Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Ako je mogao zamjeniti Fergusona može i Mourinha :D

_67490240_165110124.jpg

Ako budemo tražili novog managera na ljeto ocekujem Contea, a priželjkujem Simeonea.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

tumblr_inline_nwrfz3zmDp1qggn28_540.jpg

Upamtite šta rekoh, eventualnim odlaskom Specijalnog, očekujem povratak Rodgersa u matični klub. :sal2:

Bolja opcija je da nam Hidink bude stalni menadzer nego da dovedu Simeonea, plus morali bi platiti njegov ugovor a znamo kako smo prosli kad smo otkupili Vilas Boasov ugovor.

Bolja opcija je da nam Hidink bude stalni menadzer nego da dovedu Simeonea, plus morali bi platiti njegov ugovor a znamo kako smo prosli kad smo otkupili Vilas Boasov ugovor.

Neko da te cuje rekao bi, ko je ovaj Simeone, sta ce nam on kad pojma nema.

Moj neki izbor:
1.Carlo Anceloti
2.Gus Hidink
3.Fabio Capelo

Ti to misliš kao privremeno ili trajno? Nemoj brate Capela taj je propa ka mou, još je i gori.

Ja mislim da je najvjerojatnija pa i najbolja opcija Hidink kao privremeno a onda na ljeto tražit za dugi rok. Tu su mi naravno favoriti Anceloti i Gouardiola (makar ga mrzim, ali realno za klub je najbolja opcija). Iako ima tu još dobrih trenera, kao što sam već jednom bio spomenou meni se dopada izbornik francuske a sigurno će na ljeto bit još zanimljivih opcija...
Hahah jebem ti Boga sta ovo radimo. Cuj Ramos, Cae cak ne zna ni ko je :D

Mislim da je bolja opcija od Josea, dakako
Nas ni Bog, Alah, Sfinga,Baba Vanga, Putin, Obama, Merkelova, Kamerun ne moze vise izvaditi iz govana u kojima smo.

Jbt, koji djavo. Mourinho nas zakopao, pola tima treba oterati, niko nece hteti da dodje zato sto necemo igrati jbn LS, nema doatupnih dobrih menadzera.. strasno u pm, a svaki dan sve gore i gore.

#pray_for_chelsea
  • Autor
Al cuj Juande Ramos Tito te ne jebo, bolje da su Ciru Blazevica doveli. Koji likovi u Upravi
https://mobile.twitter.com/SamWallaceTel/status/677503595630186496

Mozda ipak veliki Guus.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Upratih imena, i sve stari lisci s ogromnim iskustvom, mada na kraći period. Koeman, Ramos, Hiddink ko god preuzme kormilo, to će biti do kraja sezone, ništa više, upamtite.

Cholo ili Rodgers. Najrealnije opcije. Eventualno Guardiola. Summer time.

Ima jos jedan gori, Rogers.

Zašto? Novi-stari član Chelsea, upoznat konkretno, tip-top. Tipični otočki menadžer, taktičar, fin rad s mlađim igračima, posebno u Swanseau, pa u Liverpoolu, otkriće niza današnjih WC igrača.

Replika ravna diskusiji. Hvala lijepo.

Zašto? Novi-stari član Chelsea, upoznat konkretno, tip-top. Tipični otočki menadžer, taktičar, fin rad s mlađim igračima, posebno u Swanseau, pa u Liverpoolu, otkriće niza današnjih WC igrača.

Replika ravna diskusiji. Hvala lijepo.

Sve bih mogao i provariti, ali da je Rogers takticar, to ne mogu ama nikako.

Mozda i najbolje trenutno sto mozemo.

Na leto krenuti po don Carla ili Pepa, male su sanse, ali mora se pokusati.

Rodzers je opcija ala Verati.

Gus je covek od poverenja kod gazde, a i nije bas bilo previse opcija, budimo realni. 

Uglavnom, smatram da on ne treba ni da odlazi iz kluba na leto, vec da mu treba ponuditi neku savetnicku funkciju. Ocajnicki nam treba bolja veza na relaciji Roman - sportski sektor. (Da nam se vise ne ponavljaju Hektor, Djilobodji...) ali druga je to tema.

Ne znam kakva uopste ocekivanja mozemo imati od njega, kad je prethodnik ostavio ekipu u potpunom haosu.

Ja bih bio zadovoljan da se vrati onaj duh zajednistva, jedinstvo koje je krasilo ovu grupu igraca. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.