Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Niko sem tebe ih nije spomenuo, al ajd...

Svaki dan i svaki mesec i svaki put ih spominjete. Kao da je Murinjo picka pa ne sme da napadne, jer eto, jer je picka.

citat

YbDSZck.jpg

Svaki dan i svaki mesec i svaki put ih spominjete. Kao da je Murinjo picka pa ne sme da napadne, jer eto, jer je picka.

citat
YbDSZck.jpg

Pod tim mudima sam najviše mislio muda kada jr u pitanju aktivnost u prelaznom roku i naše ponašanje u istom, tu nemamo muda, ne znam da li sam uopste pomislio na sekund da ta muda povezujem sa ofanzivnom formacijom
Naravno to se je sve moglo shvatiti da se je moj post pročitao fino do kraja a ne samo preletio, vidis kako je npr.Whisp shvatio sta pričam
Kune ti bi doveo i Reusa i Griezmana, da l si realan nije ti ovo master liga na pesu

Begović, Falcao, Pedro i možda neki štoper ..prelazni rok savršen
Ma kakav on, treba ganjat jeftine engleze a ne neke napucane

Nešto tipa Cahilov transfer, 7 miliona, Englez, igračina... ne znam šta je sa Shawcrossa, slabo ga pratio prošlu sezonu, al on mi se sviđa

Pod tim mudima sam najviše mislio muda kada jr u pitanju aktivnost u prelaznom roku i naše ponašanje u istom, tu nemamo muda, ne znam da li sam uopste pomislio na sekund da ta muda povezujem sa ofanzivnom formacijom
Naravno to se je sve moglo shvatiti da se je moj post pročitao fino do kraja a ne samo preletio, vidis kako je npr.Whisp shvatio sta pričam

nisam ni ulazio u to sta si napisao u tvom postu, nisam komentarisao to. samo mi smeta obelezavanje murinja izrazima "bez muda" i tako te stvari. koje nemaju smisla.

a inace ako je aktivnost biti povezan sa nekim, onda ne bih da ucestvujem u proceni aktivnosti klubova. sve je rekla-kazala. racunam samo kad se nesto objavi na zvanicnoj stranici. to je jedina aktivnost koju racunam. a nije bilo ni u jednom klubu nesto specijalno, jos nijedna transfer-bomba se nije desila. tako da nisam siguran da li smo "bezmudi" u tom pogledu.

Ti u svom branjenju Murinja ides do granica da ga branis i pjenis kad ga niko ni ne napada. De ohladi malo.

Okarakterisan je pogresnim izrazom i ja sam samo ukazao na tu sitnicu u postu. Izvinjavam se sto penim i grejem.

Okarakterisan je pogresnim izrazom i ja sam samo ukazao na tu sitnicu u postu. Izvinjavam se sto penim i grejem.

Dobronamjeran savjet.

Upadnes u raspravu misleci da neko napada Murinja, a veze o tome nema. Kao da si programiran da ga branis kad god neko napise nesto o njemu, pa ti uslo u naviku na svaku stavku reagovati.

Dobronamjeran savjet.

Upadnes u raspravu misleci da neko napada Murinja, a veze o tome nema. Kao da si programiran da ga branis kad god neko napise nesto o njemu, pa ti uslo u naviku na svaku stavku reagovati.

Opet, sve pise lepo, smetala mi je ta rec. Samo zato sam napisao na pocetku onaj post. Nisam programiran. Ne penim. Ustvari pocinjem da penim jer spamujes temu i moram da pisem odgovore iznova i iznova...

Nismo se lepo razumeli i to je sve.

Opet, sve pise lepo, smetala mi je ta rec. Samo zato sam napisao na pocetku onaj post. Nisam programiran. Ne penim. Ustvari pocinjem da penim jer spamujes temu i moram da pisem odgovore iznova i iznova...

Nismo se lepo razumeli i to je sve.

Ta rijec koju si procitao, tako da si morao odmah odgovoriti ne pogledavsi ostatak teksta. Sto se tice mog spama, slobodno prelistaj zadnju stranicu, pa ces imati bolji uvid u to ko pise stvari vezane za temu, a ko ispravlja u ovom slucaju, ne krive, vec PRAVE Drine.

Ta rijec koju si procitao, tako da si morao odmah odgovoriti ne pogledavsi ostatak teksta. Sto se tice mog spama, slobodno prelistaj zadnju stranicu, pa ces imati bolji uvid u to ko pise stvari vezane za temu, a ko ispravlja u ovom slucaju, ne krive, vec PRAVE Drine.

Procitao sam ostatak teksta, nisam kreten pa da prestajem da citam zbog jedne reci.

Kakve veze ovaj tvoj post ima sa temom, i ovaj moj post sada? Predlazem da me chiba licno banuje i obrise moje postove sa ove teme.

U našem slučaju muda su bila jedino što je nedostajalo. Nesumnjivo smo u mnogim mečevima imali kvalitetan tim a taktika nas je koštala bodova.

Moze se to i ovako definisati... 

Muda su otpala onog momenta kad su nas od fudbala oducili oni koji su jedva umazali svoju prvu garnituru seniorskog dresa.

Tad je sef podvio rep, batalio svaki pokusaj unapredjenja igre, taktike, tima, i okrenuo se antiudbalu, sve u cilju osvajanja titule.

• 3 sedmice kasnije...

Ja ću samo reći: Jadna nam majka ako u sezonu uđemo kao Azpijem lijevim i Banetom kao desnim bekom.

Danas se vidjelo da to više ne može funkcionisati ni na papiru.

Brate najsmesnije od svega sto su nama bekovi u ovom sistemu igraju krila,formacija je za kurac nema igre kroz sredinu,nema presinga jadno najebali smo samo tako.

I prošle sezone se vidjelo

Prosle sezone Bane nije bio ni sjena ovog Dummya kojeg je danas Montero napravio amaterom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.