20. januar 2021.5 god. comment_308208 Ralf Ragnik. Moj prvi izbor. On bi tražio da se pita za sve, ali naši mu to neće dozvoliti. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308211 Pragmatičan defanzivan trener sposoban donijet kratkoročan rezultat. Svi pokušaji nečeg drugog završili su neuspješno. Nema za to u Chelseau ni vremena ni živica. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308213 Pragmatičan defanzivan trener sposoban donijet kratkoročan rezultat. Svi pokušaji nečeg drugog završili su neuspješno. Nema za to u Chelseau ni vremena ni živica. Ne. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308215 Pocha smo ispustili. Ovo ostalo me boli qrac, yebem ti allegria ak ce mi dovest neke talijane. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308217 Dosli smo konacno do tog nivoa da nemamo koga vise za dovesti. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308219 https://twitter.com/AbsoluteChelsea/status/1351951091252998144?s=19 A što do ljeta napravit Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308220 Dakle obavice se razgovari u tajnosti sa Nagelsmanom pa ce se onda odlučiti o sudbini Lamparda. Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308287 Problem je u tome sto se Marina i ostatak uprave ne slazu oko toga koga treba dovesti umesto Lamparda. Tako da ce verovatno ostati do kraja sezone. Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308295 Sledeće tri utakmice su mu lagane na papiru, mislim da tu mora da se uzmu sve tri pobjede i da se vidi napredak u igri ekipe, ne vjerujem da će čekati do kraja sezone i pustiti da sve ode u kurac Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308301 Ne vjerujem kako će bez obzira na sve ostati do kraja sezone, morat će biti napretka u igri svakako Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308309 Le10sport kaze da je Chelsea odrzao veoma konkretne pregovore sa Tuchelom, ali je izgleda i Barselona zainteresovana za njega. Mnogo je top klubova u problemima trenutno, a slobodnih menadzera je malo, pa sigurno i to otezava situaciju. A s obzirom na to kako stoje stvari u Chelsiju, i jos kad se uzme u obzir da non-stop menjamo menadzere, pitanje je i koliko je njima privlacno. Verujem da bi vecina pre otisla u klub koji bi im dao vise vremena na klupi. A za Lamparda je must da pobedi sve naredne utakmice ako misli da ostane. Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308310 Le10sport kaze da je Chelsea odrzao veoma konkretne pregovore sa Tuchelom, ali je izgleda i Barselona zainteresovana za njega. Mnogo je top klubova u problemima trenutno, a slobodnih menadzera je malo, pa sigurno i to otezava situaciju. A s obzirom na to kako stoje stvari u Chelsiju, i jos kad se uzme u obzir da non-stop menjamo menadzere, pitanje je i koliko je njima privlacno. Verujem da bi vecina pre otisla u klub koji bi im dao vise vremena na klupi. A za Lamparda je must da pobedi sve naredne utakmice ako misli da ostane. Ma dobro je trenerima u Čelsiju :D Budu tu par sezona,kljucnu po koji trofej za CV, uzmu lepu otpremninu za otkaz i cao djaci :D Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308311 Ma dobro je trenerima u Čelsiju :D Budu tu par sezona,kljucnu po koji trofej za CV, uzmu lepu otpremninu za otkaz i cao djaci :D Pravo da ti kazem kod nas je prosek jedna sezona, retko ko je dobio 2-3-4 😂 a i od trofeja su nas odvikli 😂 Prijavi
23. januar 2021.5 god. comment_308313 U zadnje vrijeme i nije dobro bit trener Chelsea, zadnjih nekoliko nakon nas nije ništa napravilo, RDM propao, Mou je to bio zadnji veliki trofej, Conteu ne ide nešto ludo dobro u Interu (a i Inter je realno stepenica niže), Sarri fejla u Juventusu... Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308631 Koga bi mogao zamjeniti Tuchela iduce sezone? Ako pitaš diabla plan uprave je da šutnu Tuchela već na ljeto i dovedu Nagelsmanna xd Prijavi
26. januar 2021.5 god. comment_308638 Ako pitaš diabla plan uprave je da šutnu Tuchela već na ljeto i dovedu Nagelsmanna xd Jest, i Tuchel će gurati Rudigera da ga bolje prodaju. Čak će mu produžiti i ugovor da se bolje proda. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334017 Ovdje nastavite pisati o novom treneru. On 1/20/2021 at 5:51 PM, Adi said: Ralf Ragnik. Moj prvi izbor. On bi tražio da se pita za sve, ali naši mu to neće dozvoliti. Neka hvala. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334019 Za početak da se igra napadački i da se portjeraju češači kurca na terenu. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334020 Ne znam sta da mislim kada je Potter u pitanju jer vjerovatno je on sljedeci trener. On je sa Swanseam igrao takodjer dobar fudbal, sa Brightonom je to podigao na jos veci nivo. Nadati se da ce sa Chelseam podici jos jedan veci nivo. Onaj najveci. Sto se moje zelje tice, samo Bielsa. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334026 Potter je izgleda najbliži, uvijek sam sumnjičav prema Engleskim trenerima, ne znam ni jednog da je napravio neku karijeru. Al Potteru se mora odat priznanje za odličan posao u Brightonu, zaslužio je šansu u nekom top klubu. E sad trebamo li mi bit ti koji će mu dat tu šansu? Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334031 38 minutes ago, ja13 said: Potter je izgleda najbliži, uvijek sam sumnjičav prema Engleskim trenerima, ne znam ni jednog da je napravio neku karijeru. Al Potteru se mora odat priznanje za odličan posao u Brightonu, zaslužio je šansu u nekom top klubu. E sad trebamo li mi bit ti koji će mu dat tu šansu? ma brate koliko smo ih izredali, koliko ih smo ih otjerali. kao da ce to biti problem. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. Autor comment_334033 Ko god samo nek igra fudbal bez ziheranja. Jako, borbeno i prema naprijed. Nije problem da se primi gol. Takodjer bih volio da konacno prestanemo igrati s 5 u odbrani. Bielsa nije naucio jezik, to je problem. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.