Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• Autor

Ako Guus odradi dobar posao do kraja sezone zajedno sa Didierom u štabu, ja ne vidim nikakve potrebe da opet tražimo novog managera na ljeto i sve počinjemo ispočetka. Otpao je taj Guardiola i sada nema nekih opcija pretjerano kvalitetnih, tako da po mom mišljenju samo jako do kraja ove sezone i ne razmišljati puno o tome.

I ja bih da on ostane ako dobro odradi posao, međutim skeptičan sam po pitanju njegovih godina i mislim da na ovom nivou gdje imaš utakmice praktično svakih 5 dana, i to ni jedna nije lahka, njegove godine mu ne bi dozvolile da prati taj ritam. Ali hajde da vidimo kako će se stvari odvijati.

Ako Guus odradi dobar posao do kraja sezone zajedno sa Didierom u štabu, ja ne vidim nikakve potrebe da opet tražimo novog managera na ljeto i sve počinjemo ispočetka. Otpao je taj Guardiola i sada nema nekih opcija pretjerano kvalitetnih, tako da po mom mišljenju samo jako do kraja ove sezone i ne razmišljati puno o tome.

Taman da Hiddink osvoji Ligu prvaka, FA kup i da završi u TOP4 ja mislim da je Abramovič naumio da dovede novog trenera na ljeto i tu se ne može ništa. A i Hiddink ne bi pristao na sve to i on želi samo privremeno raditi i stvari popraviti. Mislim da će se do veljače naći novi trener i s njim se potpisati predugovor ili usmeno dogovoriti. A ako Guardiola otpadne 99% sam siguran da će to biti Diego Simeone.

Taman da Hiddink osvoji Ligu prvaka, FA kup i da završi u TOP4 ja mislim da je Mourinho naumio da dovede novog trenera na ljeto i tu se ne može ništa. A i Hiddink ne bi pristao na sve to i on želi samo privremeno raditi i stvari popraviti. Mislim da će se do veljače naći novi trener i s njim se potpisati predugovor ili usmeno dogovoriti. A ako Guardiola otpadne 99% sam siguran da će to biti Diego Simeone.

hahaha jest ti Murinjo pomutio misli :D

69 mu je godina, vjerujem da svojim iskustvom i imenom može podić ekipu do kraja sezone, ali pitanje koliko bi to bilo dobro rješenje za duže vrijeme od toga, bojim se da je njegovo vrijeme prošlo i da ne bi prošli puno bolje nego s mou-om...

jedino ako bi ostao 1-2 dvije sezone, a Drogba mu bio asistent i učenik te budući nasljednik, pa da onda legendarni Dider sjedne na klupu zadrži se 20+ godina postane i trenerska legenda. Samo to je već utopija...

Podsjetimo se šta smo ranije pisali.

Kada je trebalo prodati Matu a ostaviti Oscara, 80% forumaša se složilo s tim. Oscar je tada bio mnogo bolji od Mate i ne samo to, bio je naš najbolji igrač. Mijenjate priču onako kako vama odgovara.

Kada je prodao Luiza cijeli forum je svršio kada je cifra transfera izašla u javnost. Sad je to odjednom postala loša odluka.

Lukaku je htio garanciju da bude prvi izbor a takvo mu nešto niko nije mogao garantovati. I tu odluku ste podržali a sad je eto i to problem.

Zna se ko je dopustio Cechu da ide u Arsenal i ko ga je nagradio. Osim, ako niste tako brzo zaboravili. De Bruyne je htio garanciju da bude standardan igrač i prodat je za odlične novce. Barem ste tada tako pisali. Nemojte sad pokušavati promijeniti ono što ste ranije pisali. 

Da nismo kupili Fabregasa i Costu, Chelsea ne bi osvojio Ligu.

Da smo ostavili nabrojane igrače još zadugo bi čekali na titulu.

Bravo odlicno si to sve napisao.

Kada je Mata odlazio svi su popisali njegovu prodaju po cijenu ostanka Oscara.

Kad je prodat Luiz sve je bilo bravo upravo, kakav posao, a ta ista uprava nakon godinu dana nudi 50 miliona za Stonsa.

Mourinhova jedina greska je prodaja Mate i mozda Schurlea.

Nismo svi. Ja sam uvijek govorio da je Mata bolji od Oscara i dan danas stojim pri toj tvrdnji.

Dovodjenje Coste i Fabregasa su bili odlicni potezi. Donijeli su nam titulu.

Prodaja Davida Luiza je bio odlican potez. 50 mil u padze i ode igrac bez kojeg se moze.

Prodaja Lukakua je bio dobar potez. Mislim da to nije klasa za Chelseaja.

Prodaja Mate je uzasan potez.

Prodaja De Bruynea je uzasan potez.

Prodaja Schuerrlea je los potez, a taj potez je jos losiji kad se na to doda dovodjenje flopa Cuadrada.

Eksperimenti s Filipe Luisom i Babom Rahmanom oko potrage za lijevim bekom su takodjer losi. Trebao se dovesti Luke Shaw prije 2 godine pa koliko kosta da kosta. Momak koji ima potencijal da bude dobar ko po meni najbolji lijevi bek na svijetu David Alaba.

Ja se slazem sa Caetom u vezi ovog sa Shawom. Nevjerovatno koliko slicno igraju. Po fizikalijama su slicni, brzi, izuzetno brzi i prodorni po toj strani i u velikoj mjeri olaksavaju svom saigracu( krilu ) na toj poziciji. Steta, stvarno steta za Shawa.

Filipe Luis je bio bekčina u vrijeme kad smo ga doveli. U top 3 na svijetu je bio, ali nije dobio priliku, Azpi je igrao prije njega iako mislim da bismo dobili više s Azpijem desno i Filipeom lijevo. Ali naš lijevi bek za budućnost je Ake, i to od iduće sezone. Pokazao je da se bez ikakvih problema može nositi s najboljima u Premier ligi.

• Autor
Bez obzira sto ga forsiraju na lijevom beku u Watfordu, Ake je po mom misljenju dosta bolji na sredini terena. Ima odlican pregled igre, dobre pasove a moze odraditi posao defanzivno. U svakom slucaju, jako zahvalan igrac koji ce sebi vrlo lako naci angazman u Premiershipu i bez Chelseaja.

Najgore sto je ovo haman istina, evo nekoliko medija objavljuje. 

Pa jebem im pleme, jos nam ovaj čupavi treba kao dokaz da nam uprava radi retardiran posao.

Posto smo izduvali za Ancelotija, a najverobatnije i za Gvardiolu najbolje juriti Simeonea da i njega neko ne uzme.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.