Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

ja bih najvise volio kad bi se rotirali igraci kad treba, a ne da jebeni alonso luta po terenu ne zna đe goni, i onda igra zagarantovano 3 slijedeće utakmice.

primjer je i CHOsen one, sumnjam uopste da bi momak dobivao sansu da nije bilo bayerna i da onda navijaci nisu poceli vrsiti pritisak.
jer poslije januarskog prelaznog roka, sarri ga je zakucao bio na klupu.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Djeluje mi da mnogi ne shvataju taj koncept koji bi se dogodio dolaskom Lamparda i tog guranja akademaca koje se spominje. Guranje akademaca u tom slučaju ne bi bilo da u prvom kolu izadjemo u sastavu: Bulka, James, Chistensen, Tomori, Da Silva, Ampadu, Loftus-Cheek (hipotetski), Mount, Musonda, Odoi (hipotetski), Abraham. 

Guranje akademaca bi bilo da se stvori roster od 30 igrača, gdje će se pored ovih 18-ak koji su igrali ove sezone, nači još mnogi igrači koji su uglavnom bili na posudbi prošle sezone ili trenirali sa prvom ekipom ali nisu došli do ozbiljnije minutaže. Sezonu bi započelo najboljih 11, najboljih 18. Oni bi igrali i bili na klupi i onda bi se vremenom ubacivali ovi "novi" igrači da stiču iskustvo i da se vidi ko može i ko ne može. Isto tako, u tom slučaju bih se uzdao u strpljenje Lamparda i ljudi oko njega, kao i uprave koja mu ne bi nametala da neki igrač mora da igra.

Još nešto, spominje se gore kako bi se trebali gurati samo Odoi i RLC, jer ostali nisu dokazani. Pa kako i kad su mogli da se dokažu. Ovi koji igraju u Championshipu, mogli su da se dokažu za taj nivo. Od ostalih igrača nijedan nije igrao ni na približnom nivou kao što je nivo ovog kluba, izuzev Morate koji je ipak iskusniji igrač. Pa baš ova sezona koja nadolazi, pod uslovima da se realizuje ovo o čemu nagađamo, treba da posluži tim igračima da se dokažu. 

Je li se taj Jadon Sancho negdje dokazao prije Borussije Dortmund? Nije, ali je došao i odmah 14 asistencija u ligi, 12 golova ako se ne varam. Sigurno da još uvijek nije ključni igrač tog tima, ali impresivne brojke.

• 2 sedmice kasnije...

Izgleda da je Gracia trenutno prva meta ove idiotske uprave.

Baš bi bila fora da npr. dovedu Erik Ten Haga ili nešto slično, ali od te radosti nema ništa. Takođe ova sezona treba jakog taktičara koji može izvući maks iz unaprijed urušene sezone i Allegri mi se ne čini kao loš izbor, ali ni od toga nema ništa.

Bitno je samo da Contea nećemo vraćati 😂

Nemam pojma meni je taj Allegri skroz nešto neodređeno. Ko god da dođe čeka ga zeznut posao.

Volio bih i ja to Hamco, ali daj mi jednog takvog, a da nije iz nekog nižerazrednog kluba ili da nije već zauzet. Nama treba trener koji će igrati pametno i osigurati da u teškoj sezoni sa mnogo poluigrača završi u prva 4. Sad uzimat Lamparda ili nekog sličnog ko treba da probija led, a ujedno da se i izbori sa takvim zadatkom je prevelik rizik.

ako allegri sa svim onim igracima koje ima juventus uspio spusiti onako u ligi prvaka stvarno neznam sta ce raditi u celziju

Aj ne seri boga ti, Juventus ima odlične rezultate u Evropi zadnjih par godinama, nije sad da imaju najbolji tim na svijetu pa eto morali su osvojiti.

Gesendet von meinem Mi A2 mit Tapatalk

Aj ne seri boga ti, Juventus ima odlične rezultate u Evropi zadnjih par godinama, nije sad da imaju najbolji tim na svijetu pa eto morali su osvojiti.

Gesendet von meinem Mi A2 mit Tapatalk

Istina je negdje između, imao je neke vrhunske rezultate, ali je imao i ponajbolji svjetski tim. Vrhunska odbrana, vrhunski vezni red i vrhunski napad.

Istina je negdje između, imao je neke vrhunske rezultate, ali je imao i ponajbolji svjetski tim. Vrhunska odbrana, vrhunski vezni red i vrhunski napad.

Nikada Juventus nije bio najbolji na svetu ni u jednom od nabrojanih.

Najbolji u Seriji A - vec duze vreme da
U svetu nikada ni u top5.

Imali su odredjene automatizme u igri jer su dugo zajedno, dobru takticku obucenost ali nista više od toga.

Šta sve neću pročitati.. nikad u top 5 u svijetu, dobro. Kojih je to 5 timova imalo bolje igrače od njih prošle sezone?

Barselona
Siti
Liverpul
Bajern
Real
Psg

Barselona
Siti
Liverpul
Bajern
Real
Psg

Bayern, ni slučajno, ovosezonska ekipa ni blizu.

Liverpool, na početku sezone se to sigurno nije moglo reći, ali napretkom Matipa i Arnolda se može reći da su tu negdje.

PSG, neuravnotežena ekipa, nije bolja od Juventusa.

City jeste bolji, Barca zahvaljujući Messiju isto, dok je Real tu negdje, ali hajd nek bude bolji.

Sve u svemu, zasigurno top 5 tim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.