19. januar 2021.5 god. comment_308146 Do kraja sezone neko iskusan ko igra na rezultat, da nas nekako vrati na vrh tabele i pokuša nešto da izvuće iz druga 2 takmičenja. Na početku sljedeće sezone neki trener sa napadačkom filozofijom. Sa filozofijom uopšte i da ima iskustva u vođenju iole jačeg kluba. Npr: - Julian Nagelsmann - Ralph Hasenhuttl - Brendan Rodgers Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308149 Ja bih bas volio Nagelsmanna, moze i Ralph. Brendana zaboravite, izgleda da ga ne gotive iz nase uprave zbog necega. Prijavi
19. januar 2021.5 god. comment_308154 Hasenhuttl definitivno. Mada prihvatio bih trenutno i Tuchela samo da Lampard ode iz kluba, iako Tuchela ne gotivim nikako. Hasenhutl bi sigurno prihvatio nas, mozda cak i sada u pola sezone, na kraju sasvim sigurno. Nagelsman je jos zelen, ne bih da se uci na nama. Vratiti Contea 🙃 Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308161 Bukvalno nema glave koja odgovara profilu koji nam treba. Novi trener treba biti prije svega iskusan i imati neki autoritet i da potom ima koliko toliko uspjeha iza sebe, pored toga da igra napadački fudbal jer takvu ekipu imamo. Rogers, mislim da nema šanse da bi sad napustio Leicester Favr, nedokazan, zasro je u Dortmundu ovu sezonu Nagelsman još uvijek mlad, neka odradi on svoje u RBL Hasenhuttl bi mogao ali opet ne znam da li bi imao određeni autoritet i kredibilitet Šteta za Pocha, on je bio glava za taj posao... Ostaje dakle Max Allegri koji ima sve osim dobrog fudbala i taj Tuchel koga dosta raje ne gotivi iz ne znam kojih razloga Imena tipa Setijen, Valverde ne računam iako su bez posla Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308162 Po kojoj logici bi covjek tek tako raskinuo na poluszeno sa Southamtonom i okaljao obraz i razocarao navijace? Isto vazi i za Rodgersa i Lester. Znaci nema ni promil sanse za to. Nasi ako raskinu sa Lampardom, to ce biti Tuchel, Alegri, Grant ili Shevchenko. Mozda opet Hidink, nikad ne znas. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308166 Po kojoj logici bi covjek tek tako raskinuo na poluszeno sa Southamtonom i okaljao obraz i razocarao navijace? Isto vazi i za Rodgersa i Lester. Znaci nema ni promil sanse za to. Nasi ako raskinu sa Lampardom, to ce biti Tuchel, Alegri, Grant ili Shevchenko. Mozda opet Hidink, nikad ne znas. Pa Hassenhutl realno može da ide na to da dobija priliku u Celziju, najvjerovatnije da bolju priliku nikad ne bi i dobio, to mu je šansa da se dokaže na visokom nivou. Dok su Rogers i Leicester druga priča, Rogers dosta poznatiji i Leicester kao ekipa veoma ozbiljni Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308168 Pa Hassenhutl realno može da ide na to da dobija priliku u Celziju, najvjerovatnije da bolju priliku nikad ne bi i dobio, to mu je šansa da se dokaže na visokom nivou. Dok su Rogers i Leicester druga priča, Rogers dosta poznatiji i Leicester kao ekipa veoma ozbiljni Ta prica je ok na kraju sezone. U januare, no way. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308173 Pa Hassenhutl realno može da ide na to da dobija priliku u Celziju, najvjerovatnije da bolju priliku nikad ne bi i dobio, to mu je šansa da se dokaže na visokom nivou. Dok su Rogers i Leicester druga priča, Rogers dosta poznatiji i Leicester kao ekipa veoma ozbiljni Sam si rekao, nama treba veći autoritet od Ralfa,iako izuzetno cenim njegov rad. Lampard kao legenda kluba uz svu podršku uprave ne moze da uspostavi red i autoritet medju igračima, sumnjam da bi neko ko je ipak manje ime ukupno gledano imao vise uspeha na tom polju. A Tuhela ne volimo jer je potrosio 400 miliona na dva igrača za jedva jedno finale LS. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308175 Sam si rekao, nama treba veći autoritet od Ralfa,iako izuzetno cenim njegov rad. Lampard kao legenda kluba uz svu podršku uprave ne moze da uspostavi red i autoritet medju igračima, sumnjam da bi neko ko je ipak manje ime ukupno gledano imao vise uspeha na tom polju. A Tuhela ne volimo jer je potrosio 400 miliona na dva igrača za jedva jedno finale LS. Emery je potrošio te pare. Ako su kriteriji i da je iskusan i da je veliko ime i da je slobodan i da bi igrao napadački onda nam ne preostaje niko. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308184 Ta prica je ok na kraju sezone. U januare, no way. Ma da se Ralph pita iskreno mislim da bi pristao ali opet problem je što on nije ime još uvijek Sam si rekao, nama treba veći autoritet od Ralfa,iako izuzetno cenim njegov rad. Lampard kao legenda kluba uz svu podršku uprave ne moze da uspostavi red i autoritet medju igračima, sumnjam da bi neko ko je ipak manje ime ukupno gledano imao vise uspeha na tom polju. A Tuhela ne volimo jer je potrosio 400 miliona na dva igrača za jedva jedno finale LS. Zato bukvalno ne postoji glava koja može voditi ovaj klub Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308189 Ma neka Lamparda do kraja sezone, bit ce ovi igraci tu i sljedece sezone. Ne treba zuriti sa Allegrijem i takvim levatima. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308192 Samo što ćemo ovim tempom u najboljem slučaju umjesto Lige Prvaka igrati Konferencijsku ligu ili kako se to već zove sa Sarajevom, Osijekom i Vojvodinom. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308193 VRATI PARE TUCHELU #TucheluLopove :D De,de de :D Okej to jesam omasio, i to debelo. Ali opet voditi onakvu ekipu bez uspeha u LS je premalo. Kad sumiram sve vidjeno od njegovog PSGa ne vidim kako bi nas to on unapredio u dovoljnoj meri. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308195 Ma i pep se nalupao para pa nije uzeo LP sa BM i MC a vjerujem da bi celzi digao na novi nivo. Nisam fan tuchela al nije LP nilakav pokazatelj. Treba tu srece imat. Di Matteo qrac od trenera a uzeo LP. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308197 Ma i pep se nalupao para pa nije uzeo LP sa BM i MC a vjerujem da bi celzi digao na novi nivo. Nisam fan tuchela al nije LP nilakav pokazatelj. Treba tu srece imat. Di Matteo qrac od trenera a uzeo LP. Guranje Di Matea u ovu situaciju je suvišno,jer je to potpuno druga prica. A osvajanje trofeja u Engleskoj i Francuskoj nikako i nimalo nije isto. Iz tog razloga ne za Tuhela u odnosu na Pepa. LS je jedino merilo za ekipe poput Bajerna,PSZa i do skoro Juventusa. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308198 Bolje Tuchel nego Alegri. Neko je napisao, dajte nam trenera koji igra presing, postaviti ultimatum tom treneru, ukoliko ne bude igrao presing, ajmo otkaz. Dosta vise ovih pragmaticara, takticara, igraj fudbal jebemu majku, nadigravaj se malo, nece niko poginut. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308201 Ne znam, sve mi se više čini da je možda ipak bolje sačekati ljeto, ako ćemo moći pribaviti nekog boljeg trenera jer je ogroman broj dobrih trenutno zauzet. Ne vidim rješenje u tome ako ćemo na sve ove probleme tražiti neko polovično rješenje. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308202 Pa o tome i pričamo. Sad uzeti neko prelazno rješenje, da spasi što se može spasiti, ko god to bude bit' će bolji od Lamparda, ako ništa barem zbog pozitivnog šoka koji će se desiti. U ovih par mjeseci razgovarati s nekim trenerima i dogovoriti suradnju na ljeto. U svakom slučaju otkaz što prije treba dati, mada mislim da će vezati par pobjeda ( Luton, Wolves i Burnley) i da će kupiti sebi vremena. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308203 Wolves je siguran poraz, znamo našu tradiciju protiv ekipa u raspadu. Zadnja pobjeda im je bila protiv nas. Prijavi
20. januar 2021.5 god. comment_308204 Za Pochettina je prošao vlak, od ovog trenutnog u ponudi mi ništa nije baš nešto privlačno. Allegrija ne bih, Tuchel ne znam što bih mislio. Ancelotti je isto zauzet kao netko tko mi se sviđa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.