22. april 2023.3 god. comment_344424 Super, taman da u preostalim utakmicama vidi gamad koju treba odstraniti. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344425 Dobro nam dosao Pochettino. Nadamo se da se ni ti, a ni mi[chelsea] nismo zajebali. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344426 Moglo je i bolje a vjerujem da je moglo i puno gore. Svejedno, ako dođe, nadam se da će uspjeti nešto napraviti, da nas uskladi i da ličimo na ozbiljan tim. Nadam se isto tako da neće pružati podršku i novi početak otpadu kojeg se moramo riješiti na ljeto pod svaku cijenu. Ako ih uspije odstraniti, zajedno sa ostalim ljudima u klubu, od mene ima podršku odmah u startu. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344430 2 hours ago, reLo said: To je to. lijepa vijest za bajram Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344431 Po mom mišljenju Poketino je odličan izbor za Celsi. Da obrazlozim, naravno Nema dostupnog trenera koji bi nam garantovao instant uspeh. Poketino je imao velikog udela u rasciscavanju viska igraca i praktično stvorio ovaj Totenhem. Svakog igraca kojeg je tamo trenirao je podigao na maksimalan nivo. Dolazili su posle njega i Konte i Murinjo, pa nisu daleko odmakli od onoga sto je on postigao tamo, a mnogo su iskusniji i trofejniji treneri. Njegov Totenhem je igrao jako dobar fudbal, brz, dinamican, ofanzivno orijentisan. O vremenu u PSZu nema potrebe pricati, jer ono je potpuno nefudbalska sredina. Zna da sarađuje sa skautskom službom, sportskim direktorom, ima volju i zelju da radi sa mladima. Radio je dovoljno dugo u PL. Sa fudbalske strane očigledan izbor. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344434 Ja sam skeptican ali nadam se da sam u krivu, zaista se nadam. Takodjer iskreno mu zelim sve najbolje i dacu mu maksimalnu podrsku na pocetku. Pa cemo da vidimo. Zelim samo da ima muda i da igramo hrabad fudbal, da odstrani parazite iz ekipe i da nema mindset luzera vec pobjednika. Ako ga vlasnici odaberu to znaci da ce imati maksimalnu podrsku i moci ce raditi sta mu je volja tako da mora ali mora odstraniti stetocine iz tima. Nadam se najboljem i zelim da on bude taj koji ce nam vratiti osmijeh na lice. Samo hrabro i ofanzivno i imat ce od mene maksimalnu podrsku uprkos rezultatima. Ako vidim pickast fudbal i neko bunkerisanje protiv ekipa kao sto su Arsenal, City ili Liverpool odmah znam da nije to to. Jebes i rezultate i sve, nemoj samo pickasto da igramo. Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344435 Diablo je protiv tako da će sigurno bit uspješan 🙂 Šalu na stranu, mislim da je Poch dobar izbor s nogometne strane, već sam pisao smatram ga odličnim trenerom i posao koji je obavio u Tottenhamu je vrhunski. Ono čega se bojim da će ga navijači dočekat na nož (jer je vodio Tottenham) i onda u takvoj atmosferi neće bit lako... Prijavi
22. april 2023.3 god. comment_344436 Nisam htio da ulazim u debate Nagelsmann - Enrique koje su vođene u posljednje vrijeme. Jedni su predstavljali Nagelsmanna kao lošeg trenera, drugi Enriquea, treći obojicu, bili su tu i četvrti naravno. Istina je da su obojica dobar izbor i da je veće pitanje je li ovaj klub dostojan njih trenutno. Na kraju neće ni jedan ni drugi, nego će Pochettino, mada i to se vrlo lako može promijeniti. Ko god to da bude, bitno je da se vizije njega i uprave poklapaju i da ga se pusti da obavlja svoj posao. Ne da mu se dovodi vagon igrača bez saglasnosti ili da mu se ulazi u svlačionicu. Mi smo i sa Romanom imali problema sa miješanjem u rad trenera, ovo sada je još viši nivo. Ekipa je trenutno u takvom rasulu da je Pochettinov (navodni) gubitnički status najmanji problem. Treba prije svega postaviti neki sistem igre, tu je dosta igrača sa kojima treba raditi da se razviju u ono što se od njih očekuje, pa onda i trener treba biti sposoban da rotira i pravilno koristi širi igrački kadar (mislim na 20-ak igrača kad se prodaju viškovi). Svakom treneru nešto od toga nedostaje, a Pochettino je pokazao da može nametnuti napadačku igru, da je dobar taktičar i da može unaprijediti mlade igrače. Za rotaciju ne znam, nikad nije imao takav tim. Nek nas on dovede na neki viši nivo, lako je poslije dovesti nekog rođenog pobjednika da ubere plodove. Mene kod njega zabrinjava to što mu se ekipe često nisu znale kontrolisati u velikim utakmicama. Bespotrebna nervoza, svađe, grubi startovi, nepotrebna isključenja itd. Prijavi
22. april 2023.3 god. Autor Popularna objava comment_344447 Na osnovu cega su Nagelsman i Enrike bolji treneri od Pocetina? Nemojte sada te price kako je vodio Spudse. Ta Roman je sutnuo nasu legendu Di Mattea ko zadnje pseto a zamijenio ga debelim konobarem koji je srao po klubu, tradiciji i navijacima. Nadam se da ce Pocetino doci sa istim zarom i motivacijom da slozi ekipu kao sto je radio u Southamptonu i Tottenhamu, ali isto tako se nadam da je naucio na greskama iz Pariza. Dobar je trener i moze nas dici. Ne bi bilo lose da u strucni stab uzme neku od igrackih legendi kluba. Ja ne vidim zasto bi Lampard uopste ostajao do kraja sezone ako se sad dogovore sa Pocetinom. Prijavi
23. april 2023.3 god. Popularna objava comment_344456 Ovo mi se sve više i više sviđa. Nakon godinu dana napokon dolazi čovjek sa autoritetom i nekom vizijom. Evo Tuchel je dokazao u Bayernu da nema vizije, ispuhao trener. Mora da ga je žena proklela što je ostavio. Ne bi bilo loše kada bi se već sada formirala lista igrača koji će biti prodani. Pa da se sve to pokuša završiti do priprema, tako će dobra atmosfera u svlačionici biti očuvana i neće biti trulih jabuka tipa Ziyecha i Pulisica. Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344458 Koliko su ove vijesti glupe ne mogu da se načudim, Amer je napravio rijaliti sa ovim fejk vijestima. "Igrači su veoma srećni našim izborom i nikako nisu željeli Nagelsmanna već su htjeli Pochettina." Neka je Pochettinu srećno. Mada je definitivno najgora opcija od bilo koje razmatrane, Zidanea, Nagelsmanna i Enriquea. Za Tottenham i Southampton super, ali Chelsea je nešto drugo. Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344462 Zidane nije razmatran, tj. možemo mi željet što hoćemo, al nikad nije bilo ni trunke spomena da on želi doć i da je u ikakvim razgovorima. Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344463 1 hour ago, hamco said: Do sada je svaki završio tako što je gradio ekipu oko Havertza u napadu. 1 hour ago, Whisper said: Diablov jedini argument za Pottera bio je da su ga igrači voljeli Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344464 Nisu ga sreli u putu i excited Treba rasprodati igraca da trener ovdje ista moze. Potter da je imao 20ak igraca drugu sliku bi gledali. Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344466 Pa potter je tu bio kad su 8 komada doveli u januaru Potter nije mogo nista da je imao 20 il 50 igraca. Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344468 2 hours ago, reLo said: Evo Tuchel je dokazao u Bayernu da nema vizije, ispuhao trener. Mora da ga je žena proklela što je ostavio. Tušel u Bayernu nastavio gdje je stao u Chelsiju. Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344470 57 minutes ago, soxx said: Pa potter je tu bio kad su 8 komada doveli u januaru Potter nije mogo nista da je imao 20 il 50 igraca. Soxx, govorim da je imao 20ak igraca u ekipi, a ne 30+ gdje ne mozes trening organizovati, a ne nesto vise. Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344471 Znam ja sta govoris. Imamo 32 igraca u prvom timu. 24 imali u decembru i potti je bio tu kad su 8 doveli. sto je dovodio ak ce srat kako ima puno igraca 24 igraca, odbij sloninu i bettinelua, 22, igraj 11na11 Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344472 2 hours ago, soxx said: Znam ja sta govoris. Imamo 32 igraca u prvom timu. 24 imali u decembru i potti je bio tu kad su 8 doveli. sto je dovodio ak ce srat kako ima puno igraca 24 igraca, odbij sloninu i bettinelua, 22, igraj 11na11 Od tih 24 povrijedjeno bilo 10 u svakom trenutku plus ti neki nisu za bournemoutha. Sada je vrijeme da se rasprodaju ako se opet ne povrijede (najvise gledam Pulisica). Prijavi
23. april 2023.3 god. comment_344475 Totalno sam razočaran, najlosija opcija, lik nije uspio u francuskoj ligi s PSG osvojiti ligu, da su se sami birali bez trenera s tim kvalitetom bi bili prvi. Nema apsolutno nikakve rezultate, luzer živi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.