Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

Razlika između njega i Mourinha je ta što Gus ima dobru vezu sa igračima, dobro se razumeju i odličan je odnos  ali opet s druge strane žestoko greši jer kao i Mourinho ne pravi nikakve izmene u ekipi, i to nas košta puno. Nećemo završiti u top 7 sigurno.

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Razlika između njega i Mourinha je ta što Gus ima dobru vezu sa igračima, dobro se razumeju i odličan je odnos  ali opet s druge strane žestoko greši jer kao i Mourinho ne pravi nikakve izmene u ekipi, i to nas košta puno. Nećemo završiti u top 7 sigurno.

Kao da je Top7 neki uspeh.

Očito da nema imperativ nekog rezultata, neće biti ovdje sljedeće sezone i ne mora stvarati nikakvu igru. Jedini zadatak mu je da malo smiri kaos koji je Mourinho ostavio.

Zato se ne treba živcirati previše, ionako nije bilo šanse za neke bolje rezultate nakon Mourinhovog posla.

Dakle, ima li pomaka u igri? Malo, taman da sezonu završimo negdje u sredini tablice.

Trebamo li biti zadovoljni onim što smo gledamo na terenu? Apsolutno ne. Međutim, to nije pitanje koje sada trebamo postaviti. To se trebamo zapitati tek negdje za godinu dana kada ćemo imati novog stalnog trenera.

Ja mislim da ako bude ovakva postavka i pristup protiv PSG da cemo izgubiti kod kuce i u gostima. Nema sanse da Ibrahimovic i Cavani ne iskoriste ovako losu obranu i spore vezne igrace.

Ja mislim da ako bude ovakva postavka i pristup protiv PSG da cemo izgubiti kod kuce i u gostima. Nema sanse da Ibrahimovic i Cavani ne iskoriste ovako losu obranu i spore vezne igrace.

Nisu njih dvojica toliki problem koliko veza PSG-a koja će pojesti našu

Nisu njih dvojica toliki problem koliko veza PSG-a koja će pojesti našu

Kad jos tu dodas da su titulu davno osvojili i da ce imati svjeze i odmorne igrace za utakmice.

U pravu si skaro. razvalice nas ljudi u veznom redu. nece se Matic moci izmoći sam protiv 4-5 njihovih zvijeri. Oscar i Fabregas beskorisni u odbrani. Od Mikela se nesto i moze ocekivati. a naravno i odbrana će nam biti na velikim mukama, samim tim i Kurto

Kakav lik ovaj Hidink boli njega kurac za sve doso da prikoci malo sa porazima i da ostanemo u ligi. Pa to je mogao da uradi i Alardajs ili Pjulis pa i Holand sto kaze Zemo. Kopira pola Murinjovih poteza kao da je to normalno i dobro, pa nije dobro, nije Murinjo dobio otkaz jer je reko Evi da je kurva i jer je sprdao novinare nego zbog ocajnog pristupa utakmicama bez naznaka da ce da promeni ili da pokusa da promeni nesto. E pa Gus radi sve isto sto i Murinjo samo sto nema problem ni sa jednim igracem pa je atmosfera malo bolja i zbog toga verovatno ne gubimo ali sve ostalo je ocaj. Jebote probaj nesto stavi 2 spica, stavi RLCa, stavi trojicu u odbranu, stavi Vilijana na beka, stavi Baneta u spic uradi jebeno bilo sta bilo kakvu promenu.

Ja se uopće više ne živciram, bitno da ne ispadnemo iz lige, za bilo šta više od toga je ionako već odzvonilo...

Ono sto najvise zamjerim Hidinku jeste to sto previse oprezno ide u svaki meč. 

Hajd eto sto mu igra Bane ( a samim tim i Azpi lijevo ) vec me jos vise sad nervira to sto igra sa 2 klasicna zadnja vezna u prvoj postavi. 

Protiv Watforda smo do 70 minute napravili svega 1 sansu a onda smo ulaskom Hazarda umjesto jednog def, veznog zaigrali barem 5x bolje i ofanzivnije i stvorili za tih 20-tak minuta  4 ili 5 sansi za postizanje gola.

Danas ponovo ista prica. 

Nadam se samo da je to zbog toga sto se Hazard tek oporavio i da cemo od iduce utakmice konacno gledati samo jednog def. veznog i Edena u prvoj postavi.

Jednostavno ne mogu da se ne otmem dojmu da je ova ekipa stvorena za napadacki fudbal i da samo tako mogu pokazati svoje najbolje igre. 

Da sam zadovoljan njegovim radom iskreno - ni najmanje. Priče da je došao da nas spasi da ne ispadnemo iz lige su SMJEŠNE. Koliko god Chelsea loš bio to se ne može desiti jer i od nas postoje barem tri lošije ekipe koje će biti zakucane na samo dno. Mi uvijek možemo sezonu završiti 15. bez ikakvih problema. Ali to nije cilj. Opreznost ovog čovjeka ubija. Kad je sjeo na klupu trebalo se ići tj. moralo se ići na sve ili ništa jer u tim trenucima su se revolucije morale raditi da se svim silama proba stići 4. pozicija. To je bilo moguće. Ali nakon što je bezmudi Hiddink zaredao bruku remija sad je sve nemoguće. A ja kada sam vidio današji sastav u 17:15 sam se zaputio u teretanu i nisam ni gledao utakmicu i nije mi žao. Očekivao sam poraz ili remi, pobjedu nikako. A i United je jadan postao, ali eto u prvih 6 su.

Chelseaja najvjerojatnije u ligi neću gledati do kraja sezone jer iskreno to me baca u depresiju i bezvoljnost. Pogledao sam Leicestera neki dan i vidio u njima ono što smo mi imali 2012. godine u Ligi prvaka - VELIKO SRCE! Ali onda dolazi Oscar i sva kola niz brdo polaze. Ja vam garantiram dok je Oscar u timu mi nećemo ništa postići. ČOVJEK U SEBI NOSI ENERGIJU PROSJEČNOSTI.

I nije Oscar jedini. Naravno nekima opet ni ovaj trener ne valja, odnosno preciznije ON JE KRIV ZA SVE. Vidjet cemo sta ce bit kad potpise neki sad na kraju sezone. Pa ako bude radio sa ovim ublehama...

Koja bezidejnost, koliko glupih igraca imamo ali bukvalno, koliko bezvoljnosti, fali borbe i strasti za pobjedom za igrom. I dalje je za sve to kriv trener, a ove neuhranjene ublehe se provlace i ostace u nasem klubu. Nadam se da cu im sto prije gledati u ledja i radovat se dovodjenju igraca koji ce da trce i rade na terenu, koji ce da brane boje ovog kluba kako treba...

Ima do igraca, ja ne vidim da iko ovdje svaljuje 100% krivicu na trenera. Cak ni za Mourinha to nisam radio. Ali stoji cinjenica da se neke logicne promjene konstantno zanemaruju, neke zaista ocigledne stvari. To je prije svega bekovska postavka. Rahman lijevo i Dave desno, daj im 3 utakmice zaredom pa da vidimo. Dalje, u sredini terena isto tako dati priliku Loftusu. Zasto se to ne uradi? Matic, Loftus, Fabregas + Eden i Willian po krilima. Zasto nijednom nismo zaigrali ovako od pocetka sezone? Nego vracamo u zivot Mikela a Ivanovic sta god napravi mjesto mu je garantovano, jos mu daju novi ugovor.

Ma svi ste pljuvali samo Mourinha bolan, pusti sad pricu. Svi redom, za sve je bio kriv iskljucivo Mourinho.

A mi advokati smo ustvari njega branili zato sto je velik dio krivice snosila i ekipa na terenu a ne samo on koji ne mijenja bekove i koji ne daje sansu rlcu i koji ne zna motivisat xD. I ne njih 3-4 na terenu, nego skoro svi. Nije mogao svih 11 promijenit sigurno. I to se sad vidi i vidjece se i kod sljedeceg trenera jer s ovim igracima ni bog ne napravi nista vise.

Prerano smo ga otjerali i previse licemjerno napljuvali sto posto. O kojim sansama se prica, onima koje je dobijao u toku ove sezone??? Vidi se evo kolika je to sansa i prilika bila, mogao si samo da izgoris ko god da si

Cak mu ni titula nije kupila vremena i IGRACA :D

Nije samo do trenera ali neke se promjene mogu napraviti, po meni volio bih vidjeti par utakmica ovaj sastav pa da vidim sta bi bilo, mislim da bi izgledali dosta bolje

Curtois

Azpi             Zouma                        Terry          Rahman

Mikel/Ruben                Fabregas

Willian                            Oscar                        Hazard

Costa

Što se tiče otkaza Mourinhu mislim kako je jako loše to učinjeno, trebalo je dati puno prije otkaz ili ga ne dati uopće, jer s ovim nismo napravili apsolutno ništa..

Nemoj vracati na Mourinha pricu. Dobio je itekako sansu i vremena ko nijedan trener, dobijao je podrsku dok nije prekoracio granicu svojim ponasanjem. Cak mislim da bi dobio jos vremena da je bio malo ponizniji u javnosti. On je dobio otkaz potpuno zasluzeno jer godinu dana nije radio svoj posao kako treba niti se nazirala ikakva promjena. I to je to, pomirite se i prestanite vise navlaciti pricu na njega.
Sto je najgore ja ni od Hiddinkovog nasljednika ne ocekujem promjene. Ocekivao bih samo da je Guardiola dosao. Ovako ocekujem da ce kao i Hiddink slijedi Mourinhovu taktiku. Mislim da cemo se sljedece 3-4 godine boriti za top6. Dok se stadion ne zavrsi.

Koliko pljuju ekipu, ispada da klubovi poput Palace, Stoke, Watford i WBA imaju svi za dve klase bolje igrače od naših...

Podrška za Hiddinka, sve dok na njegovom kontu stoji 0 poraza ja mu nemam šta prigovorit.

Mentalitet malih ili prosjecnih klubova. Oni broje koliko su vezali utakmica bez poraza. To im je i glavna statistika. Cut ces tako komentatora poslije tekme kad kaze "Ovo je Norwichu vec peta utakmica bez poraza, a za ovaj fenomenalan niz mogu se zahvalit treneru I bla bla bla..." tako dalje, tako dalje. Velike ekipe broje niz pobjeda.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.