22. maj 2019.7 god. comment_286779 ja bih najvise volio kad bi se rotirali igraci kad treba, a ne da jebeni alonso luta po terenu ne zna đe goni, i onda igra zagarantovano 3 slijedeće utakmice. primjer je i CHOsen one, sumnjam uopste da bi momak dobivao sansu da nije bilo bayerna i da onda navijaci nisu poceli vrsiti pritisak. jer poslije januarskog prelaznog roka, sarri ga je zakucao bio na klupu. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286782 Djeluje mi da mnogi ne shvataju taj koncept koji bi se dogodio dolaskom Lamparda i tog guranja akademaca koje se spominje. Guranje akademaca u tom slučaju ne bi bilo da u prvom kolu izadjemo u sastavu: Bulka, James, Chistensen, Tomori, Da Silva, Ampadu, Loftus-Cheek (hipotetski), Mount, Musonda, Odoi (hipotetski), Abraham. Guranje akademaca bi bilo da se stvori roster od 30 igrača, gdje će se pored ovih 18-ak koji su igrali ove sezone, nači još mnogi igrači koji su uglavnom bili na posudbi prošle sezone ili trenirali sa prvom ekipom ali nisu došli do ozbiljnije minutaže. Sezonu bi započelo najboljih 11, najboljih 18. Oni bi igrali i bili na klupi i onda bi se vremenom ubacivali ovi "novi" igrači da stiču iskustvo i da se vidi ko može i ko ne može. Isto tako, u tom slučaju bih se uzdao u strpljenje Lamparda i ljudi oko njega, kao i uprave koja mu ne bi nametala da neki igrač mora da igra. Još nešto, spominje se gore kako bi se trebali gurati samo Odoi i RLC, jer ostali nisu dokazani. Pa kako i kad su mogli da se dokažu. Ovi koji igraju u Championshipu, mogli su da se dokažu za taj nivo. Od ostalih igrača nijedan nije igrao ni na približnom nivou kao što je nivo ovog kluba, izuzev Morate koji je ipak iskusniji igrač. Pa baš ova sezona koja nadolazi, pod uslovima da se realizuje ovo o čemu nagađamo, treba da posluži tim igračima da se dokažu. Je li se taj Jadon Sancho negdje dokazao prije Borussije Dortmund? Nije, ali je došao i odmah 14 asistencija u ligi, 12 golova ako se ne varam. Sigurno da još uvijek nije ključni igrač tog tima, ali impresivne brojke. Prijavi
22. maj 2019.7 god. comment_286783 Sigurno da ne bi dobio sansu. Kao sto je ni Ampadu nije dobio. Prijavi
4. juni 2019.7 god. comment_287112 Izgleda da je Gracia trenutno prva meta ove idiotske uprave. Baš bi bila fora da npr. dovedu Erik Ten Haga ili nešto slično, ali od te radosti nema ništa. Takođe ova sezona treba jakog taktičara koji može izvući maks iz unaprijed urušene sezone i Allegri mi se ne čini kao loš izbor, ali ni od toga nema ništa. Prijavi
4. juni 2019.7 god. comment_287115 Ako je Tottenham uspio sa Pochetinom, možda bismo i mi sa Graciom uspjeli, mada nisam za to. On bi im više služio kao neki trener bez renomea kojeg se lako može otjerati bez polaganja računa medijima. Prijavi
5. juni 2019.7 god. comment_287118 Mi smo jedini klub u Engleskoj kojem znam nabrojati prethodnih 10+ trenera po redoslijedu. Ne samo zato što navijam.. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287164 Haman cemo Alegrija dovesti, eno intenzivno pohadja casove engleskog jezika u Londonu. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287168 Meni je Allegri sasvim ok. I treba neki namazani tener u ovoj situaciji.Gesendet von meinem Mi A2 mit Tapatalk Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287172 Bitno je samo da Contea nećemo vraćati 😂 Nemam pojma meni je taj Allegri skroz nešto neodređeno. Ko god da dođe čeka ga zeznut posao. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287174 Meni je iskreno preko glave trenera pragmaticara. Daj nekog s mudima, koji voli napadati i igrati presing nije da nema takvih. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287175 Volio bih i ja to Hamco, ali daj mi jednog takvog, a da nije iz nekog nižerazrednog kluba ili da nije već zauzet. Nama treba trener koji će igrati pametno i osigurati da u teškoj sezoni sa mnogo poluigrača završi u prva 4. Sad uzimat Lamparda ili nekog sličnog ko treba da probija led, a ujedno da se i izbori sa takvim zadatkom je prevelik rizik. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287182 Može li nekako Hiddink ponovo? On se uklapa u te zahtjeve. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287183 Sasvim je svejedno tko će bit novi trener i tako će dobit otkaz za 1 max 2 sezone. Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287185 ako allegri sa svim onim igracima koje ima juventus uspio spusiti onako u ligi prvaka stvarno neznam sta ce raditi u celziju Prijavi
7. juni 2019.7 god. comment_287187 Već vidim sutra u medijima, Shevchenko kandidat za našu klupu Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287207 ako allegri sa svim onim igracima koje ima juventus uspio spusiti onako u ligi prvaka stvarno neznam sta ce raditi u celzijuAj ne seri boga ti, Juventus ima odlične rezultate u Evropi zadnjih par godinama, nije sad da imaju najbolji tim na svijetu pa eto morali su osvojiti. Gesendet von meinem Mi A2 mit Tapatalk Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287218 Aj ne seri boga ti, Juventus ima odlične rezultate u Evropi zadnjih par godinama, nije sad da imaju najbolji tim na svijetu pa eto morali su osvojiti. Gesendet von meinem Mi A2 mit Tapatalk Istina je negdje između, imao je neke vrhunske rezultate, ali je imao i ponajbolji svjetski tim. Vrhunska odbrana, vrhunski vezni red i vrhunski napad. Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287221 Istina je negdje između, imao je neke vrhunske rezultate, ali je imao i ponajbolji svjetski tim. Vrhunska odbrana, vrhunski vezni red i vrhunski napad. Nikada Juventus nije bio najbolji na svetu ni u jednom od nabrojanih. Najbolji u Seriji A - vec duze vreme da U svetu nikada ni u top5. Imali su odredjene automatizme u igri jer su dugo zajedno, dobru takticku obucenost ali nista više od toga. Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287222 Šta sve neću pročitati.. nikad u top 5 u svijetu, dobro. Kojih je to 5 timova imalo bolje igrače od njih prošle sezone? Prijavi
8. juni 2019.7 god. Autor comment_287223 Bio je Juventus zadnjih godina uvijek tu uz Real, Barcelonu i Bayern.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287224 Šta sve neću pročitati.. nikad u top 5 u svijetu, dobro. Kojih je to 5 timova imalo bolje igrače od njih prošle sezone? Barselona Siti Liverpul Bajern Real Psg Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287225 Barselona Siti Liverpul Bajern Real Psg Bayern, ni slučajno, ovosezonska ekipa ni blizu. Liverpool, na početku sezone se to sigurno nije moglo reći, ali napretkom Matipa i Arnolda se može reći da su tu negdje. PSG, neuravnotežena ekipa, nije bolja od Juventusa. City jeste bolji, Barca zahvaljujući Messiju isto, dok je Real tu negdje, ali hajd nek bude bolji. Sve u svemu, zasigurno top 5 tim. Prijavi
8. juni 2019.7 god. comment_287226 Cuj to haha pa ako juventus nema top5 ekipu mi nemamo top 20 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.