6. januar 2016.10 god. comment_246289 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/684562802451689473 Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246291 Pep trenutno igra šaha sa svim klubovima. Pametno je sve ovo zamislio, svojom "neodlučnošću" samo sebi diže cijenu jer je vjerovatno i City spreman na blanko ček kao i mi, a ko zna, mozda i United. Sto jest jest ali on je trenutno u poziciji da bira i zahtjeva i to radi i vise nego pametno. Ja se nadam da ce ga London privući koji je u svakom pogledu metropola nad Mancesterom. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246295 Ma u Celsiju su neozbiljni po pitanju dugorocnijeg planiranja stvari. Gvardiolu nece privuci samo novac, isti je mogao dobiti u Bajernu, ili bilo kojem delu Mancestera. Smatram da su sanse da on dodje kod nas nikakve. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246300 Ne mogu vjerovati da nakon 2009. netko želi ovog jazavca u klubu, ali ajde, ja nemam kratko pamćenje. U Bayernu je ima 8 igrača sa naslovom SP i ne može osvojiti naslov LP, dominira u ligi u kojoj nema konkurenciju. Ne razumije fizički nogomet, ne razumije njemački nogomet, na kraju krajeva ni otočki nogomet. Ako je toliko kvalitetan i ako ima muda, neka ode fino u Arsenal i sa njima osvaja jer on tobože daje priliku mladim igračima i s njima radi čuda. Dosta dovođenja Barceloninog škarta u klub. Na kraju će otići u City i potrošiti svilu iza ušiju na transfere. Ja više pikiram na Simeonea jer igra fizički, strpljivo, agresivno kad treba i zna nanjušiti mladog igrača, za razliku od ovog. Takav Chelsea želim, Chelsea koji se dobro brani, koji trkom lomi sve i Chelsea koji koristi pravu priliku svaki put, igra brzo i efikasno i tjera strah u kosti Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246301 Hoće BRZI i EFIKASAN Čelsi, a hoće FIZIČKOG, defanzivnog i STRPLJIVOG SIMEONEA. Ni SAF nam nije nabio komplekse koliko su Barselona i Gvardiola. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246303 Ja cak mislim da je Celsi postigao gol vise od super efikasnog Atletika. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246312 Hoće BRZI i EFIKASAN Čelsi, a hoće FIZIČKOG, defanzivnog i STRPLJIVOG SIMEONEA. Ni SAF nam nije nabio komplekse koliko su Barselona i Gvardiola. Što su nam oni nabili komplekse ? Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246314 Što su nam oni nabili komplekse ? Jebi ga Kune mislio sam da barem ti kapiras... I metni Poketina na avatar :D Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246322 Samo igiju izgleda storili komplex, a mi ih guzili uvijek :D Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246323 Samo igiju izgleda storili komplex, a mi ih guzili uvijek :D Nisam ja onaj koji pri pomen reči "Barsa" pominje 2009 i pokušava da ih ospori na svaki mogući način. ;) Guzili, prošli dva puta mi, dva puta oni. Prijavi
6. januar 2016.10 god. comment_246325 I tad smo ih guzili, samo nam nisu oni napravili komplekse vec sudija. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246353 Da smaramo jos malo s Pepom https://twitter.com/ChelsTransfer/status/684873139294236672 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/684873716002598912 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/684873811754356736 Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246355 Ne mogu vjerovati da nakon 2009. netko želi ovog jazavca u klubu, ali ajde, ja nemam kratko pamćenje. Nije mi jasan ovaj dio, pa kakve veze ima 2009-a s ičim? Pa nije Gouardiola naredio da nas suci pokradu. plus, ako me sjećanje dobro služi, 2012, kad su svi kmečali oko načina na koji smo osvojili, on je najnormalnije prihvatio poraz i čestitao nam. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246368 Pep je čista nula od trenera i od čovjeka. Mah, već smo mi naviknuti na takve. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246370 Pep je trenerčina i njegovim dolaskom Chelsea će napokon postati jedan od 3 najbolja kluba u Europi uz Barcu i Bayern. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246372 Da postoji jedan jak tim u engleskoj tipa Bayern tj priblizne jacine, prosetao bi se ovom smehotekom od lige. Svi su ocajni sto i pokazuje to da je do skoro Leicester bio na prvoj poziciji. Smesno su slabi engleski timovi i pored brdo para koje se vrte. Da li je ti do tempa ili nedostatak trenera koji mogu da podignu igre na visi nivo.. Gledaj trenere u pl.. Van Gal, Pellegrini, do skoro Rodgers, neprikosnoveni Arsen.. niko krsten.. Mourinho je bio najjaci strateg do skoro na Ostrvu, sto je bio dokaz u prvoj polusezoni prosle godine, ali onda je prso vukao ocajne poteze, pogubio se i znamo kako je zavrsilo. Nadam se da ce doci neko ko ce napraviti od Chelsea jak tim kao sto je Bayern, bilo ko, da li Pep, Simeone ili neko treci (ali niko mi je pada na pamet) pa da se Chelsea vrati tamo gde mu je mesto u vrh engleskog fudbala i evropskog naravno. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246373 Reci cu opet. Nisam aman neki Pepov ljubitelj, medjutim volio bih da nas on preuzme cisto iz razloga sto bih volio vidjeti nesto novo. Drugaciji pristup utakmicama i neku drugu taktiku. Vjerovatno bi nam on donio i neke drugacije igrace, tehnicki potkovanije, ali otom potom. Smatram da ce on ipak otici u City jer su trenutno finansijski najjaci a i vec imaju trenutno najjaci igracki kadar. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246374 Ja ga ne bih volio, samo zato sto mi je veci smor gledati dodavanje svih 90 minuta nego neki bunker. Jos u tom dodavanju jednom pogrijesis mozes lahko pusiti gol, u bunkeru su vec svi u odbrani, pa nema veze je li pogrijesis jednom :P Ja sam samo za Contea, ovo ostalo nigdje veze. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246377 Pep je trenerčina i njegovim dolaskom Chelsea će napokon postati jedan od 3 najbolja kluba u Europi uz Barcu i Bayern. Samo Pelegrini. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246379 Opustite se, sve ovo otezanje je stvar publiciteta. Pep ce na leto na klupu Sitija i to je sve. Prijavi
7. januar 2016.10 god. comment_246381 Ja se i dalje nadam da ce Pep nekako doci od nas, ali realno nema sanse. Prvo zato sto u Sitiju ima svoje ljude koji ce da mu dozvole da radi sta god pomisli i jos ce da dovodi igrace koje pozeli bez razmisljanja o ceni ili ffp-u, a drugo zato sto nas je Murinjo bacio u najgoru krizu u novijoj istoriji i ogroman je izazov za bilo kog trenera da nas sad preuzme. Ovo je najgori moguci period za klub sto se tice dovodjenja novog trenera i novih igraca. Jedino mozda ako se u Pepu probudi neka zelja da preuzme klub u govnima i zapusi usta kriticarima i popisa se po Murinju, ali nema nista od toga hahahah. Prijavi
8. januar 2016.10 god. comment_246400 Ja se i dalje nadam da ce Pep nekako doci od nas, ali realno nema sanse. Prvo zato sto u Sitiju ima svoje ljude koji ce da mu dozvole da radi sta god pomisli i jos ce da dovodi igrace koje pozeli bez razmisljanja o ceni ili ffp-u, a drugo zato sto nas je Murinjo bacio u najgoru krizu u novijoj istoriji i ogroman je izazov za bilo kog trenera da nas sad preuzme. Ovo je najgori moguci period za klub sto se tice dovodjenja novog trenera i novih igraca. Jedino mozda ako se u Pepu probudi neka zelja da preuzme klub u govnima i zapusi usta kriticarima i popisa se po Murinju, ali nema nista od toga hahahah. Ja znam da imaš možda 15 godina, ali stvarno mislim da trebaš znati tko je najbolji trener u povijesti kluba, a tko nije vodio klub u Engleskoj dosad. Stvarno žalosno ako ti kao navijač Chelseaja to ne znaš. I naravno da Guardiola neće biti trener jer nema hrabrosti preuzeti klub od kojeg nešto treba napraviti, već će doći na gotovo u City. To je razlika u karakteru i stručnosti. Jedini trener kojem to ne zamjeram je Ancelotti koji radi isto, ali kuži nogomet vrhunski i napravit će nešto s Bayernom u Europi. Prijavi
8. januar 2016.10 god. comment_246411 Ja znam da imaš možda 15 godina, ali stvarno mislim da trebaš znati tko je najbolji trener u povijesti kluba, a tko nije vodio klub u Engleskoj dosad. Stvarno žalosno ako ti kao navijač Chelseaja to ne znaš. I naravno da Guardiola neće biti trener jer nema hrabrosti preuzeti klub od kojeg nešto treba napraviti, već će doći na gotovo u City. To je razlika u karakteru i stručnosti. Jedini trener kojem to ne zamjeram je Ancelotti koji radi isto, ali kuži nogomet vrhunski i napravit će nešto s Bayernom u Europi. Nemam 15 godina, ali cemu sad ovo za godine. Verovatno si mislio da neko ko ima 15 godina sigurno nije zapamtio Murinjove velike uspehe jer su oni davno proslo vreme. I po tvojoj logici Anceloti i Gvardiola su ista vrsta trenera bez hrabrosti ali ipak Ancelotiju to ne zameras jer znas da ce sa Bajernom napraviti nesto u Evropi. Ako je Anceloti isti kao Gvardiola i dolazi na gotovo, to znaci da ako Anceloti uradi nesto u Evropi to ce biti Gvardiolina zasluga jer je on stvorio osnovu te ekipe? Prijavi
8. januar 2016.10 god. comment_246412 Ako Gvardiola ne osvoji LŠ, onda je prevara od trenera, ako je osvoji onda je to lako uraditi sa onakvom ekipom. Ako to uradi Ančeloti, onda je trenerčina, a ako ne uradi, i dalje je gospodin. Murinjo je u svakom slučaju doktor, see what I did there ehehehehe. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.