Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Nema ovde fazona majstore. Fazon je da mi igramo katastrofa, a ljudi i dalje slijepo vjeruju kapetanu koji je izgubio kompas. Vi niste u stanju voditi raspravu jer nemate nijedan argument, sem MOU JE NAJBOLJI ON JE JEDAN OD NAS. Evo prisralo mi se od toga. Isto ko što se sere kad vidim koji smo na tabeli, a lik i dalje po konferencijama priča kako ne treba da se bojimo jer imamo najboljeg trenera. 

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Nema ovde fazona majstore. Fazon je da mi igramo katastrofa, a ljudi i dalje slijepo vjeruju kapetanu koji je izgubio kompas. Vi niste u stanju voditi raspravu jer nemate nijedan argument, sem MOU JE NAJBOLJI ON JE JEDAN OD NAS. Evo prisralo mi se od toga. Isto ko što se sere kad vidim koji smo na tabeli, a lik i dalje po konferencijama priča kako ne treba da se bojimo jer imamo najboljeg trenera. 

Očekujem ubrzo ddos napade na forum od strane Bunkerinjovaca.

Ovakvi što spominju dečiju su obično oni koji su krenuli u drugi srednje pa sebi daju za pravo da zezaju prvake.

Je li moj portal/forum? On kao glavni odgovorni valjda treba znati sta treba objaviti, a nešto ni vas aktivne ne vidim da se satraste prevodeći?

I taj supljak pusti majke ti, čuj stanje u klubu = na forumu, de odvadi sviju ti, trunke normalne rasprave nema sto pokazuje i ovaj tvoj odgovor, nego furka neka zahvatila forum djecija i et sad je to fazon, ako ne pljujes nisi u raji fazon ;)

relo je tu da procjeni šta treba objaviti ali i ti i svi ostali mogu ponuditi svoj prevod neke vijesti, meni kada su smetale teme za tekme bez uvoda ja sam otvorio 30-40 tema za tekme sa uvodom, da mi smetaju vijesti koje relo objavljuje ja bi ponudio svoju verziju kako to sve treba da izgleda, najlakše je kritikovati iz zadnje klupe. 

Da je stanje u klubu = stanje na forumu nije nikakv šupljak već normalna pojava, žališ se da nema trunke normalne rasparve a napisao si 145 postova za skoro dvije godine, pa ponudi nam ti nešto kvalitetno, da vidimo šta je to "normalna" rasprava, znači opet prozivaš i žališ se na nešto a nemaš ni jedan jedini osnov za to.

Objasni mi to "dječija furka"? Da li dječija furka znači pisati istinu i postove sa argumentima ili dječija furka znači na velikom odmoru uletiti na forum da bi prozivao rad portala i prizivao "normalne rasprave"?

[quote name="mrtavker" post="241394" timestamp="1447500000"] Nema ovde fazona majstore. Fazon je da mi igramo katastrofa, a ljudi i dalje slijepo vjeruju kapetanu koji je izgubio kompas. Vi niste u stanju voditi raspravu jer nemate nijedan argument, sem MOU JE NAJBOLJI ON JE JEDAN OD NAS. Evo prisralo mi se od toga. Isto ko što se sere kad vidim koji smo na tabeli, a lik i dalje po konferencijama priča kako ne treba da se bojimo jer imamo najboljeg trenera.[/quote]Naravno da vjerujem u njega kao sto sam u većinu trenera, kao sto nisam bio za otkaz Carla, Matea i sl., želim trenera na duži period a od najboljeg na svijetu nema bolje opcije, radije cu cekat prolazak ove krize nego prizivat poraze i da na klupu sjedne Brendan, pardew ili sl. bogalj koje vi ovdje prizivate ;) Niko ne bježi od toga da smo trenutno dno dotakli, ali kada je klub stao uz trenera stanite i VI pa da vidimo hoće li krenut na bolje, a ne navijat za poraze rad "većeg dobra" ;)

relo je tu da procjeni šta treba objaviti ali i ti i svi ostali mogu ponuditi svoj prevod neke vijesti, meni kada su smetale teme za tekme bez uvoda ja sam otvorio 30-40 tema za tekme sa uvodom, da mi smetaju vijesti koje relo objavljuje ja bi ponudio svoju verziju kako to sve treba da izgleda, najlakše je kritikovati iz zadnje klupe. Da je stanje u klubu = stanje na forumu nije nikakv šupljak već normalna pojava, žališ se da nema trunke normalne rasparve a napisao si 145 postova za skoro dvije godine, pa ponudi nam ti nešto kvalitetno, da vidimo šta je to "normalna" rasprava, znači opet prozivaš i žališ se na nešto a nemaš ni jedan jedini osnov za to. Objasni mi to "dječija furka"? Da li dječija furka znači pisati istinu i postove sa argumentima ili dječija furka znači na velikom odmoru uletiti na forum da bi prozivao rad portala i prizivao "normalne rasprave"?
Isto tako napisao jedan ili hiljadu i jedan post ne mijenja činjenicu da se svašta objavljuje da bi se klikovi i lajkovi nabrali, al haj njegov portal njegov cejf ;) I da bili smo prosle godine prvi, titulu uzeli pa se sralo po igračima, da se ne lazemo tada nije bilo stanje kluba=forum, sad fol jeste, odavno itekako ima od kako je postala sprdancija i gdje je glavni fazon nešto provalit ili jebat mater igraču ;) Znate i sami na sta sam mislio, sad prebacivanje na školu, odmore i sl. stvarno nema potrebe, znate VI dobro sta se pise zadnjih par mjeseci i da svako ko napise sta pozitivno je dočekan na nož od čopora ;)

Ni jedan post u kojem ima argumenata bio pozitivan ili negativan nije dočekan na nož, na nož su dočekani postovi tipa "komentatori sky sportsa daju podršku Mourinhu, toliko o tome da Mourinho treba dobiti otkaz".

Već idemo dubolu u off tako da vratimo se na temu.

Naravno da vjerujem u njega kao sto sam u većinu trenera, kao sto nisam bio za otkaz Carla, Matea i sl., želim trenera na duži period a od najboljeg na svijetu nema bolje opcije, radije cu cekat prolazak ove krize nego prizivat poraze i da na klupu sjedne Brendan, pardew ili sl. bogalj koje vi ovdje prizivate ;)

Niko ne bježi od toga da smo trenutno dno dotakli, ali kada je klub stao uz trenera stanite i VI pa da vidimo hoće li krenut na bolje, a ne navijat za poraze rad "većeg dobra" ;)

Isto tako napisao jedan ili hiljadu i jedan post ne mijenja činjenicu da se svašta objavljuje da bi se klikovi i lajkovi nabrali, al haj njegov portal njegov cejf ;)

I da bili smo prosle godine prvi, titulu uzeli pa se sralo po igračima, da se ne lazemo tada nije bilo stanje kluba=forum, sad fol jeste, odavno itekako ima od kako je postala sprdancija i gdje je glavni fazon nešto provalit ili jebat mater igraču ;)

Znate i sami na sta sam mislio, sad prebacivanje na školu, odmore i sl. stvarno nema potrebe, znate VI dobro sta se pise zadnjih par mjeseci i da svako ko napise sta pozitivno je dočekan na nož od čopora ;)

Hajd plaćaj 30 maraka mjesečno za hosting pa ćemo pisat vijesti i naslove po tvojoj želji. Sve dok ovaj projekat živi od reklama pisaće se naslovi koji privlače čitaoce. Eno na chelsea croatia članci imaju po 100 pregleda prosječno. Ja za 100 čitanja po članku ne bih ni držao portal, istog bih ga momenta ugasio.
Očekivao sam tako nekakv finansijski odgovor, bgm nadi jeftiniji hosting, te pare brate bacas toliko kome god da ih daješ, isto tako tih nekih max. 150km godišnje bi se lahko moglo skupit et nas 30 nek da po 5km i miran si godinu
  • Autor
Prenosi se iz raznoraznih medija, koliko znam u velikoj vecini slucajeva stoji potpisan izvor. A ti ako vidis da pise Express ili neki drugi kojem ne vjerujes onda zaobidji i sacekaj bolji. Pa ovaj portal ima bolje prevedene i napisane clanke nego mnogi profesionalni mediji.
Sto se moje kritike tice, nisam mislio na sam clanak nego na reline komentare uz clanak. Znaci izgleda djecije i neprofesionalno. I ne valja kurcu jbt I ovdje svi govore kako relo sam drzi sve i kako je tesko. Pa de ponosni starosjedioci, pokrenite nesto. 5km barem svako od nas, ne bi trebalo da bude puno. Nesto se sigurno moze dogovorit
  • Autor

Sto se moje kritike tice, nisam mislio na sam clanak nego na reline komentare uz clanak. Znaci izgleda djecije i neprofesionalno. I ne valja kurcu jbt I ovdje svi govore kako relo sam drzi sve i kako je tesko. Pa de ponosni starosjedioci, pokrenite nesto. 5km barem svako od nas, ne bi trebalo da bude puno. Nesto se sigurno moze dogovorit

To je reLina boljka oduvijek, znaju najbolje stari članovi administracije i sjećaju se svi koliko smo mu govorili za te komentare, tada je Torres bio problem. :D

Ja se navikao sad već, ne obazirem se puno, nekad me čak i nasmije kao npr. kad je napisao 'admin na aparatima' zbog Mourinhovog ostanka. :D

Možda jedini način da on prekine s tim jest ako ga mi počnemo plaćati za posao koji obavlja, jer ovo je trenutno njegova dobra volja. :D

Ja sam za placanje. 300 dinara (ako nisam pogresio) nije mnogo ako ce prestati sranja na fb stranici. Ono unistava ugled naseg Chelsea Balkan Foruma.

Hajde evo ja cu biti jedan od tih ali samo ako cemo podici kvalitet portala i foruma, bez psovkih i slicnih sranja po forumu.

• 3 sedmice kasnije...

Mislim da je Roman shvatio da je sezona pripala i da zato ovog slepca drzi do kraja sezone u nadi mozda izbori TOP 4.

Najrelanija opcija je Simeone od sledece sezone.

• Autor

Po meni ako se misli napraviti promjena nemamo šta čekati ljeto.. Daj novog trenera odmah, ali ne stavljati mu teret rezultata do kraja ove sezone nego da pokuša odstraniti igrače koje misli, uvesti naših par mladića iz akademije i gurati ih da se kale do kraja. Polako uspostavljati novi sistem igre, uvježbavati stvari na treningu i kroz utakmice. Pokušati nešto napraviti u FA kupu rezultatski.

Ovaj lažov je pričao kad bude sezona izgubljena da će igrati s djecom.

Al fakat koga dovesti? Kako dovesti Simeonea, Guardiolu ? Anceloti ne vjerujem takodjer da bi pristao a obzirom na otkaz.Koga sad dovesti, jedino mi na pamet pada Hidink.

Ako dovedu Simeonea ja padam u depresiju, dosta mi je bunkera i taktičkih genijalaca. 

Ma trenutno su Simeone i Murinjo nebo i zemlja iako na prvu djeluje da gaje slican sistem igre.

Ove godine Atletico igra veoma dobro i cak napadacki sa visokim presingom. Nema ekipe koju nisu nadigrali ove sezone.Sjecam se utakmice sa Realom, ubili Boga u njima, nesretno zavrsilo 1:1, ali ih zgazili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.