Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

• reLo mijenja naslov u Budući trener Chelseaja

Nisam oduševljen Nagelsmanom takođe. 

Novi vlasnici zele koncept rada koji ce se bazirati na samofinansiranju kroz rano otkrivanje talentovanih igraca, od kojih ce neki biti i prodavani ostalim top klubovima i marketing i sponzore. Obe stvari traze vreme i strpljenje. Obavezali su se da 10 godina ne uzimaju dividende, te imaju toliko vremena da svoj projekat dovrse. Tuhel nije hteo da se bavi time, nece hteti ni Pep ni Zidan, ni jedan top tier trener. Jedino bi mozda Enrique pristao na takav način rada jer je Barsa znala da gura svoje omladince u prvi tim. 

Meni sve deluje da nijedan ozbiljan a iskusan trener nece da se upusti u avanturu sa nama pa zato dolaze ovi koji su se pokazali samo u manjim klubovima. Niko nije lud da trpi ovu budalu od vlasnika. 

Nagelsman, Enrique. Neko od njih dvojice, ali bih ja iz nekog razloga mozda vise preferirao Enriquea. Ne pitajte me zasto. 

Ova zadnja dva, Glasner i Amorim ni pod razno. Igraci su jedva znali ko je Potter, treba samo jos da dodje neki od ove dvojice anonimusa. Mogu oni biti dobri ali to ce biti propali projekat uvjeren sam. Daj ovim igracima nekog iskusnog, sa autoritetom jer po svemu sudeci samo to djeluje kod nas. Mozda da vide i sa onim Spalletijem koliko je zainteresovan.

Ja sam isto najvise za enrique, ima avtoritet i titule u cv-ju. A to treba nasim primadonama. Amorim je stvarno zanimivljiv trener sa odlicnom takticnom inteligencijom, cuda je radio sa mrtvom bragom i sad artetu nadmasio. Samo ne nagelsmann.

Idealno bi bilo Bielsa do kraja sezone i onda u julu pored pomenutih možeš razgovarati i sa trenerima koji su trenutno zauzeti i nipošto neće napustiti trenutne klubove (Spaletti i Schmidt recimo). Ako se sad traži stalno rješenje samo Nagelsmann ili Enrique. Ne bude mi dobro kad vidim da bi neko Contea.

U svakom slučaju trenutno je dobar bilo ko, pogotovo ako neće vraćati u život Aubameyanga, Ziyecha i slične.

Spasiti Hoffenheim od ispadanja, a onda ga dovesti u LP, u dvije sezone, je daleko bolji rezultat nego sto je Enrique postigao u svojoj karijeri.

Leipziga doveo do polufinala LP. 
A da ne pricamo o Bayernu gdje ima statistiku otprilike kao Guardiola. 
Jednom sam vec napisao, nije savsren, ali je daleko najbolji kandidat od svih nabrojanih.

Sve ekipe mu igraju lijep fudbal, te prgav je, fajter je poput Tuchela. To cijenim.

Secam se da sam u vise navrata citao pre koju godinu da je Edi Hou bio na radaru kao potencijalni trener Celzija.

Onda sam prestao da listam tviter, pojavila se ona utvara u medjuvremenu o Potera i situacija je sad takva, kakva jeste.

Inace, mislim da je u zadnjih 20 godina klub najvise pogodio sa izborom trenera kada je Murinju, svojevremeno "Ocu" prvi put dao posao, iako su mozda najveci dometi ostvareni pod RDM i Tuhelom.

Pricam ovo poslednje samo u kontekstu izbora trenera u datom trenutku, transfera, rezultata i ostavljenog nakon odlaska sa mesta trenera.

Ovaj sad sto dolazi, imace bas tezak zadatak, rascisti ekipu, sredi glavu igracima, izbori se sa novim vlasnicma...

Mou je napravio ekipu koja je igrala narednih 10 godina.

Takav nam reba jos jedan. Sto ce napravit kostur ekipe i on koliko god sezona tu bude, bude. Da imamo i poslije njega ekipu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.