22. decembar 2015.10 god. comment_245015 I pored toga što sam prije recimo dva-tri mjeseca bio skeptičan, kontam da bi Simeone vjerovatno bio i bolja opcija od Guardiole, uvijek je radio sa manjim budžetima, a sad će imati veći, dok je kod Pepa situacija naopaka, radio uglavnom sa jačim timovima i ekipom. Više mi se sviđa i igra koju Simeone forsira, nije to mrtva defanziva kao kod Mourinha već jak presing, lomljenje, udaranje, trčanje, a ne puko povlačenje iza lopte, znači jaka tranzicija, što mi nikako nismo mogli ostvariti u drugom mandatu sa Joseom. Nešto me vuče na to da bi Simeone mogao da napravi sličan koncept tima i igre kao Mourinho u prvom mandatu, a to bi bio pun pogodak. Chelsea je uvijek krasio ratnički duh, igra srcem i snaga, a ne tehnika i davljenje lopte. U svakom slučaju, moliti se da su njih dvojica potencijalni menadžeri, a ne Pelegrini i druga niža klasa. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245016 I pored toga što sam prije recimo dva-tri mjeseca bio skeptičan, kontam da bi Simeone vjerovatno bio i bolja opcija od Guardiole, uvijek je radio sa manjim budžetima, a sad će imati veći, dok je kod Pepa situacija naopaka, radio uglavnom sa jačim timovima i ekipom. Više mi se sviđa i igra koju Simeone forsira, nije to mrtva defanziva kao kod Mourinha već jak presing, lomljenje, udaranje, trčanje, a ne puko povlačenje iza lopte, znači jaka tranzicija, što mi nikako nismo mogli ostvariti u drugom mandatu sa Joseom. Nešto me vuče na to da bi Simeone mogao da napravi sličan koncept tima i igre kao Mourinho u prvom mandatu, a to bi bio pun pogodak. Chelsea je uvijek krasio ratnički duh, igra srcem i snaga, a ne tehnika i davljenje lopte. U svakom slučaju, moliti se da su njih dvojica potencijalni menadžeri, a ne Pelegrini i druga niža klasa. Dobar post, dijelim misljenje. Simeone prije Pepa uvijek... Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245017 Pep kod nas već ima igrače za tiki-taku, treba mu možda 2-3 pojačanja i mislim da je priča o 10 pojačanja napuhana. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245018 Sta ce ti Pep relo dragi, nek nam Cesc bude trener igrac i vodja na terenu.. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245019 Simeone ili Pep bilo ko, to je jedino ostalo od kvaliteta na trenerskoj sceni. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245022 Simeone ili Pep bilo ko, to je jedino ostalo od kvaliteta na trenerskoj sceni. Apsolutno. Ako vec Pepa ne budu mogli dovesti, onda Simeone i niko drugi. Ponavljam opet, ko god misli da Murinjo i Simeone igraju isti stil, taj nema veze o fudbalu. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245025 Op op https://twitter.com/ChelsTransfer/status/679291835102162948 Tvrdnja Neila Ashtona iz Maila, nije to neki bezze izvor. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245026 http://www.nbcsports.com/video/pep-guardiola-destined-chelsea-over-man-city 1:22 Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245027 Da, ali to je upravo ono što je sinoć objavio u Mailu, samo sad prepričano... Al' kako priča osjeća se da ima nešto u tome :D Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245030 Nema sanse da nas Gvardiola preuzme on vodi ekipe koje su gotov proizvod imaju izgradjen sistem igre.. Zbog toga ga i vidim u Sitiju. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245033 Koji Nedo? I kako nas Allah može preuzeti, šta priča ovaj? Ako nisi znao na pocetku svake recenice se pise veliko slovo. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245039 Spaha sporo konta, misli se na navijace Bayerna. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk a jebiga, vec je bilo gotovo pa 2 sata :D Nema sanse da nas Gvardiola preuzme on vodi ekipe koje su gotov proizvod imaju izgradjen sistem igre.. Zbog toga ga i vidim u Sitiju. pa nije sad da smo liverpool, kad završi sezona, neka dovede odmah igraće po svojoj želji, i s njima kroz pripreme Prijavi
22. decembar 2015.10 god. Autor comment_245041 https://mobile.twitter.com/askomartin/status/679314808861270016 Vrlo interesantan trener. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245043 Samo se ne slazem da simeone nije imao para u atleticu, malo se forsira previse real i barca, ali i atletico je trosio, pa ljudi su doveli toliko igraca da nije humano, i svi su oni kostali bruku. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245045 Samo se ne slazem da simeone nije imao para u atleticu, malo se forsira previse real i barca, ali i atletico je trosio, pa ljudi su doveli toliko igraca da nije humano, i svi su oni kostali bruku. Ali su i neki za bruku prodani, tako da, zive od rada svog, a ne od gazde i njegovih miliona. Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245062 Da bi doveli Simeona, morali bi platiti odstetu dok za Guardiolu ne treba. Takodjer je Simeone produzio ugovor i izjavio da zeli ostati u Atletico Madridu jer ima jak, mlad i ambiciozan tim.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
22. decembar 2015.10 god. comment_245065 Jebiga ništa od Pepa Over the past week, City’s players have left training talking about the likely arrival of Guardiola, despite the interest of Chelsea. City chief executive Ferran Soriano and sporting director Txiki Begiristain remain supremely confident Guardiola will be their next manager. They have even spoken about his likely favoured formation next season. Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245121 Baš nas zajebaše :/ Ne znam. Ako bi Simeone furao obrambeni nogomet, onda sam ipak za Contea. Nešto vala nisam raspoložen za defanzivu, gledam je od odlaska Abramoviča. Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245122 hahahaha fol sad namjerno mjesa mourinha i romana :D Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245123 Od odlaska Ancelottija :D jebe me se za Mourinha. Gledao sam defanzivu pod AVB-om, pod RDM-om, pod FSW-om, pod TSO-om. Ne da mi se više Prijavi
23. decembar 2015.10 god. Autor comment_245124 Robbie je igrao defanzivno samo u 3 utakmice dok je bio u Celziju. Barcelona, Barcelona i Bayern.Zgazio Tottenham sa Baleom i dobio Liverpool u finalu sa Suarezom. Pobijedio Tottenham i Arsenal na strani, kod kuce mu ukradeni bodovi protiv Uniteda i smijenjen prije utakmice sa Cityem.I to sve s koliko slabijom ekipom nego danas.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245125 Zaboravio si utakmicu protiv Arsenala s Robbiejm, a Wisey? Po meni se odigrala kalkulantski i bila je razočarenje. Svaka čast Robbieju na svemu, ali vala ni on nije igrao ofenzivno ni nešto lijepo na oko. Ali da se razumijemo, otkaz nije zaslužio. Što se mene tiče, iskreno, ja nisam uživao u igri Chelseaja od 2010-11 kad nas je Wilkins napustio. I onda onaj poraz protiv Sunderlanda i golovi Gyana. Od tad smo pali, nikad više nismo proigrali. A čitavu sezonu 2009-10 i dio sezone 2010-11 do odlaska Wilkinsa smo bili stroj. Onda je došao i Torres i sve je otišlo u 3pm. Ja od tad ne uživam u igrama Chelseaja. Pa jebote mi smo u sezoni 2010-11, znali vezati po tri utakmice s preko 5 golova. Kad se sjetim tekme protiv Wigana, samo kontaš koliko ćemo zabiti 6, 7, 8, 9, 10 golova. Samo trpaj. A igra odlična, igrači se pravo sporazumjevali. Evo jedan od golova iz te Ancelotttijeve ere: https://www.youtube.com/watch?v=Eqdia8mqIH8 I onda ode Ancelotti, meni više nikada nije bila duša ispunjena dok gledam CFC. Da hoćemo opet tako zaigrati. Ali znam da je to nemoguće uz brazilske poluigrače u timu. Tad smo imali momčad i po! Sjetite se dana ponosa i slave: https://www.youtube.com/watch?v=9DWtJJW68aU Prijavi
23. decembar 2015.10 god. comment_245126 Pa ti se cae stvarno prosipas bog te jebo. Zas koji kurac navijas i bodris neki klub? Nije uzivao u svom klubu vec 5+ godina. Hahhahahahaha win jebeni Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.