12. februar 2024.2 god. comment_352677 On 2/10/2024 at 7:28 PM, Wisey said: Enzo i Caicedo trebaju skupa igrati kao dva zadnja vezna. Galager nema kvalitetu da igra blize golu, kao ni Enzo. On mozda moze da bude zamjena Caicedu, ono sto je igrao na pocetku sezone. Ispred njih mora biti brzi i kreativniji igrac. Palmer. A da bi on igrao 10ku treba nam bar jedan krilni igrac u formi da Palmer ne bi morao svuda da krpi. Prijavi
12. februar 2024.2 god. comment_352679 Ili Nkunku na ofanzivnom veznom, Palmer na krilu, ali nam onda nedostaje napadac u formi. Prijavi
21. februar 2024.2 god. comment_352941 Enzo Caicedo ispred Palmer i napad Nku Nku, Jackson, Sterling ili Noni/Mudryk sve zavisi ko mi u datom trenutku manje freza po kurcu Prijavi
16. april 2024.2 god. comment_354322 Gledaj ti nigeroida jebote zivot, svi bi bili ulicari i nosali macete po Londonu. Prijavi
16. april 2024.2 god. comment_354326 Sve ove maloumnike treba rasprodati, nek goni ko hoće i za koliko para hoće Prijavi
16. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354328 Ima onaj video kad kao pitaju ih na treningu sta slusaju od muzike i svi nabrajaju neki umobolni gangsta rep trep i slicna govna i onda naidju na Conora koji izabere jebenog Ed Sheerana i Chillyja koji kaze Queen. Pa kakav je to kontrast u glavama jebote, nije ni cudo sto su Conor i Cole jedva docekali da se pobiju sa njima pred punim stadionom. Prijavi
16. april 2024.2 god. comment_354329 44 minutes ago, ker said: Ima onaj video kad kao pitaju ih na treningu sta slusaju od muzike i svi nabrajaju neki umobolni gangsta rep trep i slicna govna i onda naidju na Conora koji izabere jebenog Ed Sheerana i Chillyja koji kaze Queen. Pa kakav je to kontrast u glavama jebote, nije ni cudo sto su Conor i Cole jedva docekali da se pobiju sa njima pred punim stadionom. Dva paralelna univerzuma u svlačionici. U jednom je Silva kapiten i daje Maduekeu da izvede penal, u drugom je Gallagher i daje Palmeru penal. Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355760 Dolazak Maresce i Tosina, uz trenutni igracki kadar ovako bi mogla izgledati postava i formacija. Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355766 Tesko da ce biti tako. James ce biti na mjestu Caiseda zajedno sa Enzom (da daje tempo i diriguje igrom, nesto kao sto je Winks radio u Lesteru) Caisedo ce igrati malo ispred (kao sto je Ndidi radio), Palmer ce biti taj treci u vezi i imat ce free rolu ( Dewsbury-Hall imao je dvocifren i broj assista i golova). Desno ce vjerovatno Madueke a lijevo Nkunku ili cak Sterling a da Nkunku ode na 9tku.Za Mudryka nema mjesta. Golman (sumnjam da ce to biti Petrović) Disasi Tosin Colwill James Enzo Palmer Caisedo Madueke 9tka Nkunku. Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355769 Prvo ćemo mi dovesti još najmanje 3-4 igrača tako da te formacije sa Jacksonima i Mudrycima možemo slobodno zaboraviti. Za početak sezone se sigurno neće uigravati tim sa igračem koji propušta prva 3 kola. Svakako Jamesa ne vidim na toj poziciji jer je to ograničavanje njegovog napadačkog potencijala. Prijavi
3. juni 2024.2 god. comment_355772 30 minutes ago, Adi said: Prvo ćemo mi dovesti još najmanje 3-4 igrača tako da te formacije sa Jacksonima i Mudrycima možemo slobodno zaboraviti. Za početak sezone se sigurno neće uigravati tim sa igračem koji propušta prva 3 kola. Svakako Jamesa ne vidim na toj poziciji jer je to ograničavanje njegovog napadačkog potencijala. Bolje da on igra desnog stopera nego da nam Gusto greje klupu. Decko je jak napadacki koliko i Dzejms. Prijavi
4. juni 2024.2 god. comment_355789 Dok tuchela nismo otjerali bilo je jebem ti trenera koji igra sa tri stopera Prijavi
15. juli 2024.2 god. comment_356703 Athletic je nedavno objavio da cemo igrati 4-3-3 single pivot. Ne svidja mi se ideja da Sancez bude prvi golman nikako, lik je hodajuca greska, i Mareska sam sebi otezava posao takvom odlukom. U odbrani su Gusto(za pocetak)i Kukurelja sigurni, Tosin takodje mislim da ce biti starter na racun poznanstva sa trenerom i ocekujem da Kolvilu bude pruzena prilika odmah od starta. Single pivot mislim da ce biti Enzo, najavljivala se neka nova rola za njega, i smatram da ce to da mu legne vise nego neka ofanzivnija uloga, jer ce sa te pozicije moci bolje da kontrolise igru. Ukratko igrace Rodrija. Ispred njega Kaisedo kao glavni destruktivac i agregat ekipe i KDH koji je tehnicki i napadacki bolja verzija Galagera, zbog cega mislim i da je doveden. Video sam objavu, ja mislim da je Romano bio da je glavna meta Celsija desnonogi krilni igrac, sto se iskreno nadam da ne znaci premestanje Palmera levo, jer je to pucanje ekipi u koleno. Doue se nesto sitno spominjao, decko je top, top talent i treba ga zgrabiti, ali bice jako tesko jer ga zeli i Bajern. Osim njega, u igri je i Samervil iz Lidsa, puno je realnija opcija, cak i jeftinija al ne vidim neki veliki dobitak njegovim dovodjenjem, osim ako recimo Mudrik ne ode. Ako ne moze Doue ja bih pokusao sa Nkunkuom na toj poziciji, verujem da ima sta da ponudi. Treba nam jos jedan napadac, jer Dzeksonu fali konkurencija da se malo uozbilji. Ne ocekujem nikakav bombastican transfer, MOOZDA, nekih 20% sansi dajem tome da dodje Osimen, ako Lakaku skinemo s plate i s kurca, ali ipak se ne nadam previse. Od jeftinijih opcija koje mogu poboljsati napad zeleo bih Dovbika koji nije toliko jak igrac u polju ali je znatno bolji finiser od Dzeksona, ili Davida, koji je profilno slican Dzeksonu, sa boljom zavrsnicom takodje. Umorih se.. Prijavi
15. juli 2024.2 god. comment_356707 Znači ovako trenutno: Sanchez - Gusto, Tosin, Colwill, Cucurella - Enzo, Caicedo, Dewsbury-Hall - Palmer, Jackson, Nkunku Nikad sa manje optimizma nisam čekao početak sezone. Prijavi
15. juli 2024.2 god. comment_356708 Ja bas ocekujem puno od ove sezone. Postoji vise razloga za to: 1. Igraci su zreliji godinu i vecini nece biti potrebna prilagodba na ligu i tempo. 2. Za ocekivati je da cemo biti igracki jaci jer broj povreda koji smo imali prosle sezone je nerealan, fakticki nasi igraci kao sto su James, Fofana, Lavia, Nkunku su kao novi igraci koji su nam falili prosle sezone. 3. Trener Maresca koliko god neiskusan bio i moze biti problem, toliko nam njegov stil igre godi, barem kada je ova skupina igraca u pitanju. 4. Djeluje mi da je konkurencija nikad slabija i da smo i igracki u top 4. Dakle to je i neki minimum koji ocekujem. Prijavi
15. juli 2024.2 god. comment_356715 Konkurencija je gola kurcina, ali mi bez pravog spica nemamo sta traziti, osim da eto Jackson odluci ne fulati 3 velike sanse po mecu. Prijavi
15. juli 2024.2 god. comment_356718 Trenutno nam spisak igrača broji (držte se da ne padnete) 42!!! igrača. Naravno tu su i odpisani Lakaka, Kepa, Sarr, ali opet kako god okreneš 15 je previše. Mislim da je isuviše rano govorit o bilo kakvom sastavu i formaciji. Prijavi
15. juli 2024.2 god. comment_356719 Spustit ce se to na laganih 25, jedno 5 na posudbu, 10ak na prodaju. Prijavi
16. juli 2024.2 god. comment_356727 On 7/15/2024 at 12:08 PM, Adi said: Znači ovako trenutno: Sanchez - Gusto, Tosin, Colwill, Cucurella - Enzo, Caicedo, Dewsbury-Hall - Palmer, Jackson, Nkunku Nikad sa manje optimizma nisam čekao početak sezone. Kako loša ekipa po imenima samo Prijavi
16. juli 2024.2 god. comment_356733 3 hours ago, Kun Aguer0 said: Kako loša ekipa po imenima samo Realni da budemo, za ekipu sa ozbiljnim sansama za top4 trebaju nam dva igraca ekstra kvaliteta, golman i spic. Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356749 Za top4 treba i da se dobro pročisti ova ekipa, previše je ovo igrača, većina i neće dobiti šansu kako treba, to je problem pogotovo kad su mladi igrači u pitanju. Ne bi me čudilo da kroz nekoliko godina imamo novog DeBruynea i Salaha Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356759 Goalkeepers Kepa Arrizabalaga Gabriel Slonina Marcus Bettinelli Lucas Bergström Đorđe Petrović Robert Sanchez Defenders Levi Colwill Axel Disasi Benoît Badiashile Wesley Fofana Tosin Adarabioyo Trevoh Chalobah Alfie Gilchrist Malang Sarr Ben Chilwell Marc Cucurella Reece James Malo Gusto Midfielders Moisés Caicedo Roméo Lavia Lesley Ugochukwu Renato Veiga Enzo Fernández Conor Gallagher Kiernan Dewsbury-Hall Andrey Santos Carney Chukwuemeka Cesare Casadei Christopher Nkunku Cole Palmer Omari Kellyman Forwards Raheem Sterling Mykhaylo Mudryk Diego Moreira Noni Madueke Angelo Nicolas Jackson Romelu Lukaku Armando Broja David Datro Fofana Deivid Washington Marc Guiu Prijavi
17. juli 2024.2 god. comment_356762 Vode se istom taktikom kao Staljin, daj što više tenkova nema veze što su gori. Samo što na terenu ne možeš imati 25 protiv 11 igrača. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.