Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Autor
Nisam nista zaboravio. Namjerno sam izostavio jer je u tom trenutku potpuno nebitna bila, igrali smo revans na Camp Nou samo dva dana poslije toga i samo se ta tekma cekala. Pa Robbie je tada izrotirao vise od pola ekipe i opet nismo igrali na nulu, nismo bili potpuno defanzivni ali na kraju opet nas nisu uspjeli dobiti bez obzira na sve navedeno.

Onakva sezona kao pod Carlom tesko da ce se ponoviti, pa vidis i sam da smo postavili rekord po broju postignutih golova. Ali nemojmo se zavaravati, bilo je i tad vrlo losih tekmi. Ispadanje od Mourinhovog Intera gdje ga je Jose takticki unistio, pogotovo na Bridgeu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Robbie je igrao defanzivno samo u 3 utakmice dok je bio u Celziju. Barcelona, Barcelona i Bayern.

A Juventus, parkirao autobus i to Setrin i krenuo bez napadaca u Torinu a trazi pobjedu i prolaz dalje u ligi prvaka. Svi treneri posle Ancelotia igrali su defanzivno i to previse.

• Autor

A Juventus, parkirao autobus i to Setrin i krenuo bez napadaca u Torinu a trazi pobjedu i prolaz dalje u ligi prvaka. Svi treneri posle Ancelotia igrali su defanzivno i to previse.

Zato sto je imao invalida Torresa u ekipi. Hazard promasio zicer nad zicerima na 0:0. Poslije toga primamo gol iz odbijanca, klasicno talijanski i to par minuta prije kraja poluvremena, kad je najvaznije bilo. Poslije smo se morali puno vise otvoriti.
Ne bih rekao da je bilo defanzivno, samo je bila lose odigrana tekma, sredina nam je zakazala tada posto napadaca ionako nismo imali. Oscar i ekipa su podbacili.

Zato sto je imao invalida Torresa u ekipi. Hazard promasio zicer nad zicerima na 0:0. Poslije toga primamo gol iz odbijanca, klasicno talijanski i to par minuta prije kraja poluvremena, kad je najvaznije bilo. Poslije smo se morali puno vise otvoriti.
Ne bih rekao da je bilo defanzivno, samo je bila lose odigrana tekma, sredina nam je zakazala tada posto napadaca ionako nismo imali. Oscar i ekipa su podbacili.

Pa ko je kriv za to, nisu igraci odlucili da mole trenera da ih postavi bez napadaca i defanzivno. Svaka cast na ligi prvaka to nikad necemo zaboraviti kao navijaci ali Dimateo je imao previse gresaka, prvo je prosuo vodstvo protiv Juventusa od 2:0 i to kod kuce i prosipanje bodova nas je kostalo prolaza dalje. Postali smo jedini tim u historiji lige prvaka koji je osvojio ligu prvaka i odmah naredne godine ispao u grupi, guranje Bertranda na krilo i ako smo imali igraca na krilu. Treba pricati realno neke stvari a ne pricati kako nije jer je legenda.

Jebote ispade Guardiola jedini dobar trener i jedini koji gaji napadacku igru. Kod mene pola jarana navija za taj Bayern i ne mogu smislit Guardiolu, cak sta vise govore da im je igra dosadna. Navikli ljudi jbga pod Hejnkesom da do poluvremena imaju po 20+ suteva.

Siguran sam da ce Bayern biti bolji pod Ancelotijem koji ce im vratiti igru na snagu i trku( a time ne umanjiti tehnicke sposobnsti) sto i odlikuje sve Njemce.

Jebote ispade Guardiola jedini dobar trener i jedini koji gaji napadacku igru. Kod mene pola jarana navija za taj Bayern i ne mogu smislit Guardiolu, cak sta vise govore da im je igra dosadna. Navikli ljudi jbga pod Hejnkesom da do poluvremena imaju po 20+ suteva.

Siguran sam da ce Bayern biti bolji pod Ancelotijem koji ce im vratiti igru na snagu i trku( a time ne umanjiti tehnicke sposobnsti) sto i odlikuje sve Njemce.

Bili su bolja ekipa 5 puta..
Ali smo bili i prva ekipa koja je osvojila LS, pa LE :P

Jbt neverovatno mi je kako se secate utakmica i desavanja pre 5 godina. Svaka vam cast.

Guardiola je top trener i u to nema sumnje apsolutno. Medjutim, kao sto su neki ovdje dozivljavali Murinja kao kult licnosti, tako neki drugi dozivljavaju Guardiolu. Ni jedan trener nije nedodirljiv i svaki ima svoje slabosti.

Dobro je Igi neki dan rekao, prevelika se fama napravila oko proglasenje "najboljeg" trenera, ali  relativno dosta toga zavisi od igrackog kadra ekipe koju on vodi. 

Kod Di Mattea Premier liga uopšte nije bila bitna, Liga šampiona je tada spašavala sezonu, jer da nismo osvojoli ligu šampionu, ne bi je ni igrali tada iduće sezone, niti bi doveli Hazarda, i ko zna kakva bi se situacija odvila na kraju.

Ko Anćelottija drugu sezonu nismo briljirali, sjećam se da smo nešto lošiji bili u evropi tokom priprema, jer nismo nigdje putovali, onda smo nekim čudom na početku sezone uvezali par pobjeda s visokim rezultatom i onda smo posustajali s vremenom, i tada konkurencija nije bila ništa bolje od ove danas, sjećam se također kad smo protiv Uniteda igrali, znali smo u prvim minutama primiti gol, isto tako Chicharito nas je redovno treh´o. A ni protiv CItya nismo briljirali, i tada nas je Tevez taslačio.

Anćelottija je tada najviše koštao dolazak Torresa, koji nas je znao dosta puta zakinuti u napadu, a mi smo mu davali najviše pažnje i forsirali ga, srećom tad je Drogba igrao za nas.

Di Matteo je igrao kako je morao i mogao a ne kako je zelio.

Sto se tice odlaska Guardiole u City, sretno mu. Vec sam napisao da Simeone nece nigdje iz Atletico Madrida tako da nista ni od njega.

Bice nama, welcome Pelegrini. Hahaha

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ma samo Conte dolazi u obzir, ovo ostalo je talasika, evo objasnio je princip henry kako igra guardiola. Ne smijes se pomjeriti sa svoje pozicije, bas rigid taktika, jebo ti to i samo dodaji, dodaji, dok ne pogrijesis ti ili protivnicki tim.

Ja to ne zelim gledati, i sretan sam sto nece doci kod nas.

Niko nije lud da dolazi u klub gde ce mu igraci govoriti sta da radi a jedan Emenalo dovoditi razne Djilobodjije. Dok se ne promene te stvari...

Sve to stoji sto prica Henry, ali brate dragi, vidi kontrole lopte kod svakog igraca! Nema da se odbije ni 20 cm a kamoli vise u prijemu, ili kada daje sebi for  to je max. 10 cm.Svaki igrac je tehnicki dotjeran skoro do savrsenstva. Nema hljeba od trenera ako su igraci losi.

Najbolji primjer bi vam bio Liverpul sa Kloppom. Nije covjek mađioničar da od levata napravi igracine. Isto tako, kurac bi Guardiola sa Liverpulom pobjedio ovaj Bayern ili Barselonu. Nema teoretske sanse. Doduse, nije ni sa Bayernom uspio pobjediti Barselonu, a ni Real.

Zasto npr. omalovazavate Simeonea koji ima barem duplo slabiji igracki sastav od ovog sto Guardiola vodi?! Mislite da bi Simeone bio slabiji sa Bayernom od Guardiole?!

10553554_1263344570347508_38518303855265

Ma otice on u City, tamo ce mu sve biti dozvoljeno jer su u upravi njegovi puleni. Ovo su suplje novinarske kako bi imali o cemu pisati.

Daj Boze da ga mi zgrabimo ali mislim da je on vec City-ev.

• 2 sedmice kasnije...

"The reason I have not extended my contract is simple. I want to manage in the Premier League,” said Guardiola.

He also mention:"I haven't decided on a new club yet."

Ako sada ne vidimo tatu Romana koji ispunjava bilo koje ludačke uslove da bi neko došao u klub mislim da ga više nikada necemo vidjeti sa takvim stavom.

Guardiola je velika želja Romana već par godina to je sigurno, tako da mislim da će Roman dati sve od sebe.

City i United su atraktivne lokacije za Guardiolu, mislim da je City najveći favorit za njegovo dovođenje, takođe njihov roster nekako najviše ide uz Guardiolu.

Pep zeli da on bude taj koji ce se pitati oko transfera i veoma je autoritativan po tom pitanju. Ne znam kako bi funkcionisao sa celicnom lejdi Marinom i neznalicom Emenalom u paketu, ali mislim da bi ta saradnja bila kratkotrajna.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.