Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Ni jednog, RLC je propa od ozljede, Galagher je ove sezone dovoljno puta pokaza da nije za ovu razinu. Obojicu prodat, s obzirom da su Englezi dalo bi ih se čak i unovčit

Zanimljiva komparacija, obojica Englezi, obojica iz akademije, obojica ispunjavaju istu ulogu u ekipi i nema potrebe za obojicom. Gallagher ima problem sa prijemom lopte, a RLC sa predajom lopte. Mislim da RLC ima puno veći potencijal koji nakon povrede rijetko pokazuje, dok je maksimum iz Gallaghera izvukao sistem u Palaceu.

Mislim da će sudbina njih dvojice biti u drugom planu. Više će se na ljeto razmišljati o Kovačiću i Mountu.

Ma ak jedan mora ostat. Nek ostane gallagher. Iako mi je u ovom trenutku bolji rlc, al rlc da je mogo bit neka klasa bio bi do sad.

Gallagher je katastrofa al nismo ga jos vidjeli u poslozenom sistemu

Kepa

Mendy

Bettinelli

Azpilicueta

James

Silva

Koulibaly

W. Fofana

Badiashile

Chalobah

Chilwell

Cucurella

Hall

Kante

Enzo

Kovačić

Zakaria

Gallagher

Loftus-Cheek

Chukwuemeka

Mount

Felix

Sterling

Mudryk

Pulišić

Madueke

Ziyech

Havertz

Aubameyang

Broja

D. Fofana

31 igrač. Ako precrtaš 10 i dodaš Nkunkua, Gusta i Colwilla imaš 24 igrača.

• 1 mjesec kasnije...
30 minutes ago, Adi said:

Kepa, Gusto, Fofana, Koulibaly, Cucurella, Kovačić, Enzo, Mudryk, Havertz, Sterling, Lukaku.

Ovaj sastav je plaćen 778 miliona eura.

Ne zna se ko je bolji.

• 3 sedmice kasnije...

Mudryk Nkunku Sterling/Madueke

Enzo gallagher chukwuemeka 

Chilz Colwill silva james

Kepa

Ovo nam je orva postava otprilike  bez pojacanja. Uracunati odlasci, mount, rlc, kai, kova, kante, pulisic i ziyech

• 1 mjesec kasnije...
10 hours ago, Adi said:

Nije to toliko loše, samo fale još dva igrača da to malo uozbilje. James, Enzo, Chilwell i Nkunku top 5 na svojim pozicijama u svijetu.

Chilwell top 5? Rekao bih nema sanse. Pitanje je da li je i u top 10 ali to je moj licni dojam.

Sto se tice sastava, najvise sam se razocarao u Fofanu. 80 miliona je kostao a toliko je los bio da to nije normalno. Medjutim, oduvijek mi nadu daje Rudiger koji je dokazao da kod ozbiljnog trenera i u dobro poslozenom sistemu moze biti odlican. Nadam se i ovaj da ce isto tako.

24 minutes ago, hamco said:

Chilwell top 5? Rekao bih nema sanse. Pitanje je da li je i u top 10 ali to je moj licni dojam.

Sto se tice sastava, najvise sam se razocarao u Fofanu. 80 miliona je kostao a toliko je los bio da to nije normalno. Medjutim, oduvijek mi nadu daje Rudiger koji je dokazao da kod ozbiljnog trenera i u dobro poslozenom sistemu moze biti odlican. Nadam se i ovaj da ce isto tako.

Ok, Cilz u drugom delu sezone kad je uzeta Ls, sto je njegov prajm. Ko je bolji? Kojih 9 levih bekova moj Hamco? 

Mislim da je Madueke trenutno ozbiljniji kandidat od Mudryka za poziciju krila, ali samo trenutno. Također i Badiashille mi je ozbiljniji od Fofane, ako Pochetino bude koristio zdrav razum. Jebeno će biti s Colwillom, nije baš da ima mjesta, na poziciji CB smo poprilično jaki. Caicedo se mora što prije završiti, i sačekati malo da vidimo trebamo li Laviu ili je Santos vec sazrio da igra za Chelsea. 

Chillz je tito, samo nam je prošla sezona bila sranje u svakom segmentu, a on je i tad znao odigrati na svom,vrlo visokom nivou(utakmica protiv Dortmunda na SB).

Top 5 nije sigurno.

Fizikalijama, eksplozivnoscu i tehnikom je slabiji od ovih igraca:

Theo Hernandez, A. Davis, Robertson, Mendes, Acuna. Ovih 5 su odgovorno tvrdim bolji bekovi od Chilwella.

Dalje bi se moglo diskutovati, ali bekovi koji su tu negdje sa njim ili blago bolji od njega po mom misljenju su:

Shaw, Balde, Zinchenko, Cancelo, Guereiro.

2 hours ago, hamco said:

Top 5 nije sigurno.

Fizikalijama, eksplozivnoscu i tehnikom je slabiji od ovih igraca:

Theo Hernandez, A. Davis, Robertson, Mendes, Acuna. Ovih 5 su odgovorno tvrdim bolji bekovi od Chilwella.

Dalje bi se moglo diskutovati, ali bekovi koji su tu negdje sa njim ili blago bolji od njega po mom misljenju su:

Shaw, Balde, Zinchenko, Cancelo, Guereiro.

Po snazi da 90 minuta igra u sprintu u oba pravca, da doprinese u napadu i skoro pa nikad ne fali u odbrani, mozda samo prime Robertson moze sa njim. 

5 hours ago, Whisper said:

Po snazi da 90 minuta igra u sprintu u oba pravca, da doprinese u napadu i skoro pa nikad ne fali u odbrani, mozda samo prime Robertson moze sa njim. 

ee ali tvrdiš li to odgovorno, to je pitanje :D sumnjiv si mi

• Popularna objava

Kreativnu 10ku nemamo. Probaće Poch sa Nkunkuom sigurno, al od njega očekujem da se vise ubacuje u napad, dok ce Enzo biti glavni kreativni faktor, osim ako ne dovedu Cherkija. Nasa laka konjica na papiru izgleda za igranje presinga, videćemo kako ce to Poch spremiti. Svakako očekujem napredak. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.