21. maj 2019.7 god. comment_286723 Evo i danas se opasno pise o Lampardu, ne znam kolko nam je to dobro zbog europa lige trebali smo sacekati. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286724 Ako će se već dat otkaz Sarriu (što je po meni glupost) onda sam isključivo i jedino za Lamparda. Ne zbog Lampardovih trenerskih sposobnosti (u koje vjerujem jer je pametan lik ali tek se treba dokazat) nego jer kao legenda kluba je jedini trener koji ima šanse nešto promjenit u funcioniranju ovog kluba. 1. Nadam se da će barem on, kao legenda kluba, imati više kredita kod uprave ali i navijača da mu se da vremena da izgradi ekipu a ne da ga se šutne nakon godinu dana ako ne osvoji ništa. Jedini način da stvari krenu na bolje je da zadržimo trenera barem 3-4 godine, Lamparad je jedini za kojeg barem ima nade da se to desi. 2. Da će dobit podršku uprave, kao prvo da se riješi nekih igrača, kao drugo da se transfer politika promjeni. Da se napokon dovede sportski direktor (Cech se spominje da će se vratit u klub na neku funkciju, kao dogogdišnji suigrači vjerujem da bi odlično surađivali) ili se lampardu da uloga fm managera koji odlučuje i o transferima i svemu. Vjerojatno ništa od toga, i Lamparda će šutnut nakon godinu dana kao i svi treneri, tako da za njega osobno bi možda bilo bolje da i ne dolazi. Ali s njim barem postoji nada u promjene, za razliku od bilo kojeg drugog trenera za kojeg je garant da će ga se šutnut nakon godinu dana. Lajkat cu kad se složim s nečim. Još samo da mi neko kaže kako se odgovori na nečiji komentar, tako što taj okvir napravi. Da ne moram označavati sa "@" Imaš na dnu posta tipku citat Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286725 Što se mene tiče isti kurac mi Lampard ili Sarri, Lampard je neprovjeren, a Sarri je takav kakav je. Mislim da nema neke svrhe ni u mijenjaju trenera, ako politika transfera ostane ista. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286727 Što se mene tiče isti kurac mi Lampard ili Sarri, Lampard je neprovjeren, a Sarri je takav kakav je. Mislim da nema neke svrhe ni u mijenjaju trenera, ako politika transfera ostane ista. Slazem se. Tko misli da ce se stvari popraviti sa promjenom trenera, vara se gadno. Ne kuzim poantu samo angaziranja sarrija, mogli smo prosle godine lamparda staviti i tjt, isti kurac. Uprava nema pojma sta radi, iduce godine ce rezultati biti slabiji nego ove to je gotovo sigurno, bez obzira tko bio na klupi, i sta onda Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286728 Evo i danas se opasno pise o Lampardu, ne znam kolko nam je to dobro zbog europa lige trebali smo sacekati. Kao što si rekao, "piše" se o Lampardu, dakle mediji, ne klub. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286729 A ovaj di marzio samo prepakuje one rumors sto su se vec cule. Bukvalno prije mjesec se pricalo o Lampardu kao mogucem treneru, i sad on napise lampard je iduci trener Chelseaja, svi se napale. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286735 Plasim se samo da ovako rano ne "potrosimo" Lamparda, trebalo se dacekati jos barem jedna sezona i zbog Sarrija a i zbog Lampsovog iskustva. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286736 https://twitter.com/TeleFootball/status/1130793623853895680?s=20 Sta ovi nasi izvode meni nije jasno, i to sve prije finala Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286739 Godina gore ili dole, mislim da nista ne znaci Lampsu. Covjek je inteligentan i brzo uci, mozak je i vjerujem da nece imati problema. Ovo mu je najbolji period da preuzme Chelsea, mi nikad gori, nista se ne ocekuje od nas, ima priliku da lagano sastavlja ekipu i od akademacq i od ostalih posudjenih igraca, nema transfera, dakle ima vise vremena. Ma idealno vrijeme da legende udju u klub u razne sfere i da nas vrate tamo gdje nam je mjesto. A to je sami vrh. Apsolutno sam za i apsolutno mu vjerujem i dajem roka, koliko god treba jer znam isplatit ce se. Samo jos za sportskog direktora nek dodje isto tako neka legenda koja ima slifa i mozga, da nije sve na Marini i bit ce puno bolje. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286741 Sve super, samo ne treba legenda kao sportski direktor. Tu treba znalac, neki glavni scout sto je bio, uglavnom neki lik sto zna oko igraca i njegovih karakteristika. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286747 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/1130873357434597376?s=20 Ima se, moze se. 90mil funti u romanovoj eri dosad dali za odstete trenerima Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286748 Kao što si rekao, "piše" se o Lampardu, dakle mediji, ne klub. sta hoces reci da umjesto medija, klub piše ove rumorse? Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286750 Kako si to uspio da zaključiš? Čovjek je prije mene rekao da je klub trebao sačekati sa vijestima o prelasku Lamparda dok se odigra finale Lige Europe. Ja sam rekao da ne piše klub o tome nego mediji. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286764 Nije ni Pep Guardiola bio dokazan prije nego je postao trener A tima Barcelone. Prije toga bio trener samo B tima čini mi se. Doduše, Pep je imao već imao nešto posložiti u ekipi i vrlo je bitno kad uprava kluba i trener imaju vjeru i povjerenje jedno u drugo. To kod nas nema već godinama. Lampard je evo imao jednu profesionalnu sezonu doduše u nižem rangu takmičenja ali je evo napravio uspjeh. Nisam gledao ni jednu njegovu utakmicu na klupi niti znam kakvu stil ima. Možda je rano, ne znam, žao bi mi bilo da se i prema njemu odnose kao prema ostalim trenerima do sada. Lampard takav tretnam ne zaslužuje jer dosta je on dao ovom klubu i svi znamo da je on Plavac do kraja života. Nije me tako da kažem strah neuspjeha nego nepoštovanja uprave prema Lampardu. Raduje me činjenica da će Cech postati sportski direktor pa se možda neke stvari i promijene. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286765 Adise, uz duzno postovanje ali razlika u ekipama koju je Guardiola zatekao u Barceloni i koju ce Lampard zateci u Chelseau je dvije svjetlosne godine. Pep je u startu imao Puyola, Marqueza, Yayu Tourea, Iniestu, Xavia, Messia, Eto-a, Henry-a ... Mislim s tom ekipom bi i Safet Susic bio dominantan. I ja sam za to da se dovede Lampard pa kud puklo da puklo, vrijeme je za totalni remont ekipe, ubacivanje u vatru nasih akademaca, imamo transfer ban i sad je pravo vrijeme za to. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286769 Ja nikako nisam za akademce, hajde poneki, ali i ovi akademci što se o njima trubi već 6-7 godina niko od njih ama baš ništa posebno nije napravio, ne očekujem ništa ni od nove generacije. U slučaju transfer bana silovaće se i dalje ova ista garnitura igrača, biće to patnja za gledati kao i do sad i to je to. Svakako vjerujem da bi prije ovaj isti tim izgurao opet top 4 nego Lampard sa akademcima. A vala ne bi mi bilo milo da gledam kako Lampard ima loše rezultate kao trener. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286770 Ja nikako nisam za akademce, hajde poneki, ali i ovi akademci što se o njima trubi već 6-7 godina niko od njih ama baš ništa posebno nije napravio, ne očekujem ništa ni od nove generacije. U slučaju transfer bana silovaće se i dalje ova ista garnitura igrača, biće to patnja za gledati kao i do sad i to je to. Svakako vjerujem da bi prije ovaj isti tim izgurao opet top 4 nego Lampard sa akademcima. A vala ne bi mi bilo milo da gledam kako Lampard ima loše rezultate kao trener. Slazem se osim njih par, i to iskljucivo RLC, CHO, Ampadu i Reece James. Ostalo nista Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286772 Kakav Piazon on kad nije dobio u onoj sezoni 2013 kad je kolko toliko igrao nece nikad. Evo sad u Chievu na posudbi nije igro nikako. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286775 Slazem se osim njih par, i to iskljucivo RLC, CHO, Ampadu i Reece James. Ostalo nista Ampadu i Reece ima još mnogo toga da dokažu, CHO se jeste probio, ali nije još na tom nivou da ga možemo da kažemo da je to to, RLC je nešto što ja smatram kompletnim i formiranim igračem od strane te iste akademije. Naravno ova 4 jesu na tom putu i velika vjerovatnoća da će izrasti u vrhunske igrače (RLC to već jeste). Prijavi
22. maj 2019.7 god. Autor comment_286776 Nek hocete Alonsa, Williana i ostale specijalce. Pa bolje onda nasoj djeci dati nek probaju kad nam je vec to jedini izbor.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286777 Vala bas, odmah bih sad stavio jay da silvu umjesto alonsa, odmah bih stavio ampadua umjesto Luiza, odmah bih stavio reece jamesa umjesto azpia, odmah bih stavio mounta umjesto jorginha ili kovacica. Tammya umjesto Girouda ili Higuaina. CHOsena umjesto Williana. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286778 Ja bih prije da budemo 3. sa Pedom i Willianom nego 10. sa akademcima. Mislim najradije bih da kupimo nešto, ali pošto to nije u opticaju, onda treba biti realan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.