Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Pragmatičan defanzivan trener sposoban donijet kratkoročan rezultat. Svi pokušaji nečeg drugog završili su neuspješno. Nema za to u Chelseau ni vremena ni živica.

Pragmatičan defanzivan trener sposoban donijet kratkoročan rezultat. Svi pokušaji nečeg drugog završili su neuspješno. Nema za to u Chelseau ni vremena ni živica.

Ne.
Problem je u tome sto se Marina i ostatak uprave ne slazu oko toga koga treba dovesti umesto Lamparda. Tako da ce verovatno ostati do kraja sezone.
Le10sport kaze da je Chelsea odrzao veoma konkretne pregovore sa Tuchelom, ali je izgleda i Barselona zainteresovana za njega. Mnogo je top klubova u problemima trenutno, a slobodnih menadzera je malo, pa sigurno i to otezava situaciju. A s obzirom na to kako stoje stvari u Chelsiju, i jos kad se uzme u obzir da non-stop menjamo menadzere, pitanje je i koliko je njima privlacno. Verujem da bi vecina pre otisla u klub koji bi im dao vise vremena na klupi. A za Lamparda je must da pobedi sve naredne utakmice ako misli da ostane.

Le10sport kaze da je Chelsea odrzao veoma konkretne pregovore sa Tuchelom, ali je izgleda i Barselona zainteresovana za njega. Mnogo je top klubova u problemima trenutno, a slobodnih menadzera je malo, pa sigurno i to otezava situaciju. A s obzirom na to kako stoje stvari u Chelsiju, i jos kad se uzme u obzir da non-stop menjamo menadzere, pitanje je i koliko je njima privlacno. Verujem da bi vecina pre otisla u klub koji bi im dao vise vremena na klupi. A za Lamparda je must da pobedi sve naredne utakmice ako misli da ostane.

Ma dobro je trenerima u Čelsiju :D
Budu tu par sezona,kljucnu po koji trofej za CV, uzmu lepu otpremninu za otkaz i cao djaci :D

Ma dobro je trenerima u Čelsiju :D
Budu tu par sezona,kljucnu po koji trofej za CV, uzmu lepu otpremninu za otkaz i cao djaci :D

Pravo da ti kazem kod nas je prosek jedna sezona, retko ko je dobio 2-3-4 😂 a i od trofeja su nas odvikli 😂
U zadnje vrijeme i nije dobro bit trener Chelsea, zadnjih nekoliko nakon nas nije ništa napravilo, RDM propao, Mou je to bio zadnji veliki trofej, Conteu ne ide nešto ludo dobro u Interu (a i Inter je realno stepenica niže), Sarri fejla u Juventusu...

Koga bi mogao zamjeniti Tuchela iduce sezone?

Ako pitaš diabla plan uprave je da šutnu Tuchela već na ljeto i dovedu Nagelsmanna xd
  • Whisper mijenja naslov u Buduci trener Chelseaja
  • reLo otključava sadržaj: tema

Ne znam sta da mislim kada je Potter u pitanju jer vjerovatno je on sljedeci trener. On je sa Swanseam igrao takodjer dobar fudbal, sa Brightonom je to podigao na jos veci nivo. Nadati se da ce sa Chelseam podici jos jedan veci nivo. Onaj najveci.

Sto se moje zelje tice, samo Bielsa. 

Potter je izgleda najbliži, uvijek sam sumnjičav prema Engleskim trenerima, ne znam ni jednog da je napravio neku karijeru. Al Potteru se mora odat priznanje za odličan posao u Brightonu, zaslužio je šansu u nekom top klubu. E sad trebamo li mi bit ti koji će mu dat tu šansu?

38 minutes ago, ja13 said:

Potter je izgleda najbliži, uvijek sam sumnjičav prema Engleskim trenerima, ne znam ni jednog da je napravio neku karijeru. Al Potteru se mora odat priznanje za odličan posao u Brightonu, zaslužio je šansu u nekom top klubu. E sad trebamo li mi bit ti koji će mu dat tu šansu?

ma brate koliko smo ih izredali, koliko ih smo ih otjerali. kao da ce to biti problem. 

• Autor

Ko god samo nek igra fudbal bez ziheranja. Jako, borbeno i prema naprijed. Nije problem da se primi gol.

Takodjer bih volio da konacno prestanemo igrati s 5 u odbrani.

Bielsa nije naucio jezik, to je problem.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.