7. decembar 2015.10 god. comment_243364 Ako Fabregas ne moze sa potrci, sta je tesko shvatiti da ne treba da igra :D Nemoj tako grena. Nogomet je realno kao kvantna fizika. Tako barem advokati kažu. Mi koji nemamo dr.mr.sc. fudbal kao Mourinho, mi to ne možemo to razumijeti. Zapravo, mislim da je red da se u nogomet uvedu Mourinhove jednadžbe. Nešto kao Maxwellove jednadžbe u elektromagnetizmu. Tako ćemo imati Mourinhove jednadžbe u nogometu. Neka se zna tko je to Jose Mourinho u nogometu. I zašto neke stvari, koje se običnom puku čine toliko proste, Mourinho gleda na skroz drugi način. Neshvaćeni genijalac je taj Mourinho. Kao neki umjetnik. Tako se Mourinho odao borbi za opstanak. To je toliko genijalno da mi to ne shvaćamo. Mi koji nismo genijalci. To shvaćaju samo oni koji znaju riješiti Mourinhovu jednadžbu. A to je samo Mourinho. Mada rekao bih da to zna i nekoliko advokata. Jer kako je inače moguće da se dive ovome što gledaju na terenu, da se dive 15. mjestu na tablici, da pišu komentare "drži se šefe" u trenutku kada je Chelsea u nikad gorem stanju? Molim advokate da i nas ostale nauče kako riješiti tu Mourinhovu jednadžbu tako da svi zajedno možemo pisati komentare "drži se šefe". I za kraj samo da kažem, ne znam zašto još nisu uveli Nobela za nogomet. Jedan Jose Mourinho ga definitivno zaslužuje za ovaj genijalan posao koji obavlja. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. Autor comment_243366 hahahahahahha plačem na postove ctb i igija gore :D Šta veli ono, sa Ivanovićem imamo 5 visokih igrača, a kad njega nema imamo samo 3 kekek Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243369 Kakav Andre Schubert, klinac palac. Nema ništa osvojeno i pobijedio je jednom trenera koji vodi samo ekipe koje imaju garantirani naslov prvaka i neograničen budžet. Kad osvoji LP sa domaćim dečkima i uloženih 10 mlijuna eura u dvije sezone kao Mourinho nek se naslika istog trena ovdje, do tad nema govora. Ako ćemo o trenerima koji nisu ništa osvojili a trebali bi biti ovdje, evo Wengera na ljeto. Ne trebaju nama klinci, nego svjetske klase kojih nemamo. Bamford, Loftus Cheek, Mc Eachran su nikakvi igrači. Jedini talenti u Premiershipu su Barkley, Kane, Clyne, Stones, ostalo nije vrijedno spomena. E to je problem. Trebaju igrači koji mogu preokrenuti stvari kakve smo imali u prvom mandate. Ova hrpa kurčina u prvoj ekipi nema pobjednički karakter. Costa nije Drogba, Fabregas, Matić i Ramires skupa nisu Lampard, Cahill nije Carvalho, Willian nije Joe Cole ili Robben. Kad se to promijeni, promijenit će se i rezultati. Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243371 Specijalni pitaj sefa sto su tu i dalje Fabregas, Ramires, Cahil i zasto nemamo igrace tipa Lampard, Drogba itd.. imao je 5,6 rokova da se resi tih igraca i dovede nesto kvalitetno. Nije, doveo je egipatskog Messija, Cuadrada, Djilobodjija (hahhahaHhhaha) itd. Ko je kriv pa on. Sad ces ti reci neda gazda Roman pareeeee, a ja cu ti reci da ustedis reci. Prodao je Bruynea, Cecha, Lukakua, Luiza, Matu, Schurlea. Gde su pare? Pare su na pozajmicama od 30 miliona u Romi, Juventusu itd Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243374 JEDAN JE MOU, AKO USPE TO JE ZATO ŠTO JE TAKTIČKI SUPERIORAN U ODNOSU NA SVET, AKO NE USPE ONDA JE TO ZATO ŠTO MU NE DAJU PARE DA PROMENI EKIPU SVAKOG TREĆEG PRELAZNOG ROKA Prijavi
8. decembar 2015.10 god. comment_243378 Nemoj tako Igi, to je čovjek koji voli svoju ekipu i niko mu ne treba, sve dok nas neko ne naguzi u Londonu i onda kao kao dokaz ljubavi prema ekipi kupuje Papy Djilobodji koji ako se ne pojavi do nove godine bar u blizini Bridgea ima da njegova stara traži od interpola da raspišu potjernicu. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244047 JUANDE RAMOS. Who's that Pokemon? Bivši trener Dnjipra, Reala, Tottenhama, Seville i još nekih klubova. Osvojio dva Uefa kupa, Liga kup, španski kup, i superkupove Evrope i Španije. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244050 Guardiola ode u City, Ancelotti u Bayern. Nažalost, nemamo mnogo opcija tako da mislim da će Smorinjo ostati. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244057 Repriza smene AVBa.... Dovodi se trener samo da zatvori sezonu, Tada se cekaao Murinjo, videcemo ko je ovaj put u pitanju.. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. Autor comment_244062 http://sportsport.ba/ino_fudbal/gdje-cu-znacete-naredne-sedmice/178877 Ovo mi se čini kao da je već dogovoreno sve, barem usmeno. Pretpostavljam City, s obzirom da im u Upravi sjede Katalonci s kojima je Guardiola već radio. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244076 Konte ili Simeone jedan od njih dvoice ce biti novi trener 99% Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244078 Konte je realnija opcija, ima ugovor do kraja Eura i nakon toga nama dolazi. Naravno, pod uslovom da smorinjo večeras odleprša. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244083 moga bi doć i gouardiola, a sve ovo sa strpljenjem i nedavanjem otkaza mou samo dio višeg plana doveđenja pepa jer navodno ranije nije htio dolazit jer nema sigurnost pošto smo mjenjali trenere ko čarape. I sad mu Abramovič trpljenjem mou dokazuje kako se promjenia kako bi ovaj prista doć... Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244086 moga bi doć i gouardiola, a sve ovo sa strpljenjem i nedavanjem otkaza mou samo dio višeg plana doveđenja pepa jer navodno ranije nije htio dolazit jer nema sigurnost pošto smo mjenjali trenere ko čarape. I sad mu Abramovič trpljenjem mou dokazuje kako se promjenia kako bi ovaj prista doć... Nema fajde jer bi mu u tom slučaju uručio otkaz 3 godine prije isteka ugovora = opet mijenja trenere ko čarape. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244090 Ima kandidata, ima kvalitetnih trenera, ali naravno tek po završetku sezone. A sada nije ni važno ko bi došao kao privremeni, jer vjerujem i bez trenera bi sve puno bolje i ljepše izgledalo. Ja sam npr za Hidinka, ne mogu mu zaboravit ono pola godine, nevjerovatno moćni smo bili pod njegovim vodstvom, opet kao privremeni da bude, meni odgovara, a na ljeto Conte, Guardiola, Ancelloti, Simeone ili neko peti, sasvim sigurno da se mogu dovesti. Ja bih poslije volio Guardiolu i dominaciju nad svim protivnicima, mada i Ancelloti je odličan baš kao i Simeone i Conte čije ekipe su nevjerovatno borbene, s nervjerovatno dobrim presingom i odličnom brzom igrom. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244097 Moj neki izbor: 1.Carlo Anceloti 2.Gus Hidink 3.Fabio Capelo Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244105 Posto Gvardiola i Anceloti sigurno nece nigde tokom sezone treba naci nekog normalnog do kraja sezone a dok je on tu moliti Gvardiolu ili Ancelotija da nas preuzme od sledece sezone bez obzira na uslove jer ostali treneri nisu ni blizu dobri kao ova dvojica. Ne znam zasto mnogi otpisuju povratak Karla kao zbog nacina na koji je dobio otkaz, pa iz Reala je oteran na jos gori nacin pa je rekao da nije nemoguce da se nekad vrati. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244107 Posto Gvardiola i Anceloti sigurno nece nigde tokom sezone treba naci nekog normalnog do kraja sezone a dok je on tu moliti Gvardiolu ili Ancelotija da nas preuzme od sledece sezone bez obzira na uslove jer ostali treneri nisu ni blizu dobri kao ova dvojica. Ne znam zasto mnogi otpisuju povratak Karla kao zbog nacina na koji je dobio otkaz, pa iz Reala je oteran na jos gori nacin pa je rekao da nije nemoguce da se nekad vrati. Navodno ima džentlmenski dogovor s Bayernom. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244109 Guus Hiddink is emerging as the most realistic caretaker option, with Ancelotti expected to join Bayern Munich next summer (Telegraph) #CFC But Hiddink's last job in charge of the Holland ended in FAILURE, prompting fears among some #CFC players his best days may be behind him. I Ranieri je PROPO sa Grčkom, pa je sad prvi u PL sa Lesterom. There are similar fears over the strict methods of Fabio Capello, who is out of work & remains close to #CFC captain John Terry (Telegraph) Other options for Chelsea to consider include Sevilla’s Unai Emery and Southampton manager Ronald Koeman. (Telegraph) Može Koeman. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244115 Ma nebih Koemana, ne potcjenjujem ga ali vise sam za neko provjerenije trenersko ime. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.