Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Ja nisam ni zadovoljan a ni kivan. Dobro je doso al i dalje imam sumnju ne prema treneru vec sistemu rada. Meni lici da su izabrali onog koji nije imao uslove tipa, pustite me da radim i ne mesajte mi se u posao. Ali vide e se vrlo brzo da li se nesto promenilo ili je ostalo isto. Ako se nista nije izmenilo eto vrlo brzo pljuvacine po Poketinju i teranja posle 10 kola. 

Ja bih najviše voleo da dodje brzo ne bi li video sta moze a sta ne sa ovim igrackim kadrom. 

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Ja sa druge strane bi vise volio da se saceka do ljeta, izgurat ovo sa lampsom i onda neka kroje ekipu sa novim trenerom. Rijesit se kancera u ekipi. Ovako ce se, pljuvat odmah i trazit otkaz, jer ovu gamad ocigledno ni sir alex ne bi mogao vodit.

Poketino je dobar trener. Tacka. 

Ipak, ovog leta nije na njemu najveći teret i najveći posao, vec na onim silnim direktorima koje su B&E zaposlili. Jer da se razumemo, trener moze nepoželjnog igraca da udalji iz startne postave, ali ne može iz svlačionice, sa terena za trening, klubskih prostorija. Sve i da Poketino kaze da mu se ne svidja 15 igrača Uprava je ta koja mora to da resava, tj da prodaje, pozajmljuje... 

Za Poketina se ne brinem uopšte, biće to dobro. 

2 hours ago, Whisper said:

Poketino je dobar trener. Tacka. 

Ipak, ovog leta nije na njemu najveći teret i najveći posao, vec na onim silnim direktorima koje su B&E zaposlili. Jer da se razumemo, trener moze nepoželjnog igraca da udalji iz startne postave, ali ne može iz svlačionice, sa terena za trening, klubskih prostorija. Sve i da Poketino kaze da mu se ne svidja 15 igrača Uprava je ta koja mora to da resava, tj da prodaje, pozajmljuje... 

Za Poketina se ne brinem uopšte, biće to dobro. 

Vjerujes li da je Pochetino trener koji nas moze odvesti do titule u Premiershipu? Vjerujes li da je Pochetino trener koji nas moze dici na jos veci nivo? 

6 minutes ago, hamco said:

Vjerujes li da je Pochetino trener koji nas moze odvesti do titule u Premiershipu? Vjerujes li da je Pochetino trener koji nas moze dici na jos veci nivo? 

Verujem da je Poketino trener koji ce unaprediti nase igrace, napraviti ih boljim, koji ce uspostaviti sistem fudbala koji ce odgovarati imenu i reputaciji kluba.

Verujem da cemo sa njim biti bolji nego sada. 

I da, sa dovoljno vremena i podrske moze biti taj koji će nas vratiti na tron. 

1 hour ago, Whisper said:

Verujem da je Poketino trener koji ce unaprediti nase igrace, napraviti ih boljim, koji ce uspostaviti sistem fudbala koji ce odgovarati imenu i reputaciji kluba.

Verujem da cemo sa njim biti bolji nego sada. 

I da, sa dovoljno vremena i podrske moze biti taj koji će nas vratiti na tron. 

Iz tvojih usta u Bozije usi.

Nadam se iskreno da si upravu. Jedva cekam da se pospem pepelom i kazem kako sam pogrijesio u vezi Pochetina. 

Ono sto sam primjetio zadnjih dana citajuci o Poketinu jeste da je u 4 sezone (jednom Soton i 3 puta Tottenham) njegova ekipa bila prva u broju pretrcanih kilometara. Samo nek natjera primadone da trce i ginu za svaku loptu od mene mu je u startu podrska. Jos ako odstrani skart i parazite, ne mora nista osvojiti imat ce plus.

• Popularna objava

Poch je najsličiniji Klopu što se tiče igre, da ne uzimam drugi primer, vidim da se na njega najviše pozivaju...

Slični su po pitanju transfera, nemojte očekivati od njega neke transfere kao što su imali Konte i Murinjo da kupuje gotovog igrača koji bi nam verovatno završio posao u tom trenutku (što može ali i ne mora biti minus), prosto je trener koji će hteti da izugura nešto svoje, kao što Klop ima običaj da čeka igrača za transfer koga je on zamislio, neće pošto poto kupovati samo da popuni broj, e sad kako će se to odraziti kod nas, to je pitanje.

Kapiram da će možda i izabrati neke manje poznate (pa će se ovde kritikovati i sl. ) moramo da sačekamo da vidimo da li je loše procenio.

Poch je zaslužan bio opasno jedno vreme za stvaranje jednog dela engleske reprezentacije i to Lalana, Kejn, Dajer, Rous i rekao bih čuveni Dele Ali koji je samo pod njim igrao i nigde više, Musa Dembele je jedno vreme pružao možda najbolje partije upravo kod njega

Uz dobar menadzment Sautemptona je postigao najbolje rezultate sa njima, u tom nekom periodu (treba da se proveri su se pojavili mnogo igrači koji su kasnije odlično igrali u drugim klubovima)

na konferencijama je pristojan, kulturan, tu neće biti nekih problema

Iskreno, mislim da je prava sredina za njega bila Junajted, i verujem da je kod njih prešao, da bi napravio bolje rezultate nego u Totenhemu, ali ajde, to je samo moje mišljenje.

Trčaće se dosta, ne verujem da će igrati sa tri pozadi ali ajde da ne prejudiciram

Ovo da je luzer, kako se i samo etiketira, zavisi iz kog ugla gledaš, pa Anćeloti je osvoji samo nebo i zvezde, pa je gubio sa Evertonom i imao svoje padove, Klop je imao svoje i imaće i dalje svoje "loše" sezone, pa eto, dočekao je sa Liverpulom da osvoji LŠ, pa je sad ponovo ispao iz svih nadmetanja.

Da je mogo Poch bolje u Totenhemu jeste, verovatno je mogo, ali neka slobodno ode bilo koji drugi trener kod njih pa vidi kolko će da dogure, po mom mišljenju, on je njima ostavio tim u odličnom stanju, koji je mogo samo dalje da se nadogradi, nije ih ostavio u rasulu i bili su mladi.

Da nam je sigurica, nije, da je najgori, mislim da nije, verujem da je istina negde na sredini i da svakako nije pogrešan izbor.

7 minutes ago, chiba said:

Poch je najsličiniji Klopu što se tiče igre, da ne uzimam drugi primer, vidim da se na njega najviše pozivaju...

Slični su po pitanju transfera, nemojte očekivati od njega neke transfere kao što su imali Konte i Murinjo da kupuje gotovog igrača koji bi nam verovatno završio posao u tom trenutku (što može ali i ne mora biti minus), prosto je trener koji će hteti da izugura nešto svoje, kao što Klop ima običaj da čeka igrača za transfer koga je on zamislio, neće pošto poto kupovati samo da popuni broj, e sad kako će se to odraziti kod nas, to je pitanje.

Kapiram da će možda i izabrati neke manje poznate (pa će se ovde kritikovati i sl. ) moramo da sačekamo da vidimo da li je loše procenio.

Poch je zaslužan bio opasno jedno vreme za stvaranje jednog dela engleske reprezentacije i to Lalana, Kejn, Dajer, Rous i rekao bih čuveni Dele Ali koji je samo pod njim igrao i nigde više, Musa Dembele je jedno vreme pružao možda najbolje partije upravo kod njega

Uz dobar menadzment Sautemptona je postigao najbolje rezultate sa njima, u tom nekom periodu (treba da se proveri su se pojavili mnogo igrači koji su kasnije odlično igrali u drugim klubovima)

na konferencijama je pristojan, kulturan, tu neće biti nekih problema

Iskreno, mislim da je prava sredina za njega bila Junajted, i verujem da je kod njih prešao, da bi napravio bolje rezultate nego u Totenhemu, ali ajde, to je samo moje mišljenje.

Trčaće se dosta, ne verujem da će igrati sa tri pozadi ali ajde da ne prejudiciram

Ovo da je luzer, kako se i samo etiketira, zavisi iz kog ugla gledaš, pa Anćeloti je osvoji samo nebo i zvezde, pa je gubio sa Evertonom i imao svoje padove, Klop je imao svoje i imaće i dalje svoje "loše" sezone, pa eto, dočekao je sa Liverpulom da osvoji LŠ, pa je sad ponovo ispao iz svih nadmetanja.

Da je mogo Poch bolje u Totenhemu jeste, verovatno je mogo, ali neka slobodno ode bilo koji drugi trener kod njih pa vidi kolko će da dogure, po mom mišljenju, on je njima ostavio tim u odličnom stanju, koji je mogo samo dalje da se nadogradi, nije ih ostavio u rasulu i bili su mladi.

Da nam je sigurica, nije, da je najgori, mislim da nije, verujem da je istina negde na sredini i da svakako nije pogrešan izbor.

Pa odlazili su Murinjo i Konte u Totenhem, pa nisu ništa bolje i više od Poketina uradili. 

Poketino se uklapa sa Vivelom i ostalima, bas iz razloga koje si naveo. Mada on u Totenhemu svakako nije imao ni dovoljno sredstava da kupuje gotove igrace. 

Sa njegove strane i generalno sportske strane ne vidim da ce biti problema. 

Sad, mogu B&E da naprave problem jer zele jak publicitet, zele marketing i sva ta cuda. Ti ulasci u svlačionice i upoznavanje igrača sa tim nekim bogatašima zarad sponzorstva za klub ili za sopstveni racun nisu normalna stvar. To je americka fora koju gazde pokušavaju da poguraju i u Celsiju. 

Ako se tu nadje neki balans, da se to ne radi pre i za vreme utakmice, da igrači i trener prihvate to, mislim da cemo konačno imati dinastiju. 

Nije Poch nešto poznat po transferima "velikih" igrača, to može a i ne mora biti problem, ne znam, nisam pametan.

Evo sad sam baš gledao listu svih transfera, pogledajte i sami , najskuplji igrač koji je doveden pod njim Hakimi, u Totenhemu je debelo promašio onda sa onim Jansenom ili kako se već zvao ali je pogadjao sa nekim "tutuk" transferima

Mauricio Pochettino - Purchased players | Transfermarkt

S tim povezano, normalno i to da verovatno ima najmanje iskustva u vodjenju zvezda

na osnovu napred navedenog, može se pretpostaviti da će sporstki direktor, skauting morati da pegla sve to

@chiba skroz se slazem sa tobom s tim da mislim da upravo to i moze biti problem kod takvih transfera, jer nase gazde su megalomanske i da ce mu tratiziti upravo to. Ko te jebe ako nisi u stanju da drzis pod kontrolom 5 igraca od 100 i kusur milki zdravo dovidjenja. Verujem da se nikad ne bi slozio sa 120 za Enza, 100 za Lukakua, 80 za Kepu, 90 za Kaia... A za pudlicu i 70 bi doziveo fras.

Na prvu je lako, sve super smuvali smo se, a posle kod prvog problema sa ovim nasim gazdom i zvocanjem poput zene koja sve zna ispizdis... 

Mogao je Tuhel. Nego jednostavno nije pronašao sebe u ovom Celsiju. Nije imao takav fokus na tim kao ranije. Ne verujem da bi mu bio problem Sterling, Kulibali, Obamejang da ih hendluje. Nisu oni toliko umisljene zvezde. Plus verovatno je uticao i njegov privatni zivot, a moguce da je titula malo dala dozu zasićenja. Na to kad se doda ovo zvocalo od gazde dobija se kraj. 

Ali kakva je ovo lakrdija, odlučuju sad natenane sa njim, a sve ostale kandidate rastjerali. Ako je već jedina opcija potpišite ga i doviđenja, ali mora se cirkus od svega praviti. Još hrpa ovih namještenih "insajderskih" vijesti jako smara.

Da ih hoće i on odjebati pa rodio bih se. Možda bi im došlo iz guzice u glavu pa da promijene kurs. Pošto se američki bullshit očigledno nije inicijalno dobro pokazao za ovih godinu dana.

7 hours ago, Igi said:

Do jaja bice nam sastav pun Cabola Galagera, Mountova i ostalih polovnjaka

Cekaj sad kao necemo trenera koji ce koristiti talente iz Akademije? 

Zapravo hocemo, dok takav se ne pojavi. 

A @ker sviranje kurcu ko u svakom upravnom odboru. Al izgleda da su se dogovorili. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.