24. februar 2019.7 god. comment_285107 Asked if Chelsea's dressing room could be described as 'toxic', Alex said it was common for players to do their part to get an underperforming manager forced out. "During my time, yes. I can't speak about now because I'm not there. But it was during my time," he said. "There were lot's of people hoping that things wouldn't end well and a coach ended up leaving. I think this happens in a lot of clubs, I think it's normal in football. And Chelsa became very famous especially after what happened with Luiz Felipe Scolari, with some people saying Didier Drogba had a meeting with Abramovich... I think it happens at all clubs, I don't see much of a difference. Sometimes players really hope that managers can be sacked." Eto potvrde od niotkuda da igraci vole tjerati trenere :) https://www.goal.com/en-gb/news/i-thought-mourinho-was-super-arrogant-i-was-wrong-admits-ex/17zvf9jmd9v3t1imdaigwka7vp Alex, bivsi igrac, mozda i jedini brazilac sto je znao igrati :D Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286673 Vecina ozbiljnih izvora je prenijela danas vijest da sigurno Lampard preuzima ekipu, takodjer se spominju Rece James, Mount, Zouma i Abraham da ce sigurno dobiti ugovore i priliku u narednoj sezoni. Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286674 Vecina ozbiljnih izvora je prenijela danas vijest da sigurno Lampard preuzima ekipu, takodjer se spominju Rece James, Mount, Zouma i Abraham da ce sigurno dobiti ugovore i priliku u narednoj sezoni. Kao naprimjer? Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286678 Ne nadjoh niti jedan izvor, a kamoli relevantan da potvrdi Zeminu pricu. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286681 Alfredo Pedula, Telegraf, Mat Lav i ne sjecam se ko vise uglavnom pisali su da akoro pa sigurno Sari ide iz kluba i da je najozbiljni kandidat Lampard. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286682 Alfredo Pedula, Telegraf, Mat Lav i ne sjecam se ko vise uglavnom pisali su da akoro pa sigurno Sari ide iz kluba i da je najozbiljni kandidat Lampard. Ja sam prelistao tviter od Mata Lawa. Nema nista o tome. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286685 Nikad niko to nije rekao, a posebno ne matt law :D Steta, taman se ponadao. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286694 neznam, ne svidja mi se da vec sad lampard bude trener, ako nesto podje ukrivo, a velike su sanse da hoce kako sada stvari stoje, mogao bi i lampard vrlo brzo dobiti otkaz, mislim da je bolje da se priceka jos Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286695 Ja mislim da je sada i najbilje vrijeme da Lamps preuzme. Moramo napraviti novi tim, po mogucnosti sa igracima iz akademije, necemo kupovati nista, dakle odlicna prilika za legende kluba da prihvate taj poziv i naprave nesto posebno od Chelseaja. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286708 cekajuci da Zemo objavi izvore odakle je dosao do ovih informacija, uzbudljivije nego ova sitacija sa banom za transfere Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286710 @diablo_bih: Novi sam pa ne znam sad kad si novi, pucaj mi lajk na svaki post opasno mi se smanjio ratio izmedju postova i lajkeva kako su kvalitetni forumasi koji su dobre postove pisali otisli s ovog foruma, vise niko mi i ne lajka Prijavi
20. maj 2019.7 god. Autor comment_286711 Ma nek podje u krivo, jebes mu mater zazelio sam se opet onog zanosa i euforije od tekme do tekme, pa jedva cekas svaku sljedecu.. Vjerujem da bi s Lampardom na celu vratili ponovo taj osjecaj svima nama. Nek ga samo puste da rade, pa kud puklo da puklo. Rano mozda jeste za njega, ali ovaj klub treba tako nesto i za velike poteze mora se riskirati.Mada ja iskreno mislim da Sarri ostaje i da Talijani lupaju gluposti.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286712 Lajkat cu kad se složim s nečim. Još samo da mi neko kaže kako se odgovori na nečiji komentar, tako što taj okvir napravi. Da ne moram označavati sa "@" . Da ne bude spam: Nadam se da ćemo dobiti (ili to uraditi sa postojećim) trenera koji će da bude na duge staze. Ne sviđa mi se to što je u modernom fudbalu sve pravljeno da kratko traje. Dođe trener u ekipu, pa mu ne odgovara ovaj igrač, pa mu ne odgovara onaj igrač i 3 prelazna roka se čeka da on napravi "svoju ekipu". Kad je napravi i kad kaže da je to to, ako ne ostvari dobar rezultat u prvoj sezoni, odmah otkaz. Ukoliko ostvari, nakon 3. ili 4. sezone ode iz nekih razloga i onda ide u drugu ekipu da "dovodi svoje igrače" i da i nju razvali. Kod nas je problem što se trenerima (izuzev Mourinha u drugom mandatu) ne da ni ta prva sezona dok "formira svoj tim", nego odmah otkaz. Prijavi
20. maj 2019.7 god. comment_286713 sad kad si novi, pucaj mi lajk na svaki post opasno mi se smanjio ratio izmedju postova i lajkeva kako su kvalitetni forumasi koji su dobre postove pisali otisli s ovog foruma, vise niko mi i ne lajkaJbg, na tapatalku nije isti lajk kao i ovdje pa se ne vidi. Gesendet von meinem Mi A2 mit Tapatalk Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286717 DiMarzio prenosi isto nesto,nezz koliko je istina. Igramo se vatrom, nakon solidne prve sezone sutnut trenera je opasna stvar da bih doveo lamparda. Krivo vrijeme po meni al vidjet cemo, nadam se kako nije istina. Doduse koliko vidim, mozda sarri zeli u juventus pa je razlog to, tada vec ima smisla Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286718 Ma sta je opasna stvar, opasna je stvar ostaviti Sarrija, neka ide u Italiju i tamo osvaja titulu svake sezone sa Juventusom, a u LP ce opet zakazati taj klub. Lampard bi bio perfektan, ali nema od toga nista. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286719 Treba nam Lampard Sarriju hvala, ali ne mogu nikako preci preko onih sablonskih izmjena i furanja jednog sastava. Citava liga nas je procitala. I onda kad u po frke kad treba ubaciti u brzinu vise, lik mjenja beka za beka. Nekako mi ga je zao nije ovo zasluzio, ali sam je sebi ovo napravio. Ja mislim da je sezona ipak mogla bolje proci, ne mislim da smo trebali zavrsiti drugi, ali neke utakmice su pokazale da Sarri pristupa amaterski. https://www.youtube.com/watch?v=6xhUslfEL3Q ne treba ni zaboraviti koliko se prije spominjalo kako je Lampard jedan od najinteligentnijih fudbalera. I sama cinjenica da nam jedna ovakva igracina, legenda tako brzo se dobro pokaze, i dobije priliku da vodi svoj klub, neopisivo je to. Imati takvog jos mladog trenera, uz nadu da ce se ova situacija sa upravom popraviti, mozemo ocekivati lijepu buducnost. Prijavi
21. maj 2019.7 god. comment_286722 I ja sam za Lamparda, iste sekunde bih ga doveo. Razocarao bih se jedino da nastavi forsirati igrace kao sto su Willian, Pedro, Higuain. Ustvari, ono zbog cega bih najvise zelio Lamparda kao trenera jeste forsiranje mladih igraca, sve drugo bi me duboko razocaralo. To bi mu u ugovor stavio kao glavnu tacku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.