Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Nemojte o "igranju ko pičke", kad smo do skora imali čoveka kome je špic igrao zadnjeg veznog u polufinalu LIGA KUPA protiv LIVERPULA.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ako osvoji City, to će biti 2 titule u 3 godine. Jebite me ako je to loš rezultat.

A u LS nije prosao dalje od pocetka druge faze.
Otjerali Josea da bi se zadovoljili Pelegrinom. Hahaha kakvi idoli, nadam se da se to nece nikad desit.

Zadovoljan sam trenutnim razvojem, Guus ce sigurno odraditi dobar posao, odlican potez s Drogbom pa kako bude islo. A trener koji bude dolazio za slj. sezonu je Simeone, nadam se.
  • Autor
Ma ne zelim ni komentarisat tu spekulaciju o Pellegrinu, malo je i vjerovatno da ima ikakve istine. U par dana nakon otkaza Joseu, i dogovorili s Hiddinkom, a ovamo predugovor stigli potpisati. Cisto sumnjam da je to toliko brzo islo.

Meni se iskreno taj Simeone ne dopada, ali vidjecemo kakve su druge opcije. Normalno izmedju njega i Pellegrina nema dileme koga izabrati.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Simeone je u predosti nad ostalima. Njegova filozofija fudbala se ne razlikuje toliko drasticno od Pepove i generalno trenera koji forsiraju takav ili slican stil igre. 

Njegov dolazak bi zahtevao najmanje promena u igrackom kadru. 

Slicna je situacija i sa Konteom, recimo...

Simeone je u predosti nad ostalima. Njegova filozofija fudbala se ne razlikuje toliko drasticno od Pepove i generalno trenera koji forsiraju takav ili slican stil igre. 

Njegov dolazak bi zahtevao najmanje promena u igrackom kadru. 

Slicna je situacija i sa Konteom, recimo...

Vidiljivo je i golim okom da Atletico i Bayern igraju skoro isti fudbal. Dobro zapazanje.

Vidiljivo je i golim okom da Atletico i Bayern igraju skoro isti fudbal. Dobro zapazanje.

Trebao je da stoji "u odnosu na ono što je igrao Murinjo" al sam propustio da napišem.

Nedo dragi Allah da nas preuzme Pelegrini, ogadio bi mi utakmice.

Koji Nedo? I kako nas Allah može preuzeti, šta priča ovaj?

• Autor
Sto duze se ceka na novog trenera to ce vise spekulacija i novih imena biti. Za reLu i portal idealna situacija, za nas fanove zanimljivo ali i smarajuce :D

Nije Alah vec Allah.

Na srpskom je Alah jer se tako i izgovara, ali prepravio sam iz poštovanja prema kolegi inžinjeru. 

Ja se samo nadam da ce uskoro stici demant toga, ili da ce ohladiti mediji s takvim glupostima.

ma ne treba nikakav demant, pa to je prenio FOX koji ne zna ni šta je nogomet, nijedan relevant medij to nije prenio ne znam zašto ste se uopće toliko uvatili za to...

http://chelseabalkan.com/index.php/201512215723/vijesti/zanimljivosti/dajte-mu-sta-zeli-abramovic-svim-silama-zeli-guardiolu.html

Spominje se Guardiola.. Neki ovdje ga mrze, neki ga cijene, a neki samo trollaju o njemu.. Po meni on je jedan od najvećih stručnjaka nogometa. Ima svoju tiki-taku, ima formacije kakve nitko nema i to mu prolazi. Prolazi u Bundesligi koja možda nije sami vrh nogometa, ali prolazi i u ligi prvaka. Ok. Trenirao je dosad samo najveće momčadi svijeta, razumljivo je da ima dobar uspjeh, ali u razdoblju od 2008 do sada je osvojio ukupno 19 trofeja. To je za svaku pohvalu. Ja nisam pobornik "sexy" nogometa i svega toga što igraju Barcelona i Bayern, više volim ratnički nogomet, borbu i sve ostalo i zato je moj favorit Conte, ali sigurno ne bi bio nesretan s Pepom. Čovjek je 100% fokusiran na nogomet, daje cijelog sebe njemu i zato je tako dobar. Dovoljno govori činjenica da je unajmio učitelja Njemačkog jezika prije nego li je došao u Bayern i naučio ga tečno. 

Nevjerujem da ce se ovo ostvariti iz razloga sto su u upravi City-a njegovi katalonci koji su bili i u Barseloni u njegovo vrijeme. To se cak i proteze po medijima, kako ce ga oni nagovoriti da City ima najbolji projekat, da imaju najvise para itd...

Guardiola mi je rekao da traži novi izazov. Vidio sam da su mu klub i navijači prirasli srcu. Znam gdje ide, ali puštam njegovu novom poslodavcu da to otkrije, rekao je Rummenigge.

Ovo sam sad pročitao na 24sata.hr.. Nije neki izvor, ali mislim da ne bi i ne smiju lažirati izjavu. E sad, meni to govori da definitivno neće kod nas jer ne vjerujem da smo ga kontaktirali prije 2 tjedna ili još ranije, dok vjerujem da City je, a i nekako se da isčitati iz Pellegrinijevih izjava da je on bivši na kraju sezone i da će ga upravo Pep zamijeniti.

Guardiola mi je rekao da traži novi izazov. Vidio sam da su mu klub i navijači prirasli srcu. Znam gdje ide, ali puštam njegovu novom poslodavcu da to otkrije, rekao je Rummenigge.

Ovo sam sad pročitao na 24sata.hr.. Nije neki izvor, ali mislim da ne bi i ne smiju lažirati izjavu. E sad, meni to govori da definitivno neće kod nas jer ne vjerujem da smo ga kontaktirali prije 2 tjedna ili još ranije, dok vjerujem da City je, a i nekako se da isčitati iz Pellegrinijevih izjava da je on bivši na kraju sezone i da će ga upravo Pep zamijeniti.

kakvi navijači citya? pa i nema ih na utakmicama

sumnjam u ovu izjavu, al zar se guardiola nije trebao više izjasniti gdje ide, meni ovo ipak liči kao da naši pokušavaju da ga nagovore da pređe kod nas pa možda i on oteže sa svim ovim.

nadam se da će doći guardiola, hebeš ga, trenutno je najbolji na tržištu, a ne bih simeonea nikako.

Tu izjavu sam video da je preneo i sport klub.

Mozda ga i jesmo kontaktirali pre otkaza Mourinha ipak dugo se pricalo o otkazu i ultimatumima koje Jose ima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.