Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

Ma prodat ce se baren 10 tak igraca, 5 ce otici na pozajmicu. 

Dolaskom Halla mislim daje izvjesno i da Conor ide,jedino ako ova situacija s Enzom se ne rijesi pa bude 'visak' i ode zbog mira u svlacionici.

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

18 minutes ago, ker said:

Vode se istom taktikom kao Staljin, daj što više tenkova nema veze što su gori. Samo što na terenu ne možeš imati 25 protiv 11 igrača.

Što je najgore u svemu ovome, postoji realna mogućnost da u ovoj skupini ima momaka koji mogu napraviti nešto ako ih se istrpi i pruži im se prilika.

Primjera radi, u napadu je recimo mali Fofana pokazao nekog solidnog kvaliteta u Burnleyu također i Angelo u Strasbourgu ali opet ne možeš ti njima dati jednu sezonu, nekih 10 utakmica da uđu kad se lomi rezultat i da očekuješ nešto, isto tako malom Santosu je propala prošla sezona a obećavao je mnogo

Definitivno da ima, al to uglavnom vidimo kad predju u drugi klub, jer ovdje je prosto previse tesko vidjeti ko je dobar, ne krivim recimo trenere jer sta ce trener sa 25 talenata, nema sanse da svakog detaljno osmotri. Mislim da je ok kupovati talente, ali ne u ovoj mjeri, postane kontraproduktivno. Sa druga strane ako je to neka finansijska odluka i ako misle da mogu da zarade, super.

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Goalkeepers
Kepa Arrizabalaga 
Gabriel Slonina
Marcus Bettinelli
Lucas Bergström
Đorđe Petrović
Robert Sanchez

Defenders
Levi Colwill
Axel Disasi
Benoît Badiashile
Wesley Fofana
Tosin Adarabioyo
Trevoh Chalobah
Alfie Gilchrist
Malang Sarr

Ben Chilwell
Marc Cucurella
Reece James
Malo Gusto

Midfielders
Moisés Caicedo
Roméo Lavia
Lesley Ugochukwu
Renato Veiga
Enzo Fernández
Conor Gallagher
Kiernan Dewsbury-Hall
Andrey Santos
Carney Chukwuemeka
Cesare Casadei
Christopher Nkunku
Cole Palmer
Omari Kellyman

Forwards
Raheem Sterling
Mykhaylo Mudryk
Diego Moreira
Noni Madueke
Angelo
Nicolas Jackson
Romelu Lukaku
Armando Broja

David Datro Fofana
Deivid Washington
Marc Guiu

Na prekrižene možeš slobodno zaboraviti. I da neko od njih ostane igrat će za rezervni tim. U veznom redu će biti nekih posudbi, a u odbrani prodaja na štoperskim pozicijama jer ih je previše. Najgore je što kod nas talenti dobivaju priliku u onolikoj mjeri koliko su para plaćeni. Da je Casadei plaćen 100 miliona igrao bi bez prestanka.

GK: Sanchez/Petrović/Betinelli

RB: James/Gusto

CB: Disasi, Badiashile, Tosun, Colvil, Fofana 

LB: Chilvel, Ćućurella 

DM: Caicedo, Ugochukwu, Lavia, Santos

CM: Enzo, Dewsbury Hall, Casedei 

AM: Palmer, Chukwuemenke 

LW: Raheem, Mihajlo,

RW: Madueke, Angelo

ST: Jackson, Nkunku

Ovo mi po mom mišljenju moglo ostati od trenutnog kadra.

Ovdje računam sa odlaskom Armanda, Conora i Trevoha. 

Kepa, Sarr, Lukaku svakako. 

Ostali mladi Alfi, Giu, Washington, Veiga, Moreira računam će na posudbu

Ajmo se igrati malo. Biramo 3 igraca u 3 kategorije, igraca od kojeg najvise ocekujete i da nosi ekipu, igraca od kojeg ocekujete da vas najvise pozitivno iznenadi i igraca za kojeg smatrate da ce najvise flopati.

Evo ja cu prvi pa mozete kopirati i samo igrace mijenjati.

Igrac koji ce nositi ekipu: Nkunku
Igrac koji ce najvise iznenaditi: Tosin
Igrac koji ce najvise flopati: Chilwell

PS: Slobodno dodajte jos neku kategoriju ako smatrate da je vazna.

Palmer ce opet nositi ekipu ali ce mu biti 3x puta teze i imat ce manje ucinka nego prosle sezone. Prvi je razlog sto ce protivnici dobro spremati odbranu na njega a drugi sto je novi trener izgleda mnogo rigidniji u nacinu igre pa ne ocekujem da ce imati slobodu kao kod Pocchetina (koji nije imao skoro nikakve ofanzivne akcije).

Za flopa ne mogu navesti nikoga jer flop bi valjda morao biti neko od koga puno ocekujes a on podbaci. Kako napisati recimo Sterling kad znam da je rinaka? Za mene je generalno najveci flop dosad u svemu Mudrik. Od (ne)zalaganja do nedostatka bilo kakvog napretka. Vjerujem da cemo slicno gledati i naredne sezone, nadati se i bivati razocarani opet.

Pozitivno iznenadjenje - ovdje ne mogu spomenuti nekog od prinova jer ih ne poznajem dovoljno. Ali neka bude Dzekson, ocekujem da malo popravi zavrsnicu sto bi bilo vec veliko iznenadjenje.

Igrac koji ce nositi ekipu: Nkunku/Palmer
Igrac koji ce najvise iznenaditi: Guiu
Igrac koji ce najvise flopati: malo je igrača koji mogu floppat jer da bi floppa prvo moraš imat neka očekivanja, a od većine namam neka očekivanja, al ajde neka bude Mudrik, ove bi sezone kao trebao napraviti taj iskorak, a neće jer je glup i taktički loš a trener taktički zahtjevan 

Zašto iznenađenje? Svi znamo da je Nkunku klasa, pokazao je to u ono malo šta je igra, samo je lani bio ozljeđen...

Od Nkunkua ja jos nista vidio nisam. 

Premalo je igrao, a par nekih golova nista ne pokazuje. Bljesne i Mudrii s vremena na vrijeme. 

3 hours ago, diablo_bih said:

Pa svakoj ekipi da poredas tih omladinaca mogao bi istu grafiku napraviti. Kod nas pola ovih ode. Mislim cuj tino anjorin i tako ti.

nema to veze. oni su svejedno dio prve ekipe i treniraju sa prvom ekipom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.