19. decembar 2015.10 god. comment_244515 Otpasa Pep, otpada Carlo... ostaje Simeone i ko jos? Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244517 Otpasa Pep, otpada Carlo... ostaje Simeone i ko jos? Antonio Conte. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. Autor comment_244526 Ako Guus odradi dobar posao do kraja sezone zajedno sa Didierom u štabu, ja ne vidim nikakve potrebe da opet tražimo novog managera na ljeto i sve počinjemo ispočetka. Otpao je taj Guardiola i sada nema nekih opcija pretjerano kvalitetnih, tako da po mom mišljenju samo jako do kraja ove sezone i ne razmišljati puno o tome. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244530 I ja bih da on ostane ako dobro odradi posao, međutim skeptičan sam po pitanju njegovih godina i mislim da na ovom nivou gdje imaš utakmice praktično svakih 5 dana, i to ni jedna nije lahka, njegove godine mu ne bi dozvolile da prati taj ritam. Ali hajde da vidimo kako će se stvari odvijati. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244543 Ako Guus odradi dobar posao do kraja sezone zajedno sa Didierom u štabu, ja ne vidim nikakve potrebe da opet tražimo novog managera na ljeto i sve počinjemo ispočetka. Otpao je taj Guardiola i sada nema nekih opcija pretjerano kvalitetnih, tako da po mom mišljenju samo jako do kraja ove sezone i ne razmišljati puno o tome. Taman da Hiddink osvoji Ligu prvaka, FA kup i da završi u TOP4 ja mislim da je Abramovič naumio da dovede novog trenera na ljeto i tu se ne može ništa. A i Hiddink ne bi pristao na sve to i on želi samo privremeno raditi i stvari popraviti. Mislim da će se do veljače naći novi trener i s njim se potpisati predugovor ili usmeno dogovoriti. A ako Guardiola otpadne 99% sam siguran da će to biti Diego Simeone. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244545 Taman da Hiddink osvoji Ligu prvaka, FA kup i da završi u TOP4 ja mislim da je Mourinho naumio da dovede novog trenera na ljeto i tu se ne može ništa. A i Hiddink ne bi pristao na sve to i on želi samo privremeno raditi i stvari popraviti. Mislim da će se do veljače naći novi trener i s njim se potpisati predugovor ili usmeno dogovoriti. A ako Guardiola otpadne 99% sam siguran da će to biti Diego Simeone. hahaha jest ti Murinjo pomutio misli :D Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244561 69 mu je godina, vjerujem da svojim iskustvom i imenom može podić ekipu do kraja sezone, ali pitanje koliko bi to bilo dobro rješenje za duže vrijeme od toga, bojim se da je njegovo vrijeme prošlo i da ne bi prošli puno bolje nego s mou-om... jedino ako bi ostao 1-2 dvije sezone, a Drogba mu bio asistent i učenik te budući nasljednik, pa da onda legendarni Dider sjedne na klupu zadrži se 20+ godina postane i trenerska legenda. Samo to je već utopija... Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244564 hahaha jest ti Murinjo pomutio misli :D I ne pomutio mi hahahahaha :D Ispravio sam ;-) Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244566 Bolje Simeone nego Conte. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244567 Conte ti je dig'o djubrentus na noge, jedan od najboljih trenutno. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244570 Opet bolji Simeone. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244572 Konteov Juventus je na raspolaganju imao penal kad god zatreba... Ili neki neopravdano ponisten gol, ofsajd, crveni... Zavisi kad im sta fali... Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244573 Podsjetimo se šta smo ranije pisali. Kada je trebalo prodati Matu a ostaviti Oscara, 80% forumaša se složilo s tim. Oscar je tada bio mnogo bolji od Mate i ne samo to, bio je naš najbolji igrač. Mijenjate priču onako kako vama odgovara. Kada je prodao Luiza cijeli forum je svršio kada je cifra transfera izašla u javnost. Sad je to odjednom postala loša odluka. Lukaku je htio garanciju da bude prvi izbor a takvo mu nešto niko nije mogao garantovati. I tu odluku ste podržali a sad je eto i to problem. Zna se ko je dopustio Cechu da ide u Arsenal i ko ga je nagradio. Osim, ako niste tako brzo zaboravili. De Bruyne je htio garanciju da bude standardan igrač i prodat je za odlične novce. Barem ste tada tako pisali. Nemojte sad pokušavati promijeniti ono što ste ranije pisali. Da nismo kupili Fabregasa i Costu, Chelsea ne bi osvojio Ligu. Da smo ostavili nabrojane igrače još zadugo bi čekali na titulu. Bravo odlicno si to sve napisao. Kada je Mata odlazio svi su popisali njegovu prodaju po cijenu ostanka Oscara. Kad je prodat Luiz sve je bilo bravo upravo, kakav posao, a ta ista uprava nakon godinu dana nudi 50 miliona za Stonsa. Mourinhova jedina greska je prodaja Mate i mozda Schurlea. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244576 Nismo svi. Ja sam uvijek govorio da je Mata bolji od Oscara i dan danas stojim pri toj tvrdnji. Dovodjenje Coste i Fabregasa su bili odlicni potezi. Donijeli su nam titulu. Prodaja Davida Luiza je bio odlican potez. 50 mil u padze i ode igrac bez kojeg se moze. Prodaja Lukakua je bio dobar potez. Mislim da to nije klasa za Chelseaja. Prodaja Mate je uzasan potez. Prodaja De Bruynea je uzasan potez. Prodaja Schuerrlea je los potez, a taj potez je jos losiji kad se na to doda dovodjenje flopa Cuadrada. Eksperimenti s Filipe Luisom i Babom Rahmanom oko potrage za lijevim bekom su takodjer losi. Trebao se dovesti Luke Shaw prije 2 godine pa koliko kosta da kosta. Momak koji ima potencijal da bude dobar ko po meni najbolji lijevi bek na svijetu David Alaba. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244578 Ja se slazem sa Caetom u vezi ovog sa Shawom. Nevjerovatno koliko slicno igraju. Po fizikalijama su slicni, brzi, izuzetno brzi i prodorni po toj strani i u velikoj mjeri olaksavaju svom saigracu( krilu ) na toj poziciji. Steta, stvarno steta za Shawa. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244583 I želim da se budućem treneru takve greške ne dešavaju, tj. da ima potpuno odriješene ruke i novca koliko treba. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244652 Filipe Luis je bio bekčina u vrijeme kad smo ga doveli. U top 3 na svijetu je bio, ali nije dobio priliku, Azpi je igrao prije njega iako mislim da bismo dobili više s Azpijem desno i Filipeom lijevo. Ali naš lijevi bek za budućnost je Ake, i to od iduće sezone. Pokazao je da se bez ikakvih problema može nositi s najboljima u Premier ligi. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244654 I meni se Ake svidja kao igrac.Jak,brz i eksplozivan. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. Autor comment_244659 Bez obzira sto ga forsiraju na lijevom beku u Watfordu, Ake je po mom misljenju dosta bolji na sredini terena. Ima odlican pregled igre, dobre pasove a moze odraditi posao defanzivno. U svakom slucaju, jako zahvalan igrac koji ce sebi vrlo lako naci angazman u Premiershipu i bez Chelseaja. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244696 :D https://twitter.com/ChelsTransfer/status/678602191574310912 Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244700 Najgore sto je ovo haman istina, evo nekoliko medija objavljuje. Pa jebem im pleme, jos nam ovaj čupavi treba kao dokaz da nam uprava radi retardiran posao. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244702 Čuj Pellegrini. O jebem ti ženo majku... Miči ga s klupe niko nek ne vodi momčad! Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244710 Posto smo izduvali za Ancelotija, a najverobatnije i za Gvardiolu najbolje juriti Simeonea da i njega neko ne uzme. Prijavi
20. decembar 2015.10 god. comment_244713 Dajte pellegrinija hahahaha. Koje bi to pisanje bilo po mouhejterima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.