8. august 2015.11 god. comment_228113 Danas je bio preloš, nama ljudi moji trebaju ili 2 lijeva beka pa da Azpi ide na desnu stranu u borbu s Banetom ili da uzmemo desnog i lijevog beka. Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228336 Ja bih ovo volio: LEWANDOWSKI HAZARD - GRIEZMANN - STERLING MATIĆ - LOFTUS-CHEEK BABA - ZOUMA - STONES - AZPI BEGOVIĆ Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228347 Ja bih ovo volio: LEWANDOWSKI HAZARD - GRIEZMANN - STERLING MATIĆ - LOFTUS-CHEEK BABA - ZOUMA - STONES - AZPI BEGOVIĆ Samo umesto Loftus-Cheeka Fabregas i to je to Prijavi
9. august 2015.11 god. comment_228349 Volio bih i ja da su mi u Bournemouth-u dali 20 miliona budžeta a ne 2. Prijavi
18. august 2015.11 god. comment_229701 https://twitter.com/1RobBeasley/status/633754851114004480 Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229753 Kada bi pedro došao i sa trenutnim igračima volio bih da postava izgleda ovako. Nažalost nemamo igrača koji bi igrao sa Matićem u paru tako da Fabregas može na Oscarovo mjesto. Da bar danas imamo igrača tipa Essiena i da ga je upariti sa Matićem to bi bio beton na sredini terena. Ispred Fabregas i asistencije ko bombone da dijeli. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229758 Kada bi pedro došao i sa trenutnim igračima volio bih da postava izgleda ovako. Nažalost nemamo igrača koji bi igrao sa Matićem u paru tako da Fabregas može na Oscarovo mjesto. Da bar danas imamo igrača tipa Essiena i da ga je upariti sa Matićem to bi bio beton na sredini terena. Ispred Fabregas i asistencije ko bombone da dijeli. Ne treba se čekati, nego odmah iduću utakmicu u ligi ovaj sastav. Mi nemamo više šta čekati, jer smo sve izgubili. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229788 Nismo sve izgubili, prošla su tek dva kola ali svakako igra ne uliva povjerenje... Sjeti se druge sezone pod King Carlom, u martu zaostatak 18 bodova za United, na kraju prilazimo na bod i tri kola pred kraj pobjedom protiv njih bi preuzeli vrh a najvjv u titulu, ali nema šta uzeli su pošteno jer smo mi od novembra do marta igrali ko kurac Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229793 Ma kakvi gotovo.Imali smo i mi prednost prosle sezone pa nije bilo gotovo skoro do samog kraja.Ekipa je u krizi,pa nismo ni prvi ni zadnji tim koji je imao slicnih problema.Malo trener,malo igraci,malo sreca...jos poneki novi igrac i mozemo biti opet najbolji. Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229832 Hajde probajte napraviti sastav CFC-a prema mišljenju forumaša ali bez ijednog trenutnog igrača. Evo ja ------------------------------- Casillas ------------------------------- Clayne ----------- Stones ----------- Varane ------------ Alaba ------------------ Pogba ----------- Condogbia ------------------- Sterling ------------------- Griezmann --------------------- Reus ---------------------------- Lacazette ------------------------------- Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229836 ------------------------------- Neuer ------------------------------- Danilo ----------- Stones ----------- Laporte ------------ Alaba ------------------ Pogba ----------- Kovacic ------------------- Griezmann------------------- Iscor --------------------- Lacauette ---------------------------- Suarez ------------------------------- Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229854 Buffon - Lahm, Varane, T. Silva, Alaba - Messi, Pogba, Modric, C. Ronaldo - Suarez, Aguero Prijavi
19. august 2015.11 god. comment_229923 ovoe tema za trenutnu momcad, zelje stavite u temu pesa jer tamo se igra zelje i mogucnosti(master liga) Prijavi
20. august 2015.11 god. comment_229956 Kad je i Crv dobio moda pre mene :D Prangijom po njima Crve, nema labavo :D Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231760 Courtois Azpi - Zouma - Jesus Christ (c) - Baba ----Matić ----Mojsije- Pedro - Allah - Apostol Pavle --Costa ovako bi možda i uzeli bod Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231766 I ovdje da kazem, Bane i Fabr sto se mene tice nikad mjesta u prvoj ne bi imali. Tu bi hladno iskesirao za Pogbu, zavrtio 4 3 3 i igrao pa sta bude. Azpi nek zamjeni stranu, ovu pridoslicu rahmana ibn baba u vatru i da se vidi sta je rec. Kennedya bih mnogo vise uzeo u razmatranje, lik je full spreman za ovaj nivo takmicenja. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231822 Jebes mu mater, protiv Evertona bi trebali ovako:Kurton/AsmirOdbrana: Dave, Zouma, Terry, BabaVezni: Matic, Ruben i KenedyNapad: Pedro, Falcao, HazardGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231838 Jebes mu mater, protiv Evertona bi trebali ovako: Kurton/Asmir Odbrana: Dave, Zouma, Terry, Baba Vezni: Matic, Ruben i Kenedy Napad: Pedro, Falcao, Hazard Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Opaaaa, sviđa mi se pravo. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231839 Zaboravio si Ramiresa :D Konto sam ga metnuti mjesto Kenedya al reko naljutice se forumasi :D Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231840 Jebes mu mater, protiv Evertona bi trebali ovako: Kurton/Asmir Odbrana: Dave, Zouma, Terry, Baba Vezni: Matic, Ruben i Kenedy Napad: Pedro, Falcao, Hazard Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Bravo.I meni se svidja skroz. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.