22. maj 2024.2 god. comment_355398 14 minutes ago, ja13 said: Btw, viđao sam i Fabregasa kao opciju po internetu. Ma to zato sto je Fabregas dolazio u klub na neki sastanak. Vjerovatno pokusava uzeti nekoga na posudbu za svoj klub sto je usao u Seria A. Nista od toga. Vidis Adi, spominjao se i Howe. Uglavnom meni su ovi svi bolja opcija od Pocha, samo da ne uvode luzerstvo i "u redu je sto smo popusili". Prijavi
22. maj 2024.2 god. Popularna objava comment_355399 Najvise bih volio Nagelsmanna, ali od toga nema nista. Od ovih sto se mogu dovest najbolje su opcije Flick, Amorim i De zerbi. Meni je najdrazi Flick, jest da mu u repki nije islo, ali klubovi i repke su nebo i zemlja.. a ono sto je u Bayernu radio je bilo pisanje po sirotinji. Sa druge strane svi ostali nisu dokazani, jebiga nema smisla ni dovodit opet Tuchela ili Josea. Tako je i liverpool otisao po Arnea Slota. Smatram da je dobro sto je Pochettino otisao, to sto ga igraci vole to nema nikakve veze, to mi samo miriše na luzerski mentalitet.. gubit bodove protiv svakakvih ekipa i bit zadovoljan je smijesno. Pitanje je samo koga ce ovi neandertalci od uprave izabrat. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355400 Posto su ih otkazi Tuhelu, Poteru i Poketinu previse kostali bitan faktor kod izbora novog trenera bice i plata odnosno obestecenje. Vodice nas onaj ko na tenderu ponudi najmanju cifru. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355402 Uvijek se priča prebaci na politiku, eto Pochettino karakter pa nije dao da mu se naređuje kao da prošle godine nije bio perfect fit ovoj gospodi koja mu sad smeta. Jel gledao neko utakmice ove sezone možda? Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355404 Ovdje se moram složiti s hamcom. Dajte de Zerbija pa nek gori zemlja. Ako ništa, jedini je koji ima iskustva u Engleskoj. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355407 30 minutes ago, reLo said: Ovdje se moram složiti s hamcom. Dajte de Zerbija pa nek gori zemlja. Ako ništa, jedini je koji ima iskustva u Engleskoj. Haman ce De Zerbi u United. Izgleda da su oni platili klauzulu vec ali se ceka FA kup utakmica pa da objave otkaz Ten Hagu i predstave De Zerbija. Popusili smo ga, sad cemo trpiti nekog McKennu ili Marescu. Smatram da samo sa De Zerbijem mozemo ponovo podici standarde a koliko je dobar trener vidjet cemo ako predje u United koliko ce ih transformisati na bolje. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355408 15 minutes ago, Bari said: Ko preostaje? Xavi Alonso, cekaju da osvoji veceras europa ligu pa da objave 😀😀 Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355410 Jel Klarens Sidorf slobodan? Milan je baš igrao dobar fudbal pod njim. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355411 42 minutes ago, hamco said: Smatram da samo sa De Zerbijem mozemo ponovo podici standarde a koliko je dobar trener vidjet cemo ako predje u United koliko ce ih transformisati na bolje. Ako je istina da ide u United, onda je gluplji nego šta sam mislia. Neće ih transformirati u ništa jer je United kaos od kluba, tamo problem nije u treneru. Tamo ni Pep nebi pomoga, samo Pep nije lud da ikad ode takav raskol od kluba, on ide samo u posložene sredine. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355413 Pa ja bila je ta vijest da su platili 4 mil funti da imaju prvo pravo, ali kao neimenovani klub. Znaci de zerbi united, Amorim (Flick, Maresca, Ipswich, Hoeness ili Michel), u Chelsea. Ja sam nesto uvjeren da ce Amorim doci, tako se nagovjestavalo kada su objavili da ce Poch otici na kraju sezone. To sto je rekao da ce ostati u Sportingu je normalna stvar. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355415 1 hour ago, Zemo said: Xavi Alonso, cekaju da osvoji veceras europa ligu pa da objave 😀😀 Ništa Alonso, danas u finalu: 3 nazad, štoper na beku, bek na krilu, lažna devetka, sve što ljudi ovdje ne vole Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355416 Haman je fakat ovaj McKenna prvi favorit. Bukvalno njega su pikirali, nevjerujem sta citam. Bogte mazo dovode totalnog anonimusa da trenira jedan Chelsea... Imas De Zerbija, Michela, Amorima, pa cak i Mareska je zanimljiivi od njega... Ne mogu da vjerujem, jesul oni fuckin normalni?? Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355417 Ne znam šta oni misle, ali vjerovatno previše igraju football managera. Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355418 Još da stvar bude gora ovaj Mckena je yidsov Totenhamov propali talenat. Svaka čast što je napravio sa Ipswichem, La Chelsea je prevelik zalogaj za njega Prijavi
22. maj 2024.2 god. comment_355419 Pa na faci mu vidis da nije to to. Cak i ne igra stil fudbala koji su opisali da zele, niti igra posession based fudbal niti ima kontrolu nad utakmicom. Nista ali nista ne pokazuje da je on pravi covjek za ovaj posao. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355425 49 minutes ago, diablo_bih said: Ma patka je to pustena. Ja mislim da je ovo gotovo, McKenna ce biti novi trener. Skoro pa je zavrseno sa njim vec. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355426 Ma preživit ćemo i tog McKennu😄 Moje misljenje je da na odluku o novom treneru nece uticati iskljucivo fudbalski faktori, mislim da se traži neki potrcko, tako da mi ne pada na pamet da se nerviram.. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355428 Presmiješno mi je da će nam prosjek godina igrača biti 22 godine i trener od 38 godina, Prosjek godina je kao u školi sporta za djecu i to kad im je nastavnik neki student sa prakse. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355429 Ma ja ne mogu sebi da dodjem da se uopste razmatra ovaj McKenna. Covjek mozda fakat nije los, mozda zna posao, ali jesul nasi svjesni koliki je to veliki rizik? Covjek nije odigrao ni jednu jedinu utakmicu do sad u Premiershipu, da ne pricam o pritisku rezultata, medija, hendlanje nezadovoljnih igraca, biti autoritet jednom Sterlingu i jednom Enzu koji je osvajac WC... Pa jebes me i mater i oca ako je Sterling kao Englez ikad cuo za McKennu a kamoli igraci koji su nam dosli iz drugih drzava kao Gusto, Disasi i slicni.. Ne znam, daj boze da grijesim i da prvo ne bude McKenna trener, a vec ako bude da nas sve pozitivno iznenadi. Sinoc citam razlog zasto je uopste on ispred Maresce, kao smatraju da je njegov uspjeh sa Ipswitchom mnogo veci nego Marescin sa Lesterom i jakom postavom. Malo je reci da sam razocaran i da me je strah ako ovaj McKenna bude novi trener. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355431 Brzinski sam Googlea McKenna, čini se da je u prvoj sezoni igrao fin pozicijski nogomet, voli double pivote koji se nisko spuštaju u buildupu (Enzo, Caicedo)... Sve što naši žele. Kad je ušao u Championship tu se malo prilagodio, što je za mene ok osobina a ne kao Kompany koji je u PL s jednim Burnlyem pokšaovo nešto što ne ide. Tako da, možda i nije tako crno, posao zna (dovest Ispwicha do PL nije mala stvar) a čini se da i stilski može odgovoriti onome što želimo Problem je što ogroman rizik čovjek koji nikad nije vidio prvoligaša. Njemu treba stepenica između. Nekakav Brighton prvo. Možda se rizik na kraju isplati i on ispadne jedan od onih trenera genijalaca. Ali želimo li takav rizik u ovoj situaciji kojoj smo? 2 trenera smo falili za redom, ako i trećeg bit ćemo u problemima. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355432 @hamco Maresca je Pepov ucenik, tvrda je to glava. Nema tu on pitch coachinga i picke materine. Prijavi
23. maj 2024.2 god. comment_355433 10 minutes ago, Whisper said: @hamco Maresca je Pepov ucenik, tvrda je to glava. Nema tu on pitch coachinga i picke materine. Iskreno sumnjam da postoji pitch coaching, prosto nevjerujem u to, to su price za djecu. McKenna mozda fakat nije los, mozda se pokaze boljim nego sto je i njegov najveci fan mogao zamisljati, ali iz ugla uprave i ocekivanja Chelsea, navijaca, malo je reci da je prevelik rizik. Kolike su sanse da zapravo to uspije? Ja bih rekao minimalne, uz najoptimisticniju prognozu rekao nih 30% da ce uspjeti 70% da nece. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.