Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

5 hours ago, Wisey said:

Ako bi Kante bio spreman volio bih ovo vidjeti protiv Reala:

James - Fofana - Thiago/Kuli - Cilvel

Kante - Enzo - Kova

Magarac - Mudryk - Felix

Ako Kante ne bude u formi moze i Mount tu na sredinu kad se vrati.

U napadu nazalost nemamo boljih opcija. Magarac manje smeta kad nije na centarforu, a Mudryk moze glumiti Wernera sa utrcavanjima.

Isto mislim, samo ne Mudryka u spicu, ocigledno ne ide.. Treba mu prostora, a protiv Carvajala ce ga imat na pretek.

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

5 hours ago, Wisey said:

Kante - Enzo - Kova

Magarac - Mudryk - Felix

U napadu nazalost nemamo boljih opcija. Magarac manje smeta kad nije na centarforu, a Mudryk moze glumiti Wernera sa utrcavanjima.

Samo bih Magarca izveo, uveo Maduekea desno, Felix centralno, mudryk lijevo

11 hours ago, Wisey said:

Kante - Enzo - Kova

Magarac - Mudryk - Felix

Feliksa u spic, jer ce manje imati potrebu da dribla i svoje a i one druge. Mudri levo, da se iskoristi to što je Cilz u životnoj formi. 

Treba pricati sa Mudrykom, pokazati mu snimak meca protiv Vile i ukazati na greske. Decko moze mnogo, samo treba pravog mentora. 

Jedan od prvih zadataka novog dugoročnog trenera je da se izbije ovaj luzerski, jadni mentalitet igračima i navijačima iz glave. Čovječe sad gledam tabelu, donji dio tabele, negativna gol razlika nigdje ni jednog strelca u vrhu, nigdje ni jednog igrača u vrhu. I onaj jad dođe i nađe da mi sere i priča o tome kako smo dobri, kako se ko vidi neki napredak i kurac.

Haaland sam više golova od nas da ima jebo te hljeb i to nakon skoro 30 kola.. TRIDESET KOLA ČOVJEČE MI NEMAMO TRIDESET GOLOVA

Sreća pa ga odjebasmo

On 4/4/2023 at 10:53 AM, Kun Aguer0 said:

Jedan od prvih zadataka novog dugoročnog trenera je da se izbije ovaj luzerski, jadni mentalitet igračima i navijačima iz glave. Čovječe sad gledam tabelu, donji dio tabele, negativna gol razlika nigdje ni jednog strelca u vrhu, nigdje ni jednog igrača u vrhu. I onaj jad dođe i nađe da mi sere i priča o tome kako smo dobri, kako se ko vidi neki napredak i kurac.

Haaland sam više golova od nas da ima jebo te hljeb i to nakon skoro 30 kola.. TRIDESET KOLA ČOVJEČE MI NEMAMO TRIDESET GOLOVA

Sreća pa ga odjebasmo

Sad stize trener koji je u 38 kola uzeo 35 bodova. Gaaaasss

Ma Lampard moze sebi i nama usrati život samo izborom igrača, 11. mjesto se teško može nadmašiti sa ovakvom ekipom. Forsiranjem Havertza i Cucurelle,ili recimo Pulisica i Ziyecha.

Nema Lampard neki karakterističan stil igre i formaciju. Kod nas je obje sezone otvorio sa 4 nazad, uglavnom 4-2-3-1. Imamo previše igrača da bi se moglo lako prognozirati koga će forsirati. Sigurno će u prvoj postavi bekovi biti James i Chilwell, Silva kad je zdrav u odbrani, na sredini Kante i Enzo i nekako će se Havertz naći naprijed na nekoj poziciji.

Tuchel nas je osudio na 3 nazad, tj. na 5 nazad. Ne znam koliko bi bilo pametno Lampsu da to mijenja pošto je jasno da igračima mnogo bolje paše ta formacija. E sad, potpuno druga stvar je to što se niti nama, a vjerovatno ni Lampsu ne dopada to.

9 hours ago, ker said:

Tuchel nas je osudio na 3 nazad, tj. na 5 nazad. Ne znam koliko bi bilo pametno Lampsu da to mijenja pošto je jasno da igračima mnogo bolje paše ta formacija. E sad, potpuno druga stvar je to što se niti nama, a vjerovatno ni Lampsu ne dopada to.

Ma momci su tu uigrani koliko toliko  veza, odbrana, bekovi su povezani. Imaju neku ideju. Napad nam ni tad nije bio sjajan.

Ne mozemo nista drugo igrat dok ne dodje neki trener koji ima ideju a ne samo rec 4 3 3 ti igras krilo ti stopera i haj idite.

S potterom bi tako izasli na teren siguran sam jer je uvidio protiv dortmunda al me strah da lamps ne krene izmisljat toplu vodu

Sta vi mislite kakvu mi ekipu imamo?

Sta mozemo ocekivat od ovih igraca s novim trenerom iduce sezone, plua kad im dodas gusta i nkunkua?

I zavisi ko ce nam biti spic jer ni nkuku nije klasican. Uz prodaju pule i zije imamo Sterlinga, Maduekea, Mudrika, Mounta, Felixa, Nkukua. Ako igramo sa 3 iza spica jos i nekako al sa 2 iza moramo da prodamo bar 2 igraca

3 hours ago, diablo_bih said:

Sve zavisi koliko se proda igraca, ako ne uspijemo prodati 10 igraca, ne ocekujem bas mnogo.

Ako uspijemp prodat ondaod ostalih ocekujes onda mnogo?

Ja ne znam sta da mislim.

Kad vidim napadacke opcije sve je to kurcina.

Havertz, ziyech, pulisic kurcina

Sterling zna odigrat dobro al i o  zna fulat kad je najpotrebnije, znaci nista posebno.

Madueke, mudryk, nkunku ostaju.

Za sad nista prva dvojica, reci ce te ne dobijaju sansu. Istina je, al vjerujem da na treningu razvaljuju igrali bi.

Nkunku ce tek da dodje.

Mount mislim da ce biti prodat zbog ffp-a. Cist profit.

U vezi imas enzu kovu kantea gallaghera i loftusa

Gallsgher panj

Enzo i kante strasni, al kante koliko moze utakmica odigrat pitanje je.

Kova sve losiji

Loftus ko loftus. Nedovoljno dobar al et moze klupu grijat.

I kad skontam da smp pola milijarde spizdili a ni glave mi repa, skontam tek onda u kakvom smo kurcu

Odbrana je ok jedino

Moramo se riješiti sljedećih igrača: Kepa,Mendy,Cucurella,Chalobah,Azpi, Gallagher,Mount,Kovacic(ako ne htjedne novi ugovor), Ziyech,Pulisic,Havertz,Auba,Lukaku,Hudson Odoi. 

Oba golmana s uslovom da se dovede novi golman svjetske klase. 

Lijevi bek, Maatsena probati na pripremnim utakmicama, štopera imamo 4 možda još jednog naći negdje. 

Veza, ako odu svi koje sam naveo dovesti Laviu iz Southamptona i gurati Chukwumeku polako. 

Napad dovesti Osimhena po bilo kakvu cijenu, i Felixa ako se prodaju svi gore navedeni. 

Nažalost od ovog nema ništa, jer dolazi novi trener i svi kreću od nule, a mi se polahko približavamo nuli kao klub. 

U napadu prodati Havertza, Pulišića, Ziyecha, Aubameyanga, Lukakua i Hudson-Odoija, dovesti PRAVOG napadača. I onda imamo tog jednog klasičnog + Broju ili Fofanu, i oko njih Nkunkua, Mudryka, Maduekea, Sterlinga i Mounta ili Felixa.

Odbrana i sredina su relativno dobre, samo treba pravi trener to fino postaviti.

Nadam se da nećemo prodavati Mounta i/ili Kovačića, nego ove beznadežne slučajeve sa posudbi.

Ne bi ja bio toliko siguran u osimhena. Ovo mu je prva sezona 20+ a mnogi su trpali tako pa flopali a vjerujem da bi bio i 130 miliona minimum. Pa napoli ga platio 70-80

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.