14. april 2023.3 god. comment_343958 RLC vs Galagher? Ko je po vama bolji i koga bi trebalo vise forsirati? Ja bez dileme mislim da je RLC za klasu bolji igrac. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343959 RLC kad krene u prodor, steta sto to radi svake prestupne godine. Fali mu samo zavrsni pas, cesto kasni sa istim ili mu bude prejak Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343960 Ni jednog, RLC je propa od ozljede, Galagher je ove sezone dovoljno puta pokaza da nije za ovu razinu. Obojicu prodat, s obzirom da su Englezi dalo bi ih se čak i unovčit Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343961 Zanimljiva komparacija, obojica Englezi, obojica iz akademije, obojica ispunjavaju istu ulogu u ekipi i nema potrebe za obojicom. Gallagher ima problem sa prijemom lopte, a RLC sa predajom lopte. Mislim da RLC ima puno veći potencijal koji nakon povrede rijetko pokazuje, dok je maksimum iz Gallaghera izvukao sistem u Palaceu. Mislim da će sudbina njih dvojice biti u drugom planu. Više će se na ljeto razmišljati o Kovačiću i Mountu. Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343962 Ma ak jedan mora ostat. Nek ostane gallagher. Iako mi je u ovom trenutku bolji rlc, al rlc da je mogo bit neka klasa bio bi do sad. Gallagher je katastrofa al nismo ga jos vidjeli u poslozenom sistemu Prijavi
14. april 2023.3 god. comment_343964 I ja bih prije ostavio RLC-a. Njih dvojica su u pet deka, ali za Gallaghera se može uzet više novca. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_343976 Kepa Mendy Bettinelli Azpilicueta James Silva Koulibaly W. Fofana Badiashile Chalobah Chilwell Cucurella Hall Kante Enzo Kovačić Zakaria Gallagher Loftus-Cheek Chukwuemeka Mount Felix Sterling Mudryk Pulišić Madueke Ziyech Havertz Aubameyang Broja D. Fofana 31 igrač. Ako precrtaš 10 i dodaš Nkunkua, Gusta i Colwilla imaš 24 igrača. Prijavi
15. april 2023.3 god. comment_344013 Sta mi skarta imamo u ekipi, to nije realno. Bukvalno bi dvocifren broj igraca trebalo rastjerati. Prijavi
20. maj 2023.3 god. comment_345110 Kepa, Gusto, Fofana, Koulibaly, Cucurella, Kovačić, Enzo, Mudryk, Havertz, Sterling, Lukaku. Ovaj sastav je plaćen 778 miliona eura. Prijavi
20. maj 2023.3 god. comment_345112 30 minutes ago, Adi said: Kepa, Gusto, Fofana, Koulibaly, Cucurella, Kovačić, Enzo, Mudryk, Havertz, Sterling, Lukaku. Ovaj sastav je plaćen 778 miliona eura. Ne zna se ko je bolji. Prijavi
5. juni 2023.3 god. comment_345583 Mudryk Nkunku Sterling/Madueke Enzo gallagher chukwuemeka Chilz Colwill silva james Kepa Ovo nam je orva postava otprilike bez pojacanja. Uracunati odlasci, mount, rlc, kai, kova, kante, pulisic i ziyech Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346859 Prvih 11 po trenutnom sastavu mi miriše na ovako nešto. Kepa Reece Silva Fofana Chilly Enzo Connor Sterling Nkunku Mudryk Jackson/Broja Vrlo je moguće da će Poch desnjaka staviti na desno krilo, da nećemo imati Ziyecha da se okreće na lijevu nogu i ubacuje u kazneni Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346865 Sad kad sam pročitao taj sastav, vratio sam se u realnost. S tim sastavom top 8 je premija. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346868 Nije to toliko loše, samo fale još dva igrača da to malo uozbilje. James, Enzo, Chilwell i Nkunku top 5 na svojim pozicijama u svijetu. Prijavi
17. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346869 Lahko je nkunku-u bit kad i nema 5 igraca na toj poziciji Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346890 10 hours ago, Adi said: Nije to toliko loše, samo fale još dva igrača da to malo uozbilje. James, Enzo, Chilwell i Nkunku top 5 na svojim pozicijama u svijetu. Chilwell top 5? Rekao bih nema sanse. Pitanje je da li je i u top 10 ali to je moj licni dojam. Sto se tice sastava, najvise sam se razocarao u Fofanu. 80 miliona je kostao a toliko je los bio da to nije normalno. Medjutim, oduvijek mi nadu daje Rudiger koji je dokazao da kod ozbiljnog trenera i u dobro poslozenom sistemu moze biti odlican. Nadam se i ovaj da ce isto tako. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346891 24 minutes ago, hamco said: Chilwell top 5? Rekao bih nema sanse. Pitanje je da li je i u top 10 ali to je moj licni dojam. Sto se tice sastava, najvise sam se razocarao u Fofanu. 80 miliona je kostao a toliko je los bio da to nije normalno. Medjutim, oduvijek mi nadu daje Rudiger koji je dokazao da kod ozbiljnog trenera i u dobro poslozenom sistemu moze biti odlican. Nadam se i ovaj da ce isto tako. Ok, Cilz u drugom delu sezone kad je uzeta Ls, sto je njegov prajm. Ko je bolji? Kojih 9 levih bekova moj Hamco? Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346893 Chilwell, Davies, Hernandez, Robertson, abecednim redom, za petog nisam siguran. Za Cancela i Guereira mi je upitno šta uopšte igraju. Ako ne oni onda Shaw. Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346894 Mislim da je Madueke trenutno ozbiljniji kandidat od Mudryka za poziciju krila, ali samo trenutno. Također i Badiashille mi je ozbiljniji od Fofane, ako Pochetino bude koristio zdrav razum. Jebeno će biti s Colwillom, nije baš da ima mjesta, na poziciji CB smo poprilično jaki. Caicedo se mora što prije završiti, i sačekati malo da vidimo trebamo li Laviu ili je Santos vec sazrio da igra za Chelsea. Chillz je tito, samo nam je prošla sezona bila sranje u svakom segmentu, a on je i tad znao odigrati na svom,vrlo visokom nivou(utakmica protiv Dortmunda na SB). Prijavi
17. juli 2023.3 god. comment_346898 Top 5 nije sigurno. Fizikalijama, eksplozivnoscu i tehnikom je slabiji od ovih igraca: Theo Hernandez, A. Davis, Robertson, Mendes, Acuna. Ovih 5 su odgovorno tvrdim bolji bekovi od Chilwella. Dalje bi se moglo diskutovati, ali bekovi koji su tu negdje sa njim ili blago bolji od njega po mom misljenju su: Shaw, Balde, Zinchenko, Cancelo, Guereiro. Prijavi
17. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346900 Oj acuna i mendes ispred chilwella jebo te hljeb. Pa i dzukelu cucua bi prije uzeo. Prijavi
18. juli 2023.3 god. comment_346901 2 hours ago, hamco said: Top 5 nije sigurno. Fizikalijama, eksplozivnoscu i tehnikom je slabiji od ovih igraca: Theo Hernandez, A. Davis, Robertson, Mendes, Acuna. Ovih 5 su odgovorno tvrdim bolji bekovi od Chilwella. Dalje bi se moglo diskutovati, ali bekovi koji su tu negdje sa njim ili blago bolji od njega po mom misljenju su: Shaw, Balde, Zinchenko, Cancelo, Guereiro. Po snazi da 90 minuta igra u sprintu u oba pravca, da doprinese u napadu i skoro pa nikad ne fali u odbrani, mozda samo prime Robertson moze sa njim. Prijavi
18. juli 2023.3 god. comment_346902 5 hours ago, Whisper said: Po snazi da 90 minuta igra u sprintu u oba pravca, da doprinese u napadu i skoro pa nikad ne fali u odbrani, mozda samo prime Robertson moze sa njim. ee ali tvrdiš li to odgovorno, to je pitanje sumnjiv si mi Prijavi
18. juli 2023.3 god. Popularna objava comment_346907 Kreativnu 10ku nemamo. Probaće Poch sa Nkunkuom sigurno, al od njega očekujem da se vise ubacuje u napad, dok ce Enzo biti glavni kreativni faktor, osim ako ne dovedu Cherkija. Nasa laka konjica na papiru izgleda za igranje presinga, videćemo kako ce to Poch spremiti. Svakako očekujem napredak. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.