16. juli 2015.11 god. comment_225120 Niko sem tebe ih nije spomenuo, al ajd... Svaki dan i svaki mesec i svaki put ih spominjete. Kao da je Murinjo picka pa ne sme da napadne, jer eto, jer je picka. citat Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225125 Svaki dan i svaki mesec i svaki put ih spominjete. Kao da je Murinjo picka pa ne sme da napadne, jer eto, jer je picka. citat Pod tim mudima sam najviše mislio muda kada jr u pitanju aktivnost u prelaznom roku i naše ponašanje u istom, tu nemamo muda, ne znam da li sam uopste pomislio na sekund da ta muda povezujem sa ofanzivnom formacijomNaravno to se je sve moglo shvatiti da se je moj post pročitao fino do kraja a ne samo preletio, vidis kako je npr.Whisp shvatio sta pričam Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225131 Kune ti bi doveo i Reusa i Griezmana, da l si realan nije ti ovo master liga na pesuBegović, Falcao, Pedro i možda neki štoper ..prelazni rok savršen Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225134 Ma kakav on, treba ganjat jeftine engleze a ne neke napucane Nešto tipa Cahilov transfer, 7 miliona, Englez, igračina... ne znam šta je sa Shawcrossa, slabo ga pratio prošlu sezonu, al on mi se sviđa Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225138 Englezi su smece. Ako je neko prenapucan to su oni. Otamendi je igracina. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225142 Pod tim mudima sam najviše mislio muda kada jr u pitanju aktivnost u prelaznom roku i naše ponašanje u istom, tu nemamo muda, ne znam da li sam uopste pomislio na sekund da ta muda povezujem sa ofanzivnom formacijom Naravno to se je sve moglo shvatiti da se je moj post pročitao fino do kraja a ne samo preletio, vidis kako je npr.Whisp shvatio sta pričam nisam ni ulazio u to sta si napisao u tvom postu, nisam komentarisao to. samo mi smeta obelezavanje murinja izrazima "bez muda" i tako te stvari. koje nemaju smisla. a inace ako je aktivnost biti povezan sa nekim, onda ne bih da ucestvujem u proceni aktivnosti klubova. sve je rekla-kazala. racunam samo kad se nesto objavi na zvanicnoj stranici. to je jedina aktivnost koju racunam. a nije bilo ni u jednom klubu nesto specijalno, jos nijedna transfer-bomba se nije desila. tako da nisam siguran da li smo "bezmudi" u tom pogledu. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225143 Ti u svom branjenju Murinja ides do granica da ga branis i pjenis kad ga niko ni ne napada. De ohladi malo. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225146 Ti u svom branjenju Murinja ides do granica da ga branis i pjenis kad ga niko ni ne napada. De ohladi malo. Okarakterisan je pogresnim izrazom i ja sam samo ukazao na tu sitnicu u postu. Izvinjavam se sto penim i grejem. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225148 Okarakterisan je pogresnim izrazom i ja sam samo ukazao na tu sitnicu u postu. Izvinjavam se sto penim i grejem. Dobronamjeran savjet. Upadnes u raspravu misleci da neko napada Murinja, a veze o tome nema. Kao da si programiran da ga branis kad god neko napise nesto o njemu, pa ti uslo u naviku na svaku stavku reagovati. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225149 Dobronamjeran savjet. Upadnes u raspravu misleci da neko napada Murinja, a veze o tome nema. Kao da si programiran da ga branis kad god neko napise nesto o njemu, pa ti uslo u naviku na svaku stavku reagovati. Opet, sve pise lepo, smetala mi je ta rec. Samo zato sam napisao na pocetku onaj post. Nisam programiran. Ne penim. Ustvari pocinjem da penim jer spamujes temu i moram da pisem odgovore iznova i iznova... Nismo se lepo razumeli i to je sve. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225152 Opet, sve pise lepo, smetala mi je ta rec. Samo zato sam napisao na pocetku onaj post. Nisam programiran. Ne penim. Ustvari pocinjem da penim jer spamujes temu i moram da pisem odgovore iznova i iznova... Nismo se lepo razumeli i to je sve. Ta rijec koju si procitao, tako da si morao odmah odgovoriti ne pogledavsi ostatak teksta. Sto se tice mog spama, slobodno prelistaj zadnju stranicu, pa ces imati bolji uvid u to ko pise stvari vezane za temu, a ko ispravlja u ovom slucaju, ne krive, vec PRAVE Drine. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225163 Ta rijec koju si procitao, tako da si morao odmah odgovoriti ne pogledavsi ostatak teksta. Sto se tice mog spama, slobodno prelistaj zadnju stranicu, pa ces imati bolji uvid u to ko pise stvari vezane za temu, a ko ispravlja u ovom slucaju, ne krive, vec PRAVE Drine. Procitao sam ostatak teksta, nisam kreten pa da prestajem da citam zbog jedne reci. Kakve veze ovaj tvoj post ima sa temom, i ovaj moj post sada? Predlazem da me chiba licno banuje i obrise moje postove sa ove teme. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225166 Vidi što je čiba zaveo tiraniju ovde, odma se gaće tresu :D :D :D :hljeb: Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225170 U našem slučaju muda su bila jedino što je nedostajalo. Nesumnjivo smo u mnogim mečevima imali kvalitetan tim a taktika nas je koštala bodova. Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225173 Moze se to i ovako definisati... Muda su otpala onog momenta kad su nas od fudbala oducili oni koji su jedva umazali svoju prvu garnituru seniorskog dresa. Tad je sef podvio rep, batalio svaki pokusaj unapredjenja igre, taktike, tima, i okrenuo se antiudbalu, sve u cilju osvajanja titule. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225198 U našem slučaju muda su bila jedino što je nedostajalo. Nesumnjivo smo u mnogim mečevima imali kvalitetan tim a taktika nas je koštala bodova. Tko je za to odgovoran? Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227506 Ja ću samo reći: Jadna nam majka ako u sezonu uđemo kao Azpijem lijevim i Banetom kao desnim bekom. Danas se vidjelo da to više ne može funkcionisati ni na papiru. Prijavi
2. august 2015.11 god. comment_227507 Ja ću samo reći: Jadna nam majka ako u sezonu uđemo kao Azpijem lijevim i Banetom kao desnim bekom. Danas se vidjelo da to više ne može funkcionisati ni na papiru. Brate najsmesnije od svega sto su nama bekovi u ovom sistemu igraju krila,formacija je za kurac nema igre kroz sredinu,nema presinga jadno najebali smo samo tako. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228040 Ja ću samo reći: Jadna nam majka ako u sezonu uđemo kao Azpijem lijevim i Banetom kao desnim bekom. Danas se vidjelo da to više ne može funkcionisati ni na papiru. I prošle sezone se vidjelo Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228106 I prošle sezone se vidjelo Prosle sezone Bane nije bio ni sjena ovog Dummya kojeg je danas Montero napravio amaterom. Prijavi
8. august 2015.11 god. comment_228110 Prosle sezone Bane nije bio ni sjena ovog Dummya kojeg je danas Montero napravio amaterom. Sarkazam macaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.