17. decembar 2015.10 god. comment_244209 Hiddink je ambasador kluba. A volio bih nakon privremene menadzerske pozicije postane sportski direktor umjesto kretena Emenala. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244212 Ljudi nemo da ste glupi,Abramovic nikada nece vratit Anceloti upravo zbog ovog iskustva sa Murinjom. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244256 Ti to misliš kao privremeno ili trajno? Nemoj brate Capela taj je propa ka mou, još je i gori. Ja mislim da je najvjerojatnija pa i najbolja opcija Hidink kao privremeno a onda na ljeto tražit za dugi rok. Tu su mi naravno favoriti Anceloti i Gouardiola (makar ga mrzim, ali realno za klub je najbolja opcija). Iako ima tu još dobrih trenera, kao što sam već jednom bio spomenou meni se dopada izbornik francuske a sigurno će na ljeto bit još zanimljivih opcija...Anceloti moze i za stalno, sigurno najbolji trener od svih a ostala nabrojana 2 kao privremeno i ako mi ne bi bilo krivo da neko od njih ostane zastalno. Prijavi
17. decembar 2015.10 god. comment_244271 http://www.index.hr/sport/clanak/kezman-ekskluzivno-za-index-hiddink-mi-je-rekao-da-preuzima-chelsea/863057.aspx Potvrdio Kežman za index da Guus dolazi. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244335 Hiddnik da nema ovoliko godina za mene bi bio prvi izbor za stalnog menadžera. Iznimno poštujem njegov rad i za mene je on sami vrh menadžera Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244384 http://chelseabalkan.com/index.php/201512185705/vijesti/zanimljivosti/chelsea-zeli-simeonea-argentinac-nema-nista-protiv-preseljenja-iz-madrida-u-london.html Simeone ipak. Nisam baš najzadvoljniji ali šta je tu je. Priželjkivao sam Guardiolu. Malo da promjenimo stil igre vala, dopizdilo ovo. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244386 Nadam se da nece doci Simeone, ne znam zasto ali i Vilas Boas je razvaljivao u Portu i kad je dosao nacisto propao. Simeone mi se nikako nesvidja kao trener. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244388 http://chelseabalkan.com/index.php/201512185705/vijesti/zanimljivosti/chelsea-zeli-simeonea-argentinac-nema-nista-protiv-preseljenja-iz-madrida-u-london.html Simeone ipak. Nisam baš najzadvoljniji ali šta je tu je. Priželjkivao sam Guardiolu. Malo da promjenimo stil igre vala, dopizdilo ovo. Mozda ipak Guardiola ne zeli u Chelsea?! :-? Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244389 Mozda ipak Guardiola ne zeli u Chelsea?! :-? zato jer je kukavica.....ne može on voditi klub koji nema osiguranu titulu. chelsea nije klub za njegove eksperimente s propalim sistemom igre. simeone je kao trener puno bolji za engleski nogomet i bolje razumije fizički nogomet kakav smo uvijek igrali. guardiola je običan diletant. pobjegao od mourinha u španjolskoj, odlazi iz njemačke bez LP sa momčadi sa 8 svjetskih prvaka. kaže lik da bi trebao dovesti 10 igrača novih, naravno, kad ne zna složiti ekipu Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244392 Upravo to Pepic je najprecjenjeniji trener u povijesti. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244409 Ne bih volio ni Simeonea ni Guardiolu, objica su mi mrski, ali realno gledajući zanemarivši moje (ne)simaptije bilo tko od njih ako dođe bit će kvalitetno rješenje za Chelsea. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244410 Ne bih volio ni Simeonea ni Guardiolu, objica su mi mrski, ali realno gledajući zanemarivši moje (ne)simaptije bilo tko od njih ako dođe bit će kvalitetno rješenje za Chelsea. Ma obojica su izuzetno kvalitetni i uz Kloppa trenutno cine tri najbolja trenera danasnjice. Naravno ne smijem zaboraviti ni Carla ali sam ove izdvojio ponajvise jer su mladi i njihova scena je narednih 20-tak godina. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244413 Za mene je Anceloti najbolji trener na svijetu, toliko klubova a nigdje sukoba sa igracima, zna se ko je gazda i trener, svaki put krivicu preuzme na sebe, nakon otkaza i kod nas nije htio kritikovati igrace nego ih pohvalio kako su uspjeli okrenuti sezonu i boriti se za titulu do kraja. On je moj izbor i ako su male sanse. Prijavi
18. decembar 2015.10 god. comment_244414 Šansi nema nikakvih, već je dogovorio preuzimanje Bayerna prenijeli svi eminentni mediji večeras. Bayern će to sutra i ozvaničiti. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244429 http://www.klix.ba/sport/nogomet/daily-mail-tvrdi-simeone-otvoren-za-dolazak-u-chelsea-guardiola-trazi-velike-promjene/151218134 Za razliku od argentinskog stručnjaka, trener Bayern Minhena Pep Guardiola navodno želi čak deset novih igrača u kadru, jer nije zadovoljan sa igračima koje Chelsea sada ima. Guardioli je posao nuđen i na ljeto 2012. godine nakon što je Chelsea osvojio Ligu prvaka, ali je španski trener odbio ponudu. Pametno! Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244431 Volio bih Contea. Sviđa mi se njegov način igre, mislim da bi on mogao biti pravi izbor. Simeone mi je drugi izbor iako ga baš i ne volim previše, ali on je ratnik, samo što nisam baš uvjeren u njegovo znanje previše. Treći izbor za mene je neki anonymous tipa Paulo Sousa ili Roger Schmidt iako znam da nema šanse da bude netko od njih. A evo sad kad sam njih napisao, palo mi na pamet još jedno ime. El Loco! Marcelo Bielsa. Veliki stručnjak, njegove ekipe igraju ratnički nogomet, a opet znaju i lijepo igrati i dominirati. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244432 Ma jedino mi se Conte svidja od svih ponudjenih, ako Hiddink ne ostane par sezona. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244457 http://www.klix.ba/sport/nogomet/daily-mail-tvrdi-simeone-otvoren-za-dolazak-u-chelsea-guardiola-trazi-velike-promjene/151218134 Za razliku od argentinskog stručnjaka, trener Bayern Minhena Pep Guardiola navodno želi čak deset novih igrača u kadru, jer nije zadovoljan sa igračima koje Chelsea sada ima. Guardioli je posao nuđen i na ljeto 2012. godine nakon što je Chelsea osvojio Ligu prvaka, ali je španski trener odbio ponudu. Pametno! Ma nee, mi imamo odicnu ekipu. Tako se ovdje na forumu, gdje pojedini sve znaju, tvrdi. Ne moze. Ne bih mu ja dao ni igraca jer je ovaj tim osvojio Ligu a trener koji je dobio otkaz nije imao pojma jer nije igrao totalni fudbal. Igraci su odlicni, trener je bio debil, Pep ce sa ovim kadrom da osvoji Ligu Prvaka. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244467 Ma nee, mi imamo odicnu ekipu. Tako se ovdje na forumu, gdje pojedini sve znaju, tvrdi. Ne moze. Ne bih mu ja dao ni igraca jer je ovaj tim osvojio Ligu a trener koji je dobio otkaz nije imao pojma jer nije igrao totalni fudbal. Igraci su odlicni, trener je bio debil, Pep ce sa ovim kadrom da osvoji Ligu Prvaka. Podsetimo se da je te iste igrace dovodio Mourinho, tako da nije on taj tim nasledio. Od stare garde prodao i resio se Torresa, Bertrard (ako se ne varam), Ashley Cole, Mata, Luiz, Cech, Lampard, De Bruyne, Lukaku, Mata itd itd a doveo majstore tipa Salah, Cuadrado, FALCAO?!?!?!?!, Pedro, Luis, Baba Rahman, Papy ... itd. Dakle dosta je izmenjao tim od kada je dosao, sta mu je sad bilo ko kriv sto ne dovodi koga treba ili sto nije sastavio sebi tim i dovodio kretene u klub?! Boze, poceo sam da se smejem kada sam video koje igrace je zamenio sa kojima hahhahha.. tek kada napises šokiraš se.. Ima li negde tak podatak da se izvuce. Koji su igraci otisli, a koji dosli od kada je Jose zaseo. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. Autor comment_244476 Vecinu tih igraca koje treba rasprodati je Mourinho doveo ili forsirao u timu naustrb drugih. Nekolicinu i godine sustizu ali to je normalan proces u fudbalu na koji je Mourinho trebao misliti, dugorocno gledano.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244497 Podsetimo se da je te iste igrace dovodio Mourinho, tako da nije on taj tim nasledio. Od stare garde prodao i resio se Torresa, Bertrard (ako se ne varam), Ashley Cole, Mata, Luiz, Cech, Lampard, De Bruyne, Lukaku, Mata itd itd a doveo majstore tipa Salah, Cuadrado, FALCAO?!?!?!?!, Pedro, Luis, Baba Rahman, Papy ... itd. Dakle dosta je izmenjao tim od kada je dosao, sta mu je sad bilo ko kriv sto ne dovodi koga treba ili sto nije sastavio sebi tim i dovodio kretene u klub?! Boze, poceo sam da se smejem kada sam video koje igrace je zamenio sa kojima hahhahha.. tek kada napises šokiraš se.. Ima li negde tak podatak da se izvuce. Koji su igraci otisli, a koji dosli od kada je Jose zaseo. Podsjetimo se šta smo ranije pisali. Kada je trebalo prodati Matu a ostaviti Oscara, 80% forumaša se složilo s tim. Oscar je tada bio mnogo bolji od Mate i ne samo to, bio je naš najbolji igrač. Mijenjate priču onako kako vama odgovara. Kada je prodao Luiza cijeli forum je svršio kada je cifra transfera izašla u javnost. Sad je to odjednom postala loša odluka. Lukaku je htio garanciju da bude prvi izbor a takvo mu nešto niko nije mogao garantovati. I tu odluku ste podržali a sad je eto i to problem. Zna se ko je dopustio Cechu da ide u Arsenal i ko ga je nagradio. Osim, ako niste tako brzo zaboravili. De Bruyne je htio garanciju da bude standardan igrač i prodat je za odlične novce. Barem ste tada tako pisali. Nemojte sad pokušavati promijeniti ono što ste ranije pisali. Da nismo kupili Fabregasa i Costu, Chelsea ne bi osvojio Ligu. Da smo ostavili nabrojane igrače još zadugo bi čekali na titulu. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244498 Nije toliki problem u prodanim igračima (je da je prodao neke odlične igrače ali zaradile su se neke pare, i jbg neki igrači jednostavno ne uklope u sistem nekog trenera ma koliko dobri bili) puno je veći problem u lošim kupovinama, izuzev Coste i Fabregasa, sve sami promašaji, ili ono što mi je pogotovo ne shvatljivo, kupovao igrače (za ne male pare) a onda im niti ne daje šansu (tipa Baba, Luis, pa čak i Cuerdado nije dobio nešto puno šansi) Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244500 Nikada nisam bio za prodaju Mate, cak sam se tad i sa Wiseyom pokacio ovde. Nije problem sto je prodao igrace, problem je sto nije doveo zamene i to dostojno, sto su pare bacene u vetar i prosutr po pozajmicama, to je najveci problem. A spekulacije ko je trazio sta i ko je plakao zbog prve postave, da li znamo sa sigurnoscu? Ne, nagadjanje. Imao je vremena da napravi tim, nije i to je to. A sto se tice vremena kada smo svrsavali, vreme pokaze koliko su neke stvari dobre koliko neke nisu.. nazalost mnogo vise nije valjalo kod Mourinha kako je vreme odmicalo i sto nam vreme sad pokazuje. Prijavi
19. decembar 2015.10 god. comment_244510 http://www.thesportbible.com/articles/pep-guardiola-agrees-to-become-manchester-city-managerPep Guardiola ce od naredne sezone trenirati ekipu Manchester City-a. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.