Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Budući trener Chelseaja

Istaknuti odgovori

Neće bit u redu. Osvajali smo titule jer su ovi igrači bili par godina mlađi i jer je konkurenicija bila slabija. Još kad ode Hazard na ljeto, ostat će ti prosjek ekipa čiji je max domet 4. mjesto a borbi za titulu možemo samo sanjat. Ako na ljeto nastavimo s transferima u stilu ovih zadnjih godina nema tog trenera koji od ove ekipe može nešto napravit.

• Odgovori 4 hilj.
  • Pregledi 201,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Diablo priziva Nagelsmanna. Valjda vam je sad jasno da li je to dobra solucija ili ne. 😅

• Inace pratim river plate od kako znam za sebe i mogu potvrdit ovo sto diablo kaze

• King Chelsea
    King Chelsea

Realno užasan momenat za traziti novog trenera, bukvalno nemas ni onu situaciju da imas koga cekati do ljeta, kao sto smo onda doveli Beniteza kao prelazno rijesenje do ljeta i dolaska Mourinha. Ovaj

Objavljene slike

Upravo to, bekovi su nam strava. Ne mozes sa ovakvim bekovima danas nista, pogotovo ne igrati napadacki nogomet. Dakako nije ni ostatak nesto, ali osnova su dobri bekovi koji mogu igrati u oba pravca i koji atletski to mogu izdrzati

Prvi korak - prodati jedno 5-6 igrača koji se danas smatraju standardni.

Drugi korak - kupiti 5-6 igrača koji će biti standardni a da nisu panjevi.

Jest da je defanzivno nastrojen, ali Simeone bi bio pun pogodak. Lud, fajter, igraci ginu za njega i za dres, imaju taj ponos neki, bas kao mi ranije, vjerujem da bi mogao sastaviti ekipu kao sto smo nakd imali.

Kako veceras prekucase Juve, divim im se majke mi. I onda se prisjetim nasih pickica, mekusci jedni, kako bi ih se svih rijesio, samo djecu bih ostavio, a sve ostale najurio.

Dat klub u ruke ovakvom kao Simeonu, kitu bi vise nas iko ubijao i rekorde obarao.

Jest da je defanzivno nastrojen, ali Simeone bi bio pun pogodak. Lud, fajter, igraci ginu za njega i za dres, imaju taj ponos neki, bas kao mi ranije, vjerujem da bi mogao sastaviti ekipu kao sto smo nakd imali.

Kako veceras prekucase Juve, divim im se majke mi. I onda se prisjetim nasih pickica, mekusci jedni, kako bi ih se svih rijesio, samo djecu bih ostavio, a sve ostale najurio.

Dat klub u ruke ovakvom kao Simeonu, kitu bi vise nas iko ubijao i rekorde obarao.

Sadasnji igraci Celsija ne ginu ni za koga.
Ovaj Atletiko je produkt dugogodisnjeg rada Dijega Simeonea. Nije nista stvorio preko noci. Znao je kako zeli da njegov tim igra, birao igrace u skladu sa tim, kreirao taktiku... Imao je bezrezervnu podrsku Uprave od starta sto mu je omogućilo da slobodno radi svoj posao i planira dugoročno.

Toga u Celsiju nema.
Ma ne bi ni Simeone sa ovakvim igracima mogao to sto radi u Atleticu. Pa jbte mi smo nekad u ekipi imali Cecha, Ivanovica, Terija, A. Cola, Makelela, Essiena, Balacka, Lamparda, Drogbu i ostalu druzinu, a vidi ovo danas?!
Naravno da ne bi, simeone ekipu i sistem stvara godinama.. Nasi bi ga potjerali u prvoj sezoni, jer s ovim primadonama to ne bi mogao igrati. Dakle, isto bi trebalo godina do dvije da stvori ekipu po mjeri i uz to da ima podrsku uprave (sto kod nas ne bi imao), tako da bi to bio fijasko
Simeone je od samog starta biljezio dobre rezultate uz ostale navedene stvari.

Da je on bio los u pocetku, nebi bio dan danas tamo. I mi bi bili strpljivi sa Sarrijem, da radi kako treba, da ima imalo dobre rezultate, ali Sarri katastrofalno vodi ekipu i sasvim sigurno nece docekati kraj sezone.

Nakon ove generacije, nakon ovoh curica od igraca, zelim ponovo onaj stari Chelsea. Ne moramo imati trofeje, ali hocu da se vrati onaj plavi ponos, da nas niko ne nadigra i ne pisa po nama. Hocu srce i muda na terenu, trofeji me ne zanimaju.

Neće bit u redu. Osvajali smo titule jer su ovi igrači bili par godina mlađi i jer je konkurenicija bila slabija. Još kad ode Hazard na ljeto, ostat će ti prosjek ekipa čiji je max domet 4. mjesto a borbi za titulu možemo samo sanjat. Ako na ljeto nastavimo s transferima u stilu ovih zadnjih godina nema tog trenera koji od ove ekipe može nešto napravit.

Imali smo i prije prosjek ekipa, pa smo jednom uspjeli i LP uzeti.

Najbitniji su trofeji, nisu bitne nikakve tika take, niti srcad. Uz trofeje i ide vecinom ljepota igre i srce na terenu, bez toga ces kurac osvojiti.

Simeone je od samog starta biljezio dobre rezultate uz ostale navedene stvari.

Da je on bio los u pocetku, nebi bio dan danas tamo. I mi bi bili strpljivi sa Sarrijem, da radi kako treba, da ima imalo dobre rezultate, ali Sarri katastrofalno vodi ekipu i sasvim sigurno nece docekati kraj sezone.

Nakon ove generacije, nakon ovoh curica od igraca, zelim ponovo onaj stari Chelsea. Ne moramo imati trofeje, ali hocu da se vrati onaj plavi ponos, da nas niko ne nadigra i ne pisa po nama. Hocu srce i muda na terenu, trofeji me ne zanimaju.

U prvoj sezoni bio peti na tabeli i osvojio Ligu Evrope, takmicenje na koje se vecina ovde gadi.

Eto ako Celsi zavrsi sezonu na taj način, a postoje realne šanse, ocete li biti zadovoljni Sarijem ili mu jebati sve po spisku?

U prvoj sezoni bio peti na tabeli i osvojio Ligu Evrope, takmicenje na koje se vecina ovde gadi.

Eto ako Celsi zavrsi sezonu na taj način, a postoje realne šanse, ocete li biti zadovoljni Sarijem ili mu jebati sve po spisku?

Realno cilj je dogodine igrati ligu sampiona, bili u top4 ili osvojili ligu evrope, nije bitno. Meni se Sarrijev sistem u pogledu taktike svidja, necu da vas lazem, ali me izuzetno nervira njegova tvrdoglavost u vidu forsiranja istih igraca, zbog toga bih mu momentalno otkaz dao. Sta fali pokusati malo izrotirati, dati sansu Odoiu, pokusati sa Emersonom, RLC-om, Kanteom na zadnjem veznom?? Svakako ne moze gore od ovog, sto onda ne pokusati?

Sto se tice Simeonea, ne bih volio njega za trenera iako imam izuzetno visoko misjenje o njemu. 

Realno cilj je dogodine igrati ligu sampiona, bili u top4 ili osvojili ligu evrope, nije bitno. Meni se Sarrijev sistem u pogledu taktike svidja, necu da vas lazem, ali me izuzetno nervira njegova tvrdoglavost u vidu forsiranja istih igraca, zbog toga bih mu momentalno otkaz dao. Sta fali pokusati malo izrotirati, dati sansu Odoiu, pokusati sa Emersonom, RLC-om, Kanteom na zadnjem veznom?? Svakako ne moze gore od ovog, sto onda ne pokusati?

Sto se tice Simeonea, ne bih volio njega za trenera iako imam izuzetno visoko misjenje o njemu.

Slazem se, ja bih mu jos dao sansu, tj. i dobio ju je, sad cemo vidjeti hoce uspjeti preokrenuti stvari. Isto mi nije mrska njegova ideja nogometa ali nadam se kako ce malo odustati od svoje tvrdoglavosti i probati druge igrace isto. Nije da su ostali koje imamo wc, ali pokusaj brate, nije da moze biti gore

Preuzeo ekipu negdje na polovici sezone ako se dobro sjecam, kada su bili u donjem dijelu tabele i kada su katastrofalno igrali. Odmah nakon njegovog dolaska su se digli i na kraju sezone osvojili EL, a ubrzo nakon toga i nas rasuli u super kupu.
Ja bih podrzao Saria da vidim i jednu promjenu u ekipi i da se trudi da promijeni, a on forsira istu ekipu i istu formaciju. Bourmouth nam utrpa 4 gola a lik posle toga izvede skoro isti sastav.
Pa svima i jest to problem, vec mjesecima nas nema nigdje, a on nista ne mijenja. Oni koji su najlosiji, najvise i igraju.

Igraci se ne trude, kao curice su, a njemu to ok.
Kaze Sari da je najveci problem realizacija i da po utakmici stvorimo 15 dobrih sansi. Gdje on nabra ti 15 sansi pa u 5 utakmica njimo toliko stvorili.
Govorio je i o poziciji Kantea i rekao da ga nece vracati na zadnjeg veznog jer mu tu kao treba brzi i snazni igrac.
Uglavnom nahlupo je gluposti.

Jokanovica za trenera.Vrijeme je da Srbin vodi Celsi.

Mislim da je poprilično logično pustiti ga do kraja sezone i vidjeti da li će pokušati nešto da promijeni ili će i dalje ići glavom kroz zid. U slučaju da bude ovo drugo i da rezultati nastave da budu, ne loši, već sramotni, onda je otkaz sasvim logično rješenje.

Sad ko može biti zamjena? Kakav crni Jokanović, Lampard i slični. Uz dužno poštovanje ne vidim logiku da otpuštaš pa da onda ideš na kompletan blef. Šteta što Anćeloti nije uziman u obzir prije Sarija još dok je Konte pravio sranja. Od Simeona nema ništa, prosto ne vidim zašto bi čovjek došao ovdje osim ako uprava ne promijeni taktiku pa ga zatrpa zlatom.

• Autor
If we lose on Sunday... The plan is 👉🚪

Steve Holland will be coming back as interim manager

Lots of people will have now caught wind from what I've been saying and know this all by now but I might as well just tweet it now

Neko objavi na Twitteru. Nije lose rjesenje.

Eto nek je Lampard blef a Sarri dokazan strucnjak. 60- godisnji trener sa 1 i po sezonom solidnog fudbala u klubu drugog ranga evropskog fudbala, bez trofeja. Nicim on nije zasluzio da dobije vrijeme. Imamo i dalje sanse za Ligu Sampiona iduce godije, sto je od krucijalnog znacaja za buducnost kluba i moramo sto brze reagovati.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ništa od Zidanea. Tražio je 200 mil funti, a imamo zabranu transfera do ljeta 2020. godine. Neće on doći.

Ja bih sad postavio Lamparda, Terryja i Drogbu da probaju nešto napraviti od Chelseaja s akademcima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.