13. januar 2016.10 god. comment_246776 Gurnuo je u vatru dva mlada igraca, zakucao Pedra na klupu nakon katastrofalne igre na poluvremenu, Matica zakucao na klupu vec odavno(po meni skroz los potez) i to je sve. Nista novo nismo u igri dobili, apsolutno nista. Sve dobro sto smo dobili je plod vece angazovanosti pojedinih igraca. Onih koji su poceli da rade ono sto im je posao. Uglavnom vise sam ocekivao od Guusa.. On je nekad njegovao drugaciji fudbal, ocito ovdje igraci vode glavnu rijec Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246777 Kako vas nije sram po Mourinhu udarati, pa nije on na klupi bio danas, nije Guus ništa prepisivao, nego nije mađioničar. 2009. je imao Mourinhovu superjaku ekipu, kao i Grant prije njega. I ispušit će od PSG-a ovako ili onako zato jer su jaki ko beton na SVIM pozicijama. Problemi ove ekipe su očiti Nedostatak želje i motiva Nedostatak worldclass commanding stopera Nedostatak klasnih bekova Nedostatak fizičke igre u sredini (ne volim Bilića, ali on igra najbliže onom što bi ja npr. htio i ono što smo igrali pod Grantom i Mourinhom) Briga me za igrače iz akademije, ne doprinose ničim, ne čine razliku na terenu. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246781 koji hiddink jbt pas kad ce neki priznat da imamo ojebine od igraca s kojima se nmze napravit nista bane star terry star pedro oscar ojebine matic u svom svemiru kad je pet igraca za kurac u momcadi i ovo je dobro jedino sta bi prigovoria gusu je sta nie stavia remy umisto oscara Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246783 Hidink je covek tu samo da odradi posao on nece da se zajebava da pravi igrau,gradi sistem za drugog trenera... Za Celzi bi bilo dobro da do Maja zna ko ce mu biti novi trener,da pripreme pocnu ranije ima mnogo da se radi to je ekipa potpuno rastimovana,gus ce da pruzi sansu maldim igracima i samo malo da pritegene to je sve...tesko mi mozemo do TOP 4 treba svezati 7-8 pobeda to deluje tesko. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246789 Briga me za igrače iz akademije, ne doprinose ničim, ne čine razliku na terenu. Ovo arhivirati. ^:)^ Najgore je što uz malo rotacije možemo da rešimo neke od problema, ali ne, i dalje se forsira isti sastav. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246793 Ne znam sta ste ocekivali od coveka za mesec dana u klubu, ako i toliko... Sve pobede? Nekim nesrecnim okolnostima smo gubili bodove u 2-3 utakmice, ali nas ne kantaju kao cele sezone. Ocekivali ste mozda da se ukljucimo u borbu za titulu posle 19 kola gde smo bili 16.? Malo verovatno, Top 4? Top 4 je izgubljen prvi put kada se ponovo dala sansa Mourinhu i kada se produzavala agonija. Covek je dosao u klub koji je bio u najmanju ruku u rasulu GODINU DANA. O 4. poziciji i evropi se trebalo malo ranije razmisljati, a ne onda kada smo dotakli dno. Prijavi
13. januar 2016.10 god. comment_246795 Ne znam sta ste ocekivali od coveka za mesec dana u klubu, ako i toliko... Sve pobede? Nekim nesrecnim okolnostima smo gubili bodove u 2-3 utakmice, ali nas ne kantaju kao cele sezone. Ocekivali ste mozda da se ukljucimo u borbu za titulu posle 19 kola gde smo bili 16.? Malo verovatno, Top 4? Top 4 je izgubljen prvi put kada se ponovo dala sansa Mourinhu i kada se produzavala agonija. Covek je dosao u klub koji je bio u najmanju ruku u rasulu GODINU DANA. O 4. poziciji i evropi se trebalo malo ranije razmisljati, a ne onda kada smo dotakli dno. Mislim da je svima jasno da trener nije problem ovdje nego igrači i upadanje kluba u krizu kvalitete i identiteta. Pet trenera ovdje ne može pomoći Abramovič isto vuče čudne poteze, gradi stadione i preplaćuje osoblje i daje na upravljanje transfere čovjeku koji nema veze s nogometom, čitaj Emenalu. Idemo u krivom smjeru sa svim. Vrijeme je da se počne graditi ozbiljna ekipa i počne trošiti na igrače tipa Bale, Griezmann itd itd a ne na olupine iz Ukrajine i Rusije Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246796 Molim te Grena nemoj. Jedino sto je urodilo plodom je raspolozenje i volja igraca. Nista drugo, citaj n i s t a. Jeste, nesrecne su okolnosti, ali ja sam ocekivao od Guusa neke promjene. Mi igramo isti fudbal kao i prije 3 mjeseca.. Recimo izjavljuje Guus zadovoljan ovim bodom. Pa jebo te budi realan pa reci kakve bismo komentare citali da je to vcrs specijalni supak izjavio... Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246797 I vratimo se na činjenicu da su se isti ovi igrači prošle sezone prošetali ligom. Onda će razumni reći da se ipak nešto dešava, nije ih se dobro vodilo u ovoj sezoni (do odlaska Moruinha). Naravno, treba vremena da ih Hiddink izvadi iz govana, ali jasno je da su se pojedini igrači preporodili. A imaš i ove druge koji će reći da je Mourinho od njih napravio šampione iako su kurčine od igrača. Pa birajte od 2 ponuđene opcije. Kurčine od igrača su vjerovatno bile i 2007. godine, a i u Realu je imao ono baš kurčine od igrača. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246798 Nisu se preporodili, nego su izgurali svoje pa im se moze sad :D Ali jebiga, tu onda dolazi i njihov kvalitet do izrazaja pa ne mogu da pobjede. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246799 Upravu je grena. Hiddinku se ne može puno toga reći. Ostaje malo gorak ukus poslije nekih utakmica tipa ove sinoć ili Watforda gdje smo mogli, morali i trebali uzeti sva 3 boda na domaćem terenu ali šta je, tu je. Malo jesmo razočarani, ali za pljuvanje je vrlo rano i nema puno osnova. Uostalom, astronomska razlika sadašnjeg i prethodnog managera = dovoljno je pogledati izmjednu Kenedy za Pedra na poluvremenu (rezultat 1:1). Neka nastavi tako. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246800 Nije ovo pljuvanje, ali nije ni mjesec dana malo za promjenu. Mi imamo promjenu samo u bodovnom smislu. Ali neka je, nije mi mrska Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246801 Pa kada smo rasprodali WC igrace i dovodili poluproizvode, da ne kazem poluidiote.. ko god je odigrao dobro protiv nas, mi smo ga kupili, a igraci za tipa Fiorentinu.. To je proces koji dugo traje, gde su pare od prodaje KDB-a, Mate, Luiza, Cecha itd itd.. na pozajmicama kod Juvea, Rome i slicnih.. ili ih dovedemo presede na klupi pa kupimo drugog da iato sedi na klupi (Luis, Rahman) ili dovedes na pozajmicu polomljenog Falcaoa i nadas se da ce se zalepiti, gluposti. Dovedes Djilobodjia hahaha to je vic, na sam pomen imena smejem se dok lezim. Umesto dovodjenja vrhunskih igraca, birali smo da dovedemo prosek ili neke za pozajmice i sta se desava.. niti igraca niti para. Dubok problem, a za neke bumar poteze je kriv Mourinho svidelo se to nekima ili ne, kao i glupa uprava. Cinjenica je da imamo previse proseka u ekipi, pocev od onog idiotskog Oscara koji odigra svaku 17. utakmicu solidno,pa preko Pedra do ne znam ni ja koga. Jeste videli danas klupu? TUGA.. I sve se to nakupilo za par godina od odlaska one stare garde i treba vreme da se sve popravi, ne moze preko noci, ne moze za mesec dana. Gus je uveo igru po zasluzi, klince gura u vatru, ne gubimo, igramo bar za 30% vise napadacki, Costa se preporodio... za mesec dana nije puno, ali je nesto. I malo smo odahnuli od zone ispadanja. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246803 Ne bi bilo loše da malo izmiksa odbranu. Igrač od 20 miliona ne može prismrditi terenu. Zašto ne gurnut Branislava na stopera? Dave____Zouma/Bane____Terry_____Rahman Probati to. Probati sredinu sa Loftusom i Matićem + jedan od kreativaca. Da se mene pita, i mali Traore bi dobio koju minutu. Gori od katalonskog svirača kurcu teško da može biti, a voz za TOP 4 nam je davno prošao. Nemamo šta izgubiti tako da je glupo gubiti vrijeme na već propale taktičke eksperimente i miksanja bivšeg nam trenera. Samo hrabrije i odlučnije. Ko jebe ove navijače što su krenuli pljuvati malca Kenedya ni nakon 20-ak punih minuta na terenu. Takvih će uvijek biti, na njih se ne treba osvrtati. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246805 Hidink treba da pruzi RLC od prve minute sansu protiv Evertona,ako Oskar posle danasnje partije bude starter u Subotu onda je Hidink blago receno idiot... Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246820 Zamjerim mu što nije izvršio sve tri izmjene i što jedna od njih nije bila - Ruben Loftus Cheek. Fabregas očajan i ničim ne zaslužuje biti u prvih 11 ako ćemo biti poduzetni i objektivni. Za Kenedyja svaka čast. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246823 Ne znam za vas ali ja sam bio ubjedjen da mozemo do top4. Recimo da smo sinoc pobjedili dosli bi na -10 od Totenhema i eventualnom pobjedom u medjusobnom duelu to bi bilo -7. Znaci moglo se ali mi kiksamo protiv WBA. Sada je vec def. kasno. Ne krivim Hidinka puno ali neke promjene se moraju raditi dosta drasticnije. Mislim da nam je najveci problem odbrana i da bi tu trebao i morao malo mijenjati. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246825 Bice da je opet do trenera. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246847 Hiding je iskljucivi krivac za jucrasnji remi kako je moguce da izvedes uparis dva sporaca na sredini Mikela i Fabregasa koji ne mogu presing da igraju. Prijavi
14. januar 2016.10 god. comment_246853 Nije Hiddnik kriv, igraci su. Dijegu svaka cast. i Azpiju. i Kurtonji. Bar se trude i popizde zbog rezultata a ne kao neki koje boli kurac za sve. http://www.express.co.uk/sport/football/634485/Chelsea-West-Brom-2-2-Guus-Hiddink-Claudio-Yacob-Red-Card-Referee-Anthony-Taylor "The manager [Tony Pulis] made a wise decision when he took over the role of the referee and took off Claudio Yacob. The referee forgot to do it." Hiddink Ovo je meni klasican Murinjizam u izjavi, svidja mi se. :D Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247128 Opet Pedro igra, a Fabregas panj umjesto Oscara panja. Toliko "iznenađujući" sastav. Ovaj Hiddink ništa bolji od Mourinha. Ovo je možda bila zadnja šansa da se razdrma momčad, a dirigentska palica je u njegovim rukama. Nije je iskoristio i letargija se nastavlja. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247145 Hidink je budaletina obicna,koji vuce Murinjove poteze izbaci Matica ubaci Oskara,sledeci napad Barkli otrese Fabregasa pretrci ceo teren sam gol. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247148 Hidink je budaletina obicna,koji vuce Murinjove poteze izbaci Matica ubaci Oskara,sledeci napad Barkli otrese Fabregasa pretrci ceo teren sam gol. Ti i dalje misliš da je do trenera HAHAHHA pa nema trenera koji će s ovim igračima nešto bolje izvući, čisti prosjek igrači, prosječna momčad Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247149 Ti i dalje misliš da je do trenera HAHAHHA pa nema trenera koji će s ovim igračima nešto bolje izvući, čisti prosjek igrači, prosječna momčad Care ozbiljan trener bi isterao fabregasa iz ekipe,Mikel nikada ne bi video terena.. Prijavi
16. januar 2016.10 god. comment_247150 Na dušu mu ide to što vuče iste poteze kao prethodnik, apsolutno ništa značano u sastavu ne menja. Frustrirajuće. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.