21. august 2025.1 god. comment_366668 On 7/12/2022 at 2:33 PM, Kun Aguer0 said: Trebaju mi još dva loša skupoplaćena stopera da sastavim flop 11 u zadnjih 7-8 sezona sa transferima, mislim da bi ova uprava mogla to da omogući Liliiiiii izbaci me na ovaj post od prije tri godine, pa sad mogu i klupu da ubacim jebote Mislim da trenutno ne bih znao da nabrojim našu čitavu seniorsku ekipu sa svim ovim odlascima dolascima i otpadom na koji ne računamo a koji je još uvijek u klubu Sterling, Chilwell, Jackson itd. plus tu su uvijek invalidni Fofana i Lavia... Veoma smo tanki na stoperskim pozicijama i ne znam zašto odbijaju da dovedu štopera do kraja prelaznog roka Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366675 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Liliiiiii izbaci me na ovaj post od prije tri godine, pa sad mogu i klupu da ubacim jebote Mislim da trenutno ne bih znao da nabrojim našu čitavu seniorsku ekipu sa svim ovim odlascima dolascima i otpadom na koji ne računamo a koji je još uvijek u klubu Sterling, Chilwell, Jackson itd. plus tu su uvijek invalidni Fofana i Lavia... Veoma smo tanki na stoperskim pozicijama i ne znam zašto odbijaju da dovedu štopera do kraja prelaznog roka Nema se para Kune. Uefa nas pritiska jer smo kaznjeni zbog FFP, svako dovodjenje igraca je sad uslovljeno prodajom, al cak je i to pod znakom pitanja. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366763 Imaju li Sterling i Chilwell imalo samopostovanja kad je ponovno igranje fudbala u pitanju? Zar im ne smeta sto su odvojeni? Zar ne mogu smanjiti malo plate kako bi ih drugi klubovi lakse uzeli i kako bi ponovo igrali fudbal na najvisem nivou? Gdje je sportska ambicija, zelja? Ok novac je vazan to svi znamo, ali jebem ga ja, nisu vise bitni ni Maresca ni Chelsea bitno je da igrate fudbal i ako su pare ono sto vas koci da vas druge ekipe uzmu zasto onda ne pristati na smanjenje? Jeboga led vise isto paraziti. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366764 Sto bi? Osvojili obojica neke od najbitnijih trofeja, ulaze u kasne fudbalske godine. Ako odu, nece ih uzeti City, Liverpool, Real, Barcelona ili tako neki tim gde bi ostvarivali te ambicije, nego ih mozda uzm,e neki Crystal Palace ili West Ham gde se nece ni za sta bitno boriti i odrekli bi se lepih plata pritom. Zasto bi to radili nema logike iz njihove perspektive. Leba bez motike. A posle mogu svakako da uzmu jos koju kintu u nekom tamo newly promoted timu. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366765 5 minutes ago, Igi said: Sto bi? Osvojili obojica neke od najbitnijih trofeja, ulaze u kasne fudbalske godine. Ako odu, nece ih uzeti City, Liverpool, Real, Barcelona ili tako neki tim gde bi ostvarivali te ambicije, nego ih mozda uzm,e neki Crystal Palace ili West Ham gde se nece ni za sta bitno boriti i odrekli bi se lepih plata pritom. Zasto bi to radili nema logike iz njihove perspektive. Leba bez motike. A posle mogu svakako da uzmu jos koju kintu u nekom tamo newly promoted timu. Chilwell - 28 godina Sterling - 30 godina Na sve to ide svjetsko prvenstvo koje ni jedan od njih nije osvojio. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366766 Pa 29 i 31 su kao prime, ali prime je davno iza njih jer ozbiljnog sokera nisu igrali 2-3 godine. Da li stvarno ocekujes da bi bili pozvani cak i da igraju dobro za neki osrednji klub (chilwell se nije ni u palasu naigrao inace). Jednostavno od njih dosta. Jedna LS, nekoliko premijer liga, nekoliko kupova, njima puna kapa, sto su osvajali osvajali su. Sigurnije da ladis jaja i uzimas kintu i tjt. Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366768 6 minutes ago, Igi said: Pa 29 i 31 su kao prime, ali prime je davno iza njih jer ozbiljnog sokera nisu igrali 2-3 godine. Da li stvarno ocekujes da bi bili pozvani cak i da igraju dobro za neki osrednji klub (chilwell se nije ni u palasu naigrao inace). Jednostavno od njih dosta. Jedna LS, nekoliko premijer liga, nekoliko kupova, njima puna kapa, sto su osvajali osvajali su. Sigurnije da ladis jaja i uzimas kintu i tjt. Kako 2-3 sezone? Igrali su do prosle godine skoro svaki mec. Kod pochetina su bili obojica starteri, dakle 1 godina pauze nije dovoljna da se okace kopacke o klin. Ako nisu dovoljno dobri za Palace i tako te ekipe zar onda da ih mi ponovo reintegrisemo u sastav? Sta je rjesenje? Prijavi
24. august 2025.1 god. comment_366771 Pa Chilwell npr je od 2021. skupio ukupno 2900 minuta u ligi. To je ukupno 32 utakmice (od 90 min) + 20 minuta kusur. Tako da za njega se moze reci da nije ni duze igrao. Sterling ajde, jeste imao vecu minutazu, do pretprosle sezone, mnada je i on vise ulazio sa kloupe koliko vidim. Ali ocigledno da ga ne interesuje da se cima mnogo. Nisam nikad rekao da mora da se reanimiraju, ako nemaju volje da se sami izbore za svoje mesto ovde i ako ne zele da odu, ne mozes im nista u sustini. Nek trunu, isplatis im dok ne odu i to je to. Prijavi
24. august 2025.1 god. Popularna objava comment_366772 Kad bi Chilwell odigrao dobru drugu polusezonu negdje u manjem engleskom klubu bio bi na spisku, posebno zato što ga Tuchel odlično poznaje. Engleska ima problema sa tom pozicijom. Shaw i on su vječno povrijeđeni bili, Lewis-Skelly tek nadolazi a na beku je silom prilika. Mitchell je trenutno najbolji izbor što dovoljno govori o konkurenciji. Sterling je isto Tuchelov miljenik na neki način, On je insistirao na njemu da dođe. Prijavi
9. septembar 2025.1 god. comment_367346 Nekoliko informacija vezano za igrace i povrede: Badiashile i Lavia su se pridruzili timskom treningu. Essugo operisao butni misic i ne zna se koliko ce oporavak trajati. Delap nece morati na operaciju zadnje loze ali ce pauzirati do Novembra, oko 10 sedmica. Ocekuje se da bi mogao biti spreman 22.11. protiv Burnleya. Palmer jos nije vidjen na treningu. Colwill je out vjv do kraja sezone. Prijavi
9. septembar 2025.1 god. comment_367347 41 minutes ago, hamco said: Nekoliko informacija vezano za igrace i povrede: Badiashile i Lavia su se pridruzili timskom treningu. Essugo operisao butni misic i ne zna se koliko ce oporavak trajati. Delap nece morati na operaciju zadnje loze ali ce pauzirati do Novembra, oko 10 sedmica. Ocekuje se da bi mogao biti spreman 22.11. protiv Burnleya. Palmer jos nije vidjen na treningu. Colwill je out vjv do kraja sezone. Wow, zar toliko u pm? Prijavi
9. septembar 2025.1 god. comment_367349 Lavia je nebitan lik, odigrace par utakmica i nestati opet na 2-3 mjeseca. Tako je i sad bilo kad se na Svjetskom prvenstvu izvukao zbog navodne lakse povrede pa onda bio out do polovine septembra. Ne treba uopste racunati ozbiljno s njim. Vidim da su i u klubu to shvatili pa doveli Essuga, te Santosa. Steta za povredu Essuga, bas mi je zao momka. Badiashile ne smije ni pod tackom razno zaigrati, zapravo ga treba ispod Fofane postaviti u hijerarhiji. Chalobah i Tosin su nam trenutno najbolji stoperi, ne bih dirao tu nista dok ne kiksaju zesce. Izostanak Palmera nam je ogroman problem. To se vidjelo protiv Fulhama gdje smo vise sretno nego spretno slavili ali ako bude duze out izgubicemo dosta bodova. Prijavi
9. septembar 2025.1 god. comment_367350 8 hours ago, Bari said: Wow, zar toliko u pm? Cim su bili toliko zapeli da se vrate Giui i Jackson sa posudbi, znas da je odmah veliko sranje. Sad dok i ovom Maresca nastima minutazu nece do marta odigrati citavu utakmicu. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367734 Nama je najbolje gurati malog Achemponga sa Chalobahom. Chalo se namece kao lider u odbrani, decko raste iz meca u mec. Ima tu nekih gresaka naravno, ali nam je daleko najbolji stoper u ekipi. Fofana je poznati kikser a Tosin igrac za Fulhama realno. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367740 Emegha danas za 35 minuta gol i assistencija. Daj ga u januaru odmah. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367741 3 minutes ago, Whisper said: Emegha danas za 35 minuta gol i assistencija. Daj ga u januaru odmah. Pa da sjedi na klupi? 😀 Nije lud. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367742 53 minutes ago, Whisper said: Emegha danas za 35 minuta gol i assistencija. Daj ga u januaru odmah. Ima ovaj neki Petrović u Bournemouthu, ne brani loše. Prijavi
21. septembar 2025.1 god. comment_367745 Nesto razmisljam, sto nas zabarski imbecil ne proba hata na centralnom beku, jbt nece valjda klinja da propadne kod nas zbog jednog poluvremena? Prijavi
24. septembar 2025.1 god. comment_367780 Mi imamo JEDNU uigranu napadacku akciju, a to je kombinacija Palmer - Gusto po desnoj strani. Sve ostalo se svodi na srecu, greske protivnika i raspolozenje pojedinaca(citaj Palmer). Prijavi
24. septembar 2025.1 god. comment_367787 A to je akcija da Palmer uđe u sredinu i ovaj mu prođe iza leđa po strani. Ja sam trenirao fudbal do 8. godine tako da ne znam, ali rekao bih da se sa 12 to već zna. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367963 Prosle godine je par puta gurnuo Caiceda na desnog beka, da se ubacuje u sredinu i tu je cak bilo dobrih utakmica. Ne znam zasto je odustao potpuno od te varijante, pogotovo sad kad ima Santosa. Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367964 1 minute ago, Wisey said: Prosle godine je par puta gurnuo Caiceda na desnog beka, da se ubacuje u sredinu i tu je cak bilo dobrih utakmica. Ne znam zasto je odustao potpuno od te varijante, pogotovo sad kad ima Santosa. Jer imamo Jamesa zivog i zdravog ? Prijavi
30. septembar 2025.1 god. comment_367965 Sve ok da James igra redovito. Gusto je opet vise minuta skupio a decko ne moze biti lazni veznjak ni u snovima. Prijavi
1. oktobar 2025.1 god. comment_368003 16 minutes ago, Whisper said: Ovome se mora nekako stati na put. Kako misliš to? Pa trener čuva svoju i Jamesovu guzicu. Ostale ko jebe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.