Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Simeoneov Atletiko dosta podseca na nas u proslosti.

Disciplina, jaka odbrana, ali redjaju povede.. doduse ne pune nikoga sa 5:0 ali 2:0 najcesce pobedjuju.

Slažem se ali kao što kažem više bih volio vidjeti nešto novo, atraktivnije

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ovdje se slazem u potpunosti, Conte je jedini manager koji moze uraditi nesto od nas.

Covek ima ratnicki pristup,sa dosta trke mu se bazira igra to je nephodno.

Treba novog trenera sto pre zavrsiti Roman hoce ocito Gvardiolu opcija B mu je sigurno Simeone,dok mi opcija C deluje Konte posto uslovi postoje vec sad da se Konte potpise,sam je rekao da posel EP napusta Italiju i gleda ka PL.

Daj Simeonea ako cemo vec da rizikujemo i ako nam ne dolazi Gvardilo. Njegove ekipe igraju pravi fudbal. Ratoborno i do poslednjeg atoma snage.

Sampaoli igra samoubilacki fudbal, sve u napad. A nije ni dokazano dobar. Ne moze sad svako voditi Celzi. Znamo kako je AVB prosao sa samoubilackim fudbalom.

Daj Simeonea ako cemo vec da rizikujemo i ako nam ne dolazi Gvardilo. Njegove ekipe igraju pravi fudbal. Ratoborno i do poslednjeg atoma snage.

Sampaoli igra samoubilacki fudbal, sve u napad. A nije ni dokazano dobar. Ne moze sad svako voditi Celzi. Znamo kako je AVB prosao sa samoubilackim fudbalom.

Bolje nego murinjo sa pičkastim...

Bolje nego murinjo sa pičkastim...

Pa jbg meni je draze pickasto pobediti nego izvrsiti samounistenje sa 4-2-4 formacijom i odigrati 3-3 da bi zadovoljili neutralce.

Pa jbg meni je draze pickasto pobediti nego izvrsiti samounistenje sa 4-2-4 formacijom i odigrati 3-3 da bi zadovoljili neutralce.

Ne znam na koje pobede mislis? Onih 9 pobeda od pocetka sezone pickastom igrom? A tom pickastom igrom smo zabelezili i 11 poraza uz 5 remija.

Pa vidis da se vise ni pickasta igra ne isplati, posto se pobeda sigurno nisi nagledao.

Ne znam na koje pobede mislis? Onih 9 pobeda od pocetka sezone pickastom igrom? A tom pickastom igrom smo zabelezili i 11 poraza uz 5 remija.

Pa vidis da se vise ni pickasta igra ne isplati, posto se pobeda sigurno nisi nagledao.

Sampioni EPL ?

Prvi mandat ceo?

Sampioni EPL ?

Prvi mandat ceo?

Jedino mu priznajem prvi deo prosle sezone, ostalo ocaj zivi.

Sto se tice prvog mandata, tada to nije bila pickasta igra nego ratnicka, u drugom mandatu je pickasta i nije nas proslavila, setimo se ispadanja od PSG-a samo, ne moramo dalje.

A i sa prvim mandatom si se vratio 10 godina unazad, pa pre 10 godina je i Milan bio u vrhu fudbala, Pamela bila 10 godina mladja. Od stare slave se ne zivi.

Jedino mu priznajem prvi deo prosle sezone, ostalo ocaj zivi.

Sto se tice prvog mandata, tada to nije bila pickasta igra nego ratnicka, u drugom mandatu je pickasta i nije nas proslavila, setimo se ispadanja od PSG-a samo, ne moramo dalje.

A i sa prvim mandatom si se vratio 10 godina unazad, pa pre 10 godina je i Milan bio u vrhu fudbala, Pamela bila 10 godina mladja. Od stare slave se ne zivi.

Samo sto je drugi deo ispao vazniji nego drugi, i u drugom smo pokazali da smo sampioni a ne u prvom. U prvom smo samo pokazali da mozemo da igramo napadacki kad treba. 

Za neke je pickasto sve osim ludackog napadanja. Na to sam mislio pod pojmom tzv pickasta igra.

Ne zelim da budemo kao City, da deremo ove slabe timove ali zato da skidamo gace pred Mesijem. To nije nas identitet.

Naš identitet je da nas guzi Bournemouth al' zato Messi neće hehe.

A omjer jake/slabe ekipe 1:50.

Nek nas guzih slabih 50, bitno je da ovaj jedan neće.

To si ti rekao, ne ja. :)

Samo sto je drugi deo ispao vazniji nego drugi, i u drugom smo pokazali da smo sampioni a ne u prvom. U prvom smo samo pokazali da mozemo da igramo napadacki kad treba.

Za neke je pickasto sve osim ludackog napadanja. Na to sam mislio pod pojmom tzv pickasta igra.

Ne zelim da budemo kao City, da deremo ove slabe timove ali zato da skidamo gace pred Mesijem. To nije nas identitet.

U drugom smo odrzavali prednost stecenu u prvom delu, tj Eden je odrzavao, skoro pa sam sa svojom odlicnom formom, a Mourinho poceo da gubi svoj identitet.

Sto se tice napadacke igre, 99 % ljudi bi potpisalo momacku igru iz 2004, jaka odbrana, brutalan napad, medjutim od toga smo imali ove sezone, nikakav napad i jos goru odbranu. Po meni krivac se zna, priznali ili ne.

Sto se tice sta zelimo, zelimo da se vratimo u sam krem fudbala, a sada smo daleko od njega. Napadacku igru ala Gvardiola mnogi bi volelo da vide zato sto nam je pun ...... odbrane i protiv jakih skrivanja u svojih 16. Da li donosi ta igra rezultate, itekako.. 3 najjaca kluba danas, Bayern, Barsa, Real, neka bude i 4. PSZ npr... od 4 najjaca kluba polovina igra tu igru dosadnog vrljanja lopte, dakle uspesna metoda ako cemo realno.

Mozemo imati i ratnicku igru sa Simeoneom, Atletiko je Chelsea iz 2004,05,06 .. itd.

Spomenuo si identitet, mi ga nemamo, niti igramo ratnicki niti umetnicki, a rezultata tek sto nema, to ja najvise zabrinjavajuce.

Mourinho je trebao izgraditi identitet, prepoznatljivost ekipe, utabati stazu i postepeno uvecati klub, brend i sve vezano za Chelsea, ali on je dobio pomracennje uma i onda nas vodeci u onakvom haoticnom stanju sa glavom ostavio iste takve, bez glave i repa, bez identiteta.

Sa sledecim trenerom biramo, atrakcija ili trcanje? Umetnost ili snaga, leprsavost ili direktnost.

Od sledeceg trenera zavisi nas identitet, kako cemo dalje. Mozda sa Simeonem i borbenim fudbalom, mozda sa Pepom i seksi fudbalom ili sa nekim trecim. Videcemo.

Voleo bih samo da igramo fudbal, takmicimo se i nadigravamo sa svima, a ne u rupu da bezimi kada dodje malo jaci klub od Dinamo Kieva npr.

Sampioni EPL ?

Prvi mandat ceo?

Bolan, šampioni EPL, prošlu sezonu smo igrali negdje do februara-marta, one tekme sa Svonsijem, to je bio fudbal. Pičkavluk lagano počinje utakmicom protiv PSG-a i branjenjem sa igračem više i onda pušenjem u završnici i taj pičkavluk je trajao do kraja te sezone i niko ništa preduzeo nije ljetos, ni Murinjo ni Emenalo po pitanju toga, niko nije doveden (Pedra ne računam, za mene je debil od kad znam za njega) da digne igru, o tome pičkavluku ja pričam bajo moj, šta se vraćaš na stvari od prije 10 godina...

Treba postovat razlicita misljenja. Ali kad cujem osporavanje Mourinha kao strucnjaka, misljenje te osobe je propalo ko Hazard. Ne treba ni postovat, a treba se trudit popljuvat kad god se moze

Treba postovat razlicita misljenja. Ali kad cujem osporavanje Mourinha kao strucnjaka, misljenje te osobe je propalo ko Hazard. Ne treba ni postovat, a treba se trudit popljuvat kad god se moze

Treba postovat tudje misljenje ali nekad mi djeluje da pojedinci furaju neki svoj inat, ego i da ne zele preci preko njega taman da znaju da 100% grijese. Mene to nenormalno zivcira i uopste mi se i neda diskutovati sa tim ljudima kao normalni ljudi sto rade.

Jel tesko priznati da je Murinjo usro motku ili da je Guardiola trenutno jedan od najboljih trenera? Jel tesko priznati da je Hazard trenutno kurcina, ili da je Willian trenutno nas najbolji igrac, itd itd...

Ovo ne mislim na tebe vec generalno govorim, to je najveci problem, sto pojedinci nisu objektivni kada se govori o nekim stvarima.

Reko sam ti hamco vec za Gvardila ;) Ali ja sam za njega uvijek tako mislio, nisam promijenio misljenje odjednom heheehe

Mislim da ciljas na mene.

Torres je bio isto ekstra klasa, kao i Falcao, kao i Kaka, kao i Sevcenko, a izgleda kao i Mourinho.

Postujem ga zarad svega sto je postigao, ali poceo je da se gubi u nekim stvarima, od Reala to nije covek koji je vodio nas i Inter.. kao sto Torres nije onaj iz Atletika.

Sta god da sam pisao o njemu, pisao sam uglavnom sa biranim recima, a necu dozvoliti zarad stare slave da slepo pratim njegove odluke i da se dalje vodim onim sto je bio. Proslost je proslost, sadasnjost sadasnjost.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.