7. novembar 2015.10 god. comment_240560 Mrtvi dominira kao i uvijek. Dodje mi da ja stavim na svoj avatar : Mrtviker Bog foruma i da pokrenem neki domino efekt. :D Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240585 Ne mozes u raspravu ako zavrsavas post sa "druga strana sigurno nije u pravu jer je u zabludi a ja sigurno nisam u zabludi". Sta sad ja treba tebi da kazem "u zabludi si, zaslepljen si pljuvanjem Murinja i svega sto ima veze sa njim" ? Samo jedna stvar, ta "taktika" ne upali svakog Nikoljdana. Zahvaljujuci toj "taktici" mi smo aktuelni sampion Engleske i miki maus kupa. Taktika nije problem. Problem je nesprovodjenje taktike. Krila moraju da pomazu odbrani i da jure protivnicke bekove, inace ce oni praviti visak. Dva zadnja vezna imamo, Fabregas i Matic. Ne bih rekao da su oba maksimalno defanzivna. Moramo imati visoke igrace, kako cemo braniti prekide i kako cemo napadati iz prekida ako nemamo to? Kriza je ogromna, ne znam koji kurac je opisujete vise. Najveca kriza posle ispadanja u drugu ligu. Svesni smo svi toga. Svaki dan neka nova statistika i razni epiteti. Ali ne pomazemo ni sebi ni klubu time sto kukamo i mislimo da je smak sveta. Dosadili ste sa tim negativnim pogledom na svet. Dajte malo vere u igrace i trenera, kao sto to rade navijaci na SB. Ne trpam nista pod tepih. Suocen sam sa svim problemima ali stojim uzdignute glave. Kao i ostali navijaci Celsija. Necu valjda da placem i da trazim smenu pola tima i trenera, pa i uprave zato sto 3 meseca igramo lose i da zaboravim prethodne 2 godine dobrih rezultata? O tome moze da se prica na kraju sezone, ili na polusezoni. Sada nikako. Vrtimo se u krug. Obe strane su tvrdoglave. Cim ekipa pocne da igra bolje prestacemo sa ovim sranjem nadam se. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240587 Svaka cast Keru, odlicno si to sve napisao. Necu valjda da placem i da trazim smenu pola tima i trenera, pa i uprave zato sto 3 meseca igramo lose i da zaboravim prethodne 2 godine dobrih rezultata? O tome moze da se prica na kraju sezone, ili na polusezoni. Sada nikako. Vrtimo se u krug. Obe strane su tvrdoglave. Cim ekipa pocne da igra bolje prestacemo sa ovim sranjem nadam se. Ni prva sezona nije bila nesto, nije nista osvojeno, ali je isla prica Mourinho se vratio krojice tim po svojim ukusima, svaka cast za drugu sezonu koja nikad nije bila ne izvjesnija znalo se da cemo uzeti titulu jer su nam konkurenti bili smijesni, eh sad kad treba dobro zagrijati dupe i pokazati da je to plod dobrog rada nema rezultata koji mogu da to potvrde. Pa jesil ti svjestan covjece da mi se branimo protiv svake ekipe kojoj damo gol. Protiv Liverpola dali gol u 4. minuti i zatvaramo utakmicu, to je jedina ekipa na svijetu koja u 4. minuti zatvara utakmicu. Reko sam vec jednom davno, naplatice se Chelseaju i Mourinhu svi bunkeri koji su prolazili svo ovo vrijeme. Evo sada nam naplacuju prosjecne ekipe poput Crystal Palacae, Southamptona i slicnih. Hajmo pruziti podrsku treneru?I ja sam za to ako se taj trener trudi da promijeni nesto a ne da gura stopera na desnog beka, samo budala moze podrzati trenera koji zatvara utakmicu cim da gol. Dosta vise smaranja o podrsci koju pruzaju navijaci na Stamford Bridgeu, pa nisu oni jedini koji navijaju za ovaj klub. Ponovicu opet Mourinho je trener koji je izgubio moju podrsku, ekipa ce uvijek imati moju podrsku ali on nece dok stvarno ne vidim promjene kod njega. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240588 Svaka cast Keru, odlicno si to sve napisao. Ni prva sezona nije bila nesto, nije nista osvojeno, ali je isla prica Mourinho se vratio krojice tim po svojim ukusima, svaka cast za drugu sezonu koja nikad nije bila ne izvjesnija znalo se da cemo uzeti titulu jer su nam konkurenti bili smijesni, eh sad kad treba dobro zagrijati dupe i pokazati da je to plod dobrog rada nema rezultata koji mogu da to potvrde. Pa jesil ti svjestan covjece da mi se branimo protiv svake ekipe kojoj damo gol. Protiv Liverpola dali gol u 4. minuti i zatvaramo utakmicu, to je jedina ekipa na svijetu koja u 4. minuti zatvara utakmicu. Reko sam vec jednom davno, naplatice se Chelseaju i Mourinhu svi bunkeri koji su prolazili svo ovo vrijeme. Evo sada nam naplacuju prosjecne ekipe poput Crystal Palacae, Southamptona i slicnih. Hajmo pruziti podrsku treneru?I ja sam za to ako se taj trener trudi da promijeni nesto a ne da gura stopera na desnog beka, samo budala moze podrzati trenera koji zatvara utakmicu cim da gol. Dosta vise smaranja o podrsci koju pruzaju navijaci na Stamford Bridgeu, pa nisu oni jedini koji navijaju za ovaj klub. Ponovicu opet Mourinho je trener koji je izgubio moju podrsku, ekipa ce uvijek imati moju podrsku ali on nece dok stvarno ne vidim promjene kod njega. Prva sezona je bila uspesna da se ne lazemo. Obecao je top4 zato sto smo imali smenu generacija i nov tim i to je ispunio. U drugoj kazes da su konkurenti smesni. Sta su sada? Nismo zatvorili utakmicu, samo smo poceli da igramo defanzivnije da nas ne bi kaznili iz kontre. Problem je sto taktika nije radila, ali da smo napadli pa izgubili opet bi svi krivili taktiku. Ja krivim igrace sto nisu izvrsili dogovor iz svlacionice. Kako ces to da vidis promene kod njega? Pocecemo da igramo tiki-taku? Ili cemo samo poceti da pobedjujemo makar 1-0 svaki put? Definisi mi to. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240591 Prva sezona je bila uspesna da se ne lazemo. Obecao je top4 zato sto smo imali smenu generacija i nov tim i to je ispunio. U drugoj kazes da su konkurenti smesni. Sta su sada? Nismo zatvorili utakmicu, samo smo poceli da igramo defanzivnije da nas ne bi kaznili iz kontre. Problem je sto taktika nije radila, ali da smo napadli pa izgubili opet bi svi krivili taktiku. Ja krivim igrace sto nisu izvrsili dogovor iz svlacionice. Kako ces to da vidis promene kod njega? Pocecemo da igramo tiki-taku? Ili cemo samo poceti da pobedjujemo makar 1-0 svaki put? Definisi mi to. Kakav crni dogovor iz svlacionice, vidjelo se iz aviona da branimo gol prednosti. Ima puno promjena jedna je da Zouma nije desni bek, druga je da se promijeni formacija, serem se vise na 4-3-2-1, evo ti jedan primjer trenutno Bayern Munchen vodi protiv Studgarta 4:0 i jos nije poluvrijeme, a mi toliko golova u zadnjih 5-6 utakmica nismo dali ukupno golova. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240651 Samo se nadam da Simeone neće doći jer mi se već riga od bunkera. A nekada sam ga volio. Kako se stvari čovjeku mogu zgaditi. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240652 Prva sezona je bila uspesna da se ne lazemo. Obecao je top4 zato sto smo imali smenu generacija i nov tim i to je ispunio. Kruno Jurčić bi završio u TOP4 s Chelseajem. Nemoj gluposti pričati. Kakav uspjeh. Ovo je strašno što su advokati u stanju izjaviti. Sutra ćemo sigurno čuti da bi Chelsea ispao iz lige da se Mourinho nije vratio. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240654 Sve je jasno, Gvardiola ili Anceloti bilo koji od njih dvojice. Gvardiola ne moze pre leta zbog Bajerna, a verovatno ce i Anceloti cekati leto. Do tada naci prelazno resenje, Hidink, Pardju, bilo ko normalan do kraja sezone da izborimo barem LE, i da se ne brukamo u LS kad prodjemo grupu da nas neko napuni. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240657 Samo se nadam da Simeone neće doći jer mi se već riga od bunkera. A nekada sam ga volio. Kako se stvari čovjeku mogu zgaditi. Ma Simeone ne igra ni priblizno bunker kao sto je Murinjo igrao.Ove sezone je cak i ofanzivno igrao,i protiv Reala i protiv Barse.Medjutim znam sta hoces reci. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240658 Nece Pardew doci do kraja sezone nema sanse, ponuditi Hidinku do kraja sezone ili Capelu a onda vratiti Ancelotia. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240672 Čuj Capellu haha. Taj je veća ubleha od Mourinha postao. Kolike su silne novce Rusi skašili na njega, a igra im bila gora od Chelseajeve. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240701 Kruno Jurčić bi završio u TOP4 s Chelseajem. Nemoj gluposti pričati. Kakav uspjeh. Ovo je strašno što su advokati u stanju izjaviti. Kako da ne... Strasno je sta su neki ljudi u stanju izjaviti za tudja misljenja. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240710 Bard Ziva je slobodan samo treba otkupiti ugovor od Andjusa. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240712 Mou ubleha od trenera, daj nam Kloppa kmeeeee placipicke Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240740 Kako da ne... Strasno je sta su neki ljudi u stanju izjaviti za tudja misljenja. Druže, ne znam što studiraš, ali nadam se da nije pravo jer si užasan advokat. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240813 Idemo iskoristit priliku https://twitter.com/Agent_Edward/status/663416026558779392 Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240857 Druže, ne znam što studiraš, ali nadam se da nije pravo jer si užasan advokat. Strasno je sta si sad rekao za mene, pa ja sam prvoklasan drveni advokat gospodina Posebnog Jednog od Nas Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240862 Idemo iskoristit priliku https://twitter.com/Agent_Edward/status/663416026558779392 Strašno kako je čovjek propao nakon Evertona, većina klubova ga je priželjkivala dok je bio u Evertonu Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240869 Strašno kako je čovjek propao nakon Evertona, većina klubova ga je priželjkivala dok je bio u Evertonu Ko i Murinjo posle Intera! Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240874 Sve je jasno, Gvardiola ili Anceloti bilo koji od njih dvojice. Gvardiola ne moze pre leta zbog Bajerna, a verovatno ce i Anceloti cekati leto. Do tada naci prelazno resenje, Hidink, Pardju, bilo ko normalan do kraja sezone da izborimo barem LE, i da se ne brukamo u LS kad prodjemo grupu da nas neko napuni. Sve su prilike da ćemo biti napunjeni.. Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240899 Zar zaista neko vjeruje da ce Guardiola doci u klub koji otpusta trenera par mjeseci nakon sto je ovaj donio dupletu i prvu titulu u 5 godina? Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240902 I napravio najveću krizu u proteklih 25 godina. Šukno sam ti majstore, na trećem postu. WELCOME, AND STAY ACTIVE! Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240903 Ja vidim dupletu i krizu, ti vidis samo krizu tj. dajes njoj prednost u odnosu na dugoocekivane trofeje. Sve je u oku posmatraca. Poruka je jasna za svakoga ko dodje. A kriza je neizostavni dio bica ovog kluba a svako ko vjeruje da odlaskom Mourinha i dolaskom Guardiole ili nekog treceg, nestaje kriza za sva vremena, mnogo je naivan. Ostacu na toj rijeci. Fino ako si sukno, da li se osjecass bolje? Ako jeste, meni je iskreno drago posto citam ovaj forum par dana i vidi se da ima mnogo nesretnih ljudi, kvalitet je zabrinjavajuci, tako da mi je drago ako se bar osjecas bolje, ako je puls malo jaci, dlanovi znojavi u ocekivanju mog odgovora. Trudicu se koliko budem u mogucnosti. Hvala na dobrodoslici i ziv bio! Prijavi
9. novembar 2015.10 god. comment_240904 Ja vidim dupletu i krizu, ti vidis samo krizu tj. dajes njoj prednost u odnosu na dugoocekivane trofeje. Sve je u oku posmatraca. Poruka je jasna za svakoga ko dodje. A kriza je neizostavni dio bica ovog kluba a svako ko vjeruje da odlaskom Mourinha i dolaskom Guardiole ili nekog treceg, nestaje kriza za sva vremena, mnogo je naivan. Ostacu na toj rijeci. Fino ako si sukno, da li se osjecass bolje? Ako jeste, meni je iskreno drago posto citam ovaj forum par dana i vidi se da ima mnogo nesretnih ljudi, kvalitet je zabrinjavajuci, tako da mi je drago ako se bar osjecas bolje, ako je puls malo jaci, dlanovi znojavi u ocekivanju mog odgovora. Trudicu se koliko budem u mogucnosti. Hvala na dobrodoslici i ziv bio! Neće nestati kriza jer nas je već neko uvukao u krizu, pa će nas taj novi trebati izvući. Ovaj ne radi ništa na tome pa mora da se mijenja. Da Mou nešto radi ne bi ni bilo potrebe za novim trenerom, ali ne radi ništa. Osjećam se bolje, to mi je hrana. Nesrećan sam i ovo mi jedina satisfakcija u životu. Sav sam balav od sreće. Pozdrav i da ostaneš dugo tu, da se svađamo kao ljudi. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.