16. decembar 2015.10 god. comment_244121 Ako je mogao zamjeniti Fergusona može i Mourinha :D Ako budemo tražili novog managera na ljeto ocekujem Contea, a priželjkujem Simeonea. Prijavi
16. decembar 2015.10 god. comment_244135 Upamtite šta rekoh, eventualnim odlaskom Specijalnog, očekujem povratak Rodgersa u matični klub. :sal2: Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244164 Bolja opcija je da nam Hidink bude stalni menadzer nego da dovedu Simeonea, plus morali bi platiti njegov ugovor a znamo kako smo prosli kad smo otkupili Vilas Boasov ugovor. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244166 Bolja opcija je da nam Hidink bude stalni menadzer nego da dovedu Simeonea, plus morali bi platiti njegov ugovor a znamo kako smo prosli kad smo otkupili Vilas Boasov ugovor. Neko da te cuje rekao bi, ko je ovaj Simeone, sta ce nam on kad pojma nema. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244168 Moj neki izbor: 1.Carlo Anceloti 2.Gus Hidink 3.Fabio Capelo Ti to misliš kao privremeno ili trajno? Nemoj brate Capela taj je propa ka mou, još je i gori. Ja mislim da je najvjerojatnija pa i najbolja opcija Hidink kao privremeno a onda na ljeto tražit za dugi rok. Tu su mi naravno favoriti Anceloti i Gouardiola (makar ga mrzim, ali realno za klub je najbolja opcija). Iako ima tu još dobrih trenera, kao što sam već jednom bio spomenou meni se dopada izbornik francuske a sigurno će na ljeto bit još zanimljivih opcija... Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244175 Hahah jebem ti Boga sta ovo radimo. Cuj Ramos, Cae cak ne zna ni ko je :DMislim da je bolja opcija od Josea, dakako Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244176 Od Josea je trenutno bolja opcija i Benitez. Rado bih pristao na trampu Benitez-Mourinho. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244177 Nas ni Bog, Alah, Sfinga,Baba Vanga, Putin, Obama, Merkelova, Kamerun ne moze vise izvaditi iz govana u kojima smo. Jbt, koji djavo. Mourinho nas zakopao, pola tima treba oterati, niko nece hteti da dodje zato sto necemo igrati jbn LS, nema doatupnih dobrih menadzera.. strasno u pm, a svaki dan sve gore i gore. #pray_for_chelsea Prijavi
17. decembar 2015.10 god. Autor comment_244179 Al cuj Juande Ramos Tito te ne jebo, bolje da su Ciru Blazevica doveli. Koji likovi u Upravihttps://mobile.twitter.com/SamWallaceTel/status/677503595630186496Mozda ipak veliki Guus.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244184 Upratih imena, i sve stari lisci s ogromnim iskustvom, mada na kraći period. Koeman, Ramos, Hiddink ko god preuzme kormilo, to će biti do kraja sezone, ništa više, upamtite. Cholo ili Rodgers. Najrealnije opcije. Eventualno Guardiola. Summer time. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244186 Negde sam procitao da Roman nudi Gvardioli blanco cek.. mada neki levi izvor, ne treba se nadati. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244187 Daj Gusa nemoj samo onog Ramosa u pm Ima jos jedan gori, Rogers. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244189 Ima jos jedan gori, Rogers. Zašto? Novi-stari član Chelsea, upoznat konkretno, tip-top. Tipični otočki menadžer, taktičar, fin rad s mlađim igračima, posebno u Swanseau, pa u Liverpoolu, otkriće niza današnjih WC igrača. Replika ravna diskusiji. Hvala lijepo. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244195 Zašto? Novi-stari član Chelsea, upoznat konkretno, tip-top. Tipični otočki menadžer, taktičar, fin rad s mlađim igračima, posebno u Swanseau, pa u Liverpoolu, otkriće niza današnjih WC igrača. Replika ravna diskusiji. Hvala lijepo. Sve bih mogao i provariti, ali da je Rogers takticar, to ne mogu ama nikako. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244203 Mozda i najbolje trenutno sto mozemo. Na leto krenuti po don Carla ili Pepa, male su sanse, ali mora se pokusati. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244204 Ne zelim Pepa nikako. Molim te Isuse i Marijo da ne dodje. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244207 Rodzers je opcija ala Verati. Gus je covek od poverenja kod gazde, a i nije bas bilo previse opcija, budimo realni. Uglavnom, smatram da on ne treba ni da odlazi iz kluba na leto, vec da mu treba ponuditi neku savetnicku funkciju. Ocajnicki nam treba bolja veza na relaciji Roman - sportski sektor. (Da nam se vise ne ponavljaju Hektor, Djilobodji...) ali druga je to tema. Ne znam kakva uopste ocekivanja mozemo imati od njega, kad je prethodnik ostavio ekipu u potpunom haosu. Ja bih bio zadovoljan da se vrati onaj duh zajednistva, jedinstvo koje je krasilo ovu grupu igraca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.