8. januar 2016.10 god. comment_246414 A City je sad sve samo ne gotova ekipa. Tako da i ta priča o dolasku u gotove ekipe ne pije vodu. Prijavi
8. januar 2016.10 god. comment_246417 A City je sad sve samo ne gotova ekipa. Tako da i ta priča o dolasku u gotove ekipe ne pije vodu. Igracki su najjaci u Engleskoj. Ne jebu finansijski fer plej ni 1%. Ima svoje katalonce u upravi tako da ce mu sve biti omoguceno, nece imati nikakvih ogranicanja, jednostavno receno bit ce gazda u tom klubu. I onda kad skontas zasto bi uopste dolazio u Chelsea kad sve ovo maloprije navedeno nece imati. Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246460 SLUŽBENO: Julen Lopetegui više nije trener FC Porta! diablo na aparatima :D Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246461 SLUŽBENO: Julen Lopetegui više nije trener FC Porta! diablo na aparatima :D Diablo je sad u ekstaazi. Roman ne mora da plati obestecenje da bi ga doveo na kraju sezone :D Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246468 Kakav crni Lopategui, cirkuzant, bolje AVB-a ili Beniteza da vrate. #-o Prijavi
9. januar 2016.10 god. comment_246496 A City je sad sve samo ne gotova ekipa. Tako da i ta priča o dolasku u gotove ekipe ne pije vodu. Jebo te gvardilo, da li bi mu posisao. Čuj City nije gotova ekipa, stvari ferceraju 100 puta bolje nego kod nas, u svakom smilsu su trenutno korak ispred nas i gotovo da su uklopili kockice na gotovo svim pozicijama, dok kod nas nemaš 2-3 igrača koja su sigurna u prvih 11... Prijavi
10. januar 2016.10 god. comment_246503 Sampaoli zatražio od nogometnog saveza da mu spuste release clause. Ali iz saveza žele da on ispoštuje svoj ugovor do kraja. Očito se nešto kuha. Sad pitanje je je li povezano sa nama. Dobar trener u svakom slučaju. Ne bi imao ništa protiv njegovog dolaska Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
10. januar 2016.10 god. comment_246513 Sampaoli nema nikakvo iskustvo rada u jacim fudbalskim ligama. Radi on dobar posao sa reprezentacijom Cileaa, ali voditi klub na najvisem nivou je nesto sasvim drugo. Ne mora bas na Celsiju da pece zanat. Prijavi
12. januar 2016.10 god. comment_246622 Smrdi ovo oko Gvardiole sve... Nemoj samo da nam u Londonu zasmrdi na kraju Prijavi
12. januar 2016.10 god. comment_246623 Smrdi ovo oko Gvardiole sve... Nemoj samo da nam u Londonu zasmrdi na kraju E jbga Dzane, ti pises kao da je lik levat i da pojma nema. Nisam ni ja njegov ljubitelj ali trenutno je najbolja opcija jer su svi dobri treneri zauzeti. Prijavi
12. januar 2016.10 god. comment_246624 E jbga Dzane, ti pises kao da je lik levat i da pojma nema. Nisam ni ja njegov ljubitelj ali trenutno je najbolja opcija jer su svi dobri treneri zauzeti. A nije levat nego ja ne volim njegovu filozofiju i to je sve. Svaka mu cast za karijeru na gotovom, al za moj ukus ne odgovara. Prijavi
12. januar 2016.10 god. comment_246632 Ne dao bog, mogli bismo fudbal zaigrati! :-t [-X @-) X_X Prijavi
12. januar 2016.10 god. comment_246633 Nista nije lepsi Gvardilov fudbal od Murinjovog. Jedan davi loptu drugi je nece nikako. Nema tu balansa braco. Prijavi
12. januar 2016.10 god. comment_246642 Auuuuuu a samo Gvardilova momcad zna da igra fudbal :D jebenoooooooooooooooo Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246664 Sad se već opasno Sampaoli provlači po medijima kao naš novi menadžer. Ne znam šta bi mislio o tome. Napravio je velike stvari s Čileom, ali je li to dovoljno mjerilo, nisam siguran. Prijavi
13. januar 2016.10 god. Autor comment_246675 Taj Sampaoli je macak u vreci, veliki upitnik dakle, ali puno uzbudljivija opcija od nekih drugih koji se spominju. Zasto da ne? Treba covjeka podrzati ako nam dodje. Forsira dobar fudbal, brz i okomit s dosta presinga tako da bismo makar gledali dobre tekme ponovo. Samo ce nakon ove skart robe koju je Mourinho dovlacio tu trebati nekoliko pojacanja, ali ionako ne ocekujem instant neke velike promjene. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246681 Ma Gvardilo otac, od kurčevih igrača i bez ijedne marke u džepu osvoji sve što se osvojiti može... Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246694 Ne kažem da je pacov, nego jednostavno uvijek je došao u klub u kojem sve ima na tanjiru, pa Bajern kakav je dobio je bio jedan od najjačih timova na planeti ako ne i najjači u tom trenutku. Evo primjer sadašnjeg trenera barse, bio u Romi, prismrditi nije mogao Juventusu, ode u barsu prvi na tablici... Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246695 znam samo da ne želim simeonea, dosta mi je te taktike, istu je provodio i Mourinho, nije da ga ne volim ali volio bih vidjeti nešto novo za nas Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246702 A npr. Ancelotti kao nije uvek vodio takve klubove? I jos Anceloti osvojio samo 3 ligaske titule za celu karijeru, a vodio jos vise vrhunskih ekipa od Gvadriole :D Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246704 znam samo da ne želim simeonea, dosta mi je te taktike, istu je provodio i Mourinho, nije da ga ne volim ali volio bih vidjeti nešto novo za nas Simeoneov Atletiko dosta podseca na nas u proslosti. Disciplina, jaka odbrana, ali redjaju povede.. doduse ne pune nikoga sa 5:0 ali 2:0 najcesce pobedjuju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.