Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

a nije daleko ni da osvoji LS, posto dere sve redom, od spanaca, do famoznih engleza i njihove najjace lige, recimo Arsenal iz zajebancije.

Recimo arsenal iz zajebancije, jer su dopustili sebi izostanak 10 igraca, na klupi sve bila djeca odreda, u igri bio odbaceni cambell, debuchy itd :D

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Zato što i ptice na grani znaju da je Gvardiola Romanov #1 pik uvek bio, Murinjo je samo njegova rezerva.

Cak i pre 10 godina je bilo tako. Murinjo je rezerva koja ima mnogo srece i nema muda, a lozi se na defanzivni fudbal. Murinjo unistava fudbal i svete talente!

Cak i pre 10 godina je bilo tako. Murinjo je rezerva koja ima mnogo srece i nema muda, a lozi se na defanzivni fudbal. Murinjo unistava fudbal i svete talente!

Skontao sam da ti uglavnom komentar bude dobar kad ga napišeš sarkastično. (naravno ako izuzmemo sarkazam)

Ja bih takodjer volio vidjeti Guardiolu kod nas, bas me zanima kako bi igrali.Ali sam isto tako siguran da bi bar pola ovih igraca dobilo ispisnice.

Eee tu se krije zec, pola bi dobili ispisnice, a zato sto Mourinho ne sme to da uradi, zato smo tu gde jesmo sada. Ko mu brani? Tu se isto vidi da je ziheras teski, kao i na primeru malog Loftusa, ne sme ds promeni, igra samo na sigurno, nema muda.

Poenta svega je da mi nemam dovoljno dobru ekipu da se mozemo ravnopravno nositi sa trenutno najboljim evropskim ekipama.

Medjutim, i to ide na dusu naseg trenera.Realno, neki dobri igraci su se prodavali a kupovali bogalji.Najbolji primjeri su KDB i Schurlle a dovedeni Cuadrado i Salah.Iako smo za Luiza dobiil 50 miliona, smatram da je bolje bilo da smo i njega zadrzali.
Sad smo mogli hladno imati neke od njih u prvoj postavi,neke na klupi.

Al eto... sad smo u situaciji da moramo skršiti bar 200 miliona za remont ekipe.Pola nasih igraca ne bi igrala za Palaca,Soton i tako te ekipe a kamoli u boljim.Medjutim kod nas igraju u prvoj postavi.

Užice majstore imaš duplo više postova od lajkova, no hard feelings al i to je neki pokazatelj kvaliteta tvojih postova :D

I da ne bude spam moram reć BUNKERINJO OUT

To je pocelo od kad sam poceo da provodim po ceo dan na forumu.

Zato sto ulazim u nepotrebne diskusije, bez ikakvog plana. Samo hocu da odbranim one koji to zasluzuju i to me kosta odnosa lajkovi/postovi :D

Ratio unistava i cinjenica da pisem 10 slicnih postova dnevno, koji u sebi sadrze karaktere m,o,r,i,n,h,o,#,1,f,u,s

<s> Ali znam da sam u pravu i da su tudja misljenja povrsna i pogresna. </s>

Kad sam tek dosao ovde imao sam odnos mozda 1.2 lajka po postu. Sada mi vise prija forum, opusteniji sam, pisem postove ponekad i bez ponovnog citanja i bilo kakve provere. Jednostavno nemam nikakav grc, kocnicu i osecam se kao kod svoje kuce. Nisam tako radio na pocetku, ovo sada mi vise odgovara.

No hard feelings takodje. Fino si me bocnuo, naterao si me da se pravdam :D

Inace, propo sam ko Celsijeve sampionske ambicije. Osecam da sam na ivici da me lincuje pola foruma i da mi zabranite pristup temama "Jose Mourinho", "buduci trener" i "krizni period". Postoji i ta mogucnost. :D

da ne bude spam:

Jedan je Murinjo i moramo mu verovati. On je dobar covek i on voli Celzi kao da je tamo proveo godine zivota. On se udara pesnicom po grbu i utisava Kop. On pokazuje emocije! On je otarasio nas klub jednog Toresa. Samo za ovo poslednje mu treba podici spomenik ispred SBa... #KeepCalmAndTrustBunkerinho

Nije poanta da u ekipi imamo 11 najboljih igrača na svijetu. To je nemoguće za Real i Barcelonu, pa tako i za nas.
Poanta je da imamo trenera koji će stvoriti sistem igre u kojem će i prosječan igrač izgledati dobro.
Mourinho to jednostavno nije sposoban napraviti.
On radi suprotno, relativno dobri igrači u njegovom sistemu (bolje rečeno nedostatku istog) izgledaju katastrofalno.
[attachment=191:Screenshot_2015-11-13-18-08-56.png] Smijesno pricat sta ste uradili... Eto i opsovani ste, banujte ga. Jos je i on jedan prosjecni gloryhunter. Svoji prepoznaju svoje. Primitivan komentar, ali i ja sam proljev poceo dobijat od vasih postova. Hvala na pogorsanju mog zdravlja pozz
Pa i ne trebas, boli te kurac ti si glavni. U re the man!!

Ali kad je on primjetio ovako nesto, kud ces dalje???
Ma drug moj dobri posteni, bolje bit slijep nego podrzavat samo onog kome sve ide od ruke. Do prve greske, ili dvije ili tri, a onda tu istu gresku opisivat kao njegovu dugogodisnju karijeru. Ne znam, nije valjano. Izgledas ko dijete od 9 i po godina

Ma drug moj dobri posteni, bolje bit slijep nego podrzavat samo onog kome sve ide od ruke. Do prve greske, ili dvije ili tri, a onda tu istu gresku opisivat kao njegovu dugogodisnju karijeru. Ne znam, nije valjano. Izgledas ko dijete od 9 i po godina

Podržavao sam ja do pete, al već kod desete više nema praštanja.

Jedna stvar je pljuvati Joseovu tekucu sezonu. Nakon sto se vise ne moze trpit. Popljuj ga kvalitetno mater jebo i njega i sve redom, jer su svi zakazali picka im materina

A skroz druga ovo cime se brukate
Ma debilizam, ko da po 12 godina imate, seljakljuk i od fb stranice napravljen i od portala, svakaka govna se objavljuju ko da je jebeni trn, a ne fol fan klub nazvani hahaha

I forum sve se svodi na sranja u postovoma, priželjkuju se porazi kluba, govna po avatarima kace ma fuj bas dno dna svaka čast ;)
  • Autor

Ma debilizam, ko da po 12 godina imate, seljakljuk i od fb stranice napravljen i od portala, svakaka govna se objavljuju ko da je jebeni trn, a ne fol fan klub nazvani hahaha

I forum sve se svodi na sranja u postovoma, priželjkuju se porazi kluba, govna po avatarima kace ma fuj bas dno dna svaka čast ;)

Na portalu svaka vijest kvalitetno i profesionalno prevedena iz stranih medija, najviše engleskih.  Ja redovno čitam i nikad nisam primijetio u bilo kojem članku tendenciju ka subjektivnom. 

Vi odvojite reLin komentar na fb uz članak, to je njegovo lično mišljenje, ja nisam za to iskreno ali sve radi sam i valjda ima pravo na to makar.

Treće, Mourinho nije jednako Chelsea. Nikad neće biti. Dakle, možda neko ko želi promjenu želi dobro klubu za koji navija. 

I četvrto, to što neko ne misli ko ti ne znači da piše sranja.

Na portalu svaka vijest kvalitetno i profesionalno prevedena iz stranih medija, najviše engleskih. Ja redovno čitam i nikad nisam primijetio u bilo kojem članku tendenciju ka subjektivnom.
Vi odvojite reLin komentar na fb uz članak, to je njegovo lično mišljenje, ja nisam za to iskreno ali sve radi sam i valjda ima pravo na to makar.
Treće, Mourinho nije jednako Chelsea. Nikad neće biti. Dakle, možda neko ko želi promjenu želi dobro klubu za koji navija.
I četvrto, to što neko ne misli ko ti ne znači da piše sranja.

1. Treba znati i probrat vijesti, nije ista svaka vijest, a ludi niste da do sad ne znate pouzdanost svih medija i koji stvarno zaslužuju prevodjenje, a koji su ala ekspres nas ;)
2. Pa jel to njegov privatni profil ili ne? Taj neki "profesionalizam" je dnu ;)
3./4. Nije problem misliti drugačije, ali prizeljkivat poraz kluba je govnarski i to svi znate isto tako evo imamo i čist primjer o čemu ja pričam post iznad mene, ovo sto ste napravilo od foruma zadnjih par mjeseci (cak i vise tad su neki igrači i sl. Bili na udaru) je dno, sve se svodi na šuplju priču, rijetko kad se pokrene ozbiljna prica, konkretna, sve je obično zajebavanje, a sad se pretvorilo u duel oko Josea, gdje se pretjeruje i haj sad njega na stranu kad se cita umjesto neke normalne rasprave kao za isti tim ne navijamo ;)

1. Treba znati i probrat vijesti, nije ista svaka vijest, a ludi niste da do sad ne znate pouzdanost svih medija i koji stvarno zaslužuju prevodjenje, a koji su ala ekspres nas ;)

Pa jel čovjek otvorio temu u kojoj svaki član foruma može napisati svoj prevod bilo koje vijesti, eto ti pa ti izaberi i prevedi vijest da svi čitamo i uživamo u profesionalizmu.

Stanje na forumu je rezultat cirkusa u klubu, cirkus u klubu cirkus na forumu, samo što mi nemamo na forumu cirkusanta takvog kalibra kakvog ima klub.

Pa jel čovjek otvorio temu u kojoj svaki član foruma može napisati svoj prevod bilo koje vijesti, eto ti pa ti izaberi i prevedi vijest da svi čitamo i uživamo u profesionalizmu.

Stanje na forumu je rezultat cirkusa u klubu, cirkus u klubu cirkus na forumu, samo što mi nemamo na forumu cirkusanta takvog kalibra kakvog ima klub.

Je li moj portal/forum? On kao glavni odgovorni valjda treba znati sta treba objaviti, a nešto ni vas aktivne ne vidim da se satraste prevodeći?

I taj supljak pusti majke ti, čuj stanje u klubu = na forumu, de odvadi sviju ti, trunke normalne rasprave nema sto pokazuje i ovaj tvoj odgovor, nego furka neka zahvatila forum djecija i et sad je to fazon, ako ne pljujes nisi u raji fazon ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.