Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Guus Hiddink

Istaknuti odgovori

• Odgovori 620
  • Pregledi 45,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Zauvijek ćemo ga pamtiti.. vodio je vjerojatno najjaÄu ekipu Chelseaja ikad, nažalost samo do FA kupa. Tada smo igrali najdiscipliraniji, najkontroliraniji i najefikasniji nogomet. Long life Guus!

Zauvijek ćemo ga pamtiti.. vodio je vjerojatno najjaÄu ekipu Chelseaja ikad, nažalost samo do FA kupa. Tada smo igrali najdiscipliraniji, najkontroliraniji i najefikasniji nogomet. Long life Guus!

Avram Grant je imao najbolje složenu momÄad

Avram Grant je imao najbolje složenu momÄad

Tu su negdje, jedino Makelelea nije bilo ali je zato Essien bio u vezi

Slazem se s vama da je jedan od najboljih takticara danasnjice...

ipak di god je dosao napravio je zapažajuce rezultate...

zato se i bojim da ce Hrvatska repka ostat bez jos jednog velikog natjecanja... :/

Mourinho je imao najbolju ekipu, barem ja tako rezonujem.

A Guus je bio maestro taktike, pripreme i discipline, ali je znao s našim igraÄima koji su ga voljeli i poštovali baš kao i navijaÄi koji su na kraju tražili da ostane. Al tad nismo igrali zatvoreno što bi možda neki oÄekivali već u potpunosti napadaÄki a u isto vrijeme oprezno.

InaÄe, on je gurnuo Ivanovića, Anelka i Malouda su igrali odliÄno, a Essien je imao sezonu života.

• Autor

Izgleda da mu je taktika bila malo losija protiv Hrvatske

Jebiga, ovo mu je bio toÄno onaj dan kad ti ništa ne ide, tako da je sve ispromašivo, od držanja na klupi Topala i Torea, do one treće izmjene kada je trebao izvaditi Sabrija jer je ovaj bio na rubu živaca a već je imao žuti karton. Na kraju su ga policijske snage opkolile inaÄe bi ga ubili navijaÄi..

Još jedan podatak za one koji nisu gledali utakmicu, nakon trećeg pogotka cijele tribine su zviždale Volkanu Demirelu(vrataru) pa im je on pljeskao i provocirao ih, trunka je falila da ulete na teren navijaÄi, ionako su cijele tribine bile ispunjene Galatasarayevim navijaÄima, a on je Fenerov igraÄ, na kraju je Emre (kapetan, Galatasarayeva legenda) smirio situaciju na tribinama i izderao se na Volkana negdje oko 80.-te minute, baš kao pravi kapetan, tako da ovome više nije palo na pamet provocirati. InaÄe, taj Volkan izgleda ko da ga je poplava izbacila a oženio je missicu :huh:

InaÄe, taj Volkan izgleda ko da ga je poplava izbacila a oženio je missicu :huh:

izgleda ko da su ga tri poplave izbacile, a ne jedna..toÄno sam pomislio da nema za žilete ;)

al jebaše im majku u po istanbula :D jako lijepo, nema mi draže nego kad se pobjedi (i to s 0-3) a vidiš poslije posjed lopte 60-40% :P

sretno bih, sretno crnogorci :)

Guus može doći kao pomoćnik i savjetnik AVB-u, baš bi mu trebao netko tako iskusan

Eh bravo majstore bas na to sam i mislio i jako bi volio da bude savjetnik AVB-u...

Volio bih da Guus Hiddink dođe na funkciju sportskog direktora kluba umjesto onog odvratnog Nigerijca Emanoloa.

Nisam toliko za Hidinka koliko bi bio sretan da Nigerijac se makne iz kluba.Ili da se prenamjeni u glavnog skauta za Afriku.

Oprezno s ovim. Andre mora imati glavnu rijeÄ u tom sluÄaju, a Guus kao savjetnik i jedino tako možemo funkcionirati. Da se ne bi ponovilo Mourinho-Grant ... :rolleyes:

Ma danas je pisalo u 24. da je Roman nezadovoljan AVB-om i da ide po Guusa, ali većina toga su izmišljotine.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.