Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

A City je sad sve samo ne gotova ekipa. Tako da i ta priča o dolasku u gotove ekipe ne pije vodu.

Igracki su najjaci u Engleskoj.

Ne jebu finansijski fer plej ni 1%.  

Ima svoje katalonce u upravi tako da ce mu sve biti omoguceno, nece imati nikakvih ogranicanja, jednostavno receno bit ce gazda u tom klubu.

I onda kad skontas zasto bi uopste dolazio u Chelsea kad sve ovo maloprije navedeno nece imati. 

SLUŽBENO: Julen Lopetegui više nije trener FC Porta!

diablo na aparatima :D

Diablo je sad u ekstaazi. Roman ne mora da plati obestecenje da bi ga doveo na kraju sezone :D

A City je sad sve samo ne gotova ekipa. Tako da i ta priča o dolasku u gotove ekipe ne pije vodu.

Jebo te gvardilo, da li bi mu posisao.

Čuj City nije gotova ekipa, stvari ferceraju 100 puta bolje nego kod nas, u svakom smilsu su trenutno korak ispred nas i gotovo da su uklopili kockice na gotovo svim pozicijama, dok kod nas nemaš 2-3 igrača koja su sigurna u prvih 11...

Sampaoli zatražio od nogometnog saveza da mu spuste release clause. Ali iz saveza žele da on ispoštuje svoj ugovor do kraja.

Očito se nešto kuha. Sad pitanje je je li povezano sa nama.
Dobar trener u svakom slučaju. Ne bi imao ništa protiv njegovog dolaska

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Sampaoli nema nikakvo iskustvo rada u jacim fudbalskim ligama. Radi on dobar posao sa reprezentacijom Cileaa, ali voditi klub na najvisem nivou je nesto sasvim drugo. 

Ne mora bas na Celsiju da pece zanat.

Smrdi ovo oko Gvardiole sve... Nemoj samo da nam u Londonu zasmrdi na kraju

E jbga Dzane, ti pises kao da je lik levat i da pojma nema. Nisam ni ja njegov ljubitelj ali trenutno je najbolja opcija jer su svi dobri treneri zauzeti.

E jbga Dzane, ti pises kao da je lik levat i da pojma nema. Nisam ni ja njegov ljubitelj ali trenutno je najbolja opcija jer su svi dobri treneri zauzeti.

A nije levat nego ja ne volim njegovu filozofiju i to je sve. Svaka mu cast za karijeru na gotovom, al za moj ukus ne odgovara.

Sad se već opasno Sampaoli provlači po medijima kao naš novi menadžer. Ne znam šta bi mislio o tome. Napravio je velike stvari s Čileom, ali je li to dovoljno mjerilo, nisam siguran.

• Autor
Taj Sampaoli je macak u vreci, veliki upitnik dakle, ali puno uzbudljivija opcija od nekih drugih koji se spominju. Zasto da ne? Treba covjeka podrzati ako nam dodje. Forsira dobar fudbal, brz i okomit s dosta presinga tako da bismo makar gledali dobre tekme ponovo. Samo ce nakon ove skart robe koju je Mourinho dovlacio tu trebati nekoliko pojacanja, ali ionako ne ocekujem instant neke velike promjene.

Ne kažem da je pacov, nego jednostavno uvijek je došao u klub u kojem sve ima na tanjiru, pa Bajern kakav je dobio je bio jedan od najjačih timova na planeti ako ne i najjači u tom trenutku. Evo primjer sadašnjeg trenera barse, bio u Romi, prismrditi nije mogao Juventusu, ode u barsu prvi na tablici...

znam samo da ne želim simeonea, dosta mi je te taktike, istu je provodio i Mourinho, nije da ga ne volim ali volio bih vidjeti nešto novo za nas

A npr. Ancelotti kao nije uvek vodio takve klubove?

I jos Anceloti osvojio samo 3 ligaske titule za celu karijeru, a vodio jos vise vrhunskih ekipa od Gvadriole :D

znam samo da ne želim simeonea, dosta mi je te taktike, istu je provodio i Mourinho, nije da ga ne volim ali volio bih vidjeti nešto novo za nas

Simeoneov Atletiko dosta podseca na nas u proslosti.

Disciplina, jaka odbrana, ali redjaju povede.. doduse ne pune nikoga sa 5:0 ali 2:0 najcesce pobedjuju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.