25. juni 2019.7 god. Autor comment_287708 Derby sluzbeno dozvolio pregovore s Lampardom.AjmooooSent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287718 Ispadanjem iz lige ponovo bi se poceli borit za titule. Tako da nije sve tako crno Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287719 Michael Ballack will be part of Frank Lampard's coaching staff at Chelsea FC according to Sky Germany Prijavi
25. juni 2019.7 god. Autor comment_287721 Samo da ga ozvanice i jedva cekam prvu tekmu. Ovaj pusac je ubio sav entuzijazam prosle godine. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287722 Da Roman licno preuzme klupu Celsija i ne zavrsi u top4 sam sebe bi otpustio. Nemam ni najmanju nadu da ce se ista promeniti. A od Lampsa ne znam sta da očekujem, jer kako imati ocekivanja od nekog ko prvi put vodi klub u Premijer ligi, i to sa malo iznad prosecnim igracima( i to samo par njih) bez mogućnosti da isti poboljsa dovodjenjem novih. Frenki zna mnogo o fudbalu, to se ne dovodi u pitanje uopste. Ali malo je igraca u Celsiju koje on moze unaprediti, jer smo spali na dom penzionera. Koliko ce on sam i ova saka mladjih igraca uspeti da povuku ostaje da se vidi, ali u svakom slučaju mu zelim svu sreću u radu, i onoliko uspeha sa Celsijem koliko je imao dok je nosio plavi dres. Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287723 Ja sam skeptičan da će išta napraviti (pošto vidim da je to valjda sve gotova stvar) i nisam bio za ovu soluciju, međutim bar će biti lijepo gledati tim kome je trener legenda kluba. Ako budu i rezultati ispratili (a pod tim mislim bar top4) onda će to biti odličan temelj za neku novu eru. Muka mi je više ovog sranja sa trenerima. Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287724 Michael Ballack will be part of Frank Lampard's coaching staff at Chelsea FC according to Sky Germany Tesko, vise se vode za onu recenicu "see you soon" sto je napisao na Instagramu kada je cestitao rodjendan Lampardu. Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287725 Biće zeznuto, ali Lampardovo ime ima težinu kod nas, jedan od najinteligentnijih fudbalera je, radio je sa ogromnim brojem vrhunskih trenera, sve mu to daje neke pluseve. Ako se obistini da će još dosta legendi se vratiti u klub, možda iz svega ovoga ispadne nešto dobro. Teško če biti bez transfera, zbog ove situacije i kratke klupe odmah bi žrtvovao kupove, snage prebacio na PL i too 4 i u LŠ šta bude. Pa sledeće godine podizati klub iz početka. Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287726 ja ne ocekujem od lamparda da cuda stvara, samo hocu da vidim da natjera ekipu da daju sve od sebe na terenu, da vidim rotaciju kad god za to bude potrebe, kad treba baciti sve karte u napad, da se to uradi. i da nema naravno sablonskih izmjena i favoriziranje nekih igraca. top4 na kraju bi bio šlag na sve to, ali hajmo prvo sacekati lamaparda, znaci uzbudjen sam toliko da ne mogu spavati, ovakvu euforiju nisam dozivio jos onda kad se spekulisalo da ce nas roman chelsea kupiti Prijavi
25. juni 2019.7 god. comment_287727 Uu jebote ako ballack bude u timu da mi je samo onda vidjeti ko ce se usuditi bojkovati trenera kao dosada Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287728 Uu jebote ako ballack bude u timu da mi je samo onda vidjeti ko ce se usuditi bojkovati trenera kao dosada Trener ce sam sebe da bojkotuje :D Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287729 Samo ne treebamo ocekivati cuda odmah, ekipa je u losem stanju, nema puno kvalitete. Kada pricamo o uzdanicama, spominjemo Odoia, Rubena, jamesa, a to dovoljno govori u kakvom je stanju ekipa. Ballack kao pomocnik, to bi bilo nesto fenomenalno, jedan svabo da bude medju trenerima, uz ozbiljnog Lampsa disciplina i rad bi bili na vrhunskom nivou. Jos da se kojim slucajem obistini i Drogba kao pomocnik, mislim da nebi bilo utakmice gdje igraci nebi ginuli i dali sve od sebe da pobjede. A to nam vec duze vrijeme fali. Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287730 Jedino čemu se ja nadam je da će Lampard uspjet svojim autoritetom, legendstvom i prijateljskim odnosom s Abramovićom zadržat posao duže od 2 sezone. Jedini način da Chelsea ikad više išta osvoji je da se napokon trenera ostavi da radi u miru 3+ sezone. Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287731 Gradit će on svoj autoritet u cityu nakon nas... Gospodin Frank Plasticni Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287732 Bit ce sluzbeno do ponedjeljka vjerujem. Sad nezz koliko cemo platiti za jody morisa Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287739 Ja ne znam jel realno da ocekujemo Top 4, po meni top 6 sledece dvije godine ako budemo bice uspijeh i to veliki. Nadam de makar prolasku grupe u LŠ i onda neko lagano ispadanje Prijavi
26. juni 2019.7 god. Autor comment_287741 Ono sto ja ocekujem je dijelom Spaha naveo a to je biranje igraca po kvaliteti, trenutnoj formi i prikazanom na treningu. Bude li Lampard kao i pusac gurao odredjene igrace na slijepo i do iznemoglosti, dobijat ce iste kritike. Takodjer, od njega jos ocekujem fleksibilnost u formacijama i izmjenama. Uvodjenje odredjenih mladih igraca je pod moranje u ovoj situaciji. Ne zelim svih 11 iz akademije, ali tu definitivno ima par igraca koji kucaju na vrata prvog tima. Ovu sezonu mozemo iskoristiti da im damo priliku, iskustvo pa da onda ocijenimo ko moze dalje, a ko ipak ne.Sto se igre tice, tu radi nedostatka individualne kvalitete posebno u ofanzivi ne ocekujem bas mnogo, ali ono sto kao svaki navijac zahtjevam jeste da igraci trce, da pokazu borbu i zalaganje od 1. do 90. minute. Ako bi uspio uvesti bar djelimicno neke naznake dobrog presinga i timske defanzive to bi bilo sjajno. Takodjer, za razliku od prosle sezone nadam se da cemo u igri rasti kako sezona odmice, a ne stagnirati.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287742 Fascinantno kako niko ne zaključi da je bog svih trenera Sarri možda gurao uvijek istih 13-14 jer nije imao širinu i kvalitetu.... I itekako ćemo mi gledat sljedece dvije godine stagnaciju i padove a plastika Lampard će od legende postat promašaj što i je... Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287743 Fascinantno kako niko ne zaključi da je bog svih trenera Sarri možda gurao uvijek istih 13-14 jer nije imao širinu i kvalitetu.... I itekako ćemo mi gledat sljedece dvije godine stagnaciju i padove a plastika Lampard će od legende postat promašaj što i je... Pozdravljam sarkazam i sve ali treba znati granicu. Malo postajes dosadan bez uvrede Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287744 Otkad je realnost sarkazam?!? Sjetit cete se vi itekako cesto mojih rijeci u sljedece dvije sezone Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287745 E moj Villas-Boas, sad ti ne mogu lajkat post (prvi paragraf dobro rečen) zbog drugog gdje nazivaš legendu Lamparda plastikom. Prijavi
26. juni 2019.7 god. comment_287746 E moj Villas-Boas, sad ti ne mogu lajkat post (prvi paragraf dobro rečen) zbog drugog gdje nazivaš legendu Lamparda plastikom. Kad je otišao od rusa k šeiku... Prijavi
27. juni 2019.7 god. comment_287799 Bas si malo slažem ekipu u formaciju u glavi koju bi mogli forsirat sljedeće sezone. Ako dođe Lamps onda cemo igrat 4-3-3 ili 4-2-3-1 i mislim da će imat solidnu ekipu na raspolaganju koja bi mogla ćak i eksplodirati. Nešto tipa: ----------------Kepa---------------- Azpi---Zouma---Christensen---Emerson --—------Kante----Jorginho---------- Pulisic------loftus cheek-------Odoi ---------------Giroud--------------- Nije tako loše. Uz malo sreće možda bi mogli upast u top 4. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.