Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Bas si malo slažem ekipu u formaciju u glavi koju bi mogli forsirat sljedeće sezone.

Ako dođe Lamps onda cemo igrat 4-3-3 ili 4-2-3-1 i mislim da će imat solidnu ekipu na raspolaganju koja bi mogla ćak i eksplodirati.

Nešto tipa:

----------------Kepa----------------

Azpi---Zouma---Christensen---Emerson

--—------Kante----Jorginho----------

Pulisic------loftus cheek-------Odoi

---------------Giroud---------------

Nije tako loše. Uz malo sreće možda bi mogli upast u top 4.

Slazem se samo sto bih kovacica umjesto jorginha i jamesa umjesto azpilicuete
  • Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

O daaaaa. Rudigera sam smetnuo s uma. Njega obavezno u prvih 11 a ovu dvojicu vrtjet.

Napad uooce treba vidjet tko ce ostat ali ima i tu potencijala.
Citam maloprije, Lamps se vraca u Derby, zbog priprema. U ponedeljak i kod njih startaju pripreme.

Znaci nasi vise nisu sposobni dovesti legendu kluba na klupu, covjeka koji silno zeli ovaj posao.

Sramota, jedna velika sramota. Ovo kao da nije profesionalni klub, ovo cini mi se ni kod nasih klubova nema u Bosni, Srbiji i sl.

Jadno, da jadnije ne moze biti. Da sam na njegovom mjestu poslao bih ih u 100 lijepih, i u klub bih se vratio tek kada sva ova garnitura u vodstvu, budu bivsi. Propadamo i nek probadamo, ne zasluzujemo nista bolje. I oni jebeni londoncani samo gledaju ovo srozavanje kluba, niko prstom ne mrda, pobunite se picka vam materina, rusi te kretene. Kako mogu samo ovo gledati, ne mogu da vjerujem...

Ko kaže da Lampard uopće želi doć? Ovdje se uzima kao da on na naš poziv treba odma dotrčat bez pitanja. Gdje ima izjava Lamparda da želi doć? Osim toga ako je pametan, neče sigurno doć bez određenih uvjeta:

1. Da mu se garanitira 3 sezone rada u miru bez obzira na rezultat.

2. Da mu uprava da podršku u tjeranju određenih igrača (npr. Willana) a ne da dobije otkaz kad pokuša dirnut zaštićene zvjezdice.

3. Jednom kad se skine ban, ima maksimalni utjacaj na transfere.

Malo smijesno sto se vraca u derby iako svi znaju da nece biti njihov trener. Sve je to dosta smijesno sto nasa uprava izvodi, pa juventus je nas obradio u par dana a mi ne mozemo jebeni derby. Doci ce on samo eto to kod nasih retarda sve traje dosta dugo

Ko kaže da Lampard uopće želi doć? Ovdje se uzima kao da on na naš poziv treba odma dotrčat bez pitanja. Gdje ima izjava Lamparda da želi doć? Osim toga ako je pametan, neče sigurno doć bez određenih uvjeta:

2. Da mu uprava da podršku u tjeranju određenih igrača (npr. Willana) a ne da dobije otkaz kad pokuša dirnut zaštićene zvjezdice.

https://twitter.com/ChelsWriter/status/1144033571201519616?s=19
Sumnjam kako ga ne zeli
Milion puta je govorio da mu je fakticki jedina zelja voditi Chelsea. Nakon samo godinu dana, tu zelju moze ispuniti, al da nije nesposobnih u klubu.

Ništa me ne iznenadjuje, dosta su iz Chelsea na twittweru teasali Lampardov dolazak, ali uprava jednostavno ocekuje da sam Lampard dodje u preuzme klub.

Sigurno da je pametan i da zeli da se dogovori oko svega, ne tako davno je bio igrac ovdje i vjerovatno zna da ne idu stvari sa trenerima tako glatko. Nece doci i potpisati bez detaljnih dogovora.

I sad prvi dan kaze hocu da mi se (lupam) Mario Pasalic vrati sa pozajmice i da mi igra i sad mu "nadredjeni" kaze:"Pa vidi, ima Marina, ima ovaj-onaj, oni se pitaju".

Drugi dan dodje i kaze hoce da igra 4-2-3-1 i kaze mu "nadredjeni":"Pa vidi, (lupam) Willian i David Luiz ne vole tu formaciju, ne moze ta.".

Treci dan dodje i kaze da se pobrinu da se (lupam) Pedro otjera i "nadredjeni" mu kaze:"Pa vidi, treba nam, prodaju se dobro dresovi, ima pratioce na instagramu.".

Cetvrti dan kaze da hoce da Abraham ostane i da se odbiju sve ponude za posudbu ili otkup i dodje "nadredjeni" i kaze:"Pa vidi, posudit cemo ga negdje, treba Morata da igra, njega vracamo, nismo bezveze dali 60+15 miliona.".

Jarane ove uslove ne bi dobio niko živ, čuj 3 sezone rada u miru bez obzira na rezultat. Fudbal je posao i tu ljubavi nema, ako budeš imao loše rezultate letiš što je to prije moguće.

Jarane ove uslove ne bi dobio niko živ, čuj 3 sezone rada u miru bez obzira na rezultat. Fudbal je posao i tu ljubavi nema, ako budeš imao loše rezultate letiš što je to prije moguće.

pa kako je klopp...

Nema to veze s ljubavi, nego s kontinuiranim i sistemskim radom, jedino tako možemo doć opet do rezultata.

Cech dao intervju kao da je Lampard jedan od kandidata i kako klub zeli rjesiti pitanje trenera do pocetka treninga prvog tima, sto je valjda srijeda
https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/1145604384371425285?s=19

Gotovo je ocito, bit ce do srijede. Sramota je samo sto nasa uprava radi, u neugodnu situaciju dovodi i derby gdje je lampard pod ugovorom a predsezona im pocinje. Debili
  • Autor
Evo rece Mel Morris, predsjednik Derbya, da je samo pitanje vremena i da je Lampard bio na odmoru cijelo vrijeme pa je to odigralo ulogu zasto se nije sve ozvanicilo dosad. Jos je dodao da Derby vec radi samostalno na dovodjenju novog covjeka.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 1 godina kasnije...
Koga biste vi voljeli da zamjeni Lamparda? Prvo koga za prelazno rjesenje a koga probati angazovati na ljeto?
Steta sto je Poch otisao u PSG to bi bila idealna opcija. Ovako na prvu slobodni treneri su Tuchel, Favr, Allegri. Ja bi mozda probas sa Ralphom iz Sotona. Prva želja je svakako Nagelsman al mislim da to trenutno nije realna opcija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.