3. april 2023.3 god. comment_342946 Nadam se da ce mu tema na ovom forumu biti najvise sto je postigao sa Chelseajem. Ne, hvala Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342947 Takođe, nisam za ovo. Temu ću spojiti i prebaciti u temu "Budući trener Chelseaja". Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342949 Nisam oduševljen Nagelsmanom takođe. Novi vlasnici zele koncept rada koji ce se bazirati na samofinansiranju kroz rano otkrivanje talentovanih igraca, od kojih ce neki biti i prodavani ostalim top klubovima i marketing i sponzore. Obe stvari traze vreme i strpljenje. Obavezali su se da 10 godina ne uzimaju dividende, te imaju toliko vremena da svoj projekat dovrse. Tuhel nije hteo da se bavi time, nece hteti ni Pep ni Zidan, ni jedan top tier trener. Jedino bi mozda Enrique pristao na takav način rada jer je Barsa znala da gura svoje omladince u prvi tim. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342957 Meni sve deluje da nijedan ozbiljan a iskusan trener nece da se upusti u avanturu sa nama pa zato dolaze ovi koji su se pokazali samo u manjim klubovima. Niko nije lud da trpi ovu budalu od vlasnika. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342959 Eto izasla je lista osim petog kandidata kojeg ce intervjuisati. Nagelsmann, Enrique, Spalleti, Pochettino i jos jedan Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342963 Nagelsman, Enrique. Neko od njih dvojice, ali bih ja iz nekog razloga mozda vise preferirao Enriquea. Ne pitajte me zasto. Ova zadnja dva, Glasner i Amorim ni pod razno. Igraci su jedva znali ko je Potter, treba samo jos da dodje neki od ove dvojice anonimusa. Mogu oni biti dobri ali to ce biti propali projekat uvjeren sam. Daj ovim igracima nekog iskusnog, sa autoritetom jer po svemu sudeci samo to djeluje kod nas. Mozda da vide i sa onim Spalletijem koliko je zainteresovan. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342965 Daj onda odmahnEnriquea. Ako ništa drugo covek ce imati ozbiljan trofejni autoritet nad ekipom, a to nam nedostaje itekako. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342966 2 minutes ago, Whisper said: Daj onda odmahnEnriquea. Ako ništa drugo covek ce imati ozbiljan trofejni autoritet nad ekipom, a to nam nedostaje itekako. To bi bila gora odluka nego kad su Sarrija doveli. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342967 Just now, diablo_bih said: To bi bila gora odluka nego kad su Sarrija doveli. Bolje Enrique nego Nagelsman. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342968 Ja sam isto najvise za enrique, ima avtoritet i titule u cv-ju. A to treba nasim primadonama. Amorim je stvarno zanimivljiv trener sa odlicnom takticnom inteligencijom, cuda je radio sa mrtvom bragom i sad artetu nadmasio. Samo ne nagelsmann. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342970 Idealno bi bilo Bielsa do kraja sezone i onda u julu pored pomenutih možeš razgovarati i sa trenerima koji su trenutno zauzeti i nipošto neće napustiti trenutne klubove (Spaletti i Schmidt recimo). Ako se sad traži stalno rješenje samo Nagelsmann ili Enrique. Ne bude mi dobro kad vidim da bi neko Contea. U svakom slučaju trenutno je dobar bilo ko, pogotovo ako neće vraćati u život Aubameyanga, Ziyecha i slične. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342973 Nije valjda Boehly toliko glup. Da zamijeni Pottera Potterom. To nema smisla. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342974 To bi bila komedija. Morat cu se izbrisat s ostalih foruma Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342976 Valja opet prolaziti kroz ono "svi počinju od nule", "nova sansa svima". Tu se podrazumijevaju naravno Pulisic, Ziyech, Azpi, pa mozda i Aubameyang. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342979 Ne znam koga uzeti za novog trenera, bukvalno nemam nikoga za koga navijam i koga preferiram. Ono što bi bio najveći cirkus je da se uzme Nagelsman i da polufinale bude Bayern Chelsea Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342983 Pochetino mi je najviše poznat, ispratio dosta njegov rad najviše u Sautemptonu, posle u Totenhemu, ima velike simpatije kod mene. Iskreno verujem da ne zaslužuje takav status kod mnogih navijača koji svode njegov rad samo na broj osvojenih trofeja. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342985 Doduše dokazano je naučno da ne možeš osvojiti trofej sa Tottenhamom... Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342986 I meni je Pochetino u tri najuza izbora. Znao je dobro da se posiba sa Pepom. Jebem li ga, nadam se najboljem. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342990 Sto da ne Pochetino, ljudi mu sude na osnovu PSG-a koji se raspada i bez njega. Ja sam njega htio i prije Lamparda i Tukela. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342991 Spasiti Hoffenheim od ispadanja, a onda ga dovesti u LP, u dvije sezone, je daleko bolji rezultat nego sto je Enrique postigao u svojoj karijeri. Leipziga doveo do polufinala LP. A da ne pricamo o Bayernu gdje ima statistiku otprilike kao Guardiola. Jednom sam vec napisao, nije savsren, ali je daleko najbolji kandidat od svih nabrojanih. Sve ekipe mu igraju lijep fudbal, te prgav je, fajter je poput Tuchela. To cijenim. Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342994 Secam se da sam u vise navrata citao pre koju godinu da je Edi Hou bio na radaru kao potencijalni trener Celzija. Onda sam prestao da listam tviter, pojavila se ona utvara u medjuvremenu o Potera i situacija je sad takva, kakva jeste. Inace, mislim da je u zadnjih 20 godina klub najvise pogodio sa izborom trenera kada je Murinju, svojevremeno "Ocu" prvi put dao posao, iako su mozda najveci dometi ostvareni pod RDM i Tuhelom. Pricam ovo poslednje samo u kontekstu izbora trenera u datom trenutku, transfera, rezultata i ostavljenog nakon odlaska sa mesta trenera. Ovaj sad sto dolazi, imace bas tezak zadatak, rascisti ekipu, sredi glavu igracima, izbori se sa novim vlasnicma... Prijavi
3. april 2023.3 god. comment_342995 Mou je napravio ekipu koja je igrala narednih 10 godina. Takav nam reba jos jedan. Sto ce napravit kostur ekipe i on koliko god sezona tu bude, bude. Da imamo i poslije njega ekipu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.