Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

On 2/10/2024 at 7:28 PM, Wisey said:

Enzo i Caicedo trebaju skupa igrati kao dva zadnja vezna. Galager nema kvalitetu da igra blize golu, kao ni Enzo. On mozda moze da bude zamjena Caicedu, ono sto je igrao na pocetku sezone.

Ispred njih mora biti brzi i kreativniji igrac. 

Palmer.

A da bi on igrao 10ku treba nam bar jedan krilni igrac u formi da Palmer ne bi morao svuda da krpi.

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • Popularna objava

Ima onaj video kad kao pitaju ih na treningu sta slusaju od muzike i svi nabrajaju neki umobolni gangsta rep trep i slicna govna i onda naidju na Conora koji izabere jebenog Ed Sheerana i Chillyja koji kaze Queen. Pa kakav je to kontrast u glavama jebote, nije ni cudo sto su Conor i Cole jedva docekali da se pobiju sa njima pred punim stadionom.

44 minutes ago, ker said:

Ima onaj video kad kao pitaju ih na treningu sta slusaju od muzike i svi nabrajaju neki umobolni gangsta rep trep i slicna govna i onda naidju na Conora koji izabere jebenog Ed Sheerana i Chillyja koji kaze Queen. Pa kakav je to kontrast u glavama jebote, nije ni cudo sto su Conor i Cole jedva docekali da se pobiju sa njima pred punim stadionom.

Dva paralelna univerzuma u svlačionici. U jednom je Silva kapiten i daje Maduekeu da izvede penal, u drugom je Gallagher i daje Palmeru penal.

• 1 mjesec kasnije...

Tesko da ce biti tako. 

James ce biti na mjestu Caiseda zajedno sa Enzom (da daje tempo i diriguje igrom, nesto kao sto je Winks radio u Lesteru) Caisedo ce igrati malo ispred (kao sto je Ndidi radio), Palmer ce biti taj treci u vezi i imat ce free rolu ( Dewsbury-Hall imao je dvocifren i broj assista i golova). Desno ce vjerovatno Madueke a lijevo Nkunku ili cak Sterling a da Nkunku ode na 9tku.Za Mudryka nema mjesta. 

Golman (sumnjam da ce to biti Petrović) 

Disasi Tosin Colwill

James Enzo

Palmer Caisedo

Madueke 9tka Nkunku. 

Prvo ćemo mi dovesti još najmanje 3-4 igrača tako da te formacije sa Jacksonima i Mudrycima možemo slobodno zaboraviti.

Za početak sezone se sigurno neće uigravati tim sa igračem koji propušta prva 3 kola. Svakako Jamesa ne vidim na toj poziciji jer je to ograničavanje njegovog napadačkog potencijala. 

30 minutes ago, Adi said:

Prvo ćemo mi dovesti još najmanje 3-4 igrača tako da te formacije sa Jacksonima i Mudrycima možemo slobodno zaboraviti.

Za početak sezone se sigurno neće uigravati tim sa igračem koji propušta prva 3 kola. Svakako Jamesa ne vidim na toj poziciji jer je to ograničavanje njegovog napadačkog potencijala. 

Bolje da on igra desnog stopera nego da nam Gusto greje klupu. Decko je jak napadacki koliko i Dzejms.

• 1 mjesec kasnije...

Athletic je nedavno objavio da cemo igrati 4-3-3 single pivot.

Ne svidja mi se ideja da Sancez bude prvi golman nikako, lik je hodajuca greska, i Mareska sam sebi otezava posao takvom odlukom.

U odbrani su Gusto(za pocetak)i Kukurelja sigurni, Tosin takodje mislim da ce biti starter na racun poznanstva sa trenerom i ocekujem da Kolvilu bude pruzena prilika odmah od starta. 

Single pivot mislim da ce biti Enzo, najavljivala se neka nova rola za njega, i smatram da ce to da mu legne vise nego neka ofanzivnija uloga, jer ce sa te pozicije moci bolje da kontrolise igru. Ukratko igrace Rodrija.

Ispred njega Kaisedo kao glavni destruktivac i agregat ekipe i KDH koji je tehnicki i napadacki bolja verzija Galagera, zbog cega mislim i da je doveden.

Video sam objavu, ja mislim da je Romano bio da je glavna meta Celsija desnonogi krilni igrac, sto se iskreno nadam da ne znaci premestanje Palmera levo, jer je to pucanje ekipi u koleno. 

Doue se nesto sitno spominjao, decko je top, top talent i treba ga zgrabiti, ali bice jako tesko jer ga zeli i Bajern. Osim njega, u igri je i Samervil iz Lidsa, puno je realnija opcija, cak i jeftinija al ne vidim neki veliki dobitak njegovim dovodjenjem, osim ako recimo Mudrik ne ode.

Ako ne moze Doue ja bih pokusao sa Nkunkuom na toj poziciji, verujem da ima sta da ponudi.

Treba nam jos jedan napadac, jer Dzeksonu fali konkurencija da se malo uozbilji. Ne ocekujem nikakav bombastican transfer, MOOZDA, nekih 20% sansi dajem tome da dodje Osimen, ako Lakaku skinemo s plate i s kurca, ali ipak se ne nadam previse. 

Od jeftinijih opcija koje mogu poboljsati napad zeleo bih Dovbika koji nije toliko jak igrac u polju ali je znatno bolji finiser od Dzeksona, ili Davida, koji je profilno slican Dzeksonu, sa boljom zavrsnicom takodje.

Umorih se..

Ja bas ocekujem puno od ove sezone. Postoji vise razloga za to:

1. Igraci su zreliji godinu i vecini nece biti potrebna prilagodba na ligu i tempo.

2. Za ocekivati je da cemo biti igracki jaci jer broj povreda koji smo imali prosle sezone je nerealan, fakticki nasi igraci kao sto su James, Fofana, Lavia, Nkunku su kao novi igraci koji su nam falili prosle sezone.

3. Trener Maresca koliko god neiskusan bio i moze biti problem, toliko nam njegov stil igre godi, barem kada je ova skupina igraca u pitanju. 
4. Djeluje mi da je konkurencija nikad slabija i da smo i igracki u top 4. Dakle to je i neki minimum koji ocekujem.

Trenutno nam spisak igrača broji (držte se da ne padnete) 42!!! igrača. 

Naravno tu su i odpisani Lakaka, Kepa, Sarr, ali opet kako god okreneš 15 je previše. 

Mislim da je isuviše rano govorit o bilo kakvom sastavu i formaciji. 

Goalkeepers
Kepa Arrizabalaga 
Gabriel Slonina
Marcus Bettinelli
Lucas Bergström
Đorđe Petrović
Robert Sanchez

Defenders
Levi Colwill
Axel Disasi
Benoît Badiashile
Wesley Fofana
Tosin Adarabioyo
Trevoh Chalobah
Alfie Gilchrist
Malang Sarr
Ben Chilwell
Marc Cucurella
Reece James
Malo Gusto

Midfielders
Moisés Caicedo
Roméo Lavia
Lesley Ugochukwu
Renato Veiga
Enzo Fernández
Conor Gallagher
Kiernan Dewsbury-Hall
Andrey Santos
Carney Chukwuemeka
Cesare Casadei
Christopher Nkunku
Cole Palmer
Omari Kellyman

Forwards
Raheem Sterling
Mykhaylo Mudryk
Diego Moreira
Noni Madueke
Angelo
Nicolas Jackson
Romelu Lukaku
Armando Broja
David Datro Fofana
Deivid Washington
Marc Guiu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.