Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

Zamisli samo da je Mourinho ovako dobio Arsenala na strani kako bi izdrkavao na to. :D Nego diletant bez poraza dosad, neloše za diletanta. 

Bila bi to vrsna takticka pobeda, kakvu samo svemoguci Murinjo moze da donese.

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Sramota od taktike i odabira igraca za ovu utakmicu.

Generalno nisam impresioniran njim uopste. Ne igramo presing vec se zonski branimo. U napadu cesto kombinujemo sa malim brojem igraca, obicno je oko 16-erca 3 igraca, zadnja linija nam je duboku u nasoj polovini a 2 zadnja vezna previse udaljeni od protivnickog 16-erca tako da svaka nicija lopta pripada protivniku.

Ekipa malo trci, premalo rekao bih. To sam i ranije primjetio, evo danas 88. minut mi pretrcali 97km a protivnik 104km. Primjera radi, jedan B'mouth je skoro u jednoj utakmici pretrcao 119km. Ako ko gleda Spansku ligu, kod njih cesto pisu ti pretrcani kilometri, obratite paznju koliko ljudi trce.Isto vazi i za ligu prvaka.Da ne bude off topic, smatram da je i to do trenera.  

Postalo je mi je mucno gledati Azpija na lijevoj strani.Polako pocinje da me frustrira, bane na desnom a Azpi na lijevom beku je nesto sto me najvise nervira.Ubjedljivo najvise. Hendikepirani smo zbog toga najmanje 30% za napadacki bolji ucinak.

Jedini plus koji Hidinku mogu dati je sto je malo vise davao priliku mladim igracima.Ostalo je goli prosjek.

Koju sansu daje maldim igracima? to je mazanje ociju,RLC u dve utakmice u FA Kup gol i asistencija decko guli klupu u PL kao i kod Murinja,forsira Fabregasa i Mikela pored malog RLC koji malom nisu ni do kolena po mnogim segmentima igre.

Ma zgadio mi se veceras fudbal,da ubaci pored Azara Traorea ili RLC covek nista ne radi,Celzi je uklet klub kao da je neko bacio kletvu da igramo odvratan fudbal. isto sto kazem za Luzerpul na njjih je neko bacio kletvu da nikada ne uzmu PL/

Citiracu legendu:

Fucking disgrace!

Jasno je svima nama da nemas Mesija i Suareza u timu. Al nek igraju ti koje imas, ne mora svaki jebeni put ista formacija, isti sastav.

Citiracu legendu:

Fucking disgrace!

Jasno je svima nama da nemas Mesija i Suareza u timu. Al nek igraju ti koje imas, ne mora svaki jebeni put ista formacija, isti sastav.

Da imas Mesija i Suareza isto bi bilo mi smo staticna ekipa koja ne umeda igra fudbal,nama su igraci staticni.

Neverovatno je da samo sjebani nemamo sansu za TOP 4 da integrises malde igrace tipa RLC on bezobrazno vrsi reinkarnaciju Mikela koji ce na leto da napusti Celzi,BRUKA I SRAMOTA.

Razočarao me je. Kad se sjetim, kada je prvi put bio tu, jbt pa onu najjaču Barcelonu smo satrali, nismo im dali da dišu, muiški se igralo na pobjedu, na razbijanje protivnika, a sad frajer ide na bod protiv jebenog Watforda, heeeeeej Watforda, ljudi tek u ušli u ligu jbm ti sve..

I nije mi jasno prvo kod onog kretena, a sad i kod ovog da ono drvo od Ivanovica igra svaku jebenu tekmu a takav panj je, zatim da svaku tekmu igra Dave lijevo a i oni hendikepirani u kolicima na tribinama, pored aut linije što su vide da to kurcu ne valja, da ne može frajer jednostavno, ništa ne nudi.

Kod nas se sad izgleda samo gleda ko ima veću pičku među nogama, pa taj s najvećom se dovodi za trenera, puu 

Razočarao me je. Kad se sjetim, kada je prvi put bio tu, jbt pa onu najjaču Barcelonu smo satrali, nismo im dali da dišu, muiški se igralo na pobjedu, na razbijanje protivnika, a sad frajer ide na bod protiv jebenog Watforda, heeeeeej Watforda, ljudi tek u ušli u ligu jbm ti sve..

I nije mi jasno prvo kod onog kretena, a sad i kod ovog da ono drvo od Ivanovica igra svaku jebenu tekmu a takav panj je, zatim da svaku tekmu igra Dave lijevo a i oni hendikepirani u kolicima na tribinama, pored aut linije što su vide da to kurcu ne valja, da ne može frajer jednostavno, ništa ne nudi.

Kod nas se sad izgleda samo gleda ko ima veću pičku među nogama, pa taj s najvećom se dovodi za trenera, puu 

Hidink nista nije doneo sem mirnoce,kojom je umirio glavne zvezde covek vuce murinjove poteze gde je njegov licni pecet indetitet?

pa ne znam što ste očekivali od čovjeka koji ima 100 godina i kojemu je zadnjih nekoliko poslova bio promašaj... Hiddink je doveden jer je u dobrim odnosima s Romanom i zato jer u datoj situaciji nije bilo boljeg rješenja.

Ono što se od njega očekivalo je i ispunio, a to je da sprječi ispadanje iz lige i dovede mir u svlačionicu, a ako se usput nešto i napravi u recimo FA cupu (top 4 je neralan, ako se htio vatat top 4 onda je mou mora dobit puno prije otkaz) onda je to samo dobrodošao bonus.

Istina da je kao trener koji nema šta izgubit jer na ljeto ide ća moga imat malo više muda pa još više gurnit mlade i napravit neke još drastičnije promjene, ali što je tu je...

Zajebo je sastav, zajebo je taktičku postavku...

Jedino što drži vodu je ovo što je Ja13 napisao, da ne želi da narušava odnose u svlačionici. Za par meseci će sve to ionako biti tuđ problem..

Ovo sto Hidnik radi je po meni katastrofa,okej imamo stabilizaciju u smislu da ne gubimo utakmice,ali covece daj sansu RLC i Babi u Celziju ne igraju igraci koji su bolji ili u boljoj formi nego ko je vece ime.

Očigledno ima nekog iza vrata ko mu govori šta i kako, jer prosto ne vjerujem da je ovako bezmudan.

Smorinjo mu ukro lijekove za prostatu i ucjenjuje ga i tako se sveti sto je otpusten. Sigurno.

Strassno je sta taj covjek radi ovom klubu.

ovaj nije nista bolji od ovih pametnica sto prosipaju pamet ostalima ovde... 

jebo te onaj ko te doveo i onaj ko je otjerao najboljeg trenera u historiji kluba, toliko :)

i ne citirajte me dzaba, ne pada mi na pamet vama nesto objasnjavati

Gus je kurcina koji odradjuje posao do kraja sezone kako ne treba. Platu koju prima bolje da su dali Stevu Holandu sigurno ne bi bio losiji. Svaka utakmica ista postava bez promjena. Svaka cast jos nije upisao poraz ali zato ni 4 utakmice za redom kod kuce nismo nikog pobijedili a o nerijesenim utakmicama da ne pricamo.

Volio bih čuti jedno logično objašnjenje za Oscara na krilu i Matića u sredini.......

Nije mi jasno kako ne vidi da koče igru obojica. 

Ispod prosjeka je vodio svaku utakmicu na Stamford Bridgeu........

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.