19. juli 2024.2 god. comment_356824 GK: Sanchez/Petrović/Betinelli RB: James/Gusto CB: Disasi, Badiashile, Tosun, Colvil, Fofana LB: Chilvel, Ćućurella DM: Caicedo, Ugochukwu, Lavia, Santos CM: Enzo, Dewsbury Hall, Casedei AM: Palmer, Chukwuemenke LW: Raheem, Mihajlo, RW: Madueke, Angelo ST: Jackson, Nkunku Ovo mi po mom mišljenju moglo ostati od trenutnog kadra. Ovdje računam sa odlaskom Armanda, Conora i Trevoha. Kepa, Sarr, Lukaku svakako. Ostali mladi Alfi, Giu, Washington, Veiga, Moreira računam će na posudbu Prijavi
20. juli 2024.2 god. comment_356832 Htjeli su ga u Strasbourg prošle godine, ali su kvotu od 7 inostranih posudbi neočekivano popunili Ziyech, Kepa i Lukaku. Prijavi
27. juli 2024.2 god. comment_356954 Ajmo se igrati malo. Biramo 3 igraca u 3 kategorije, igraca od kojeg najvise ocekujete i da nosi ekipu, igraca od kojeg ocekujete da vas najvise pozitivno iznenadi i igraca za kojeg smatrate da ce najvise flopati. Evo ja cu prvi pa mozete kopirati i samo igrace mijenjati. Igrac koji ce nositi ekipu: Nkunku Igrac koji ce najvise iznenaditi: Tosin Igrac koji ce najvise flopati: Chilwell PS: Slobodno dodajte jos neku kategoriju ako smatrate da je vazna. Prijavi
27. juli 2024.2 god. comment_356955 Imamo pravo na update za mjesec dana ako bude još dolazaka i odlazaka Igrač koji će nositi ekipu: Palmer Igrač koji će iznenaditi: Lavia Igrač koji će flopati: Sterling Prijavi
27. juli 2024.2 god. comment_356958 Igrač koji će nositi ekipu: Palmer Igrač koji će iznenaditi: Chukwuemeka Igrač koji će flopati: Ukrajinski Messi Prijavi
27. juli 2024.2 god. comment_356959 Palmer ce opet nositi ekipu ali ce mu biti 3x puta teze i imat ce manje ucinka nego prosle sezone. Prvi je razlog sto ce protivnici dobro spremati odbranu na njega a drugi sto je novi trener izgleda mnogo rigidniji u nacinu igre pa ne ocekujem da ce imati slobodu kao kod Pocchetina (koji nije imao skoro nikakve ofanzivne akcije). Za flopa ne mogu navesti nikoga jer flop bi valjda morao biti neko od koga puno ocekujes a on podbaci. Kako napisati recimo Sterling kad znam da je rinaka? Za mene je generalno najveci flop dosad u svemu Mudrik. Od (ne)zalaganja do nedostatka bilo kakvog napretka. Vjerujem da cemo slicno gledati i naredne sezone, nadati se i bivati razocarani opet. Pozitivno iznenadjenje - ovdje ne mogu spomenuti nekog od prinova jer ih ne poznajem dovoljno. Ali neka bude Dzekson, ocekujem da malo popravi zavrsnicu sto bi bilo vec veliko iznenadjenje. Prijavi
28. juli 2024.2 god. comment_356965 Igrac koji ce nositi ekipu: Nkunku/Palmer Igrac koji ce najvise iznenaditi: Guiu Igrac koji ce najvise flopati: malo je igrača koji mogu floppat jer da bi floppa prvo moraš imat neka očekivanja, a od većine namam neka očekivanja, al ajde neka bude Mudrik, ove bi sezone kao trebao napraviti taj iskorak, a neće jer je glup i taktički loš a trener taktički zahtjevan Prijavi
28. juli 2024.2 god. comment_356984 Igrač koji će nositi ekipu: Palmer Igrač koji će iznenaditi: Lavia Igrač koji će flopati: kukurelja Prijavi
29. juli 2024.2 god. comment_356991 22 hours ago, hamco said: gledaj fofane lezilebovica majku jebo Neka sledeći put kaže wes crnčugo, vjerujem da će se odmah trznuti... Nosilac ekipe: Palmer Iznenađenje: Nku Nku, samo da bude zdrav, očekujem puno od njega Flop: Neka bude Sterling a možda čak i pudlać Prijavi
29. juli 2024.2 god. comment_356993 Zašto iznenađenje? Svi znamo da je Nkunku klasa, pokazao je to u ono malo šta je igra, samo je lani bio ozljeđen... Prijavi
29. juli 2024.2 god. comment_356997 Od Nkunkua ja jos nista vidio nisam. Premalo je igrao, a par nekih golova nista ne pokazuje. Bljesne i Mudrii s vremena na vrijeme. Prijavi
1. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357047 Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu. Prijavi
7. august 2024.2 god. comment_357188 Pa svakoj ekipi da poredas tih omladinaca mogao bi istu grafiku napraviti. Kod nas pola ovih ode. Mislim cuj tino anjorin i tako ti. Prijavi
7. august 2024.2 god. comment_357196 3 hours ago, diablo_bih said: Pa svakoj ekipi da poredas tih omladinaca mogao bi istu grafiku napraviti. Kod nas pola ovih ode. Mislim cuj tino anjorin i tako ti. nema to veze. oni su svejedno dio prve ekipe i treniraju sa prvom ekipom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.